We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.328)

Beoordeling door bevestigde koper

Alles tot in de puntjes verzorgd.

alles tot in de puntjes verzorgd. ook al had ik een fout gemaakt bij bestelling kreeg gelijk een mail.. verzending goed mailcontact uitmuntend

Beoordeling door bevestigde koper

Goed product maar helaas incompleet geleverd

De bureau kruk werd weliswaar snel geleverd, de ontbrekende onderdelen allerminst.
Ook was de verpakking verscheidene keren geopend en weer opnieuw dicht geklapt, waardoor de levering incompleet werd geleverd.

Al met al helaas niet professioneel.

Geachte heer Steffers ,

Hartelijk dank voor uw bericht aan bureaustoel24.nl
Wij hebben contact met elkaar gehad over de bouten die bij de zending miste. Wij hebben inmiddels ook contact gehad met onze transporteur die niet zuinig is omgegaan met uw pakket en laten deze zaak nu verder uitzoeken.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en stel een korte reactie zeker op prijs. Mocht u in de tussenliggende periode nog vragen hebben, dan kunt ons te allen tijde per mail bereiken. U kunt ook telefonisch contact opnemen. Dit kan op werkdagen via 026-3530253.

Bureaustoel24.nl
Martijn Werdler

lekker zittende stoel

Vind het wel jammer dat ik wielen heb gekregen die niet eens rollen. Maar de bureaustoel zit wel lekker.

Geachte heer Taloon,

Hartelijk dank voor uw bericht aan bureaustoel24.nl

Heel erg jammer dat de wielen niet goed lopen. Gebruikt u deze wielen op harde vloeren? De meegeleverde wielen zijn namelijk alleen geschikt voor tapijt en kunnen uw harde vloer mogelijk beschadigen. Ik wil u met plezier helpen aan nieuwe wielen, maar dien dan even te weten op welke type vloer u de wielen gebruikt.

Het team vab Bureaustoel24.nl

Gewoon goed!

Gewoon goed gedaan bureaustoel24.nl!

Mooie bureaustoel tegen een mooie prijs.

Zo moet het!

J. Hofstede
Rotterdam

Beoordeling door bevestigde koper

prima kwaliteit van bureaustoel en vlotte levering

ik ben zeer tevreden van de bureaustoel. Hij is gemaakt voor de zware medemens en voldoet aan de verwachtingen. De leuning is geïntegreerd en verstevigd wat het echt degelijk maakt. De levering aan huis gebeurde op telefonische afspraak. Anderhalve week is verlopen tussen de bestelling on line en de levering thuis (dus heel netjes, het zou een paar dagen vroeger hebben gekund indien we overdag thuis waren )

Beoordeling door bevestigde koper

prima degelijk artikel, precies wat ik zocht, past goed

Ik zocht bureaustoelwielen voor op ons parket. Deze wielen passen vanwege de verchroomde kap goed bij de stoel. Het resultaat voldoet volledig aan de verwachting.

HJH Handelsgruppe - WERIMA

Deze beoordeling is geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: bewijs van aankoop mist (alleen echte klanten kunnen een bedrijf beoordelen).

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Kijk hier voor onze richtlijnen

Beoordeling door bevestigde koper

stoel prima, aflevering wat rommelig

Hoewel de procedure rond het volgen van de bestelling wat rommelig was (track en trace nummer gehad voor GLS en DHL en tenslotte werd het afgeleverd door een transporteur) was er op de levering zelf en zeker op de stoel niets aan te merken. Zo eenvoudig was het monteren van een stoel nog nooit. Er is duidelijk aandacht besteed aan de bevestigingspunten. Hier vielen de bouten bij wijze van spreken zelf op hun plaats en was het een kwestie van aandraaien en klaar was Kees (of Piet of Jan, net hoe u heet).
24 Complimenten voor de stoel.
LLB Vogelaar

Goede kwaliteit, snelle levering

Fijne bureaustoel. Het monteren is eenvoudig.
Snelle levering en omdat de bestelling uit het buitenland komt hoef je geen BTW te betalen als je een BTWnr hebt tenminste.
Ik heb inmiddels een tweede bijbesteld. Bevalt prima dus! Allerlei instelmogelijkheden.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede stoel maar ook een deceptie

