We are hiring!

Featured review of Carltonshop

• Nancy
  • Houthulst, BE
  • 1 Beoordeling

Super snelle levering en optimale service ... wat wilt u nog meer ?

Ik kreeg - via mail - steeds SNEL (steeds dezelfde dag nog) en ACCURAAT advies. Toen ik twijfelde over de keuze van koffer (betreft : grootte) voor mijn zoontje, werd zelfs gevraagd naar zijn lengte (en niet alleen naar zijn leeftijd). Toen iets onduidelijk leek bij het plaatsen van mijn bestelling en de betaling via VISA had ik hieromtrent een mail gestuurd en een half uur later belden de medewerkers mij reeds op met antwoord(Nederland->België -> kost toch ook wel wat, maar toch gaven ze die service en dat apprecieer ik enorm !!!). Die mensen stellen echt alles in het werk om een optimale service te leveren !!! Ik ontving vandaag de koffers (gisteren besteld, vandaag op de middag al geleverd - ondanks dat ik in België woon) en ik ben blij dat ik mijn koffers op deze manier kocht en op hun advies inging : de grootte is ideaal, de kleur komt echt overeen met wat je ziet op het scherm, de levering verloopt zoals ze het zeggen (ook gratis !!) en de koffers zijn bovendien goed verpakt teneinde er zeker geen beschadiging gevreesd moet worden. Nu ik www.carltonshop.nl ontdek heb, vertel ik het iedereen ... want ik weet echt niet waarom iemand nog geld zou geven voor andere merken die toch snel 3 keer zo duur zijn voor dezelfde kwaliteit. Carlton moet zeker niet onderdoen voor andere bekende (dure) merken. Niet twijfelen, maar doen !!! Ik raad Carlton en de manier van werken via www.carltonshop.nl aan iedereen aan, zeker ook aan Belgen (jullie hoeven echt niet te vrezen omdat levering vanuit Nederland moet komen) !!!!

• Dick
  • Hoorn, NL

Wie slim is, reist Carlton

Goed telefonisch aankoopadvies gehad.Titanium trolleyset woensdag aan het eind van de dag besteld en betaald, en volgens afspraak vrijdag geleverd via DPD. Via trackingservice is de bestelling te volgen.Bij aflevering moet getekend worden, dus safe.
Wat betreft de Titanium trolleys: deze zijn inderdaad superlicht en hebben de grootste inhoud bij gelijke buitenmaten. Degelijk afgewerkt en 7 jaar garantie. Ten opzichte van mijn oude Carlton Airtec harde koffer is de 72 cm Titanium trolley 3 kilo lichter.
Varierend op de slogan "Wie slim is, rijdt Škoda" zou ik willen toevoegen "Wie slim is, reist Carlton".

• Leon
  • Geleen, NL

Pluim.

Door slordige bagageafhandeling is het hoofdslot van mijn Carlton Airtec defect geraakt en moet met een tang geforceerd worden. Na thuiskomst Carltonshop gebeld, zij kunnen me niet helpen, maar geven het probleem door aan de TD die me terug zou bellen. Binnen het half uur!!
Slot is op voorraad en wordt nog dezelfde middag kostenloos opgestuurd.
Waarlijk in deze tijd een unieke service. Hulde.

• ad
  • sint michielsgestel, NL

Zeer goede service

Geweldige service. Koffers werden persoonlijk thuis gebracht. Binnen 5 dagen zoals beloofd terwijl ze niet op voorraad waren.
Carlton Alba zijn trouwens prachtige koffers.

schande

schandalig hoe hier de aftersales zijn,koffers besteld,nu 7weken later nog niets ontvangen,ook geen geld terug,er word nergens op gereageerd,
jammer

Antwoord van Carltonshop

We hebben hier onze standaard reactietermijn inderdaad ernstig overschreden. (Was overigens geen 7 weken, maar we hebben wel veel te laat gereageerd.)
Inmiddels hebben we dit met klant naar tevredenheid opgelost en afgehandeld.

• M
  • Utrecht, NL

Prima!

Koffer binnen 5 werkdagen in huis. Alleen het telefonisch contact verliep wat moeizaam omdat niet aangegeven kon woren of mijn bestelling was ontvangen. Blijkbaar kan alleen de eigenaar zelf in het systeem maar koffer wel ontvangen, binnen termijn.

perfecte service!

ik was mijn code van het slot van mn Carlton koffer vergeten. Ik via google op zoek naar de oplossing. Hoewel de koffer al 12 jaar oud is en niet via carlonshop.nl is gekocht, werd ik perfect verder geholpen. Een dikke pluim en mijn volgende koffer is zeker weer een Carlton die ik dan via hen koop!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten