We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ccll Beoordelingen

Ccll Logo
Klanten zeggen: »perfecte snelle levering« »snel en goed« »super goed geregeld,dag erop in huis« 424
Uitstekend
9 van 10

424 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (424)

Een aanrader voor iedereen

Hallo ......

Ook wij zijn geslaagd ,met een goed advies.

Featured review of Ccll

• Flower

perfecte snelle levering

Prima bedrijf.... Snel gevonden. Juiste producten snelle afhandeling zowel de staat van hoe het met je bestelling staat als de levering zelf....

Graag zou ik zelf in mijn geval bij afname niet alleen korting krijgen bij vloeistof en tabletten...want de tabletten gebruik ik veel vaker dus ik wilde nu liever twee x de tabletten hebben.

snel en goed

Prima, uitvoering en snel

• Toon
  • Geverifieerde koper

super goed geregeld,dag erop in huis

Raad ik iedereen aan,je hoeft het huis niet uit,bestellen,betalen,en dag erop in huis,goede site.

• peter

levering door derden

middelmatige beoordeling, niet door toedoen van de organisatie, maar veel te late levering. Zondag besteld gisteren nog niet binnen. Vandaag (vrijdag) afwachten of de levering vandaag wordt afgeleverd.
Wel gereageerd naar de klantenservice en netjes en snel een reactie ontvangen.

18-05-20125
Bedankt voor uw beoordeling. Zoals per mail afgesproken dat u een seintje geeft als het vandaag nog niet bezorgd is. We lossen dit sowieso voor u op.

Klantenservice.

zeer goed

vlugge bezorging

Snelle service

Heldere website, snelle service en kwaliteit.

Prima gegaan!

Na één dag binnen. Product oké!
Bedankt!

• IK

Goede levering

De bestelde artikelen waren uit de doosjes gehaald en los in een verzend doos gedaan.
De tabletten liggen nu los in een bakje, dit terwijl ze normaal netjes in een doosje geleverd worden door jullie.
De gestelde levertermijn was ook niet gehaald, was 2 dagen later.
Beter laat dan nooit.
Ik ben dit niet gewend van jullie!!!!!!!! Jammer.
Denk er over om een andere leverancier te gaan zoeken.

12-05-2012
Om lage verzendkosten te bieden aan klanten worden orders waarbij de artikelen niet groot zijn via de brievenbuspost verzonden. Naast de lage verzendkosten (€2,95) heeft het ook als voordeel dat u niet hoeft te wachten op de pakketservice. Het is vervelend dat u langer heeft moeten wachten dan gebruikelijk op de levering.
U mag ons per mail een voorstel doen hoe u gecompenseerd wenst te worden.

Snelle en correcte afhendeing

Wij hebben voor de eerste keer bij dit bedrijf een bestelling gedaan en alles is perfect geregeld. Volgende dag hebben we alles wat we besteld hadden in huis. Keurig netjes.

goede service

Goede en snelle service. Wij zijn dik te vrede!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

prima verzorgd snelle levering

goed en snel

vlotte.. nette.. afhandeling

een kleine bestelling geplaatst, maar toch perfecte levering

• Nico

prima manier van bestellen

zeer aan te raden. bestellen gaat makkelijk, evenals betalen en de bezorging is snel

helemaal top

Goed en netjes

• hb

Snelle correcte levering

Was geen complexe bestelling, maar in ieder geval correct en snel geleverd.

• Marian

Snel

Kan niet beter

geweldige service

Snelle levering, probleempje met internetbankieren meteen opgelost. Aan te bevelen dus!

• moppie

scherpe prijs

Pixmania heeft vaak de beste prijzen. Ik vind het wel vervelend dat je ongevraagd allerlei services bij het totaalbedrag vindt waar je niet om hebt gevraagd en deze eerst moet verwijderen. De garantie service zou eigenlijk gewoon standaard bij elke verzending moeten zitten

• J.W.

Nog niets ontvangen!!!

Al een week geleden besteld en nog niets ontvangen

25-04-2012
Ik heb u zojuist op de hoogte gesteld van de status van uw order. Wij gaan deze opnieuw versturen. U zou deze op 26-4 moeten ontvangen.

Ccll

Juiste producten op tijd geleverd

Juiste producten op tijd geleverd en ook nog goedkoper dan dezelfde producten op de site van de fabrikant.

• Ingrid

Prima!

Goed.snelle service

• aril

supersnel geleverd

Via de mail direct op de hoogte gebracht van de status van de bestelling en heel snel bezorgd en vergeleken andere leveranciers een scherpe prijs

goed

alles goed aangekomen en snelle levering

Heb nog niets ontvangen

Vandaag besteld morgen in huis? Zie nog niets

19-04-2012
Ik heb zojuist contact met u opgenomen per mail. Uw bestelling is reeds enkele dagen verzonden. We gaan ervoor zorgen dat u deze alsnog gaat ontvangen.

perfect

ja hoor dit werkt prima binnen 1 dag in huis ,ideaal.!!

alles oke

duidelijke website en snelle levering,kortom uitstekend.

• Bas
  • Geverifieerde koper

Product snel en in goede staat gearriveerd

Snelle levering. Prima.

• Remco
  • Geverifieerde koper

Doen wat ze beloven zonder problemen

Hier kan je met een gerust hart bestellen. Je kan op een veilige manier betalen en het product wordt, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd

• Pery

Perfecte snelle levering!

Perfecte snelle levering, dus onnodig om hiervoor de deur uit te gaan!

Ccll

Thanks for the good thinks

Dank u wel voor de goede dingen toegestuurd en op correcte wijze geleverd en daarbij keurig verpakt en op tijd in huis.
Ga zo door, uw klanten kring zal daardoor groeien.

snel en goed!

Dit bedfrijf is zeker aan te raden.
super snelle levering!

zeer snelle service

inderdaad . 24 uur service. Helemaal top

was gewoon goed.

Perfect uitgevoerde bestelling. Alleen vreemd dat ik eerst moest betalen alvorens ik het bestelde geleverd kreeg.

Ccll

Ik vond het erg netjes van de bezorging dat ze iedere keer belde als het wat later werd

Ik kreeg netjes een telefoontje wanneer ze kwamen bezorgen en toen ze dat niet redde al vrij snel bericht of het wat later kon. Dat vond ik erg prettig omdat je dan niet voor niets thuis zit te wachten. Binnen tien minuten waren ze bij mij klaar en konden ze eindelijk van hun avond (wat er nog van over was) genieten.

• jet

goed!

Snel binnen.

• hvh

snelle en prima afhandeling

snelle en prima afhandeling

• RuVe

Duidelijk Makkelijk en Snel

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.
Voorbeeld voor anderen.

maandag besteld-------donderdag bezorgd!!

Maandag besteld ---donderdag bezorgd.

Maar dat TNT post wel wezen !!!!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten