We are hiring!

• BEOORDELINGEN (6)

Featured review of Carkitstunter

Carkitstunter

Snelle correcte service

Ondanks regelmatige updates van de software haperde de RKi 8400.
Daags na het opsturen ervan werd contact opgenomen en kreeg een aanbieding om hem te vervangen voor het nieuwste model met bijbetaling.
Vijf dagen na het opsturen was mijn RKi 8400 weer retour en werkt zoals vanouds.
Prima werk en service.

Carkitstunter

Goede service bij Parrot RKI8400

Bij Carkitstunter vorigjaar de Parrot RKI8400 gekocht. De verwachtingen waren hoog want ik heb nog nooit een goed werkende bluetooth autoradio gehad. In het begin werkte hij goed maar na verloop van tijd en zeker als het koud werd, kreeg hij heel veel storingen. Tijdens het bellen valt de radio helemaal uit, dus klant ook weg! Muziek luisteren is super als het werkt, maar regelmatig bij het beluisteren van mijn iPod valt de radio helemaal uit en duurt het vrij lang eer hij het weer doet.
Tot 4 maal toe heb ik een andere radio toegestuurd gekregen en de laatste zou moeten voorzien zijn met de nieuwste up date's van Parrot. Helaas geeft deze ook de zelfde storingen. Als is het niet zo vaak. Maar toch vervelend dat de radio/verbinding plots weg valt als je met een klant of vriend aan het bellen bent.
Carkitstunter heeft mij ook belooft het geld retour te zenden, als ik het wilde. Wel jammer vindt ik dat de afgesproken verzendkosten nooit zijn overgemaakt naar mijn bankrekening want ik heb 4 keer een radio terug gestuurd.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten