We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (71)
Castle Telecom

Vroeger was alles beter.....

Jaren geleden zeer goede ervaring met bestelling tel. abo plus TV
Nu jaren later weer een poging, maar helaas na meerdere keren al contact te hebben gehad nog steeds geen goede verwerking/aanpassing van mijn bestelling.
Opsomming:
- Bestelde laptop niet op voorraad, maar ook niet meer te leveren. (stond wel in de te bestellen items)
- Vraag via mail om naar alternatief te kijken (met vraag welke specifieke eigenschappen trokken u aan in deze laptop?)
- Zeeeer specifiek duidelijk gemaakt. Heel veel opties voorgesteld.
- Na eigen belletje en gesprek snel duidelijk welke wel.
- Na 1 dag geen verwerking van belofte, maar mail gestuurd met telefonische afspraken en details van artikel code en specs, zodat er echt niets meer fout zou kunnen (mogen) gaan
- Zelfde dag mail bevestiging dat alles verwerkt was (tot aan pakket richting koerier aan toe) MAAR MET ANDER TYPE EN TOTAAL ANDERE SPECS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volgens mij zijn verschillen tussen FULL HD vs 1600x900 / SSD schijf vs gewone schijf / Blu-ray vs DVD wel zo groot dat dat toch wel duidelijk moet zijn en dat i.i.g. niet fout mag gaan....... niets is minder waar. (zelfs telefonisch door medewerker juiste specs genoemd toen ik vroeg kloppen die wel... akkoord gegeven MITS die juiste specs 17 inch FULL HD / BLURAY / 128 GB SSD + 1 TB HDD / NIEUW 2013 TYPE 4GB VIDEOKAART / 16 GB WERKGEHEUGEN klopten.
- Daarnaast zelfs het lef om meer te rekenen dan op de site met hun eigen tool betaald moet worden....
- Nu ook na aanpassing van mijn bestelling lijst met beschikbare laptops bijgewerkt en opties van dag ervoor zijn verdwenen die nog wel aan de telefoon zijn genoemd...??????
WORDT VERVOLGD!!!!!
IK ZAL HEUS WEL EEN GOEDE REVIEW SCHRIJVEN ALS ALLES NETJES GECORRIGEERD WORDT MAAR NU.........FURIEUS

goede service!

betrouwbare site , je wordt goed op de hoogte gehouden over je status van je bestelling , snelle service en levering...

Castle Telecom

Al 3 keer besteld en zeer tevreden!

HTC ONE X+
2 jaar geleden heb ik voor het eerst een abonnement (incl mobieltje) afgesloten bij Castle Telecom. De levering etc ging zeer naar tevredenheid! 2 maanden later heeft mij vrouw er hetzelfde abonnement afgesloten en ook hier hebben wij geen klachten over, alles gewoon netjes zo als vermeld bij de aankoop/afsluiten van het abonnement Nu 2 jaar later liep mijn abonnement af en gezien mijn goede ervaring bij Castle Telecom was er voor mij geen belemmering om er een nieuw abonnement af te sluiten. En ook deze keer ben ik weer zeer tevreden! Kortom wij zijn 2 tevreden klanten ;)

Prima service.

Na bestelling zeer vlot geleverd. Keurig verpakt en geen schades. Direct te gebruiken.

Castle Telecom

ik wil dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Ik ben zeer maar dan ook zeer tevreden over Castle Telecom.
De Website: is goed te vinden,en de verkoop artikelen zijn goed gerangschikt.
Bereikbaarheid: per mail en tel, zeer snel antwoord op al je vragen. Vriendelijkheid staat volgens mij op de eerste plaats.
Bestelling en levering: Bij mij was het op de minuut nauwkeurig.
Castle Telecom: Is echt een aanrader.

Castle Telecom

castle is gewoon de beste!

ik ben al paar jaar klant van castle,wanneer mijn abonnement is verlopen verleng ik het altijd via castle.ik heb nu een galaxy 3 had het al heel snel in huis.
geweldig!!!

Castle Telecom

door castle ben ik mobiel bereikbaar

Ik bestel al jaren bij castle, het ene jaar voor een abbonnement voor mijn man dat jaar erop mag ik dan weer iets uitzoeken. Wij zoeken uit wat we willen via de website maar op zich ben ik geen internetter, ondanks dat de website zeer overzichtelijk is, dus zodra ik er bijna over uit ben dan bel ik naar de vriendelijke klantenservice van Castle daar geef ik door wat ik wil met wat voor cadeau en welke telefoon en welk abbonnement. Aangezien ik dus al jaren vaste klant ben is dit allemaal zo gebeurd omdat ik in het systeem sta. Een paar dagen later staat de koerier aan mijn deur met mijn paar dagen eerder bestelde spulletjes. Het is iedere keer een feest om wat uit te zoeken want de keuze is reuze en als mijn spulletjes dan binnen zijn is het net kerst. Er is niks mis mee om jezelf eens te verwennen.

Darshan Boerema vond deze beoordeling nuttig

Super snel

De hulp die je krijgt via de telefoon was super.Alles werd goed uitgelegt.
De levering was ook super snel. Dat ik kan niet anders zeggen Bedankt!!!

Zeer goede ervaring met Castle.nl

Ben al jaren trouwe klant bij Castle.nl, heb nu voor de 3e keer m'n abbonement verlengt en niets dan goed ervaringen. Zeer klantvriendelijk en altijd bereikbaar.

in een woord geweldig

De uitleg en service zijn uitmuntend er is mij geen tegenvaller bekend.

Castle Telecom

Uitstekende service en levering van Castle!

Na twee maal eerder ,en na volle tevredenheid,een bestelling gedaan te hebben bij Castle,vond ik het vanzelfsprekend om mijn abonnement bij Vodafone via Castle te verlengen. Mijn keus was gevallen op een verlening van het contract met een 3D tv en een telefoon cadeau. Castle had voor mij nog een prima korting gegeven om deze aanbieding nog aantrekkelijker te maken. Op zaterdag heb ik het contract ingevuld en via de mail terug gestuurd. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en kreeg de woensdag erna de producten al thuis gebracht! Al met al een uitstekende service én levering van Castle en ik zal de volgende keer weer gebruik gaan maken van de diensten van Castle! Beoordeling met vijf sterren!

Perfecte service

Ik heb laatste een LG LCD TV gekocht bij Castle Telecom. Hoewel de prijs op de factuur niet klopte (er moest nog een korting af), werd dat na een mailtje naar de helpdesk direct rechtgezet. De helpdesk reageerde ook heel snel en professioneel toen ik andere vragen had.

Ik kan deze webwinkel van harte aanbevelen! De TV werd zeer snel geleverd en de service was gewoon prima.

Prima! Aanrader

Tas besteld, goede info over levertijd en prima kwaliteit.mzeer tevreden

Castle Telecom

Goede en snelle service van topkwaliteit!

Ik zag een mooie aanbieding van een telefoonabonnement met ipad bij Castle Telecom. Ik heb meteen online alles in orde gemaakt, gegevens achtergelaten en contract per email opgestuurd. Ik werd goed op de hoogte gehouden dmv emails. Een uur nadat ik het contract gemaild had kon ik al een afspraak maken met de koerier en de volgende dag kreeg ik mijn mobiel en een gloednieuwe ipad 4. Ik ben uitermate tevreden over Castle telecom! Order54116

Castle Telecom

Castle de Overtoom voor al uw telecom wensen

Ik heb een hele leuke aanbieding bij Castle gevonden. Een Sim-Only abonnement met daarbij gratis een LG E400. Kon ook kiezen voor een Galxay.
Gisteren online besteld en vandaag de telefoon binnen gekregen. Kon direct de simlock vrije telefoon in gebruik nemen en met de opzeg service wordt mijn abonnement over een kleine maand automatisch overgezet naar mijn nieuwe provider.
De 1e sms over de omzetting heb ik al binnen gekregen van mijn nieuwe provider dat zij nummer omzetting hebben aangevraagd en is na enkele uren met een sms bevestigd door mijn huidige provider.
Zoals je kan lezen is mijn nieuwe abonnement in een poiep en een scheet prima geregeld door Castle. Als ik nog wat nodig heb op telecom gebied weet ik waar ik voortaan wezen moet. Castle natuurlijk.

Groetjes,
Ven

één grote aanrader

Hier besteld.was erg benieuwd.bij elke verandering in de bestelling (update) kreeg ik netjes een melding.track en trace vermelding liep ook perfect.
Één DIKKE AANRADER

Goede snelle service

51844 hadden een leuke aanbieding gezien , maar dit bleek een fout te zijn op de website, goed gecompenseerd maar dit bleek niet in de factuur te zijn verwerkt, dus moest ik de koerier betalen. meteen castle gebeld, was geen probleem de volgende dag stond het geld al op mijn rekening, dat noem ik goede service.

Zeer tevreden !!

Zoals ik al vermeld heb ben zeer tevreden over Castle!
Voor de 2 keer een abonnement genomen en alles was weer erg vlot geregeld en zeer netjes te woord gestaan.
En we werden goed op de hoogte gehouden via de mail.
S'maandags een nieuwe telefoon abonnement genomen met telefoon en computer bij en vrijdag had ik alles al in huis.
Als deze abonnement is afgelopen kom ik zeer zeker weer terug!
En ik geef graag de naam Castle door aan onze familie en vrienden!

Ordernummer:51855

zeer slecht

ik heb een abbonement genomen, en kreeg er een tv bij, oke, maar ik kreeg wel een telefoontoestel waar je niet mee kan internetten, tevens bleek het toestel defect. naar heel wat telefoontjes kon ik een ander toestel KOPEN voor € 89,00 waarmee wel internet mogelijk is. ik voel mij zwaar bedrogen, vooral omdat er wordt gezegt U heeft een tv gekocht, en het abbonement met telefoon is bijzaak. als ik een tv wil op afbetaling, koop ik hem wel bij een postorder bedrijf. ga nu via Kassa en Radar de juridische weg bewandelen..

Antwoord van Castle Telecom

We hebben voor elk wat wils, zo kan een klant die al een Smartphone heeft een erg goedkope telefoon combineren met een dure TV, zo we hebben we al een 50 inch 3D TV gratis icm. een abonnement. Maar bij deze aanbieding kan een klant alsnog kiezen voor een duurdere smartphone met bijbetaling en eventueel een ander abonnement waardoor de Smartphone dan weer goedkoper word.

We hebben ook abonnementen met een dure smartphone en een iets goedkopere TV bijvoorbeeld een 40" LED TV, maar ook hier kan een klant vervolgens een goedkoper toestel en een goedkoper abonnement kiezen. In onze configurator kan men de hele aanbieding zelf samenstellen.

Ofwel voor elk wat wils, de specificaties van de telefoons zijn gewoon op de site te vinden en we zijn bereikbaar op een lokaal nummer, per chat, e-mail, contact formulier, bel me terug functie, ticketsysteem. Dus als een klant vragen heeft is er keuze genoeg om ons direct te bereiken of terug gebeld te worden.

De toestellen zonder internet zien er ook uit als toestellen zonder internet en klanten zijn erg blij met de keuze om voor een dure TV met goedkoper toestel te kunnen kiezen. Bijvoorbeeld als ze nog een goed werkende Iphone oid. hebben.

Is de klant toch ontevreden met zijn aankoop kan hij hem gewoon ruilen, alleen een erg dure TV en een dure Smartphone kan niet zonder bijbetaling. Een klant kan dan wel de TV en goedkope telefoon inruilen voor een wat goedkopere TV en een dure Smartphone.

Maar ja dat zal meneer niet gewild hebben, meneer zal zijn dure TV van soms wel € 600,- hebben willen houden en nog een smartphone van honderden euros er gratis bij willen hebben.

Als een telefoon kapot is heeft een klant gewoon garantie en lossen we dit altijd op. Maar inderdaad een kapotte goedkope telefoon omruilen voor een dure smartphone doen we raar genoeg niet als meneer zijn dure TV ook wil behouden. Deze klant ook zijn abonnement omzetten naar een goedkoper abonnement zonder internet maar dan zal er flink bijbetaalt moeten worden voor de TV.
  • Oostenenk, NL
  • 1 Beoordeling

aanradertje!

Ik heb een galaxy s3 besteld en direct na de bestelling nemen ze contact met je op dit vind ik handig omdat ik niet direct helemaal door had hoe je de contracten nou moest tekenen enzo... maar daarna was alles snel geregeld en omdat ik ook een scanner thuis heb heb ik direct alles ingestuurd en kreeg ik de volgnede dag al mijn galaxu s3 thuis gestuurd!! alle hulde gaat uit naar sander van de helpdesk die me goed heeft geholpen!!!~!

goed werk

klant vriendelijk. goeie service..

Prima geholpen!

Prima geholpen en deskundige medewerkers. Weten waar ze het over hebben.

super service snelle levering

ben tevreden met de leveringen snelle afhandeling van mijn aanvraag

geweldig

top service

Perfecte service

Via Castle een telefoon voor de verjaardag van mijn dochter besteld. Deze moest echter uit Duitsland komen, dus kneep hem even of deze wel op tijd binnen zou zijn. Heb toen even gebeld en hebben gezorgd voor snelle verzending!!

Goede service!

Diverse medewerkers gesproken waarvan 1 niet echt veel zin had om te helpen, maar die had wellicht zn dag niet. Ben verder zéér vriendelijk te woord gestaan. Heel tevreden over de afhandeling van mn 'bestelling', een aanbieding waar mn (gsm)provider niet aan kan tippen!! Alles werd naar volle tevredenheid geregeld bij de verlenging van mn abo.

Snel en top geregeld!!!!

Echt snel en goed geregeld site om aan te bevelen!!!!

Service komt op gang..

er werd een verkeerde sim kaart meegeleverd.. vandaag na het 3de telefoontje en na een bezoekje aan de winkel (een 4tal weken later) kan er eindelijk een goede simkaart besteld worden..
erg jammer dat het zo lang moet duren..

nadat de nieuwe simkaart binnen was bleef de telefoon vragen om een simkaart, de telefoon bleek dus defect. 1 telefoontje was dit keer genoeg. de nieuwe telefoon is onderweg. het type dat ik had was echter niet voorradig en ik krijg nu zonder verdere kosten een nieuwer type toegestuurd.
dit noem ik service!!

prima

Erg tevreden over de bestelwijze van Castle.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfect, Super snelle afhandeling en erg klantvriendelijk

Voor mij de 2e x dat ik via castle een abonnement aanschaf omdat hun altijd de beste aanbiedingen in huis hebben, altijd veel omvattend :D. Beide keren is het super gegaan. En super kado's
echt een aanrader!!!!

perfect

Bestelling, levering en betaling zijn perfect verlopen.

goede service

bedankt voor de goede service en het snelle leveren

Beoordeling door bevestigde koper

goede communicatie perfecte feedback via mail en telefoon.

Ik heb bij castle een telefoon besteld met abonnement en ik kreeg er ook nog een laptop gratis bij. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was en hoe of wat. Ook heb ik een wijziging aangebracht via het callcenter. Ik wou graag een andere laptop. Dit was geen probleem. Direct kreeg ik weer een mail met de veranderingen etc. Ook het callcenter zelf was vriendelijk en goed op de hoogte van alle producten. De papieren en contracten waren in orde, de bestelde produkten waren snel en keurig geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Groetjes yvette

Beoordeling door bevestigde koper

castle is voor iedereen aan teraden

hallo ik ben zeer te vreden met mij computer
dit doe ik ook met mij nieuwe computer
bedankt dit had ik veel eerde moeten doen

Beoordeling door bevestigde koper

Nette afhandeling en klantvriendelijk, snel en vooral de juiste aanbiedingen !

Met Castle telecom ben je niet afhankelijk van wat de winkels slechts te bieden hebben.

Ruime keuze in telefoons i.c.m de juiste combinatie abonnementen, maakt het veel aantrekkelijker om bij Castle je nieuwe abonnement af te sluiten als direct bij de provider zelf.

Voorbeeld, mijn 9860 blackberry was in de winkel ( en bij vodaphone's webshop helemaal niet ) niet te krijgen met een 1 jarig abonnemt zonder extra veel bij te moeten betallen.

Bij Castle moest er slecht de helft van de prijs bij betaald worden + ik kon nog gebruik maken van een actie dat me 60 euro scheelt op jaarbasis.

Al met al toch een hoop hele hoop voordelen.

Ik kom terug !

Beoordeling door bevestigde koper

Doen wat er belooft word

bestelling word netjes en op tijd bezorgd en netjes verpakt met zorg is goed te zien, een echte aanrader

snel en vlot

Goede snelle bestelling

Dag erop reeds in huis

Perfect afspraak is ook afspraak

Beoordeling door bevestigde koper

niet nakomen van afspraken door castle of courrier

Een zesje, eerst kreeg ik geen duidelijk antwoord wanneer mijn spullen geleverd gaan worden en vervolgens kwam de transportbedrijf tot 2 keer aan toe op niet afgesproken tijd terwijl ik er voor betaald heb om juist afspraak te kunnen maken op moment dat het mij schikt. Met transportbedrijf bellen als het mis gaat kost vervolgens 45 euro cent...... die eurotje of zes a zeven ben je dus ook nog eens kwijt.... kortom zeer matige ervaring....

Beoordeling door bevestigde koper

Een sympathiek bedrijf met hart voor haar klanten!

Ik heb met veel plezier een smartphone bij Castle aangeschaft. De site zag er overzichtelijk uit, en gaf voldoende informatie. Een personeelslid heeft mij nog extra gebeld om nog wat verduidelijking te krijgen, dit getuigt toch wel van enige kunde en zorgvuldigheid binnen het bedrijf. Ook het systeem waarmee het pakketje gevolgd kon worden vond ik erg fijn.
Al met al, een topbedrijf!