[REPLY]
Een poosje geleden een plasma tv besteld bij castle telecom, en ben zeer verrast door de snelle levering en prijs. Helaas was een pixel kapot van mijn plasma, maar door de goede service van castle telecom (en samsung) was mijn plasma weer snel gerepareerd. Ik ben dus een zeer tevreden klant.
Ook nog zeer belangrijk, als je contact wil hebben met carstle telecom dan zijn ze meteen te berijken mail of telefoon.
Ik heb hier laatst mijn GSM gekocht, online bestelling gedaan. Ik werd meerdere malen gebeld over de status van de bestelling en hij was nog eerder binnen dan afgesproken. Ik heb nog nooit zo'n goede service van een webshop gezien! Dus wil je een nieuwe gsm, ik zou hem hier bestellen!
Een tijdje geleden een GSM abonnement afgesloten, met daarbij een Philips LED TV. Vooraf gebruik gemaakt van de online chat helpdesk. Deze heeft me goed kunnen inlichten.
De bestelling via de telefoon gedaan, waarbij ik normaal dit allemaal online doe. Reden hiervoor was dat de beoogde TV onlangs in prijs was gedaald. Dit zag ik nog niet terug op de website. De persoon aan de andere kant van de lijn gaf toe dat de prijs inderdaad gedaald was en heeft deze direct aangepast. Bestelling was binnen 5 werkdagen binnen.
Onlangs heb ik mijn nieuwe galaxy s2 besteld via de site, de volgende dag werd ik netjes gebeld of alles uit de emails duidelijk was en of ze konden helpen bij het aanleveren van de juiste gegevens. Nadat ik alles per email had toegestuurd kreeg ik netjes updates over de status van mijn bestelling, eerder teveel dan te weinig informatie. En op de afgesproken dag werd alles bezorg, kortom, ik geef graag even een positieve beoordeling voor www.castle.nl
Ik had een een abbo met laptop besteld.
op de site staat dat alles op voorraad was.
na een week maar eens een mail gestuurd waarom de bestelling nog steeds op gedeeltelijk binnen stond.
wat blijkt de laptop kon niet meer geleverd worden. (terwijl op de site nog steeds stond dat de laptop op voorraad was)
ze zouden na het weekeind een passend vervangend aanbod doen.
na maandags een aantal keer over en weer te hebben gemaild een vervangend model gekozen. en gevraagd waneer deze dan geleverd kan worden. sinds dien blijft het stil aan de kant van castle. krijg wel diverse mails van vodafone om mij welkom te heten.
maar verder hoor ik niks.
ik ben van mening dat castle slecht omgaat met zijn klanten.
traag is met antwoord geven op mail 24u+ is normaal!
zeer onduidelijk en vaag over de levering.
mocht ik voor het einde van de week nog geen antwoord hebben over de lever datum. zal ik mijn bestelling anuleren.
j.Oudshoorn
Eind november 2010 een nieuw abonnement besteld met een Wii plus 3 spellen. De spellen in de aanbieding waren op dat moment niet beschikbaar maar zouden met ongeveer twee weken weer leverbaar zijn. Dit werd direct gemeld na het bestellen van contract en cadeau. Ook werden er nog alternatieve spellen aangeboden, wij hebben echter gekozen te wachten.
Na een week of twee inderdaad alles netjes geleverd precies zoals in de advertentie vermeld.
Wij zijn helemaal tevreden en vinden castle e een aanrader.
Eergister gebeld door pascal van e-castle. Hij meldde mij dat hij het zeer betreurenswaardig vond allemaal en ook dat ik al mijn geld terug krijg.
Ik wacht het af en meld dit wanneer het gebeurt is.
E. Loen
Februarie telefoon genomen met laptop kreeg je gratis een datastik bij wou die niet maar medewerker castle zei dat het wel goed kwam mits ik hem de volgende dag zou retourneren heb ik dus gedaan en wat blijkt na maanden kwam ik er dus achter dat er door vodafone steeds 19,95 per maand wordt afgetrokken. Ik dacht dat dit kwam omdat mijn huidige abbo verward was met mijn nieuwe besteld in feb. Ik dacht een nieuw nummer maar ik wou mijn ouwe nummer behouden. Contact opgenomen met hun gaven vodafone de schuld dus die ook gebeld die geven duidelijk ecastle de schuld. Dus ten einde raad consuwijzer opgebeld en die zeiden mij beide te confronteren. Dus toen vodafone opgebeld en die zeiden mij dat ze contact zouden opnemen met e castle die vervolgens heeft medegedeeld dat ze op een brief zullen wachten van mij van de consuwijzer ipv het vermissingstraject (voorstel vodafone) te starten dus bij deze lieve mensen begin er niet aan en ik zou ook de zogenaamd goede berichten (volgens mij door hunzelf geschreven niet vertrouwen op deze website) ik heb er zeer nare ervaring mee.
E loen.
En zoals ik al dacht kreeg ik een dag later een reactie ze weigeren hun fout door een medewerker aan hun kant toe te geven jammer genoeg is er geen record van de tijd dat ik bestelde wederom een foutje dus jammer ik blijf bij mij mening en heb de stik terug gestuurd. helaas weet niemand er in hun bedrijf wat van ik heb het namelijk de volgende dag terug gestuurt. ik blijf van mening dat ik als consument niet in goede handen ben van deze mening en zal zoals ze zelf al aangaven een brief schrijven namens consuwijzer die mij gelukkig wel gelijk gaf. Mischien tot bij de geschillencommisie jongens ik hoop dat het niet zover hoeft te komen. Jammer dat jullie je fout niet toe kunnen geven en niet eens weten wie mijn aanvraag toendertijd heeft behandeld. Jammer dat er geen telefoon registraties plaatsvinden. Duidelijk iets van ja jullie zijn fout en nee wij zijn niet fout.
Ik blijf bij mijn standpunt en jullie bij die van jullie en schrijf een klachtenbrief en daarna misschien naar de geschillencommisie
jullie moeten geen klanten in de maling nemen
Mevr loen
De feiten:
De klant heeft een laptop + GSM telefoon met een 2 jarig bel en een 1 jarig mobiel internet (data) abonnement besteld. Het data abonnement was 1 maand gratis en in deze proef periode kon hij nog opgezegd worden.
Je kon de laptop aanbieding ook nemen zonder het proefabonnement alleen klanten moesten dan € 40,- bijbetalen wat de meeste en waarschijnlijk ook de klant niet wilde.
Op onze site stonden alle voorwaarden duidelijk vermeld ( niet verborgen gewoon duidelijk)
De klant kreeg tevens een bevestiging per e-mail waar haar bestelling duidelijk vermeld stond.
Vervolgens heeft de klant getekend voor het abonnement en ons het contract retour gezonden.
We hebben haar de bestelde laptop + data stick toegezonden inclusief kopie contract ( ook van het 1 jarige data abonnement) en een kopie contract van het 2 jarige bel abonnement. Ook was er naast de nota ook een flyer bijgevoegd waar alle informatie nogmaals duidelijk op stond.
Op onze website en bij de bestelling bijgevoegde flyer stond duidelijk een vermelding van de methode om op te zeggen.
Dit was erg eenvoudig, er stond een link en je kwam op een site waar je enkele gegevens invulde. Je kreeg per e-mail een bevestiging met een antwoordnummer waar de stick naartoe gezonden kon worden.
Je stuurt de datastick terug (gratis) en vraagt de TNT om een track and trace nummer.
Zo kan je zien dat de stick is aangekomen.
Zonder de opzegging weet je ook niet waar de stick naartoe moet.
Voor het opzeggen had je een maand, wij zijn goed bereikbaar met een lokaal nummer dus als mensen vragen hadden konden ze gewoon bellen of e-mailen.
Nogmaals alle informatie stond bij de bestelde aanbieding en was in onze ogen erg duidelijk ook onze klantenservice wist exact van de "hoed en de rand" en hebben deze informatie ook op de juiste wijze verstrekt aan onze klanten.
Het opzeggen moest bij Vodafone en niet bij ons, de contractuele verplichting is ook met Vodafone. Soms belde een klant omdat hij net te laat was met opzeggen, met onze Vodafone accountmanager gingen we in overleg en hebben deze mensen geholpen zodat ze alsnog op konden zeggen.
Deze mevrouw heeft echter haar spullen al 5 maanden geleden ontvangen en ontvangt ook al 5 maanden een factuur met daarop gespecificeerd waarvoor de kosten zijn ( namelijk het data abonnement)
We betreuren het dat ze ontevreden is en willen graag onze klanten helpen, Vodafone zal alleen deze klant niet ter wille zijn aangezien ze dus al 5 maanden betaalt voor deze dienst en er dus ook gebruik van kan maken. In de tussentijd heeft mevrouw geen contact met ons of Vodafone gezocht. Mevrouw geeft aan de datastick terug gestuurd heeft. Dit is helaas niet op de juiste wijze gedaan waardoor ook niet na te zien is of de stick verzonden is. ( ze heeft ook geen track and trace code)
We betreuren elke ontevreden klant alleen zijn van mening dat ook een klant een verantwoordelijkheid heeft vooral als alles duidelijk op de site en toegezonden informatie stond.
Om in te haken op uw laatste reactie:
Wij hebben wel degelijk een systeem waar wij gesprekken met klanten registeren. Alleen niet algemene vragen die honderden keren per dag voorkomen.
Er zijn ook mensen die niet bestellen maar zulke vragen stellen.
Daarom wordt alle informatie ook duidelijk op de site gezet en tevens bevestigd naar de klant. De klant moet tekenen en krijg nogmaals alle informatie thuisgestuurd.
We gaan er inderdaad vanuit dat het dan duidelijk is.
Wij weten dan ook wat tegen u gezegd is aangezien onze medewerkers alle informatie krijgen hoe ze bepaalde vragen moeten beantwoorden.
Dit is ook een simpele vraag aangezien de klant NOOIT iets bij ons op kan zeggen maar dat altijd moet gebeuren bij de partij waar het contract mee wordt aangegaan in dit geval Vodafone.
Daarnaast wordt de informatie duidelijk weergegeven op onze site en naar u toegezonden.
U had dus ook gewoon de informatie op de website of de naar u toegezonden informatie kunnen lezen.
Mijn persoonlijke mening is dat wanneer een mobiel nummer nog niet actief is en u toch rekeningen krijgt u toch wel op zijn minst de factuur had kunnen bekijken of ons of Vodafone hierover op had kunnen bellen. Hierop staat duidelijk gespecificeerd waarvoor u betaalt.
Waarheen heeft u de stick gezonden als ik vragen mag, het adres is namelijk pas beschikbaar als u opzegt via de daarvoor bestemde link.
En hoe kunnen wij verantwoordelijk zijn voor een product wat u zelf naar Vodafone heeft opgestuurd. Dan ga ik ook bij een con-collega een game bestellen ter waarde van € 70,- ( zoals ook de data stick zo duur is) en dan zeg ik de volgende dag dat ik hem toch echt terug gestuurd heb.
Diverse keren via de mail contact gehad en er werd erg snel gereageerd. Ook de levering van de producten en het behandelen van het abonnement werd snel geregeld. Super!
Ik heb al meerdere keren spullen bestelt bij castle en altijd op tijd, goede communicatie en vriendelijke mensen, die zelfs als je iets simpels niet begrijpt toch de tijd nemen voor mij.
Ik blijf hier voorlopig mijn electronica bestellen, altijd goedkoop en een goede service, waar vind je dat nu nog?!
Heb een maand terug laptop + abonnement besteld bij Castle
Werd van elke status wijziging op de hoogte gehouden
( bijna eerder teveel communicatie) Had mijn laptop binnen een week terwijl ik eerst een e-mail kreeg dat het wel 2 weken kon duren omdat de laptop niet meer op voorraad was.
Vragen over de laptop zelf werden snel via mail beantwoord.
Heb nog geen ervaringen met afhandeling bij problemen maar dat zal vast / hopelijk ook wel goed zitten.
ik vind de communicatie naar de afnemer niet correct via Castle-e
mail wordt niet op gereageerd ,dit zou ook al zou het erg druk zijn
beantwoord moeten worden .
de status op de site blijft erg lang op Gereed voor verzending staan.
ik snap best dat het druk is of je levertijd hebt van je toe leveranciers maar communiceer dit dan terug r naar de klant ,volgende bestelling zal dus niet weer hier zijn ,erg jammer want dit kost je klanten en dat kan toch niet de bedoeling zijn , ik hoop dat jullie dit meenemen in de toekomst