We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.802)

Beoordeling door bevestigde koper

Det er ikke sidste gang vi handler hos byKier.

Det var super nemt at lave en bestilling. Der var god vejledning til rette størrelse, til gode priser og så blev det leveret super hurtigt.

fantastisk og personlig service

En rar og sikker netbutik at handle i og meget venlig betjening af ejeren, da der opstod et problem med mit dankort.

Helt tilfreds!

Bestilte to cardigans og fik dem hurtigt. De er fine og i god kvalitet. Køber gerne der igen.

• Hvidovre, DK
  • 2 Beoordelingen

lækre sko

Jeg har handlet et par børnesko på Bykiur og jeg var meget tilfredst med produket. der var rigtig hurtig levering efter jeg havde bestilt og de besvarede også mine spørgsmål inden for 24 timer.

Beoordeling door bevestigde koper

Lækre varer og hurtig levering.

Jeg har købt sandaler til min pige og min dreng. De er super fine og i den lækreste kvalitet - og børnene elsker dem. Og så fik jeg dem leveret super hurtigt efter bestilling. Jeg vil klart anbefale byKier.

Beoordeling door bevestigde koper

Super produkt og hurtig leverig!

Sandalerne er rigtig fine, min datter er helt vild med dem!

Beoordeling door bevestigde koper

Leveringstid ok, men returneringen gik perfekt!!

Varene er lækre med passer desværre ikke min datter!! Leveringstiden er til at leve med (5 dage) og da jeg skullecretunere gik det smertefrit

Er meget tilfreds!

Købte to par børnesandaler på udsalg til en meget rimelig penge - købte dem lidt store men det viser sig at man kan regne 100 procent med de mål og anbefalinger der ligger under hver sko model. Sandalerne blev leveret rimelig hurtigt på trods af udsalget og det er nogle rigtig lækre sandaler!

Beoordeling door bevestigde koper

Super flotte sko og super god betjening

Rigtig flotte sko, og til rimelige penge. Kvaliteten er helt i top.

Beoordeling door bevestigde koper

byKier.dk er altid i top

Bestilte fine sandaler, som kom hurtigt med posten. Aldrig noget at sætte en finger på :o)

Beoordeling door bevestigde koper

Lækre sko og rigtig god service!

Lækre sko og rigtig god service!

Beoordeling door bevestigde koper

det er en netudbyder man gerne vender tilbage til

Hurtig levering og kvaliteten i top . Tak

Fejl i pakkenummer

Den kode, du sendte til mig, så jeg kunne følge, hvornår min pakke var fremme, virkede ikke. Det synes jeg er dårligt. Jeg har endnu ikke modtaget pakken - desværre.

Beoordeling door bevestigde koper

Super kvalitet og fantastisk service!

Super kvalitet og fantastisk service! Vil til enhver tid anbefale både sko og lækker strik!

Beoordeling door bevestigde koper

Perfekt. Kan der siges noget negativt? Nej nej nej!!!

Nem hjemmeside. Varen var klar til afhentning torsdag formiddag som lovet. God smilende service:)

Fantastisk

Kan helt klart anbefale ByKier. Super god service. Seje sko og hurtig levering .

Sublim service!

Fantastisk høj service, trods travlhed! Har været i jeres showroom over flere omgange, og er blvet mødt af venlig og hjælpsomt personale!
Skønne sko, med god holdbarhed og pasform.

Beoordeling door bevestigde koper

Altid god service og hurtig levering

Jeg stoler på by Kier.. Gode anvisninger mht at måle fødder og finde den korrekte størrelse.

• virum, DK
  • 7 Beoordelingen

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtigt og nemt og fine sko

Det var nemt at handle og skoene ankom hurtigt. Og vi er glade for købet

Rigtig god kundeservice

Hurtig levering, og super lækre sko.
Havde en reklamation, men den blev håndteret hurtigt og yderst tilfredsstillende.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet.

Beoordeling door bevestigde koper

Lækre produkter og hurtig levering

Fantastisk gummistøvler, sandaler og vinterstøvler.
Størrelserne passer perfekt og leveringen er tip top.

super service

Havde købt et par sandaler, som desværre var lidt for store til min datter. Jeg fik heldigvis reserveret et nyt par i mindre str., som de sendte så snart de havde modtaget min returpakke. Super god service.

Beoordeling door bevestigde koper

Både nemmere og billigere end at hive børnene med på skojagt i fysiske butikker.

Alle tre børn har efterhånden fået både sko og sandaler fra By Kier (har dog ikke prøvet vinterstøvler endnu). De detaljerede billeder og den udførlige guide har resulteret i sko der lever op til forventningerne og passer i størrelsen. Udvalget er større end de fleste børneskobutikker, og så kan vi sidde i ro og mag ved ipad'en og vælge i fællesskab. Skønt at slippe for at traske fra den ene butik til den anden, med utålmodige børn :-)

Beoordeling door bevestigde koper

fede designs og lækker kvalitet

Jeg har flere gange købt sko ved ByKier. Jeg har hver gang været meget meget tilfreds. Vender forsat tilbage som kunde ;o)

Kære Tina

Mange tak for din loyalitet overfor bykier, og super fedt at læse du altid har været tilfreds med dine køb :)

ha ´en fortsat god dag.

Beoordeling door bevestigde koper

Super service, hurtig levering og rigtig god kvalitet

Absolut ikke sidste gang jeg handler hos By Kier

Beoordeling door bevestigde koper

Super service og hurtig levering.

Super flot med så hurtig levering selv på en udsalgsvare :-)

Kære Signe

Mange tak for du gad bruge 5 min. på at anmelde os :) - det er vi super glade for, og glæder os til at se dig i shoppen igen en anden gang.

mange hilsner

Beoordeling door bevestigde koper

Skones pasform levede slet ikke op til forventningen. Men læderkvaliteten var fin.

Jeg synes at de skal øve sig lidt mere i at designe pasform. Materialekvaliteten levede op til forventningerne, men design af pasformen fulgte desværre ikke med, så jeg er nødt til at returnere sandalerne. Jeg forventede at de kunne sammenlignes med pasform i Bundgaard og Angulus sandaler, men det var desværre ikke tilfældet. Til trods for at de skriver at skoen passer til en bred fod. Så jeg er nødt til at købe en Bundgaard sandal i stedet som ligner by Kiers sandalen, men hvor der faktisk er plads til foden uden at stroppen gnaver ind i siden. Ærgerligt jeg havde høje forventninger til by Kiers sko.
Hjemmesko var fine.

Antwoord van www.bykier.dk

Hej Stine....Tror desværre vi skulle have guidet dig lidt ved dit køb, da vi som du kan se udfra de andre anmeldelser ALDRIG modtager en feedback som din. Angulus har forskellige pasformer og bredder - ligeså har Bundgaard så derfor er det meget forskelligt i forhold til pasform og model. Det kunne tyde på det du skriver at det er over vristen at modellen har været for lille, og altså ikke bredden ( det har jo en del at sige om vristen er høj, alm. eller lav. Vores kunder ser meget individuelt på hvad der er bredt - derfor har vi også på samtlige modeller bredde mål så det burde ikke gå galt. Jeg er meget ked af din hårde bedømmelse, som både stikker ud fra alle de andre vi modtager og så rammer den vores rating ekstremt hårdt. HÅber derfor du vil overveje om din oplevelse objektivt virkelig er til en 2 ´er. Hvis du har mod på at handle hos os igen, vil jeg meget gerne personligt guide dig til den rigtige model.

God betjening

Desværre passer skoene ikke til vores børns fødder - men pakken kom hurtigt og striktrøjerne er super lækre. Dem kunne vi let finde på at købe flere af....

Beoordeling door bevestigde koper

Lækker sandal, desværre bestilt i forkert str.

Hej Sanne

Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dejligt du synes sandalen var lækker og leveringen hurtig....dog lidt ked af at vi kun får 3 stjerne pga forkert str. Er det os der har lavet fejlen, kan jeg kun dybt beklage, eller er det opmålingen der har snydt dig ?...Vores rating på Trustpilot bliver hård ramt af de 3 stjerne, og håber du vil overveje at ændre den lidt hårde bedømmelse til 4 - kun en lille opfordring :)...

Fortsat god aften.
kh

Beoordeling door bevestigde koper

Super god betjening og god kvalitet af sko

Lækkert fodtøj som bestemt er på højde med Angelus og Ecco.

Antwoord van www.bykier.dk

Tak Annette for de fine ord - vi er meget stolte over at blive sammenlignet med de bedste danske mærker og at du føler vi er fuldt på højde med dem ( dette har også altid været vores målsætning).

Kvalitet

Hurtig levering og lækker pasform og design

Super service :-)

Jeg fik bestilt skoene alt for sent og skulle bruge dem en bestemt dato. Men det var intet problem for byKier :-)
Skoene er perfekte..

Kære Dorte

Dejligt alt forløb som det skulle og at skoene kom til tiden og passede :)

Mange skohilsner

Beoordeling door bevestigde koper

Seje SILJE sporty sølvsko ;0)

Bestilte disse sko hos ByKier, som hurtigt afsender skoene. Det viser sig dog, at det er de forkerte sko, som vi modtager. Efterfølgende henvendelse til Bykier går nemt og smertefrit - og i løbet af nogle dage modtager vi de rigtige sko.
Umiddelbart ser der ud til at være fin overensstemmelse mellem prisog kvalitet - og min datter er meget tilfreds med skoene :-)

Super hurtig levering

God kvalitet, fint design og hurtig levering - dog også i den dyre ende.

Hej Pia

Dejligt du har taget dig tid til at besvare vores anmeldelse. Kan fornemme både produkter og levering lever op til dine forventninger, men ked af du syntes vores fragt er i den dyre ende. Vi har GLS til 39,- kr og 29,- kr som medlem af nyhedsbrevet, så kan da kun anbefale dig at tilmelde dig og få alle de andre fordele der ved det :)

Mange hilsner

Beoordeling door bevestigde koper

Fine, lækre og god kvalitet!

Bykier er lækkert design på linie med mange andre kendte mærker. Service er i top! Kvaliteten er er virkelig lækker, det er kram.

Hej Louise

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse af byKier :)....skønt at læse alt lever op til dine forventninger.

Jeg er SÅ tilfreds!!

Hurtigt kvikt og så endda med et tilbud om 3 for 2's pris.

Fedt der er en fodmåler med. Den hænger på opslagstavlen til efterårsskolene og vinterstøvlerne skal bestilles. Hos byKier selvfølgelig!

;0)

Kære Louise

Vi kan da slet ikke vente med at se dig i shoppen igen til efteråret - Rigtig god sommer.
kh

Skønt

Fine sandaler, god pasform, rimlig pris... Og hurtig leveret!

Kære Christine

Skønt at læse din anmeldelse - alle dine ord passer meget godt ind i vores mission, og skønt at vide vores kunder også oplever de målsætninger vi har for vores shop, kollektione, service etc...

De bedste hilnser

Beoordeling door bevestigde koper

Super lækkert tøj og en fantastisk service

Bestilte, modtog, super tøj, super kvalitet, super pris :):)

Hej Charlotte

Vi siger bare super, super, super mange gange tak !.

hurtig og venlig

De afsender varerne virkelig hurtigt. Og de er rigtig venlige, hvis man henvender sig. De vil virkelig gerne give god service og det gør de!

Hej Karen
Tak for at du har bemærket vores service. Vi vægter meget højt at kunne servicere alle kunder og vores motto er: kunden har altid ret !.

Mange skohilsner

Altid god service.

Jeg har handlet hos ByKier gentagne gange og har altid været tilfreds.