Execution time: 593ms

UITSTEKEND

8.6 / 10
21 beoordelingen over Cameratools
Bedrijfsinfo
Wij hebben 21 beoordelingen uit nationale en internationale bronnen gevonden en geanalyseerd. De TrustScore voor dit bedrijf is 8.6 / 10 = GOED. Met een totaal van 21 beoordelingen is de statistische significatie laag.
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over cameratools.nl

21 BEOORDELINGEN

Hans

zondag 21 februari 2010

Goed, maar kan soms wel beter

Met de prijsstelling van deze winkel is helemaal niets mis.
Alleen wat klantvriendelijkheid betreft mag het wel spontaner.
Het is jammer dat je als klant niet direct door een verkoper wordt aangesproken, maar dat je zelf maar achter moet komen wie er een verkoper is! Wil je je producten nu verkopen of niet?
Of moet er aan vrouwelijk (lees: spontaan) personeel gedacht worden?

zaterdag 27 februari 2010
Verberg antwoord van bedrijf

Geachte heer (Hans),

Graag had ik van u geweten wanneer dit u overkomen is. Ik weet namelijk gelukkig zeker dat geen van onze mensen dit als bewust zou doen overkomen? Graag dus datum, etc. zodat ik hier wat mee kan. We lopen allemaal in hele herkenbare bedrijfskleding, dus daar kan het niet aan liggen, evenmin aan het respect van onze mensen naar de klanten!

Ook jammer dat een reactie geheel anoniem wordt geplaatst, dan kunnen er immers geen zaken opgelost worden. CameraTools houdt namelijk van oplossingen.

W. Velema
CameraTools BV
055-5380800

Featured review of Cameratools

Jeroen

vrijdag 27 november 2009

Eindelijk een zaak van fotografen voor fotografen !

Vorig jaar heb ik Cameratools gevonden en ondertussen al heel wat aankopen hier gedaan. Ik vind het een verademing om geholpen te worden door mensen die passie hebben voor fotografie. Wat je vraag ook is er is altijd iemand die je goed kan helpen. Daarnaast is het assortiment groot, de winkel ruim en overzichtelijk en service staat ook hoog in het vaandel (en ook niet onbelangrijk de bereikbaarheid is over de A1 en A50 ook nog eens perfect)

Ik ben zo tevreden over de mensen en winkel van Cameratools dat ik zelfs als iets eens een paar euro meer kost toch de voorkeur geef aan om het hier te kopen.

Jeroen

Wilco

woensdag 16 december 2009

Superior support, knowledgable and fun to come to the shop

These guy's started their shop from a customer satisfaction perspective.

They really respect their customers, do understand their needs and always have a cup of coffee with a good talk.

Jelle

zaterdag 14 november 2009

Klantgericht, Vaklui, Enthousiast,

Zij stellen eerst vragen, proberen je te begrijpen en geven dan advies op heldere manier.

De spullen die je nodig hebt leveren ze snel, correct en voor goede prijs.

zondag 18 oktober 2009

Goede service, goede prijzen, goede keuze

Gewoonweg een goed bedrijf, met een breed aanbod aan goed geprijsde producten. Snelle levering.

Alwin Sitton

woensdag 13 mei 2009

Uitstekende en snelle service!

De snelheid waarmee mijn internetbestelling is afgehandeld is echt top. Binnen vijf minuten kreeg ik per email een factuur en een trackingcode om mijn zending via TNT post te traceren.

Herko_ter_Horst

maandag 28 september 2009

Onlangs heb ik bij deze zaak een Panasonic HDC-TM300EGK HD videocamera met een aantal accessoires aangeschaft. Via de Pricewatch en de overzichtelijk site kwam ik bij de fysieke winkel van...

HappyChainsaw

dinsdag 16 juni 2009

Bij deze winkel heb ik kort na elkaar twee orders geplaatst, een camerabody met objectief en later enkele accessoires ervoor. Heldere site, alles snel te vinden. En de prijzen liggen voordelig. Bij...

marty830

donderdag 2 april 2009

Goedkope winkel en duidelijke website, ook op mails met bijkomende...

Cameratools
21 BEOORDELINGEN
In het nieuws:
geen vermeldingen
Verander bedrijfsinfo
found this review useful. Agree? 0 Vond u deze beoordeling nuttig?