[REPLY]
Hallo ......
Ook wij zijn geslaagd ,met een goed advies.
Prima bedrijf.... Snel gevonden. Juiste producten snelle afhandeling zowel de staat van hoe het met je bestelling staat als de levering zelf....
Graag zou ik zelf in mijn geval bij afname niet alleen korting krijgen bij vloeistof en tabletten...want de tabletten gebruik ik veel vaker dus ik wilde nu liever twee x de tabletten hebben.
Raad ik iedereen aan,je hoeft het huis niet uit,bestellen,betalen,en dag erop in huis,goede site.
middelmatige beoordeling, niet door toedoen van de organisatie, maar veel te late levering. Zondag besteld gisteren nog niet binnen. Vandaag (vrijdag) afwachten of de levering vandaag wordt afgeleverd.
Wel gereageerd naar de klantenservice en netjes en snel een reactie ontvangen.
18-05-20125
Bedankt voor uw beoordeling. Zoals per mail afgesproken dat u een seintje geeft als het vandaag nog niet bezorgd is. We lossen dit sowieso voor u op.
Klantenservice.
Heldere website, snelle service en kwaliteit.
Na één dag binnen. Product oké!
Bedankt!
De bestelde artikelen waren uit de doosjes gehaald en los in een verzend doos gedaan.
De tabletten liggen nu los in een bakje, dit terwijl ze normaal netjes in een doosje geleverd worden door jullie.
De gestelde levertermijn was ook niet gehaald, was 2 dagen later.
Beter laat dan nooit.
Ik ben dit niet gewend van jullie!!!!!!!! Jammer.
Denk er over om een andere leverancier te gaan zoeken.
12-05-2012
Om lage verzendkosten te bieden aan klanten worden orders waarbij de artikelen niet groot zijn via de brievenbuspost verzonden. Naast de lage verzendkosten (€2,95) heeft het ook als voordeel dat u niet hoeft te wachten op de pakketservice. Het is vervelend dat u langer heeft moeten wachten dan gebruikelijk op de levering.
U mag ons per mail een voorstel doen hoe u gecompenseerd wenst te worden.
Klantenservice
Wij hebben voor de eerste keer bij dit bedrijf een bestelling gedaan en alles is perfect geregeld. Volgende dag hebben we alles wat we besteld hadden in huis. Keurig netjes.
Goede en snelle service. Wij zijn dik te vrede!
Goede en snelle levering
een kleine bestelling geplaatst, maar toch perfecte levering
zeer aan te raden. bestellen gaat makkelijk, evenals betalen en de bezorging is snel
Was geen complexe bestelling, maar in ieder geval correct en snel geleverd.
Snelle levering, probleempje met internetbankieren meteen opgelost. Aan te bevelen dus!
Pixmania heeft vaak de beste prijzen. Ik vind het wel vervelend dat je ongevraagd allerlei services bij het totaalbedrag vindt waar je niet om hebt gevraagd en deze eerst moet verwijderen. De garantie service zou eigenlijk gewoon standaard bij elke verzending moeten zitten
Al een week geleden besteld en nog niets ontvangen
25-04-2012
Ik heb u zojuist op de hoogte gesteld van de status van uw order. Wij gaan deze opnieuw versturen. U zou deze op 26-4 moeten ontvangen.
Klantenservice
Juiste producten op tijd geleverd en ook nog goedkoper dan dezelfde producten op de site van de fabrikant.
Via de mail direct op de hoogte gebracht van de status van de bestelling en heel snel bezorgd en vergeleken andere leveranciers een scherpe prijs
Vandaag besteld morgen in huis? Zie nog niets
19-04-2012
Ik heb zojuist contact met u opgenomen per mail. Uw bestelling is reeds enkele dagen verzonden. We gaan ervoor zorgen dat u deze alsnog gaat ontvangen.
Klantenservice
ja hoor dit werkt prima binnen 1 dag in huis ,ideaal.!!
duidelijke website en snelle levering,kortom uitstekend.
Snelle levering. Prima.
Hier kan je met een gerust hart bestellen. Je kan op een veilige manier betalen en het product wordt, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd
Perfecte snelle levering, dus onnodig om hiervoor de deur uit te gaan!
Dank u wel voor de goede dingen toegestuurd en op correcte wijze geleverd en daarbij keurig verpakt en op tijd in huis.
Ga zo door, uw klanten kring zal daardoor groeien.
Dit bedfrijf is zeker aan te raden.
super snelle levering!
inderdaad . 24 uur service. Helemaal top
Perfect uitgevoerde bestelling. Alleen vreemd dat ik eerst moest betalen alvorens ik het bestelde geleverd kreeg.
Ik kreeg netjes een telefoontje wanneer ze kwamen bezorgen en toen ze dat niet redde al vrij snel bericht of het wat later kon. Dat vond ik erg prettig omdat je dan niet voor niets thuis zit te wachten. Binnen tien minuten waren ze bij mij klaar en konden ze eindelijk van hun avond (wat er nog van over was) genieten.
snelle en prima afhandeling
Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.
Voorbeeld voor anderen.
Maandag besteld ---donderdag bezorgd.
Maar dat TNT post wel wezen !!!!