We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (383)

Beoordeling door bevestigde koper

Holdt hvad der var lovet

Egentlig skulle jeg og ikke min kæreste have haft en regning på 1284,-. Da jeg ringede ind, blev det løst via et e-brev, som jeg kunne bekræfte aftalen på ved at svare. Det var en fin løsning, der tilgodeså det jeg ønskede.

Hej Thomas

Vi er glade for at vores løsning var tilfredsstillende. Skulle der opstå spørgsmål eller udfordringer vender du selvfølgelig bare tilbage. Vi kan også følges på Facebook hvor vi jævnligt kommer med opdateringer, både om anbefalingsværdige programmer og nyheder fra Canal Digital. https://www.facebook.com/CanalDigital

Super Service.

Syntes I yder super service og har intet andet end positivt at sige om jer.

Hej Genghis

Vi er altid glade for at høre vores service ramme plet. For altid at være opdateret med nyheder fra Canal Digital kan jeg anbefale at følge os på Facebook: https://www.facebook.com/CanalDigital .

Canal Digital

Alt er som det skal være til den aftalte tid.

Efter jeg bestilte blev jeg kontaktet af den lokale radio tv mand som kom meget hurtig installerede det hele lige efter ønske. Biled, udvalg og hardware er ligeledes godt og kundeservice har været meget behjælpeligt.

Hej Henrik

Vi er glade for at installation og det hele har levet op til dine forventninger. Hvis du benytter Facebook kan du følge os derinde. Så vil du altid være opdateret med hvad der sker af nye tiltag. https://www.facebook.com/CanalDigital

HURRAAAAAAA

Som ny bruger har jeg kun gode oplevelser med service, den nye boks med PVR er meget bruger venlig, og med eksternharddisk med USB tilslutning på 32 GB ( 2-300 GB eller mere anbefales da HD bruger meget plads) kører det meget fint med optagelse og spole frem og tilbage, så med småpenge har man optagelse i HD, kan kun anbefales. god fornøjelse Villy Munksgaard

Hej Villy

Det er helt korrekt at vores HD Entertain Mini kan optage hvis man tilslutter en ekstern harddisk til den. De tekniske krav for harddisken er følgende:

For at kunne optage:
Minimum 33 GB i størrelse
Minimum 45 mbps i skrive-/læsehastighed

Hvis harddisken er mindre end 33 GB men større end 8 GB kan man kun sætte LIVE-TV på pause og spole.

utilfreds med opkrævning

Vi er bestemt ikke tilfredse med, at man den 3/12 2012 henter over 1.100,00 kr.
for meget på vores konto og idag den 13/12 2012 endnu ikke har tilbagebetalt dem trods påkrav

Hej Egon

Tilbagebetaling af tilgodehavende kan desværre tage op til 30 dage. Jeg kan dog se at du i fredags snakkede med en kollega som har forsøgt at fremskynde processen. Det samme har jeg hermed gjort. De 1195,- du har til gode vil du derfor modtage snarest muligt. Vi beklager mange gange den ulejlighed fejlen har været skyld i.

mega godt signal

Canal digital har virkelig et kanon godt signal, der hvor vi bor.
vi har ikke haft nogen problemer med dem og deres kundeservice er perfekt til os.
den service medarbejder der var ude for at sætte parabol og boks op var serviceminded og havde en god humor.
Vi er godt tilfreds.

Hej Berit

Vi dækker hele landet så det er kun høje træer og bygninger der står i vejen for vores signal. Hvis du bruger Facebook kan du følge os derinde, så vil du altid være opdateret med nyheder omkring Canal Digital. Udover det kommer vi også med forslag til spændende ting man kan se på kanalerne. https://www.facebook.com/CanalDigital

god til prisen

Sammensætningen af kanaler er god

Hej Flemming

Vi er glade for at du er landet på den rigtige pakke for dig. Det er vigtigt for os at du som kunde er på den pakke der dækker dit behov. Skulle dit behov ændre sig, kan du altid kontakte os. Så vil vi hjælpe, uanset om det handler om en op-/nedgradering eller andet.

Beoordeling door bevestigde koper

Opsætning og information var udmærket

Jeg synes når jeg snakker med en medarbejder ved jer, at jeg får en god og faglig og venlig betjening jeg har altid fået de ting der aftalt

Billederne på fjernsynet er godt og reciveren fungerer også fint

Hej Hans

Vi sætter pris på at yde en god service, det er derfor glædeligt når vores kunder er enige i den gode service vi tilbyder. Hvis der skulle opstå spørgsmål eller udfordringer skal du ikke holde igen med at kontakte os.

som forventet

Canal Digital har i alle henseender indtil videre levet op til de forventninger jeg havde forud for mit engagement med firmaet, som startede ultimo november.

Hej Knud

Det betyder meget for os at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, du skal derfor ikke tøve med at kontakte os hvis noget skulle være i vejen eller der skulle opstå spørgsmål.

Hurtig og god betjening

Jeg blev hurtigt ringet op for at bekræfte opsætnings dagen, faktisk ringede han mig op på dagen for at sige han havde mulighed for at kommer tidligere ;-) Dejligt

Hej Suzanna

Vi er glade for at det hele er gået efter planen. Hvis du bruger Facebook kan du følge os derinde. Vi kommer jævnligt med forslag til spændende programmer på vores kanaler, udover det vil du også være opdateret omkring nye tiltag. https://www.facebook.com/CanalDigital

Jegt har selv sætop-

Jeg har primium kort men jeg moddtaget kun halvdelen program. så har i lave 1 1/2 månede regnig jeg kan ikke absetteret. kan jeg lave forsøger en månede uden afbetaling. eller regning.

Hej Titken

Jeg kan se at du ikke har været i kontakt med os angående dit problem. Du skriver at du selv har sat det op, hvis problemet på de manglende kanaler er 'intet signal' er det derfor i selve installationen du finder fejlen. Hvis du i stedet har 'ingen adgang' eller andet bedes du kontakte os så vi kan finde og løse fejlen sammen. Du kan ringe til os direkte på 70 13 19 19.

Super kvalitet

Dyrt men virkelig godt, og installation uden at røre en finger.
Perfekt service.

Hej Fritz

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service, samt at det hele virker som det skal. Med hensyn til prisen kan jeg oplyse om at den er alt inklusiv, du bliver derfor ikke opkrævet nogle gebyrer i pakkeprisen som flere af vores konkurrenter. Det inkluderer blandt andet op til 4 kort, som kan fåes til godkendt udstyr.

godt

det er nogle gode kanaler i har jeg sidder hver dag og kikker på mine kaneler

Hej Dorthe
Vi er glade for at du kan lide det brede udvalg af Canaler.
Hvis du ønsker at høre om andre kanaler/pakker kan du altid ringe til os (Inden for vores åbningstider) ;)
Husk du kan få op til 2 multiroom mere med din nuværende pakke, uden din pakkepris stiger.

Beoordeling door bevestigde koper

har ikke noget at sige ikke noget skit kun godt...

Jeg har jo ikke noget at sige lige nu.....

Hej Claus
Godt at høre der ikke er noget skidt at sige om os, endnu.
Hvis der skulle være noget du tænker vi kan/burde gøre anderledes så sig endelig til.

Super Service

Som "gl" kunde hos Canal Digital, skulle jeg have genoptaget mit abonnement.
Et telefonopkald og 10 min. senere var jeg kørende. Det kan ikke gøres bedre og hurtigere.

Hej Else
Vi er glade for at høre ud syntes vi har en super service.
Hvis du har brug for mere super service kan du blot ringe til os eller skrive på info@canaldigital.dk

Ganske godt fra start

Jeg er endnu en meget ny kunde af Canal Digital, men er indtil videre ganske udmærket tilfreds.

Min installatør var rigtig flink og alt har virket fra dag ét. Især HD-kanalerne er flotte og omend Canal Digital ikke er den billige løsning, så sætter jeg stor pris på at få oplyst den reelle pris fra starten af. Jeg har haft andre udbydere, hvor det ene gebyr og ekstra regning efter den anden kom på fakturaen, så det faktuel pris vægter meget højt hos mig.

Det er mit håb, at TV2 Sport i HD snart bliver en del af mellempakken (Family Pack) - det vil give den sidste stjerne ;-)

Hej Glenn
Selvom du ikke har været hos os i lang tid er det rart at høre du er kommet godt fra start.
Jeg skal lade rosen gå videre til montøren. HD kvaliteten er også den bedste på parabol markedet så det er godt der er nogle der kan se forskel.
Vi er glade for at du syntes vores pris er gennemskuelig, vi har også prøvet at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Prisen på abonnementet vil måske virke billigere hvis jeg fortæller dig, du kan få op til 3 ekstra rum uden at betale mere i din månedlige pakkepris på Family pakken.
Jeg skal lade ønskerne om TV2 Sport HD i family pakken gå videre.

Det virker bare.

God kontakt med antennemanden. God rådgivning og vi fik hvad vi bestilte. Opsætning blev lavet med det samme og alt virkede tilfredsstillende. Bare iorden.

Hej Anders
Det er også det indtryk vi gerne vil give vores kunder.
Jeg skal lade de rosende ord gå videre til montøren.
Skulle du få brug for hjælp til dit tv abonnement er du altid velkommen til at ringe til os på 70131919, skrive på facebook eller sende os en e-mail på info@canaldigital.dk
Hav en god weekend.

Beoordeling door bevestigde koper

Hvorfor nu det? Kommentarer nedenfor.

Det er første gang vi har Canal Digital i sommerhuset, og vi er godt tilfredse.

Hej Bent
Det er godt du er tilfreds med dit sommerhus abonnement.
Skulle du mene der er noget galt eller det ikke virker så sig endelig til så vi kan kigge på det sammen.

ny box

min gamle box, var defekt, jeg ringede og de kom et par dage efter og alt fungere perfekt nu

Hej Eli
Vi er glade for at høre, du kan lide de nye boks, og den virker som det skal.
Hvis der skulle opstå nogle udfordringer med dit Canal Digital abonnement, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon på 70131319, skrive til os via facebook eller pr. e-mail til info@canaldigital.dk

Supergodt med TV2 Sport

Hej
En god nyhed at Canal Digital nu har TV2 sport. Har ventet længe. Nu behøver vi ikke længere at have Boxer som tilvalg.
Det eneste der mangler nu hos Canal Digital er nabolandskanalerne for Norge og Sverige.

M.v.h.
Vagn Hansen

Hej Vagn
Jeg er glad for at høre du tager det som en god nyhed, at TV2 Sport er kommet med som en af de kanaler vi udbyder.
Jeg ved desværre ikke lige om de norske eller svenske kanaler kommer med i vores udvalg.
Jeg skal i hvert fald lade ønskerne gå videre.

Beoordeling door bevestigde koper

Super tillbud, god og hurtig service....., alle pengene værd!

Jeg har skiftet fra Viasat til Canal Ditigal og er super tilfreds. Føler der er en bedre information til mig som kunde og at der er mindre aggressivt salg / "fastholdeldelse" af kunden end hvad jeg oplevede hos Viasat.
Det er en fornøjelse at være hos Canal Digital

Hej Charlotte

Vi er glade for at du er tilfreds med dit valg. Skulle du have spørgsmål eller udfordringer skal du være mere end velkommen til at kontakte os. For altid at være opdateret med det nye der rører sig i Canal Digital kan du følge os på Facebook: www.facebook.com/CanalDigital .

GODT

Jeg er meget glad for at have fået Canal Digital. Der er kun et minus , når vi slår over på radio (min mand vil gerne høre p1) men for det meste er der intet signal

Hej Margit
Vi er glade for at høre du er glad for os.
Jeg har lige prøvet P1 og den virker inde hos os.
Hvis kanalen skriver intet signal må det være fordi i har dårligt signal på frekvensen: 12.418, med polariteten: Vertikal og symbolraten 28000.
Det kræver højst sansynligt et besøg fra en teknikker der kan justere parabolen, men det er ikke noget jeg kan sige med sikkerhed her inde fra.

hvor er tv2 Sport

synes Canal Digital er lidt for triviel TV, mangler nogle gode film og der er alt for meget dokumentar og fnider fnader og genudsendelser. Kunne også godt tænke mig TV2 Sport, det undre mig lidt at alle andre TV2 kanaler er der men ikke Sport. overvejer lidt at skifte tilbage til Viasat.

lige en note ..... Få nu Canal Digital GO på PS3 og andre consoller så man ikke skal droppe C-more til fordel for NETFLIX

Hej Allan
Vi er kede af at høre udsendelserne ikke passer til dig hver gang.
Det er producenterne selv der bestemmer hvilke programmer de vil have i deres kanaler og har derfor ikke den store indflydelse på dette område.
Vi har faktisk lige her 08:00 fået at vide vi får Tv2 Sport, fra d. 17-12-2012.
Jeg har ikke hørt om at Go skulle komme til PS3 eller andre consoller.
Det er selvfølgelig et spændende forslag og det er sendt videre til den afdeling der står for disse.

super god service,

Canal digitals service var god. Der kom en tekniker og opsatte en parebol og det virkede bare. Den hvide hd boks der fulgte med er rigtig fed.

Hej Kenneth.
Det er super fedt at høre, at du er meget tilfreds med både boks, installation og service. Det er virkelig noget vi har stor fokus på.
Du kan følge lidt med i hvad der sker hos os inde på vores facebookside: www.facebook.dk/canaldigital.
Mvh Anders

KNALDGODE KANALER

Jeg er ovenud tilfreds, jeg kan kun anbefale det til andre, og det har jeg også gjort.

Svend E. Blæsbjerg.

Hej Svend
Vi er utrolig glade for at høre du kan lide de kanaler udbyder.
Tak for de rosende ord som du giver os og om os.
Hav en god dag.

Beoordeling door bevestigde koper

Er glad for det valg jeg tog

Jeg er glad for Canal Digital men overvejer også købe viasat så jeg har sports rættighederne til 2013 blandt andet Liverpool og United hvis ikke får TV3 mister jeg premier league så har jeg begge del nu har rættigheder til Tv2 sport men kan i ik prøve at dele nogen kanaler med Viasat så i får TV3, 3+ og Tv3 puls så jeg ikke behøver at justere en parabol til ellers et godt køb fortryder intet har skiftet hoved for bedre signal med Sharp lnb har fået bedre signal og når der er forstyrrelser kan det være spindevæv og jeg vasker parabolen godt lyder lidt mærkeligt men giver bedre signal spindevæv på parabol skærmen kan påvirke lnb hoved

Hej Hákun
Jeg er glad for at høre du syntes godt om vores ADB boks på trods af at du har haft vores tidligere PVR model der har haft nogle børnesygdomme.
Fedt du har løst problemet med et nyt LNB hoved, så du kan holde regn og blæst ude.

opstartsvanskeligheder med Canal Digital

Vi oplevede problemer mht signal og ville have vores aftale annulleret idet de ikke kunne levere deres produkt tilfredsstillende hos os men fik den besked at det kunne vi ikke før der var gået 6 mdr. Dette medførte en merudgift på ca. 3000,- til etablering af gittermast som var eneste mulighed for at få parabolskærm så højt til vejrs at den kunne trække signalet. :-(

Hej Carsten

Jeg kan se at du fik det hele installeret d. 23/-10-2012 og efterfølgende kontaktede os d. 05-11-2012 hvor du manglede signal. Her kan jeg se at der blev noteret at montøren ville komme ud igen. Hvis du har mulighed for at sende en kopi af regningen ind på info@canaldigital.dk vil vi meget gerne se på den.

Derudover kan jeg se at du i perioden 07-12-2009 til 01-01-2011 havde Canal Digital på adressen. Hvis du ingen problemer havde med at fange signalet dengang, burde der umiddelbart heller ikke være de store problemer nu. Men som sagt hvis du kan sende en kopi af regningen fra montøren vil vi meget gerne se på din sag.

dyrd

signalet rigtig godt men mangler mulighed for at tage de superligakampe som jeg er interesseret i! på de billigste pakker.

Hej Svend Aage

Jeg er glad for at du er tilfreds med sendekvaliteten og tusind tak for de mange stjerner. Det er lidt blandet hvilke kampe vi viser og det er naturligvis ærgeligt hvis det ikke er de kampe du er interresseret i, men det er et spørgsmål om rettigheder.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller nogen form for vanskeligheder er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf 70131919, sende os en email via info@canaldigital.dk eller skrive til os på Facebook.

Kvalitet for pengene

Efter at Canal Digital fjernede 2 filmkanaler for ca. 4 måneder siden, uden at kompensere med andre kanaler eller sænke prisen, blev jeg godt frustreret og valgte en anden leverandør. Her måtte jeg imidlertid konstatere at supporten haltede lidt, og billedkvaliteten absolut ikke var tilfredsstillende. Endvidere kunne jeg ikke optage uden igen at investere flere tusinde kroner, så efter min. bindingsperioden var overstået, valgte jeg at gå tilbage til Canal Digital, og så håbe på at der kommer lidt flere filmkanaler som erstatning for de 2, som blev fjernet - eller endnu bedre - at abonnementet bliver billigere. Men - trods alt - en glad TV kigger nu !

Hej Bent

Jeg er glad for at du valgte at genoptage samarbejdet med Canal Digital. Jeg vil samtidig gerne beklage at en af de kanaler du holdte af gik ud af vores sortiment. Der vil jo desværre altid være kanaler der kommer og går og jeg håber på at du, på trods af dette, bryder dig om udvalget af kanaler. Vi har løbende kampagner på f.eks C More film hvor man kan tilkøbe disse super fede film kanaler til en god pris. Jeg kan anbefale at du kontakter os på tlf 70131919 eller sender os en email på info@canaldigital.dk hvis du gerne vil høre mere om dette.

Beoordeling door bevestigde koper

CanalDigital den bedste TV leverandør !

Har skiftet fra Boxer på til CanalDigital.
Blev "dødtræt" af dårlig signal modtagelse fra Boxer.
Nu får jeg fremragende billedkvalitet uden forstyrrelser og en grafik der siger spar to til alt.

Endvidere betaler jeg kun for det sommerhalvår hvor vi bruger sommerhuset.

CanalDigital er en fremragende leverandør !

Hej Benny

Det er vi rigtigt glade for at høre. Kvalitet betyder rigtigt meget for os hos Canal Digital og vi sætter stor pris på at du lægger mærke til det. Du har en af vores special pakker og det lyder til at den passer godt til dig :)

Hvis du har spørgsmål eller andre udfordringer er du mere en velkommen til at kontakte os på tlf 70131919, skrive til os på Facebook eller sende os en email på info@canaldigital.dk

super

super betjening

Hej Parabolmanden

Vi er glade for at høre du er tilfreds med den service du har fået. Vi forsøger altid at levere den bedste service til vores kunder.
Hvis du skulle opleve udfordringer eller hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeling door bevestigde koper

Canal Digital er super godt i forhold til boxser

Jeg kan kun VARMT anbefalde Canal Digital har haft boxser og det var da noget værre L.... vi kunne kun se under en halv del af de kanaler som vi skulle kunne se ved boxser... MEN her ved Canal Digital kan man se dem alle og se er kvaliten bare super god. Så kan kun VARMT anbefalde Canal Digital

Hej Irene

Vi er glade for at høre du er tilfreds med det produkt du har købt hos Canal Digital. Vi hos Canal Digital gør hvad vi kan for at holde kvaliteten i top så kunden får den bedste oplevelse. Skulle det ske at du får udfordringer eller har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 70131919 eller kontakte os på Facebook eller Email via info@canaldigital.dk

Kvalitet

Vil klart anbefale Canal Digital til alle. Kanalerne virker klart bedre end hos konkurrenterne.

Hej Kenneth

Tusind tak for de rosende ord.
Vi er glade for at høre du er tilfreds med Canal Digitals produkter.
Skulle du have nogle udfordringer eller spørgsmål ang. dit abonnement, kan du kontakte os via tlf. på 70131919, skrive til os på facebook eller sende en e-mail til info@canaldigital.dk

Service i top

Valget var viasat eller canal digital. Mødte en helt unik service da vi foretog forespørgsler inden vi besluttede at blive kunde hos canal digital.

Hej Bibi

Vi er selvfølgelig rigtig taknemmelige for at i valgte os som udbyder, hvis i skulle få nogle udfordringer eller spørgsmål opstå kan i enten kontakte os på 70 13 19 19 eller direkte på Facebook: http://www.facebook.com/CanalDigital .

Beoordeling door bevestigde koper

Er super glad for at vi valgte jer

Kan varmt anbefale candal digital

Hej Christina

Det er vi glade for at høre. Hvis du bruger Facebook kan du følge os derinde, så vil du altid være opdateret. http://www.facebook.com/CanalDigital

Fantastisk service

Ombytning af bokse, da det ikke var de ønskede der kom. Fantastisk service. Hurtig tilbagemelding. Søde sælgere, som kunne forstå problemet.

Hej Gitte

Vi er glade for at du har haft rigtig god oplevelse med vores kundeservice. Vi bestræber altid at yde den bedst mulige service til vore kunder.

Hvis du skulle opleve udfordringer med dit Canal Digital skal du ikke tøve med at kontakte os.

altid styr på det.

kort fortalt, så har det altid virket.

Hej Mike
Vi er utrolig glade for at høre, du syntes Canal Digitals produkter virker.
Hvis du har brug for tv i et ekstra rum kan du stadig få dette uden ekstra omkostning på dit abonnement, hvis blot du har en godkendt tv boks.
Du han kontakte os på 70131919, skrive en privat besked på facebook eller sende en e-mail til info@canaldigital.dk.

Super

Har lige fået Canal Digital fordi jeg fik det anbefalet af nabo da det er KLART den bedste billedekvalitet. Kunde service er også i orden. Da jeg så på deres hjemmeside at nye kunder kunne få deres nye Entertainment Mini og jeg havde kun været kunde i en måned og fået HD-tv boks (CDC-9000) med ikke så mange muligheder, følte jeg mig "lidt" snydt og kontaktede kunde service. INGEN PROBLEMER jeg fik da bare byttet boksen uden beregning! SÅDAN SKAL DET GØRES! Flot service.

Hej Lars
Vi er utrolig glade for at høre du har haft en vaske ægte Canal Digital oplevelse.
Det er sådan en følelse vi gerne vil give vores kunder!
Vi går også meget op i god billedkvalitet, så man virkelig kan se man får noget for pengene.
Skulle du have spørgsmål eller til dit nuværende produkt eller nye tv løsninger så kan du ringe eller skrive til os på info@canaldigital.dk, facebook eller på chatten via vores hjemmeside.

Det bedste

Er generalt meget tilfreds

Hej Jannie
Vi hos Canal Digital er glade for at høre du er meget tilfreds med vores produkt.
Hvis der er noget du mener vi burde gøre anderledes eller har du brug for at få stillet nogle spørgsmål ang. dit abonnement eller tv løsning må du hellere end gerne, ringe på 70131919, eller skrive til os på facebook eller e-mail til info@canaldigital.dk

Gennemskuelige regninger - super kvalitet

Vi har den helt store pakke via sattelit og har været kunder lidt over et år. Der har været lidt småting af problemer men kundeservicen har været rigtig god. Og stort set ingen ventetid i telefonen.
CMore film kanalerne er super fede - ingen over.
Klart den bedste leverandør vi nogensinde har haft.

Et par skønhedsfejl:
Hvorfor skal vi ikke have EuroSport2 i HD? Alle andre har stort set den kanal i HD. Og så er den nye tennis kanal også temmelig dårlig af kvalitet. Til sidst: Alle grinede af os da vi med den største pakke og tennis mig her og der ikke kunne se Wimbledon 2012. Jeg vil virkelig håbe vi får Wimbledon 2013.

Hej Mr. Aalborg

Først og fremmest er vi glade for at du er tilfreds med at være kunde hos os. Du nævner at du har oplevet nogle småproblemer. Hvis du stadig oplever dem, og det er noget vi har mulighed for at løse må du meget gerne lige kontakte os. Din oplevelse hos os skulle helst være fejlfri.

Med hensyn til eksempelvis Eurosport 2 HD, så kan jeg kun være enig i at det ville være en fed kanal at få. Da vi hele tiden revurderer indholdet i vores pakker så de har det bedste og bredest mulig indhold, er der bestemt en chance for at det er en kanal vi vil få. Du kan eventuelt følge os på Facebook så vil du altid være opdateret med nyheder som kommende kanaler, derudover er der løbende opdateringer om spændende indhold på kanalerne: http://www.facebook.com/CanalDigital .
Wimbledon har vi desværre ikke rettighederne til i 2013, men så vidt jeg er orienteret er rettighederne for 2014 endnu ikke fastlagt, der er derfor en chance for at en af vores kanaler her vil byde ind.