[REPLY]
Bestilte PC-skærm (forsikringsskade) en mandag middag og betalte prompte online. Kunne på hjemmesiden se, at skærmen var markeret som afsendt mandag. Når jeg følger min ordre på hjemmesiden, bliver der lovet, at jeg vil få tilsendt et track-and-trace nummer på mail. Det er ikke sket endnu tirsdag ved midnat, selvom jeg ringede til virksomheden tirsdag eftermiddag (lang ventetid ved telefonen), og selvom en medarbejder i virksomheden lovede at maile mig track-and-trace nummeret. Behøver jeg at sige, at skærmen ikke er kommet endnu. Den kommer nok først tidligst onsdag og track-and-trace nummeret får jeg nok aldrig. Det må kunne gøre bedre ! Jeg er ikke vildt imponeret af virksomheden.
Nu er det onsdag aften og pakken er ikke kommet endnu og jeg har endnu ikke som lovet modtaget track-and-trace nummer på mail. Har dog fundet nummeret på hjemmesiden og søgt på det. Her står der, at Post Danmark kl. 19.13 tirsdag har modtaget oplysninger om pakken men endnu ikke har modtaget pakken til omdeling ?! Det er for dårligt af firmaet og jeg kan slet ikke genkende de andre indlæg på denne side, hvor folk har oplevet lynhurtig levering. Det har jeg bestemt ikke. Tværtimod. Nu kommer pakken nok først fredag eller hvis jeg er heldig torsdag. Men så er der også gået 4-5 dage efter jeg bestilte og betalte varen.
Så er det torsdag, og pakken er endnu ikke kommet. Og værre endnu. Jeg var torsdag nede på posthuset for at få dem til at checke på track-and-trace nummeret. Det eksisterede ikke i deres system og de mente heller ikke, at det nummer kunne forbindes til en Post Danmark forsendelse ! Det havde de aldrig set før. Og der er heller ikke sket nogen som helst udvikling i forsendelsen siden tirsdag. Mystisk !
Fredag eftermiddag ringer jeg efter mange forgæves forsøg til butik.dk for at få en forklaring. Ham jeg snakker forstår det heller ikke og lover at kontakte centrallageret. De meddeler, at pakken aldrig er blevet skannet af Post Danmark og at de ikke ved , hvor den er, og om den nogensinde dukker op. På den baggrund tilbyder medarbejderen fra butik.dk at refundere beløbet, jeg forlods har betalt, og det accepterer jeg. Pengene er gået retur til min konto. Selvom jeg har fået pengene retur, havde jeg bestemt ikke forventet denne udvikling, da jeg bestilte varen.
Update:
Jeg har efter en lang og sej kamp modtaget erstatning (fra post-danmark) for varen. Tak til Aziz fra butik.dk's kundeservice som har hjulpet med sagen og fulgt den til dørs.
------------------------------------------------------------------------------------
Jeg havde bestilt en forkert sdd harddisk som jeg fik returneret pakken som det nu er oplyst ind på deres hjemmeside. Da der går ca 3 uger uden at jeg hører fra dem vælger jeg at sende en mail hvor jeg efterspørger status (9/1).
Jeg får svar fra en flink supporter der fortæller mig at de ikke har modtaget pakken og at jeg skal efterlyse den hos postdanmark. Det gør jeg så samme dag og informerer butik.dk.
I dag har jeg så modtaget et brev fra postdanmark om at de ikke vil udbetale erstatning da butik.dk ikke har/ville skrive under på en tro og love erklæring om at de ikke har modtaget pakken!
Det er direkte modsigende at fortælle mig at de ikke har modtaget pakken hvor de derefter ikke underskriver en tro og love erklæring.
Er virkelig skuffet over at de ikke prøver at hjælpe deres kunder (har handlet flere gange før) og nærmest prøver at snyde dem.
Jeg købt Slingbox&Slingcatcher, hurtig levering og hurtig reaktion da den ene del gik istykker.
Samme dag blev fremsendt ny strømforsyning og problemet var løst.
Jeg købte en N600 router. Fik fin telefonisk betjening. Lynhurtig levering. Imponerende.
Fik en printer leveret i mandags og har siden (4 dage) prøvet at få en form for kundeservice fra butik.dk. Men nej selvom de skriver at der kommer svar indenfor 3 timer, sker der ikke noget. Leveringen er hurtig, men intet hjælp at få hvis der er noget galt med produktet.
Købt lamineringsfolie. Leveret på få dage og i hel stand.
Ingen problemer.
Jeg købte noget ram derinde, som så viste sig at være forkert, som ikke stod oplyst hjemmesiden. Retur? ingen problem. Købte også en harddisk, som ikke var på lager. Da de så havde den på lager blev den sendt til mig, men GLS er nogle værre tumper, så de havde været hjemme hos mig, men jeg var ikke hjemme. De lagde ikke en seddel i postkassen om at jeg kunne afhente den på et lager. Så blev den så sendt retur til Butik.dk og jeg bad dem om at sende den tilbage. Men de havde opdaget at der var gået vand i den. Så det var jo ikke så godt. Nu var der så gået ca. en måned fra jeg bestilte ordren, og de ville først have harddisken på lager 2 uger efter. Så jeg droppede bestillingen. Nu må vi så se om de kan overføre prisen på harddisken tilbage på min konto.
Bestilte på butik.dks hjemmeside mandag kl. 15.30. Tirsdag 11.00 var pakken leveret hjem til mig,
Varen var i orden og levede op til mine forventninger.
Well done
Super god service! Er tålmodige når man har specielle ønsker og en forretning med rimelige priser. Vil helt sikkert handle her igen en anden gang.
Vh. Christina
Smily vond deze beoordeling nuttig