De bureaustoel "PRO-TEC XXL Leder, zwart" besteld. Levering vond na 4 dagen plaats maar er ontbraken wat schroeven en bouten waardoor de stoel niet in elkaar gezet kon worden. Op zich kan dit gebeuren, ik heb hierover contact gehad en deze zijn nagestuurd (het duurde echter wel 10 dagen voor het alsnog kwam). Wat dan echter wel een deceptie is, is dat in de periode dat ik zat te wachten de prijs van de stoel bijna 100 euro gedaald is namelijk van 642,90 naar 545,90. Het kwam er voor mij dus op neer dat wanneer ik iets later besteld had, ik 100 euro goedkoper uit was geweest en waarschijnlijk ook nog eens eerder van mijn bureaustoel gebruik had kunnen maken.

De bureaustoel zelf ben ik tot op heden erg over te spreken. Zit goed, ziet er goed uit en is stevig (handig voor lange wat zwaardere mensen)

5 sterren voor de stoel, 1-2 sterren voor alles eromheen.

Beoordeling door bevestigde koper

keurige en vriendelijke communicatie maar tegenvallende resultaten.

Ja, we hadden uitgebreid gespeurd op internet naar een mooie, goedzittende, fraaie bureastoel voor mijn man, als cadeau voor zijn verjaardag. We kwamen uit bij bureaustoel 24. Dus, de bestelling gedaan en we kregen deze keurig binnen enkele dagen in huis,...dachten we. We kregen deze ook inderdaad binnen maar de zending was niet compleet, geen wieltjes, geen ringetjes en wat het ergste was: zowel de armleuningen als de zitting was (fors) beschadigd. Het leek werkelijk wel een tweedehands stoel. Hierop heeft onze dochter een flink aantal fotot's gemaakt op verzoek van bureaustoel 24 en vervolgens verzonden. Medewerkers waren vriendelijk, begripvol, zouden er vlot achteraan. Helaas bleek dit niet het geval te zijn, want we moesten er meerdere keren achteraan bellen en mailen. Dat vonden wij heel vervelend en niet professioneel. Dit getuigt niet van het serieus nemen van de klant en klantenbinding. Maar goed, na veel geduld en na twee weken (!) kwam het langverwachte pakket binnen. Geen vervanging van de beschadigde artikelen, geen nalevering van de missende artikelen maar een compleet nieuwe bureaustoel. Dat was toch wel service en erg netjes....dachten we. Bij het uitpakken van de doos bleek de inhoud compleet, maar was er wederom een armleuning fors beschadigd. We hebben geen zin om hier nogmaals zo'n gedoel van te hebben, dus niet gebeld. Tevens zit er een prop in de zitting waar de vulling niet goed is verdeeld. Hier hebben we op zich geen last van maar het oogt niet mooi. Dus, voor ons geen bureaustoel24 meer, mede gezien het feit dat we hem later nog goedkoper zagen bij bol.com. Wel wil ik de medewerkers een compliment geven over de goede bereikbaarheid, vriendelijkheid en daadkracht. Wellicht kon u er niet alles aan doen. Daarom toch een vriendelijke groet.

Beoordeling door bevestigde koper

Mooie bureaustoel en snel geleverd

Het is allemaal erg vlot verlopen en het is een mooie en lekkere bureaustoel.
Ik zou wel aanraden om er zachte wielen bij te gebruiken als je een harde vloer hebt. Die doen het echt goed!

Beoordeling door bevestigde koper

Helder geregeld, maar hoge verzendkosten en lange verzendduur voor alleen wieltjes

Ik heb recent bij bureaustoel24.nl wat harde vloer wieltjes besteld voor een bureaustoel. Het was fijn om iets te kiezen te hebben.
Wat ik wel enorm vond tegenvallen was de verzendtermijn van 5 dagen en de hoge kosten (6,90) voor een pakje met alleen wieltjes.
Er is wel geleverd volgens de aangegeven termijn.

Geachte mevrouw Bosland

Hartelijk dank voor uw bericht aan bureaustoel24.nl
Helaas zijn de EUR 6,90 vaste verzendkosten voor het verzenden van een pakket in Nederland. Dit tot een maximum van 31 KG.

Bureaustoel24.nl
Martijn Werdler

Super de luxe.

Bij bureaustoel24.nl kopen is fantastisch.

Top!

Goeie, duidelijke en snelle service. Stoel is ook van zeer goede kwaliteit.

Geweldige snelle service

Ik heb wieltjes voor de stoel besteld, die waren er eerder dan ik had verwacht. Alleen wel jammer dat ze niet passen, maar dat is waarschijnlijk mijn eigen schuld.

Uitgebreid assortiment

Veel keuze en ik ben goed geslaagd met mijn bureaustoelen.

Ze bevallen erg goed en levering was snel en kon ik goed in de gaten houden. Kortom erg tevreden

HJH Handelsgruppe - WERIMA

Goede stoel, prima verzending, klein probleempje

Prima stoel! Alleen was er een schroef onbruikbaar. Gelukkig had de oude stoel dezelfde schroeven.

Duncan

Beoordeling door bevestigde koper

Product niet hetzelfde als voorgesteld op afbeelding.

Levering iets te lang geduurd,de voet is uit ander materiaal en vertoonde een deuk,gedacht om terug te sturen maar het in elkaar steken was niet van de poes en het uit elkaar halen nog minder .Bijgevolg beter aankopen in een zaak waar je het product kan zien en of testen.

Beoordeling door bevestigde koper

Prima, maakt precies waar zoals de webshop adverteert.

Snel geleverd. Mooie stoelen. Precies zoals de webshop doet verwachten.

Beoordeling door bevestigde koper

snelle service, maar slechte bezorging

hoi de stoel die ik besteld en binnen gekregen heb was er sneller als de verwachting, and dat is goed, maar toen ik de doos openmaakte bleek dat de stoel beschadigd was .
het plastic aan de onderkant van de stoel is gebarsten. Ik hoef geen nieuwe stoel omdat het toch uit het zicht is, maar mischien willen jullie de bezorgers vragen om iets rustiger om te gaan met hun paketten ( zoals er niet mee gooien ) verder ben ik tevreden over jullie service.
Groeten M ter Steeg ( vanuit zijn nieuwe stoel )

Fijne bureaustoel

Door mijn zoon geattendeerd op deze webshop en erg blij met de bureaustoel. Deze zit geweldig!

Beoordeling door bevestigde koper

Ik miste een gebruiksaanwijzing en montagehandleiding!

Snelle service, stoel voldoet aan verwachtingen; echter geen montagehandleiding en gebruiksaanwijzing bijgevoegd.

Beoordeling door bevestigde koper

Heel goed ben hèèl te vreden.

Ben hèèl tevreden mooie stoel netjes verpakt.
Snelle afhandeling en bezorging.
Super tevreden ,

Beoordeling door bevestigde koper

Stoel moeilijk in elkaar te zetten, resultaat na veel moeite goed.

Wij bellen met firma kregen stoel niet in elkaar, zij zouden terugbellen. De leuning en de stoel moesten met veel kracht aan elkaar worden gezet. De gaatjes zaten wel ver van elkaar. Daarvoor lukte het niet, wij de firma bellen ze zouden ons terugbellen, dat duurde en duurde. Ineens had mijn vrouw een idee. Dat lukte met heel veel geduw naar elkaar toe. De stoel zit echt mooi in elkaar klantenservice moet nog steeds .

Dus ben je handig dan stoel kopen want mooie degelijke stoel. Niet handig niet aan beginnen .De tekening niet echt duidelijk en het lijkt veel op een ikea bouwpakket.

Geweldige service

Wanneer mijn nieuwe bureaustoel binnenkwam met een fabrieksfout. Heb ik hiervan direct een e-mail voor opgemaakt. Na het uitleggen van de fout kreeg ik dezelfde dag nog een track en trace voor een vervangend onderdeel.

Beoordeling door bevestigde koper

zeer goed maar gebrek aan handleiding

de informatiegeving was perfect, evenals de leveringstermijn.
Spijtig toch dat er een lichte beschadiging was aan het zit van de stoel.
Doordat dit niet zichtbaar is toen ik de stoel assembleerde, heb ik beslist geen aangifte te doen. Ik hoop echter dat dit in de toekomst geen verdere problemen gaat geven.
Gebruikershandleiding was helemaal niet aanwezig!

Mooie bureaustoel

Gewoon een mooie bureaustoel en netjes afgewerkt.
Bestelling en levering gingne vlekkeloos.

Bennie

Zit heerlijk

Ik er wel heel blij mee, is exact de goede kleur en zit heerlijk.

Beoordeling door bevestigde koper

Goed product voor een goede prijs, maar problemen bij levering

De bestelde artikel was een bureaustoel voor een goede prijs. Deze zit fijn en is nog mooi ook. Helaas waren de schroeven niet compleet en moesten deze nageleverd worden met uiteraard opnieuw een levertijd van ongeveer anderhalve week (dit omdat ze alles vanuit Duitsland lijkten te versturen). Toen bleek dat de nalevering niet compleet was en moest nog de andere helft van de nalevering komen na nog eens anderhalve week. Al met al mag de service/levering wel iets beter van mij of op z'n minst iets nauwkeuriger worden gekeken bij de uitlevering.

Beoordeling door bevestigde koper

Service goed, alleen helaas nog steeds geen goed werkende stoel...

Na ontvangst schade opgemerkt aan het mechanisme, na contact met de helpdesk een nieuwe opgestuurd gekregen. Super vriendelijke en snelle service.

In die eerste mail tevens vermeldt dat het synchroon mechaniek niet werkt. (we dachten door schade) Bij de 2e doet deze het nog steeds niet. Terwijl er toch duidelijk op de de website staat dat zit gedeelte en rug gedeelte samen kunnen bewegen.

Zit nu na 48 uur geleden contact te hebben gemaakt op reactie technische dienst te wachten hoe we het probleem gaan oplossen. Dit zal naar verwachting ook wel opgelost worden. Service tot nu was erg goed.

als probleem is opgelost 4-5 sterren. nu nog ff 3

Beoordeling door bevestigde koper

Alles is perfect verlopen.

Deze site kan ik iedereen aanbevelen. Alles wordt nauwkeurig opgevolgd, verloopt vlot en is betrouwbaar.

ik ben tevreden

De afbeelding komt overheen met de werkelijkheid

Beoordeling door bevestigde koper

Onvoldoende informatie vooraf, onuitvoerbare handleiding.

De aanbieding verzuimt om met compromisloos eerlijke een volledige informatie, vooraf te vermelden: "Let op! De rugleuning is niet met normale lichaamskracht te plaatsen".

Na montage, met hulp van iemand om de rugleuning op zijn plaats te duwen tegen de bekleding van de zitting in, lijkt het vooralsnog een goed product.

Beoordeling door bevestigde koper

Mooie site met veel keuze, een echte aanrader.

Wij hebben bij bureaustoel24.nl onze bestelling gedaan en zijn hierover meer dan tevreden. Wij raden deze site zeker aan bij iedereen. De keuze is zeer groot, en de levering verloopt perfect.

alles in orde

netjes afgehandeld

Mooie bureaustoel

De bestelde bureaustoel PARMA is echt erg mooi.

En veel goedkoper dan ik eerst in de winkel heb gezien. De tweede bestelling hiervan wordt volgende week gedaan, want hij bevalt prima!

Beoordeling door bevestigde koper

Goede stoelen voor een goede prijs

Alhoewel de levering van twee bureaustoelen op twee verschillende dagen plaatsvond, en één stoel in het begin niet in hoogte verstelbaar was, mede m.b.v. hun klantenservice dit probleem opgelost . Goede stoel, zit lekker en ziet er mooi uit. Nu voor mijn broer een derde stoel bestellen.

Probleem, geen probleem.

Vanaf de bestelling werd alles keurig teruggekoppeld, stoelen werden op de afgesproken tijd afgeleverd. Bij het uitpakken van de dozen constateerden wij dat er een paar onderdelen transportschade hadden opgelopen, een mailtje hierover werd binnen de kortste keren beantwoord met excuses en de mededeling dat de defecte onderdelen werden gereedgezet voor verzending. En inderdaad twee dagen later werden ook deze afgeleverd, met nog een mailberichtje erachteraan van Bureaustoel24 of alles nu in orde en naar wens was met een verzoekje om dit even te bevestigen.

Meer dan perfecte werkwijze bij dit bedrijf om nu echt eens vrolijk van te worden, deze mensen doen wat ze beloven.

Naar verwachting

Netjes afgeleverd binnen 3 dagen en een mooie burostoel