[REPLY]
Lekkere burostoel en prima levering en hulp bij het uitzoeken.....een aanrader!
De levering van de stoel ging vlot. Bij het in elkaar zetten kwamen we tot de ontdekking dat het hendeltje van de hoogteverstelling wat je er op moet drukken kapot was. Dat was ook al bij het inpakken geconstateerd want er was al een andere bij geleverd. Niet de originele, maar een ander. Daarmee werkt het in ieder geval wel. De stoel bevalt prima, minder last van nekklachten dan op mijn oude burostoel.Omdat de rugleuning om je rug heen sluit, zit dat heel comfortabel en heel flexibel. Ik ben er blij mee!
SNEL,SUPER MOOI INGEPAKT, KWALITEIT EN...... GOEDKOOP !!!!
Alleen zit ik nog te wachten op een knop van de hendel waar
ik de stoel mee omhoog en omlaag kan zetten.
Bij het leveren zat de knop stuk in de doos
Dus graag een nieuwe knop waar ik al een mail over gestuurd
heb maar nog geen reactie meer over gekregen?
Gr, Ed Kok
Ik was op zoek naar wielen voor harde vloer omdat die nooit standaard bij nieuwe bureaustoelen geleverd worden en ben aangenaam verrast deze zo snel in huis te hebben gehaald.
Vlotte levering, alleen miste ik de factuur met het bedrag bij aflevering. Ik had de factuur via mijn prive- Ideal rekening betaals en wilde deze bij het kantoor waar ik werk declareren, helaas ontbrak dus een factuur met het bedrag erop.
Topstoel die Pro Tec! Voor weinig geld een hele goede stoel. Het kan dus blijkbaar.
Buro ziet eruit zoals het afgebeeld wordt!
Ben er erg blij mee!
Vraag je om een schroefdraad en een nieuwe poot voor onder het ladeblok zodat het bureau op 4 poten kan staan. Krijg je een grote poot zonder schroefdraad en geen nieuwe poten eronder maar een grote geval waar je bureau op moet leunen. Dus nu heb ik nog steeds een defect bureau wat veel te veel geld is voor 300 euro
Redelijk vlotte levering (binnen een week).
Prijs was prima, kwaliteit valt iets tegen; niet slecht, maar vooral de kunststof onderdelen doen nogal gammel aan. Waarschijnlijk geen stoel die jaren mee gaat.
De handleiding voor het in elkaar zetten van de stoel was ronduit slecht! Pas na veel passen, meten en vooral proberen zit de stoel in elkaar. Een lullig A4tje met 1 tekening die ook nog eens niet klopt... dat kan heel makkelijk zonder noemenswaardige kosten een stuk beter!
Ik heb nu een bureaustoel die kwaliteit beter is dan van een bouwmarkt die al 2 keer defect ging de gaslift ik hoop dat deze het langer uit houd ik raad hem iedereen aan geweldig en ook de levering binnen een week op maandag bestelt donderdag er op al geleverd
Perfect - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Dijk van een stoel. Probleem met losse rugleuning gelukkig zelf kunnen oplossen.
Levering was niet zo snel, maar wel netjes en accuraat.
Ik beb zeer tevreden, bedankt. We hopen hier veel plezier van te beleven!
De bestelling is vlekkeloos verlopen. Ik had het product binnen no-time binnen in een perfecte staat. Niks op aan te merken, dus eigenlijk gewoon perfect.
Snelle levering, mooie prijs. Er miste een klein onderdeel van de stoel (een handgreep voor het verstellen van de stoel). Even gebeld met de organisatie en de handgreep werd alsnog zonder problemen toegestuurd. Prima service!
Zeer snel achterhaald welke wielen ik voor mijn klant nodig had, welke diameter etc.
Wielen waren binnen 3 dagen direct bij onze klant bezorgd, waar door de verhuizing een wieltje was afgebroken.
Perfecte service!
Vr. groet,
Kris van den Wijngaart
Seniorenhulp Nederland
www.seniorenhulp.com
De geleverde bureaustoel had slecht draaiende wieltjes. Na twee mailtjes lag er een nieuw setje wieltjes binnen een paar dagen bij ons in huis. Dit was wel een zeer snelle en probleemloze service.
De stoel voldoet verder aan de verwachtingen.
:-) goede beschrijving op de website - levering perfect uitgevoerd binnen de week
snel overzichtelijk en goede prijs kwaliteit verhouding. Gebruiksaanwijzing had wel beter gekund.
Geen klachten, levering gewoon zoals het hoort.
Bureautje besteld voor ruim 100 euro. Binnen twee dagen geleverd. In elkaar gezet met goed beschrijving. Niks mis mee voor dat geld.
zeer goed. op tijd bezorgd.g
Ik was op zoek naar een nieuwe bureaustoel en toen kwam ik bij Bureaustoel 24 uit. Het viel me al direct op dat ze een groot assortiment en scherpe prijzen hadden. Na een bestelling te hebben geplaatst, werd deze snel geleverd, zeker als je bedenkt dat de stoelen vanuit Duitsland verstuurd worden. Ook de kwaliteit van de stoel was dik in orde. Aanrader dus!
Goede kwaliteit bureaustoel, alleen handleiding iets door elkaar waardoor het soms even heel goed kijken was!
De afhandeling was snel en correct en de bureaustoel is van uitstekende kwaliteit.
Na de geplaatste bestelling ontstond er wat verwarring betreffende de juiste levering en leveringsdatum, maar dankzij snelle mailwisseling hadden wij binnen 6 dagen ons bureau in huis!
Netjes ingepakt afgeleverd en met een duidelijke omschrijving m.b.t. in elkaar plaatsten van het bureau.
Na 4 uur intensief klussen staat er een trots van een bureau in huis.
Kortom perfect en zal bureaustoel 24 zeer zeker aanprijzen!
Ik raadt het zeker aan bij Bureaustoel24.nl te kopen! Goede stoelen voor een betaalbare prijs.
2 stoelen besteld, snel geleverd, maar beide stoelen hadden een defect bedieningsmechanisme. Dit is duidelijk doorgegeven, vergezeld met 4 foto's waarop duidelijk te zien is dat het 2 mankementen zijn. 1 bedieningsmechanisme is hierna snel opgestuurd, andere ontbrak. Dit heb ik vorige week doorgegeven, waarna mij gezegd werd dat de tweede direct verstuurd zou worden. Tot op heden niet ontvangen en niets meer van gehoord!!!
Zit prettig.
het op zoeken om een juiste stoel te vinden heeft langer geduurd dan het plaatsen van de bestelling en daar deze vanuit Duitsland kwam dacht ik 5 dagen zal het wel diuren reeds de derde dag in de ochtend werden de stoelen geleverd Fantastisch gewoon :)
Bestelling was snel geleverd, maar toen er een probleem mee bleek et zijn en er een nieuw onderdeel (zitvlak) geleverd moest worden, ging daar een paar weken overheen.
wielen lopen even stroef als oude
De bestelling kwam twee dagen eerder aan dan werd aangegeven - dit is toch wel een pluspunt.
De stoel was redelijk makkelijk in elkaar te zetten, al kunnen de instructies misschien wat gedetailleerder zijn. Een schroefgaatje in het zitvlak was kapot, maar omdat de onderdelen door meerdere schroeven bevestigt zijn, is dit op zich niet een groo probleem.
Ik ben wel tevreden met de service.
Ik zou het iedereen aabevelen hier iets te kopen.
JH DEKKER
Stoelen binnen drie dagen in huis. Prima kwaliteit, strak design voor een nette prijs!
een heel goede stoel,en dat voor die prijs,mijn dank