[REPLY]
Ik had een iPad nodig en bestelde enkele netwerkstekkertjes erbij (komen af en toe eens van pas). Al vrij snel krijg ik bericht dat mijn pakketje verzonden is. Een dag later (de dag van de levering) gaat het mis: De iPad blijkt bij het transport een beschadiging opgelopen te hebben ... Daarbij komt dat de voorraad van dat model uitgeput was.
Geen probleem voorlopig: Via mail krijg ik te horen dat er een terugbetaling zal volgen. Lijkt OK?
Klein addertje onder het gras: Omdat ik voor 3 euro stekketjes bijbesteld had, krijg ik niks van de verzendkosten terug.
Resultaat: Ik heb zeer dure stekkertjes liggen en heb opnieuw verzendkosten moeten betalen om toch een iPad te hebben.
Ik kan CentralPoint niks verwijten, maar had toch iets meer klantvriendelijkheid verwacht!
Ik was op zoek naar een goede monitor, uiteindelijk voor deze gekozen: http://www.centralpoint.be/monitoren-tft/samsung/c24a650x-art-lc24a650xs-num-787173/. Product was in stock en betaald met Maestro. Volgende ochtend al geleverd.
Uitstekende logistieke afhandeling en ik kreeg nette mails met duidelijke informatie
Erg duidelijke website. Zeer goede communicatie. Duidelijke factuur. Mooi. Last but not least: erg aantrekkelijke prijs voor Samsung Laser Toners.
Ik had Really Useful Boxes besteld, deze werden de volgende dag reeds geleverd. Helaas had één van de boxes transportschade opgelopen. Het heeft mij slechts de moeite van één telefoontje gekost om dit op te lossen. Centralpoint heeft mij constant op de hoogte gehouden van hun acties en enkele dagen later waren mijn boxes vervangen. Kortom, goed product, snelle levering, uitstekende communicatie en service.
De bestelling verliep heel vlot (via webshop), levering binnen de 24u.
Op zoek naar een nieuw laptop besloot ik online mijn aankoop te doen van een HP- laptop bij Centralpoint.
Het was mijn eerste aankoop bij hen en ik ben een zeer tevreden klant en wel om volgende redenen :
Overzichtelijke product informatie.
Duidelijke orderbevestiging en snelle levering.
Na levering stelde ik een probleem met het klavier vast. Mijn klacht werd door hen ernstig genomen en 4 dagen later was het probleem opgelost.
Daniël simoen
Waregem
Toen bleek dat een product besteld bij CentralPoint niet overeenstemde met onze verwachtingen, hebben we het teruggestuurd naar CentralPoint. Deze terugzending is zonder problemen afgehandeld, en dus zijn wij zeer tevreden over de service van CentralPoint.
CentralPoint heeft alles wat ik van een webwinkel verwacht.
Gewoon zonde dat ik Jullie niet eerder ontdekt heb.
Wat me bij m'n alleréérste bestelling meteen opviel was - (zoals iemand anders het noemde) - de aftercare, en dat je dat nog maar weinig tegenkomt!!
De telefonische hulp die ik kreeg was gewoon super!
Had ook meteen het gevoel dat ik écht gehoord werd, en meteen naar oplossingen gezocht werd.
CentralPoint is vanaf nu mijn favoriete webwinkel,... er zullen nog véle bestellingen volgen in de toekomst.
Fantastische service :
Snel geleverd en op de hoogte gehouden van de vooruitgang van de bestelling, geen extra verzendkosten bij deellevering.
Super !
Toen ik voor het eerst op Centralpoint.be terecht kwam vond ik de website meteen gestructureerd en overzichtelijk.
Alle informatie hangt duidelijk aan elkaar en ik wist meteen welk product ik moest kiezen.
De verschillende stappen naar het aankopen toe waren eenvoudig aangegeven en mijn bestelling was zeer snel verzonden.
Goede levering met de nodige instructies indien mijn toestel defect zou zijn.
Dank U voor de goede service.
Tijdens een nieuwe zoekactie naar leveranciers voor onze hardware kreeg ik het advies om bij centralpoint te gaan kijken.
Ik moet eerlijk zeggen, geen spijt van, de medewerkers zijn er super behulpzaam, luisteren goed naar de klant, geven uitstekende feedback over het gehele bestel traject. De aftercare is mijn favoriet, na de levering wordt er contact gezocht, en wordt er gevraagd of alles naar wens is gegaan, wat je niet snel meer tegen komt tegenwoordig.
Hen je tussentijds iemand nodig voor wijzigingen, dan wordt je bij het bellen direct geholpen.
levering is supersnel, en je wordt zelfs daar goed op de hoogte gehouden door hun sms dienst.
Uitstekende internet winkel, hou dit zo vol en ik ben hier niet meer weg te denken.
Goede prijzen en nette service! Ga zo door!
Eindelijk een webwinkel die het begrijpt. Snelle site, goede productinformatie, scherpe prijzen en duidelijke beschikbaarheid. Het product wat ik zocht was niet op voorraad en ik kreeg de optie voor een voorraadherinnering. Van zodra het product op voorraad kwam ontving ik een e-mail waarna ik direct kon bestellen. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Ik ken Centralpoint al van Nederland maar ben blij met hun komst naar Belgie.