Execution time: 266ms

Beoordeel

27 BEOORDELINGEN

dinsdag 31 augustus 2010

Zeer tevreden

Snelle service en levering van de juiste producten

Featured review of carpartsgroningen.nl

maandag 9 augustus 2010

Prima service, iets meer aandacht voor verzending

Goede site. Producten met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Direct contact via live chat om vragen te kunnen stellen: Super handig.
Door TNT post wel een dag later bezorgd dan binnen de 48 uur die op de site vermeld staat.
Wellicht is het handiger om wat marge in die tijd aan te brengen zodat er minder teleurstellingen zijn.
Daarnaast was de verpakking beschadigd, waardoor een kunstof bumperstuk licht beschadigd was.

zondag 29 augustus 2010

R. Koplamp Alfa Romeo 147

Het pakje kwam 1 dag later aan, hierover moet je niet klagen. De verpakking was prima, de nodige zorg was hieraan besteed.

• G Brauer
donderdag 19 augustus 2010

good service

I am writing in english to give the company more creditbility on the international market. Service was superb and excellent delivery was also fast sending it from the Netherlands to Belgium Keep up your service

woensdag 18 augustus 2010

Beoordeling bestelling plaatwerk

Over de afwerking van de bestelling is niets aan te merken, alleen van het verpakken/versturen van het plaatwerk wat ik had besteld schrok ik echt!

De 2 voorschermen zaten in een zwarte vuilniszak verpakt, met een paar stukjes karton over de hoeken! Resultaat is dat ik 2 voorschermen heb met kleine deukjes erin.. Deze heb ik gelukkig inmiddels al redelijk goed weg weten te werken, maar dit was denk ik toch voorkomen geweest door ze in bijvoorbeeld piepschuim te verpakken. Helaas heb ik geen foto van de verpakking, deukjes krijg ik niet zichtbaar op de foto.

Kortom, als vooral plaatwerk materialen zo verstuurd worden, bestel ik hier niets meer.....
Verbeter puntje!!

Antwoord van carpartsgroningen.nl

woensdag 18 augustus 2010

Beste Maikel,
Ik weet niet of je misschien bij een van onze concurrenten werkt of wat er anders is maar:

1- Wij hebben geen telefoontje of e-mail gehad van jou over dit probleem nadat je de bestelling had ontvangen.
2- wij gebruiken geen vuilniszakken om mee te verpakken.
3- deuken die je niet kan fotograferen??
4- geen foto van de Vuilniszakken??

Groet,

Carparts Groningen.

• amory
dinsdag 17 augustus 2010

koplampen a6

zeer goed geholpen alles zo verlopen zoals afgesproken bedankt voor de goede service

dinsdag 17 augustus 2010

Bestelling Citroen koplamp

Werd correct en snel afgehandeld en eveneens snel bezorgd in een uitstekende verpakking.
Een tevreden klant erbij.

zaterdag 7 augustus 2010

Tevreden

Heel erg tevreden met de leverling met deze bedrijf. Houd zich aan zijn woord en kreeg meer dan voldoende informatie.

donderdag 5 augustus 2010

tevreden klant

ik ben zeer tevreden met de bestelling was goed in gepakt en de levering van het artikel was ook snel binnen ,dat is precies wat er op de website stond binnen 48 uur levering. als ik weer iets nodig heb dan bestel ik het bij jullie met vriendelijke groeten wlourens

• Jan
dinsdag 20 juli 2010

Een echte aanrader!!

Zeer tevreden over zowel lifehelp via de site alsook de levering die binnen 48 uur keurig binnen kwam.
Netjes verpakt, kortom zeer tevreden.

Afspraken

Zeer snelle levering en het product goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Dit noem ik nou afspraken nakomen. Chapeau

SNELLE SERVICE

maandag besteld en woensdag geleverd super goed
is nog voor herhaling vatbaar

bedankt voor de snelle service

maandag 7 juni 2010

Prima website, correcte levering!

Producten goed vindbaar en goed omschreven op website. Iets vertraagde (waarschijnlijk door Pinksterweekend) levering. Product goed verpakt. Terugkoppeling naar de klant wanneer het product verzonden is, zou prettig zijn, verder absoluut een aanrader!

zaterdag 5 juni 2010

Online contact ++

Site met de mogelijkheid om direct te communiceren met iemand van het bedrijf. Direct de juiste informatie gekregen wat geresulteerd heeft in een online bestelling. Onderdelen netjes zoals aangegeven afgeleverd.

woensdag 2 juni 2010

service snelheid kwaliteit

super bedrijf maandag een voorscherm besteld
en vandaag netjes geleverd zonder beschadiging of wat dan ook
super hartelijk bedankt groet pascal

woensdag 2 juni 2010

Snel en goed geleverd.
Enige minount is dat er weinig terugkoppeling via mail bijv. gedaan wordt over de levering.

maandag 31 mei 2010

super service

duidelijke website (vindbaarheid website kan misschien beter?)
duidelijke productpresentatie
vindbaarheid product is heel goed maar kan (voorlopig nog vooral in theorie) beter
super snelle service

vrijdag 28 mei 2010

lange levertijd

tot op heden nog niets ontvangen (bijna 1 week na betaling). al vaker hier wat besteld de prijs is wel goed en normaal gesproken de levertijd ook.

vrijdag 28 mei 2010

super

heel netjes en snel bezorgd dankje wel

dinsdag 25 mei 2010

snel en goed

een prima ervaring met het bestellen van auto-onderdelen. Goede communicatie en komen hun woord na.

• E.Z.
zaterdag 22 mei 2010

knipperlicht suzuki

Knipperlicht Suzuki Swift besteld, via Ideal betaald en met 2 werkdagen had ik hem keurig verpakt binnen. Klasse!

zondag 9 mei 2010

Snelle correcte levering onderdeel

Bestelde autoonderdeel was makkelijk te vinden op de site.
Zeker, als particulier een mooie aanvulling voor het zelf direct aanschaffen van autoparts. Snel en correct geleverd. Dank

donderdag 6 mei 2010

Goed

Onzin over die terug betaling.
Ik heb 4 onderdelen besteld en heb er 3 ontvangen en de vierde hebben ze netjes binnen een week terug gestort

woensdag 5 mei 2010

geweldig bedrijf!

bij deze mijn dank aan alle moeite die jullie erin hebben gestoken om het product te zoeken en te leveren wat ik nodig had..snelle levering voor maar 9,50. en heb natuurlijk ook even rond gekeken maar volgens mij is dit bedrijf erg goedkoop met zijn onderdelen.

woensdag 5 mei 2010

Snelle service, vlotte levering - alleen maar zeer tevreden!

on-line bestelling verliep vlotjes, duidelijke website, geen verrassingen, betaling ook geen probleem, verzendkosten zijn minimaal. O.a een voorbumper besteld, is toch geen klein "ding" en nog meer onderdelen, en hiervoor rekent men slechts € 9,50, door heel Nederland. Daar kun je niet voor naar welk adres dan ook rijden, dus alleen maar voordeel. En twee dagen later bestelling al in huis, keurig verpakt. Eindconclusie, hier zit een zeer tevreden klant!

dinsdag 4 mei 2010

was niet op voorraad

artikel was niet op voorraad waardoor het geld werd teruggestort mailden ze
het geld is netjes teruggestort,hartelijk dank

• Bram
dinsdag 4 mei 2010

Super site, alles makkelijk te vinden en binnen 2 dagen bestelling in huis

Alles keurig verpakt en in goede orde ontvangen.
Een echte aanrader.

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (27 Beoordelingen)

carpartsgroningen.nl Support

Over dit bedrijf

Carparts Groningen is een groothandel van o.a. Plaatwerk,Koplampen,achterlichten,bumpers,buitenspiegels,en vele andere auto onderdelen van vrijwel elk merk en type.40.000 auto onderdelen snelle levering en scherpe prijzen.

Contact informatie

carpartsgroningen.nl belofte

Bevestiging door
H.J. Korsman
Manager, Carpartsgroningen.nl

carpartsgroningen.nl garandeert dat alle klanten een uitnodiging krijgen om te beoordelen op Trustpilot.

De totale score van dit bedrijf geeft een onvertekend beeld van de klantendienst.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &