We are hiring!

13 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (13)
Celtemp Services

Snelle levering alleen problemeen bijgeleverde software

OBDII interface met software netjes ontvangen.
Alleen was de software een zip op een cd'tje en nogal uitzoeken hoe te gebruiken, door mijn ICT kennis zelf op te lossen.
Maar bijvoorbeeld een .pdf als handleiding installeerinstructie op PC, PDA, en MAC en hoe je informatie de OBDII zou kunnen ontvangen zou een goede service zijn.

Featured review of Celtemp Services

Top bedrijf

Omdat de remlichten van m'n hobby auto overdag moeilijk te zien zijn, zocht ik een soort van module waarmee ik de remlichtjes kon laten knipperen. het is bij de wet dan wel niet toegestaan maar m'n eigen veiligheid gaat voor alles.

Op de website van dit bedrijf heb ik precies gevonden wat ik nodig had.
Via Pay pal betaald en twee of drie dagen later lag het bestelde product op de mat.
Na bestelling heb ik via mail een vraag gestuurd en daarop ook snel een positief antwoord ontvangen.

Bedankt voor de snelle service!

Dorus Overgoor
Silvolde

Snelle levering, goed produkt, goedkoop

Snelle levering, goed produkt, goedkoop

Celtemp Services

Beetje werk aan website, maar zeer goede email-service!

ivbm betalingsmodaliteiten had ik enkele vragen en deze zijn via email heel snel beantwoord. Dan is alles heel vlot verlopen.

Kabeltje dan besteld maar CDtje met drivers was beschadigd. Via email is dan de inhoud van de CD doorgestuurd en met een beetje googelen is alles in orde geraakt.
Zeer goede email-service!

Goede sevice snelle verzending

Goed product. bij levering bleek dat door transport de cd beschadigt was.
In no time lag er een nieuwe cd bij de post.

• Henk
  • Terschelling,
  • 3 Beoordelingen

Perfecte vriendelijke service

Een snelle en vlotte afhandeling van mijn order. Keurige up date per e-mail met een razendsnelle gratis verzend service. Ook bij problemen een vriendelijke telefonische afhandeling. SUPER +++++

Toppertje

Goede info per mail over status bestelling, snelle levering, geen verzendkosten en goed product.
Aanrader.

Zeer tevreden

Na betaling zeer snelle levering en waar ik het meest tevreden over ben is dat het een mooi origineel produkt is en geen imitatie rommel. Als ik weer wat moet gebruiken zal ik zeker weer contact met dit bedrijf opnemen.

A vd M

Celtemp Services

Goede communicatie , levering en info

Wilde een bluetooth obd adapter en die vond ik daar. Tevens zocht ik een galetto usb kabel dus even een mail gestuurd en ja die had ie ook. Het ene niet op voorraad het andere wel. Afgesproken het samen te verzenden. Levering duurde wat langer doordat hun leverancier het verkeerde had geleverd. Maar werd daar netjes van op de hoogte gebracht. Betaling liep verder goed. Verpakking was goed. Ben dan ook super tevreden over de afhandeling en zou het ook een ieder aanraden.

super!!!!

Heb bij deze firma twee artikelen besteld. Een artikel was niet op voorraad, ben ik netjes van op de hoogte gebracht. Heeft eerst het ene artikel verstuurd en een paar dagen later het andere. Goede gebruikershandleidingen erbij. Super

Prima Firma met goede service

Snelle levering en prima order info eerder te veel dan te weinig, order goed verpakt en leuk extratje erbij. al met al save shoppen.

Snelle levering, vriendelijke service

Super en TOP Service! Mijn Audi laten shippen en met resultaat.. minder verbruik en stuk sneller, ben er echt blij mee!

• RVe
  • RVe
  • O'hout,
  • 14 Beoordelingen

mijn keuze 1.5 ster

Maar ik heb toch maar 2 sterren gegeven: geen frauduleuse intenties...
Webwinkel kon het door mij aangekochtte product zelfs na 5 weken niet leveren. Terwijl 'status product' toch op voorraad stond.
Telefonisch contact verliep moeizaam. Verkoper maakt loze beloftes of reageert nauwelijks op mailtjes en heeft zeer arrogante houding.
Heb uiteindelijk via een geschil bij Paypal geld teruggekregen.

Nimmer wieder !

Madalena vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten