[REPLY]
Cars4kids na toch wel even twijfelen benaderd voor een bestelling. Deze werd binnen 2 dagen keurig verpakt afgeleverd op het opgegeven adres. Nog even telefonisch contact gehad voor een aanpassing en dit werd allemaal netjes geregeld.
per mail werd ik continu op de hoogte gehouden van mijn zending waardoor ik er rekening mee kon houden wanneer ik thuis moest zijn.
Erg blij mee en absoluut aanbevolen.
Binnen 2 dagen geleverd goed verpakt duidelijke beschrijving in engels maar geen probleem zat ook duidelijke tekening bij.voldoet naar verwachting.
Mooi en goed speelgoed van goede kwaliteit, zeer snelle levering, klantvriendelijk, overzichtelijke site.
Alles prima, heb geen klachten, spoedzending zou nog wel handig zijn. Next day delivery.
Eerst gemailt voor leveringsinfo en direct antwoord gekregen. Wij hebben toen de Mercedes besteld en die werd de andere dag al geleverd, super! De auto is helemaal geweldig en een groot succes op het kinderfeestje! Als wij weer een auto nodig hebben bestellen we die zeker bij Cars4kids!!!
Levering goed,communicatie uitstekend,
2 nadelen: handleiding engels
En de accu is niet echt goed,gaat maar 20 minuten mee en stopt er dan mee.
Is dat normaal of kan ik een grotere accu kopen?
Hele snelle levering, was echt super. Alleen helaas waren de sticker scheef geplakt en beschadig. Gelijk een e-mail gestuurd, kreeg snel een e-mail terug met daarin. Dat ze gingen kijken of ze nog een extra set stickers hadden. En ja hoor die hadden ze en kreeg ze weer snel geleverd via de post. Alleen 1 nadeel, was de handleiding. Die was erg slecht. Stond helemaal niet duidelijk op hoe je het moest doen en ook geen goeie beschrijving. Gelukkig is mijn vriend erg handig en is het gelukt. Maar als ik het alleen moest doen, had ik er heel lang over gedaan en denk zelfs dat ik hulp had moeten inschakelen. Misschien een tip om die te verbeteren. En dan ook gelijk een Nederlandse handleiding erbij te doen.
We zijn zeer tevreden over Cars4kids
wij hebben voor onze zoon die op 17-02-13 twee jaar wordt
de rode jeep gekocht hij was al erg onder de indruk van de doos we zijn benieuwd hoe hij reageerd op deze 12 volt jeep
greetz Patrick en Angelique
Het is een uitstekende auto voor de kids, de kids zijn er ook zeer tevreden mee. Net als ik genieten hun er ook van! De informatie en de klantvriendelijkheid ook zeer goed. Alleen een kleine nadeel was dat alles in het engels stond om het te monteren en ik snap nog steeds niet wat zij met de tekening van zo'n usb stick mee bedoelen. Ik zie het nergens en ook geen usb-aansluiting. Misschien bel ik één van deze dagen hun op, want zij helpen je graag!.
ik moet zeggen alles was perfect
had alleen 1 klein dingetje wij hebben thuis laminaat, ja... en de eerste trekkracht bij het naar voren of naar achteren rijden, rijd de auto een halve meter stuurloos door omdat de voorbanden geen grip op de vloer hebben en als je dan een klein huisje hebt is het niet leuk rijden, echt voor buiten dan, maar goed buiten is het echt een heel leuk ding en die kleine "nu 10,5 maanden" ja die vind het ook heel leuk hoewel die wel meer van de geluidjes is
Ik vond dat de bestelling en alles duidelijk was en erg snel bezorgd!
Ik vind het wel jammer, dat de motor niet de 3 km haalt zoals wordt beschreven. Hij gaat nog langzamer dan loopniveau en ik moest de draden opnieuw bevestigen aan de binnenkant, dit waren 2 draden! Want die zaten niet meer in de accu, waardoor die eerst niet ging opladen. Dit werd ook niet beschreven in de handleiding. Wel dat je 1 draad moest doen. Maar ti's al opgelost alleen vond het wat onhandig dat ik dat zelf moest oplossen.
Verder vind ik het wel goede vriendelijke service!
ik belde voor info en werd dezelfde minuut terug gebeld, daarna besteld en ik dank u voor de zeer snelle en correcte levering. kleindochter zeer gelukkig met haar auto
Op de website staat heel duidelijk alle informatie die je moet weten. Zowel over het gebruik van de elektrische voertuigen, maar ook over de levertijd, prijzen, betalingen, enz. Na het betalen netjes per e-mail direct een bevestiging en bericht wanneer het pakket verzonden wordt en wanneer het ontvangen wordt. Onze quad werd netjes in een grote kartonnen doos geleverd met alle onderdelen en handleidingen erin wat goed beschermd was. Het in elkaar zetten ging eenvoudig met de handleiding. Al met al een snelle en goede levering mat duidelijke en heldere informatie vooraf.
Bestelling geplaatst met de vraag of het (snel) geleverd kan worden ivm de verjaardag van mijn dochter. (we waren ietwat laat ivm de keuze) Meteen een reactie terug en de volgende dag was het pakket al verstuurd!! Geweldige service! Ga zo door.. Mvg, Hans
ik heb op vrijdagmiddag besteld - post was al weg - mijn zoontje was maandag erop volgend jarig - goede service om alsnog mijn pakket naar de post te brengen zodat ik het zaterdag toch nog kon ontvangen. kortom geweldige service...
mooie auto & probleempje met afstandbediening maar ook dit wordt prima verholpen
Ik kan me niet meteen iets negatief inbeelden. Goede hulp bij bestellen, tijdens leveringsproces alsook achteraf! Top!!
Geen problemen. Als het bij elke website zo gaat, zijn er geen problemen op internet. Volgende keer zeker weer bestellen.
snelle levering, goede service.
Onze bestelling was een motor met stickers die niet al te fraai geplakt waren. Binnen een week was er al geregeld dat er een nieuwe set stickers geleverd zou worden. Heel netjes allemaal.
Goed contact via de email. In 1 woord geweldig!
Ik heb besteld vanuit België, een enorme goeie service en een snelle levering. Een echte aanrader
Ik heb de diavolo-9-in-1-loopauto-injusa besteld en het was een snelle levering hij ziet er heel mooi uit er rijd heel soepel
Mijn kleine man zal hem super vinden
Gr. Miranda
Het bestelde product was snel in huis en eventuele vragen achteraf worden serieus, goed en snel beantwoord. Deze webshop is wat mij betreft een aanrader.
Een bestelling geplaatst en 2 dagen later al in huis. Super! Enige minpuntje was dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat, dus dat was even puzzelen maar verder beslist een aanrader.
Ik, ben heel erg blij met, Cars4kids bedrijf !!!
Uit, mijn ervaring weet, Ik dat, Cars4kids bied te goede en te snele service !!!
Ik, wens dit, bedrijf heel veel geluk .... !
Werk beschrijving was niet duidelijk genoeg. Er moesten stekkertjes ingeplugd worden die niet in de beschrijving stonden. Met een schroevendraaier in de hand op zoek gegaan waarom de scooter niet werkte. De oplossing was snel gevonden.
De beoordeling is zeer goed zaterdags de bestelling gedaan en op dinsdagmorgen al binnen.
Als ik weer een cadeau voor een kind zou kopen? Dan zou ik even gaan shoppen bij cars4kids.nl Een aanrader voor jong en oud Uuuuuu
Op zaterdag mijn bestelling geplaatst, en op dinsdag was deze al in huis.
Het enige minpuntje was dat er de verkeerde bon bij zat, van iemand uit Groningen. En niet mijn bestelling.
Wij hebben bij cars4kids een auto besteld waar de kinderen met z'n tweeën in kunnen zitten. De auto is binnen 2 dagen bezorgt. De auto moest nog wel even in elkaar gezet worden (wielen eronder etc.)maar dat ging zonder moeite. Het is alleen jammer dat er een handleiding bij zit die Engelstalig is. Ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen een probleem is.
had een accu besteld voor een elektrice auto voor mijn kleindochter zal zeker weer wat kopen bij cars4 kids ben zeer tevreden
ze hebben de zekering van de auto carame bestuurbare kinder auto gehaald, alleen nu weten ze alleen niet meer waar die zekering hoort te zitten.
wie o wie ken mij aub helpen.
alvast bedankt.
verder vind ik care4kids een goeie kwaliteit, beter dan al die andere webshopsss
Wij hebben gister een elektrische auto kado gedaan aan onze zoon die 2 jaar is geworden en hij vind hem geweldig met de afstandbediening die erbij zit kunnen wij hem ook besturen tot hij lang genoeg is om zelf gas te geven. Hele snelle levering zeker aan te bevelen aan andere
Top levering! Leuk cadeautje gevonden hier voor mijn neefje, hij vermaakt zich nu prima met de electrische politiejeep die we voor hem hebben aangeschaft!! Zullen hier zeker nog vaker wat bestellen.