[REPLY]
Mijn tweede bestelling en ... exact zoals het moet, snel, betrouwbaar, alles zoals beloofd ! gewoon PRIMA. Kan Centralpoint aan iedereen aanraden, zeker weten !
On line? Prachtige site! Snel,betrouwbaar,goede weeral snelle communicatie en levering. Doen en bestellen!!
Alle bestelingen lopen altijd naar wens, betaling via visa of masterkart is perfect.
snelle bestelling en snelle levering.
Een aanrader voor iedereen.
Zeker voor de computerbenodigdheden.
En als er iets dat je wil niet op stock is, kan je altijd ingeven dat ze je bij het op
stock komen van het product een e-mail of sms sturen, zeer gemakkelijk.
- duidelijke website en informatie
- correcte en snelle betalingsmogelijkheden
- correcte en snelle levering
- goede opvolging via e-mail
Printer besteld, volgende werkdag aan huis geleverd. Niets op aan te merken!
De prijzen zijn meestal heel scherp. De levertermijn durft echter al eens variëren. Op de site wordt ook subtiel aangegeven 'binnen 1 dag verzonden' ipv de volgende dag geleverd. In feite een heel correcte weergave in mijn geval: 3 onderdelen besteld, alle drie waren ze op stock volgens Centralpoint. 1 onderdeel werd nog die avond verzonden. De twee andere onderdelen werden de dag daarop verzonden. 2 verschillende paketten dus, terwijl alles wel op stock was. Deze pakketten werden twee werkdagen na bestelling geleverd.
Bij navraag wat de reden is voor deze aparte verzending werd enkel 'een technisch probleem' opgegeven als oorzaak.
Dus al bij al een correcte levering volgens de subtiele omschrijving op de website, zolang je weet dat onderdelen op stock niet altijd de werkdag na bestelling reeds worden geleverd. Zelfs niet als ze nog voor de middag besteld zijn, en er dus tijd genoeg is voor het afhandelen en verzenden nog de dag zelf.
Na een missing van een andere webshop met een medewerker die kortaf reageerde zocht ik een andere leverancier.
Nadat ik via de online chatbox vriendelijk een antwoord kreeg op al mijn vragen heb ik in de late namiddag besteld, aan een goedkopere prijs dan op de meeste andere websites.
De dag erna 's morgens werd mijn pakket reeds geleverd.
Een zeer tevreden klant....
Van bestelling tot ontvangst van het pakketje heeft het maar drie dagen geduurd!
De verpakking was perfect zodat alles goed beschermd was.
De communicatie was duidelijk en to the point.
Mijn HTC Desire X werd 2 dagen na bestelling geleverd. (Voorlopig) ook de beste marktprijs. Toestel perfect in orde dus geen aanmerkingen.
Enige kleine minpunt: bij de bestellingsregistratie en in de bevestigingsmail stond uitdrukkelijk dat de levering tussen 9 en 17u zou plaatsvinden. Aanwezigheid tussen die uren op het leveringsadres was dan ook vereist, anders zou het pakje weer meegenomen worden (en een andere dag opnieuw worden aangeboden, maar dan heb je geen garantie meer dat het binnen de 3 dagen na bestelling zal zijn). Aangezien ik tussen die uren werk, liet ik het pakje bij mijn bedrijf leveren om te vermijden dat ik er langer op zou moeten wachten/zelf naar het postkantoor zou moeten. De levering gebeurde echter al rond 08u15. Gelukkig voor mij was er op dat moment al een andere collega aanwezig op kantoor, maar als je erop staat dat je zeker aanwezig moet zijn tussen 9 en 17u, dan lever je ook tussen 9 en 17u en niet 45min eerder.
De gsm die ik gekocht heb, is goed toegekomen. Alleen werd het niet geleverd met de beloofde diensten, zoals TNT of DPD of wat dan ook, maar met de b-post. Daar heb ik al een tijdje slechte ervaring mee: de postbode is deze keer (alweer) niet gekomen - ik moest naar mijn postkantoor achter mijn pakje.
Er was ook wat verwarring aangezien ik de andere courier verwachtte. De klantendienst heeft ook geen duidelijkheid kunnen scheppen.
Conclusie: niet correcte informatie over leveringsmethode, slechte levering wegens slechte transporteur, geen duidelijk antwoord van de klantenservice.
Samsung series 5 ultra touch besteld. Na lang opzoeken de beste windows 8 laptop van het moment in zijn prijsklasse. Goedkoper dan makro op centralpoint.be. Na 2 dagen geleverd. Geweldige laptop. Nog geen problemen.
bestelling gemaakt & betaald op 12 maart ll - toestel op voorraad
na 3 beloftes dat leveringverstuurd was en leugens van de besteldienst dat ze langs geweest zijn
uiteindelijk levering bekomen op 26 maart ll.
Dit is werkelijk onaanvaardbaar
Wout Reynaert vond deze beoordeling nuttig
Zeer scherpe prijzen, groot aanbod en snelle levering > TOP!
mijn ticketprinter heeft wat op zich laten wachten daar hij niet op stock was. Voor de rest alles perfect.
Mijn computer is zeer snel geleverd en is in goede staat afgeleverd. Hier had ik wel wat schrik voor maar toch goed gekomen.
Wij hadden een probleem met onze interne telefoons. Een vriendelijke dame aan de helpdesk heeft het probleem uitgezocht, opgelost en bovendien als extraatje de namen op de display van het telefoonscherm aangepast naar onze namen.
Doe zo verder!
Ik zocht een Valentijns cadeau, nadat ik het product (een hoofdtelefoon) vergeleken had op verschillende sites koos ik resoluut voor Centralpoint, en echt de volgende dag had ik het al thuis... da's makkelijk toch, je weet wat je koopt, waar je het koopt, en hoeft geen dagen te wachten op levering?
Prettig winkelen bij centralpoint be . Zeer snelle en correcte levering.
Bedankt.
Een aanrader als je op een snelle manier je spullen in huis wil hebben.
In een paar muisklikken was de aankoop in orde, en nog eens snel geleverd. Uitstekend gewoon dit word zeker niet de laatste aankoop.
Ik kocht haardroger pilips travel 2000 salon dry.
Zeer handig, krachtig en licht in de hand.
Mijn vriendin had deze mee op reis en betaalde er het dubbel voor in haar lokale winkel.
Dit was onze eerste aankoop bij Centralpoint en als zij zo verder doen, dan wij ook.
Ik begrijp die negatieve opmerkingen voor Centralpoint niet want mijn ervaring is heel positief. Zeer vlugge levering van mijn iphone 5 en in perfecte staat toegekomen.
Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.
HALLO,
Nadat ik de beste prijs ontdekt had was de laptop snel besteld en snel geleverd.
De eerste kennismaking was meer dan ok maar de dag nadien liet de laptop het afweten. Contact opgenomen met de servicedienst en deze lieten mij weten dat ze een nieuwe laptop zouden opsturen en de oude laten ophalen. Het is nooit leuk als een nieuw toestel het meteen laat afweten maar op deze wijze wordt de pijn tot een minimum herleid ;-)
Heel erg dank aan het hele team van centralpoint en speciaal aan dhr. van Gorp Jo voor de correcte afhandeling.
Grtj Stef
Ik was op zoek naar een splitter. Merk en model werden mij doorgegeven door mijn stiefzoon. K'heb het ingetikt op internet en kon het kopen bij bol.com. Zou onmiddelijk beschikbaar zijn... Na bestelling geplaatst te hebben heb ik vernomen dat ik het maar pas zou krijgen na 30 juni. Heb bestelling geannuleerd en ben terug op zoek geweest en ben tercht gekomen bij centralpoint. Heb er bestelling geplaatst maar merkte dat ik een foutje had gemaakt in mijn adres. K'heb dus een mailtje gestuurd om dit te melden.
De dag erna werd ik gebeld door centralpoint die mij melden dat ze het hadden rechtgezet en dat mijn pakje was afgeleverd bij mijn gebuur.
Prachtige service !!!!! Dat kom je zelden nog tegen. Bedankt mannen !
Ik was op zoek naar een mooie hoes voor m'n nieuwe iPad. En daar wou ik natuurlijk de juiste prijs voor betalen. Na wat gezoek op het net, kwam Centralpoint met de voordeligste deal voor het door mij gewenst product. De levering verliep snel en smetteloos. Het product voldoet daarenboven volledig aan mijn verwachtingen.
Ik had een iPad nodig en bestelde enkele netwerkstekkertjes erbij (komen af en toe eens van pas). Al vrij snel krijg ik bericht dat mijn pakketje verzonden is. Een dag later (de dag van de levering) gaat het mis: De iPad blijkt bij het transport een beschadiging opgelopen te hebben ... Daarbij komt dat de voorraad van dat model uitgeput was.
Geen probleem voorlopig: Via mail krijg ik te horen dat er een terugbetaling zal volgen. Lijkt OK?
Klein addertje onder het gras: Omdat ik voor 3 euro stekketjes bijbesteld had, krijg ik niks van de verzendkosten terug.
Resultaat: Ik heb zeer dure stekkertjes liggen en heb opnieuw verzendkosten moeten betalen om toch een iPad te hebben.
Ik kan CentralPoint niks verwijten, maar had toch iets meer klantvriendelijkheid verwacht!
Erg duidelijke website. Zeer goede communicatie. Duidelijke factuur. Mooi. Last but not least: erg aantrekkelijke prijs voor Samsung Laser Toners.
Ik had Really Useful Boxes besteld, deze werden de volgende dag reeds geleverd. Helaas had één van de boxes transportschade opgelopen. Het heeft mij slechts de moeite van één telefoontje gekost om dit op te lossen. Centralpoint heeft mij constant op de hoogte gehouden van hun acties en enkele dagen later waren mijn boxes vervangen. Kortom, goed product, snelle levering, uitstekende communicatie en service.
Op zoek naar een nieuw laptop besloot ik online mijn aankoop te doen van een HP- laptop bij Centralpoint.
Het was mijn eerste aankoop bij hen en ik ben een zeer tevreden klant en wel om volgende redenen :
Overzichtelijke product informatie.
Duidelijke orderbevestiging en snelle levering.
Na levering stelde ik een probleem met het klavier vast. Mijn klacht werd door hen ernstig genomen en 4 dagen later was het probleem opgelost.
Daniël simoen
Waregem
Toen bleek dat een product besteld bij CentralPoint niet overeenstemde met onze verwachtingen, hebben we het teruggestuurd naar CentralPoint. Deze terugzending is zonder problemen afgehandeld, en dus zijn wij zeer tevreden over de service van CentralPoint.
CentralPoint heeft alles wat ik van een webwinkel verwacht.
Gewoon zonde dat ik Jullie niet eerder ontdekt heb.
Wat me bij m'n alleréérste bestelling meteen opviel was - (zoals iemand anders het noemde) - de aftercare, en dat je dat nog maar weinig tegenkomt!!
De telefonische hulp die ik kreeg was gewoon super!
Had ook meteen het gevoel dat ik écht gehoord werd, en meteen naar oplossingen gezocht werd.
CentralPoint is vanaf nu mijn favoriete webwinkel,... er zullen nog véle bestellingen volgen in de toekomst.
Fantastische service :
Snel geleverd en op de hoogte gehouden van de vooruitgang van de bestelling, geen extra verzendkosten bij deellevering.
Super !