We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Casio Ure Beoordelingen

Casio Ure Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Casio Ure and give your own review of Casio Ure 154
Uitstekend
9.4 van 10

154 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (154)
  • Ann-Sophie
  • København, DK

Nemt og super hurtigt !

nem hjemmeside at betjene og super hurtig levering, top karakter !

Featured review of Casio Ure

Lynhurtig levering, perfekt kvalitet

Fik de 3 ure, jeg bestilte, leveret ca 24 efter, jeg havde bestilt dem. Alt var i orden, urene var indstillet efter 15 minutter, alle 3. Og er iøvrigt enormt god kvalitet for de meget beskedne beløb.

Hans, Virum

Super service og ekspedition. Jeg bestilte tirsdag aften kl. 21. Uret kunne jeg hente om torsdagen på posthuset. Det var bare super og til jublende glæde for min datter.

Vil ikke betænke mig på at handle hos jer en anden gang :0))

Anbefaler jeg med stor glæde.

• Tobias
  • Tobias
  • Odense, DK

No Problemos

No Problemos.. havde mit ur dagen efter jeg havde bestilt det :D Casio You Rock!!

God service men ...

Shoppen kræver at man oplyser sit telefonnummer, som angiveligt skal bruges til kundenummer. Ikke så smart, når man nu har hemmeligt nr. Andre (smartere) butikker kan godt finde ud af at bruge et dummy-nr.!
Ellers fin service: svarer rimelig hurtigt på mailen, og leverer til tiden. Priser er også OK.

• mads
  • Århus, DK

PERFEKT

Helt igennem perfekt service og levering. Jeg bestilte et ur kl halv ti onsdag formiddag, og modtog det allerede torsdag kl ti. fantastisk!!!

super :-)

super nemt online køb, hurtig levering og super fedt retro ur :-)

Super service

Alt var som det skulle være super service

• Henrik
  • 3 Beoordelingen

Hole in one

Super service hele vejen igennem, kontaktede kundeservice inden bestilling, fik kompetent og god service - bestilte uret, som ankom dagen efter.

Eneste minus er manglende vejledning til mindring af urelænke, måtte lige forbi en urmager og kom af med et beskendt beløb.

• Finn-Erik
  • Ringsted, DK
  • 6 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Perfekt hele vejen igennem!

Intet at bemærke omkring bestilling, levering eller betaling.

Casio Ure

Hurtig levering, gode priser og perfekt kvalitet

Uret ankom (som lovet) allerede dagen efter bestilling, og uret var så smart pakket ned, at det kunne komme direkte i postkassen, så jeg ikke skulle hente det på posthuset den efterfølgende dag.

FANTASTISK

Casio-ure.dk har været fantastiske at handle med. Jeg bestilte i mandags og fik mit ur dagen efter. Casio-ure.dk var de billigste på markedet og produktet lever fuldtud op til mine forventinger. Jeg købte et Casio Baby-G ur i pink. Fantastisk ur, fantastisk handel, fantastisk virksomhed! 5 stjerne ++++ fra Louise Due-Hansen.

Super hurtig levering

Jeg købte et Casio F-91W til 150 kr. klokken 15.30 den ene dag, og den lå i postkassen næste morgen.. fantastisk!

Tiptop levering

Helt problemfrit levering,og super sikker indpakning.
Mit ur var pakket ind i 2 papkasser og bobbelrap plus den trækasse uret ligger i fra Casio.
Eneste lille minus er den manglende danske brugsanvisning.
Men hele forløbet og tilfredsheden er 5 stjerner værd.

helt i top

alt som lovet i anoncen og levering på aftalt sted inden for 24 timer, produktet er perfekt og virker perfekt derfor ikke brug for kundeservice i denne omgang, men den er også til rådighed med telefonnummer, jeg kan ikke se at det kan blive bedre

Niels Sauer

Fuldstændi​g fantastisk​ service og eventyrlig​ korte leveringst​ider på 24 timer, overlegne produkter - (måtte simpelthen købe to stk hhv. BG-3000 og PRW-1500) og alt var hver gang i skønneste orden, selv emballagen​ er noget helt for sig selv ! - Der var absolut intet at komme efter - En dejlig oplevelse - Sådan skal det gøres !

• Annette J.
  • Højbjerg, DK

Super god oplevelse.

Super service!
Hurtigt levering(uret kom dagen efter jeg havde bestilt det)
Da jeg ringede til dem, kom jeg igennem med det samme og fik svar på mit spørgsmål :-)
Jeg vil HELT SIKKERT anbefale denne hjemmeside

• Merete
  • 5 Beoordelingen

Hurtig levering

Bestilte fødselsdagsgave - og uret kom dagen efter. Herligt, men jeg kan endnu ikke bedømme selve uret, for jeg skal først give det væk i første halvdel af februar 2012.

• arne
  • sevel, DK

PERFEKT

DET VAR HURTIG OG NEMT
KAN ANBEFALES

• Tina
  • 8 Beoordelingen

Casio Baby G ur

Så fin handel. Det kunne næppe gå hurtigere.
Super god forretning, dem kan jeg varmt anbefale.
Jeg bestilte og posten kom dagen efter med uret.
Da jeg var i tvivl omkring levering, skrev jeg en mail, og der blev svaret med det samme.
Rigtig god kundeservice.

Tina Mulvad Madsen

• Claus
  • Rødovre, DK

Fantastisk hurtig og effektiv

Alt fungerede optimalt - hurtig og effektivt og pakken i skønneste orden

Perfekt service

Fik det bestilte ur dagen efter bestilling. Fin service.

• Ebbe
  • Vejle, DK

Casio ure

Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Modtog varen 2 dage efter bestuilling - perfekt. Varmt anbefales

• Camilla
  • København,

Helt perfekt!

Jeg bestilte mit Casio ur d.01/01/2012 om aftenen, modtog selvfølgelig en ordrebekræftelse med det samme. Jeg fik en mail d.02/01/2012 at uret nu var afsendt og jeg havde uret med posten d.04/01/2012. Helt igennem problemfrit og bare fuldstændig som sådan noget net-bestilling skal være.

Tak Casio!!! Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer ;o)

Helt efter bogen

Jeg modtog mit ur ufatteligt hurtigt, enda hen over nytår.

Helt efter bogen

Bestilt og modtaget indenfor 24h
Tak

Casio Ure

Hurtig levering, alt er som det skal være

Bestilte midt torsdag, fredag kom uret = 1 dags leveringstid. Forsvarligt pakket ind i neutral papkasse med bubblewrap. Alt er som det skal være - at jeg derudover sparede noget der ligner 40% på butiksprisen er jo bare tæt på fantastisk.

Lynhurtig

Fra jeg klikkede på nettet til posten stod med pakken: 23 timer!
Og uret er lækkert - radiostyret og billigt!

Super!

Fin og hurtig betjening

Perfekt

Hurtig levering, kan varmt anbefales.

• Lejla

Kan varmt anfefales .

Super service. Hurtig l.evering . Og let at betjene deres hjemmesiden

• susann
  • løgstør, DK

fra dag til dag

Lyn hurtig dag til dag levering. Alt lever op til forventningen. Uret var helt i top.

Nemt og hurtigt

Nem og overskuelig hjemmeside. Gode informationer om varerne. Super god og hurtig betjening. Det rigtige ur til den rigtige pris.
5 stjerner fra Søborg

• Lars
  • Odder, DK

Lars

God hjemmeside. Hurtig levering og besked vedrørende levering. Desværre var der ingen dansk brugervejlening til uret. Kundeservice var hurtig til at svare og leverede en svensk i stedet for. Derfor kun fire stjerner.

• Christine
  • Aalborg, DK

Brugervenligt og hurtig levering

Har intet dårlig at sige. Det var let at bestille og min levering kom frem dagen efter bestilling.

• Peter
  • Helsingør, DK

4½ stjerne herfra.

Bestilte et DW-5600e-1ver.. Varen er i orden, levering 2 dage, ingen problemer.. MEN.. varebeskrivelsen siger at det har en snoozealarm. Hvilket det ikke har. Det er en lille bagatel men det koster en enkelt stjerne, nogen har sovet i timen.. Det er dog stadig et virkelig godt ur (klassikeren til den fede pris).
Så 4 ½ stjerner herfra.

• benno
  • skive, DK

Super godt.

Bestilte julegave til min bror. om onsdag ure kom tondag super godt og
Nem og overskuelig hjemmesiden

problem frit

Fik uret dagen efter perfekt

• Camilla
  • Charlottenlund, DK

God og hurtig

Bestilte julegave til min mand 2 ure. Nem og overskuelig hjemmeside, seriøst informationsniveau med mails om hvornår order blev afsendt. Dejlig det almindelige postvæsen bruges det gør det nemt at hente pakke hvis man ikke er hjemme.
Tak for god oplevelse, glæder mig til at give ham dem d. 24.

• K.B-K
  • Odense, DK
  • Geverifieerde koper

God pris! Hurtig levering!

Uret blev leveret til den lovede tid. Prisen var specielt lav, da jeg afgav ordren.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten