[REPLY]
Egentlig skulle jeg og ikke min kæreste have haft en regning på 1284,-. Da jeg ringede ind, blev det løst via et e-brev, som jeg kunne bekræfte aftalen på ved at svare. Det var en fin løsning, der tilgodeså det jeg ønskede.
Syntes I yder super service og har intet andet end positivt at sige om jer.
Efter jeg bestilte blev jeg kontaktet af den lokale radio tv mand som kom meget hurtig installerede det hele lige efter ønske. Biled, udvalg og hardware er ligeledes godt og kundeservice har været meget behjælpeligt.
Som ny bruger har jeg kun gode oplevelser med service, den nye boks med PVR er meget bruger venlig, og med eksternharddisk med USB tilslutning på 32 GB ( 2-300 GB eller mere anbefales da HD bruger meget plads) kører det meget fint med optagelse og spole frem og tilbage, så med småpenge har man optagelse i HD, kan kun anbefales. god fornøjelse Villy Munksgaard
Vi er bestemt ikke tilfredse med, at man den 3/12 2012 henter over 1.100,00 kr.
for meget på vores konto og idag den 13/12 2012 endnu ikke har tilbagebetalt dem trods påkrav
Canal digital har virkelig et kanon godt signal, der hvor vi bor.
vi har ikke haft nogen problemer med dem og deres kundeservice er perfekt til os.
den service medarbejder der var ude for at sætte parabol og boks op var serviceminded og havde en god humor.
Vi er godt tilfreds.
Sammensætningen af kanaler er god
Jeg synes når jeg snakker med en medarbejder ved jer, at jeg får en god og faglig og venlig betjening jeg har altid fået de ting der aftalt
Billederne på fjernsynet er godt og reciveren fungerer også fint
Canal Digital har i alle henseender indtil videre levet op til de forventninger jeg havde forud for mit engagement med firmaet, som startede ultimo november.
Jeg blev hurtigt ringet op for at bekræfte opsætnings dagen, faktisk ringede han mig op på dagen for at sige han havde mulighed for at kommer tidligere ;-) Dejligt
Jeg har primium kort men jeg moddtaget kun halvdelen program. så har i lave 1 1/2 månede regnig jeg kan ikke absetteret. kan jeg lave forsøger en månede uden afbetaling. eller regning.
Dyrt men virkelig godt, og installation uden at røre en finger.
Perfekt service.
det er nogle gode kanaler i har jeg sidder hver dag og kikker på mine kaneler
Jeg har jo ikke noget at sige lige nu.....
Som "gl" kunde hos Canal Digital, skulle jeg have genoptaget mit abonnement.
Et telefonopkald og 10 min. senere var jeg kørende. Det kan ikke gøres bedre og hurtigere.
Jeg er endnu en meget ny kunde af Canal Digital, men er indtil videre ganske udmærket tilfreds.
Min installatør var rigtig flink og alt har virket fra dag ét. Især HD-kanalerne er flotte og omend Canal Digital ikke er den billige løsning, så sætter jeg stor pris på at få oplyst den reelle pris fra starten af. Jeg har haft andre udbydere, hvor det ene gebyr og ekstra regning efter den anden kom på fakturaen, så det faktuel pris vægter meget højt hos mig.
Det er mit håb, at TV2 Sport i HD snart bliver en del af mellempakken (Family Pack) - det vil give den sidste stjerne ;-)
God kontakt med antennemanden. God rådgivning og vi fik hvad vi bestilte. Opsætning blev lavet med det samme og alt virkede tilfredsstillende. Bare iorden.
Det er første gang vi har Canal Digital i sommerhuset, og vi er godt tilfredse.
min gamle box, var defekt, jeg ringede og de kom et par dage efter og alt fungere perfekt nu
Hej
En god nyhed at Canal Digital nu har TV2 sport. Har ventet længe. Nu behøver vi ikke længere at have Boxer som tilvalg.
Det eneste der mangler nu hos Canal Digital er nabolandskanalerne for Norge og Sverige.
M.v.h.
Vagn Hansen
Hákun M. Christiansen vond deze beoordeling nuttig
Jeg har skiftet fra Viasat til Canal Ditigal og er super tilfreds. Føler der er en bedre information til mig som kunde og at der er mindre aggressivt salg / "fastholdeldelse" af kunden end hvad jeg oplevede hos Viasat.
Det er en fornøjelse at være hos Canal Digital
Hákun M. Christiansen vond deze beoordeling nuttig
Jeg er meget glad for at have fået Canal Digital. Der er kun et minus , når vi slår over på radio (min mand vil gerne høre p1) men for det meste er der intet signal
synes Canal Digital er lidt for triviel TV, mangler nogle gode film og der er alt for meget dokumentar og fnider fnader og genudsendelser. Kunne også godt tænke mig TV2 Sport, det undre mig lidt at alle andre TV2 kanaler er der men ikke Sport. overvejer lidt at skifte tilbage til Viasat.
lige en note ..... Få nu Canal Digital GO på PS3 og andre consoller så man ikke skal droppe C-more til fordel for NETFLIX
Canal digitals service var god. Der kom en tekniker og opsatte en parebol og det virkede bare. Den hvide hd boks der fulgte med er rigtig fed.
Jeg er ovenud tilfreds, jeg kan kun anbefale det til andre, og det har jeg også gjort.
Svend E. Blæsbjerg.
Jeg er glad for Canal Digital men overvejer også købe viasat så jeg har sports rættighederne til 2013 blandt andet Liverpool og United hvis ikke får TV3 mister jeg premier league så har jeg begge del nu har rættigheder til Tv2 sport men kan i ik prøve at dele nogen kanaler med Viasat så i får TV3, 3+ og Tv3 puls så jeg ikke behøver at justere en parabol til ellers et godt køb fortryder intet har skiftet hoved for bedre signal med Sharp lnb har fået bedre signal og når der er forstyrrelser kan det være spindevæv og jeg vasker parabolen godt lyder lidt mærkeligt men giver bedre signal spindevæv på parabol skærmen kan påvirke lnb hoved
Vi oplevede problemer mht signal og ville have vores aftale annulleret idet de ikke kunne levere deres produkt tilfredsstillende hos os men fik den besked at det kunne vi ikke før der var gået 6 mdr. Dette medførte en merudgift på ca. 3000,- til etablering af gittermast som var eneste mulighed for at få parabolskærm så højt til vejrs at den kunne trække signalet. :-(
signalet rigtig godt men mangler mulighed for at tage de superligakampe som jeg er interesseret i! på de billigste pakker.
Efter at Canal Digital fjernede 2 filmkanaler for ca. 4 måneder siden, uden at kompensere med andre kanaler eller sænke prisen, blev jeg godt frustreret og valgte en anden leverandør. Her måtte jeg imidlertid konstatere at supporten haltede lidt, og billedkvaliteten absolut ikke var tilfredsstillende. Endvidere kunne jeg ikke optage uden igen at investere flere tusinde kroner, så efter min. bindingsperioden var overstået, valgte jeg at gå tilbage til Canal Digital, og så håbe på at der kommer lidt flere filmkanaler som erstatning for de 2, som blev fjernet - eller endnu bedre - at abonnementet bliver billigere. Men - trods alt - en glad TV kigger nu !
Har skiftet fra Boxer på til CanalDigital.
Blev "dødtræt" af dårlig signal modtagelse fra Boxer.
Nu får jeg fremragende billedkvalitet uden forstyrrelser og en grafik der siger spar to til alt.
Endvidere betaler jeg kun for det sommerhalvår hvor vi bruger sommerhuset.
CanalDigital er en fremragende leverandør !
super betjening
Jeg kan kun VARMT anbefalde Canal Digital har haft boxser og det var da noget værre L.... vi kunne kun se under en halv del af de kanaler som vi skulle kunne se ved boxser... MEN her ved Canal Digital kan man se dem alle og se er kvaliten bare super god. Så kan kun VARMT anbefalde Canal Digital
Hákun M. Christiansen vond deze beoordeling nuttig
Vil klart anbefale Canal Digital til alle. Kanalerne virker klart bedre end hos konkurrenterne.
Valget var viasat eller canal digital. Mødte en helt unik service da vi foretog forespørgsler inden vi besluttede at blive kunde hos canal digital.
Kan varmt anbefale candal digital
Ombytning af bokse, da det ikke var de ønskede der kom. Fantastisk service. Hurtig tilbagemelding. Søde sælgere, som kunne forstå problemet.
kort fortalt, så har det altid virket.
Har lige fået Canal Digital fordi jeg fik det anbefalet af nabo da det er KLART den bedste billedekvalitet. Kunde service er også i orden. Da jeg så på deres hjemmeside at nye kunder kunne få deres nye Entertainment Mini og jeg havde kun været kunde i en måned og fået HD-tv boks (CDC-9000) med ikke så mange muligheder, følte jeg mig "lidt" snydt og kontaktede kunde service. INGEN PROBLEMER jeg fik da bare byttet boksen uden beregning! SÅDAN SKAL DET GØRES! Flot service.
Er generalt meget tilfreds
Vi har den helt store pakke via sattelit og har været kunder lidt over et år. Der har været lidt småting af problemer men kundeservicen har været rigtig god. Og stort set ingen ventetid i telefonen.
CMore film kanalerne er super fede - ingen over.
Klart den bedste leverandør vi nogensinde har haft.
Et par skønhedsfejl:
Hvorfor skal vi ikke have EuroSport2 i HD? Alle andre har stort set den kanal i HD. Og så er den nye tennis kanal også temmelig dårlig af kvalitet. Til sidst: Alle grinede af os da vi med den største pakke og tennis mig her og der ikke kunne se Wimbledon 2012. Jeg vil virkelig håbe vi får Wimbledon 2013.