We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (703)

Good service

I found the product I was looking for at a very affordable price and it was delivered within a day. All in all, I was very pleased with the product.

Prima

Helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Top!

Prima!

NewStar Laptoparm D100 is niet alleen een geweldige oplossing maar ook de voordeligste hier bij centralpoint.nl te krijgen. Top Service en aflevering zoals beloofd. Ik kom er zeker terug!

Prima alles volgens afspraak

Goed geregeld. Mijn zoon was echter wel onder de indruk van de verpakkingswijze. Ik ook. Een product van hooguit 10x10 cm (wat door een brievenbus zou kunnen) werd geleverd in een doos van zo'n 40x25x15. Hij heeft er een foto van gemaakt en op Twitter geplaatst. Verbazing was dus groot, maar product is prima aangekomen. Wellicht kan het met minder kosten ook verzonden worden. Verzendkosten en productkosten waren niet echt in verhouding, maar achteraf begrepen we dus hoe dit kwam......

Geachte mevrouw Meeuwisse,

De magazijnen, van waaruit onze goederen worden verstuurd, beschikken over diverse maten dozen. Indien de kleinere dozen op zijn, kiezen we er voor om producten toch direct te verzenden (dan maar in een grotere doos). Het alternatief zou zijn om te wachten tot de kleinere dozen geleverd worden (dat kan soms een dag of twee extra wachttijd voor de klant opleveren). U kunt zich voorstellen dat onze klanten dan niet tevreden zouden zijn. Het artikel is immers voorradig.

Overigens zijn onze verzendkosten niet afhankelijk van het formaat doos. Het verzenden van een doos (groot of klein) kost ons altijd hetzelfde. Uitzonderingen hier op zijn palletzendingen. Wij nemen een deel van de kosten van het verzenden op ons (dit is namelijk altijd duurder dan de 4,95 die wij onze klanten berekenen).

Fijn dat u een goede review heeft achtergelaten over Centralpoint.nl.

Supersnelle levering

Bestelling heel snel geleverd. Volgens mij is de support- en orderafhandelingsafdeling ook heel strak georganiseerd, gelet op de hoeveelheid mails die ik voorbij zag komen. Alleen was het pak etiketten dat ik had besteld in een verhoudingsgewijs wel erg grote doos verstuurd (had ook in een grote envelop gekund).

Centralpoint.nl

Ik heb vertrouwen in Centralpoint!!

Omdat ik al vaker bij Central Point bestelde en ik er goede ervaringen mee had besloot ik de sonos play 3 ook bij Central Point te bestellen. Omdat het over een groter bedrag gaat blijft het spannend of alles goed gaat. Ik heb nog nooit problemen ondervonden bij dure bestellingen bij Central Point. Ik denk dat dit ook heel belangrijk is als je het vertrouwen uit handen geeft. Ik vind track en trace ook altijd heel fijn om de bestelling in de gaten te houden en te volgen. N kleine tegenvaller was dat ik na 7 dagen de bestelling pas binnen kreeg. Maar ach, toen heeft hij nog een week onuitgepakt in de huiskamer gestaan, wegens tijdgebrek. Alles is relatief behalve de snelheid van het geluid ;) Tot nu toe: topbedrijf Central Point!!

Centralpoint.nl

NEXt! Op naar de volgende bestelling!

Ik bestel al een tijdje bij Centralpoint, gaat eigenlijk altijd goed.
De Sony NEX5R was inderdaad binnen de aangegeven 2-3 dagen bij mij thuis!
Heel fijn.
Centralpoint was de enige die het model nog in het zilver leverde, en die moest ik hebben!
De shop werkt goed, veel informatie over de bestelling..
Echter Ik moet wel zeggen dat ik veel waarde hecht aan een Track&Trace van de zending, zeker als het om een dure aankoop gaat.
Het is dat ik toevallig bij de buren was omdat post.nl aangaf dat m'n koffie daar was afgeleverd, anders had ik niet geweten dat m'n camera al geleverd was, geen briefje, niets!
Dus dat (de selectie van verzendpartner) verdient zeker de aandacht!!!

groet!

Geachte heer Kuyper,

Wij maken gebruik van diverse magazijnen/distributeurs in Nederland. Zij kiezen hun eigen vervoerders (DHL, GLS, PostNL, UPS, etc). Helaas komt het voor dat er tussen de medewerkers van die vervoerders ook mensen zitten die minder goed hun werk doen.

Ik ben blij dat u deze melding maakt. Wij zullen het aangeven bij onze distributeur. Zij zullen op hun beurt de melding doorgeven aan de vervoerder. Meestal wordt de verantwoordelijke persoon er op aangesproken. Wij horen daar echter zelden wat van in geval van dergelijke klachten (het niet achter laten van een briefje).

Ik hoop dat u veel plezier zal hebben van uw aankoop.

Centralpoint.nl

Op tijd, maar toch raar dat je een software-pakket geleverd krijgt zonder cd.

Wat nou als je nog geen internet-aansluiting hebt?

Geachte heer Oosterhof,

Op onze website staat duidelijk bij de omschrijving van het artikel vermeld dat een Microsoft-account, een internetverbinding en een ondersteunde browser vereist zijn bij dit product.

Indien iemand geen internetaansluiting heeft dient er een ander product besteld te worden.

Mag ik, gezien uw melding, aannemen dat u in wezen zeer tevreden bent over Central Point?

Centralpoint.nl

Fantastische ervaring met Centralpoint.nl!

Omdat mijn vriend en kennissen goede ervaringen hebben met Centralpoint.nl heb ik gekozen mijn bestelling ook hier te plaatsen (ondanks dat het product in onbekende webshops iets goedkoper is).
Ik heb op zaterdagavond mijn bestelling geplaatst en kreeg meteen een bevestiging per mail. De levertijd van mijn product (iPhone 5) was 1 tot 5 werkdagen.
Op maandag heb ik meteen de factuur ontvangen en op dinsdag arriveerde mijn bestelling netjes via UPS. Het was keurig verpakt, inclusief speciale garantietape, de verpakking vertoonde geen beschadigingen, ook de iPhone was in goede staat.
Kortom; een keurig verzorgde, snelle service van Centralpoint.nl! De ervaringen die ik heb gehoord, waardoor ik heb gekozen voor Centralpoint.nl, heb ik zelf ook mogen ervaren: fantastisch!

Centralpoint.nl

Zeer slecht en ze bieden geen enkel service

Centralpoint biedt geen enkel service wat ik van hun klantenservice had begrijpen!!

Ze leveren een DOA scherm en ze willen het niet oplossen. Ik moet zelf contact nemen met Samsung om een DOA scherm te laten repareren!!

Ze zijn onvriendelijk en het is een vreselijk bedrijf.

Geachte heer Akharraz,

Wat vervelend dat u ons als onvriendelijk en vreselijk ervaart.

Wij verwijzen u door naar Samsung omdat dit de snelst mogelijke oplossing voor u biedt. Samsung heeft een prima DOA-regeling en zullen het direct voor u oplossen.

Indien wij tussen u en Samsung zouden gaan inzitten, wordt de afhandelingsperiode aanzienlijk verlengt.

Mocht u er desondanks niet uitkomen met Samsung, zijn wij natuurlijk bereid om u te helpen. In dat geval verzoeken wij u om het casenummer van Samsung naar ons toe te sturen door een email te sturen naar klantenservice@centralpoint.nl.

Centralpoint.nl

Levering was correct en snel

Mijn Apple Cinema display (dat een aantal maanden niet leverbaar was) heb ik besteld na een berichtje van Centralpoint dat er weer voorraad was.
Op een avond besteld, betaald met iDeal en in de namiddag van de volgende dag werd de monitor bezorgd, voor ca. € 100,= onder de verkoopprijs van Apple.
Goede en snelle afhandeling van de bestelling waarbij ik ook nog via 'Mijn pakket' op de hoogte was van de tijd van aflevering.

snel en goede levering

Mijn bestelling is correct afgehandeld en zeer snel geleverd. Volgende keer zal ik er zeker weer bestellen.

Centralpoint.nl

Nooit meer iets kopen bij Centralpoint!

Wij hebben een showroommodel gekocht van de Samsung Galaxy Ace Plus (telefoon), waarbij stond dat deze nooit als showroom model gebruikt was, maar alleen in geopende doos zat. De telefoon blijkt een slecht/niet functionerende antenne te hebben, want andere telefoons van hetzelfde type doen het op zelfde locatie goed. Ook met andere simkaarten doet deze telefoon het slecht/niet. Centralpoint wil hem echter niet terugnemen, omdat zij zeggen dat de telefoon goed werkt. Wij hebben ze de telefoon uiteindelijke cadeau gedaan als het ware, want dit 'welles-nietes' spel kost meer (tijd) dan gewoon EUR 150 afschrijven en nooit meer bij Centralpoint kopen. Voorheen altijd tevreden geweest, bestelden bijna al het apparatuur bij hun, maar nu overgestapt op andere leverancier.
NB: Na plaatsing van deze review inmiddels gebeld door Centralpoint en we krijgen alsnog ons geld terug.

Geachte heer,

Inmiddels heb ik de financiële administratie opdracht gegeven uw aankoopbedrag terug te storten. In uw case stond al sinds 14-3 dat het de bedoeling was om uw aankoopbedrag terug te betalen, zodra het artikel hier retour zou zijn. Wij hebben de telefoon eergisteren ontvangen en gisteren verwerkt. Ik las echter uw melding op Trustpilot en vond het noodzakelijk u even te bellen en u te vermelden dat u uiteraard uw aankoopbedrag terug krijgt. Ik hoop dat u inziet dat wij er geen welles/nietes kwestie van willen maken. U heeft gewoonweg gelijk.

Goeie heldere service

Duidelijke specificaties, scherpe prijzen en persoonlijke aandacht van accountmanager.

Snel en goed geleverd!

Via Bol.com een mediaplayer besteld. Deze bleek van Centralpoint te komen. En de mediaplayer kwam inderdaad. Keurig bezorgd en zeer goed ingepakt. Dus geen schade. Alle beloofde onderdelen zaten in het pak. De player werkt intussen naar behoren. Alles is goed gegaan en zo hoort het ook!

Centralpoint.nl

Nooit meer Centralpoint. Wat een ballentent.

Ze leverden mij een pakket waar met een heftruck overheen gereden was.
Vervolgens ben je 14 dagen bezig om de schade geregeld te krijgen. en nu komen zij de afspraken weer niet na. Steeds wijzen naar andere betrokken partijen. Die stuur ik niet aan ! Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Geloof ze niet op hun woord.
Zo ga je niet met elkaar om.

Naschrift:
Om de eerdere vervelende beoordeling ( mijn klacht werd maar niet afgehandeld) weg te krijgen, heeft Centralpoint .nl beloofd dat het pakket volledig zou worden vervangen. Er waren er 3 van de 5 op voorraad en 2 zouden worden nageleverd. "En neem vooral contact op als er weer voorraad is en de levering uitblijft..." werd gezegd.
Toen de negatieve beoordeling verwijderd was, ging Centralpoint .nl weer om en vond Centralpoint .nl dat er niks meer hoefde te worden nageleverd. Voor mij dus alle reden om mijn beoordeling te geven. Het gaat mij niet om de spullen , maar om het gedraai van deze club te schetsen.

Naschrift op de laatste reactie
Central Point claimt dat u de casus niet duidelijk was. Dat is onhandig van Central Point , want Central Point had op 4 maart 2013 alle gegevens al in huis.
Central Point claimt dat Central Point contact heeft gezocht. Dat is absoluut niet waar. Uitsluitend 1 keer een gesprek geweest om de negatieve beoordeling weg te krijgen.
Central Point heeft later bedacht dat ik wel voldoende gecompenseerd was en dat Central Point de belofte niet na hoefde te komen.
Kortom de klantenservice loopt te draaien en er voor de bühne een mooi verhaal van te maken.
Willekeur alom en altijd is alles de schuld van een ander!!

klantenservice@centralpoint.nl
11 mrt. (11 dagen geleden)

Mail dd 11 maart 2013 aan mij
Geachte heer W.B.J. Boerkamp,

Ik heb getracht telefonisch contact met u op te nemen. Helaas kreeg ik geen gehoor.

In principe is het zo dat als een zending duidelijk beschadigd wordt aangeboden, wij klanten altijd vragen hiervoor een aantekening bij de vervoerder te laten maken. Ik heb in uw geval begrepen dat u dit niet direct kon zien. Er is geen sprake van u de schuld te willen geven. De schuld van de beschadiging ligt waarschijnlijk bij de vervoerder.

Vanuit Centralpoint is er contact opgenomen met het magazijn van waar uit het pakket naar u is verzonden. Zij hebben op 27 februari 2013 aangegeven een nieuw exemplaar naar u te sturen. De verwachte levering daarvan zou echter minimaal 10 dagen zijn. Hiervan had u natuurlijk op de hoogte gesteld moeten worden door ons. Namens de directie van Centralpoint biedt ik u onze welgemeende excuses aan.

Van de distributeur heb ik begrepen dat er 3 stuks vandaag naar u verzonden gaan worden. De overige 2 zullen op een later tijdstip alsnog geleverd worden. Het spijt ons dat er niet meer voorraad beschikbaar is.

Vertrouwende u voldoende te hebben geīnformeerd.

Jacqueline Gerretsen-Hentzen | Centralpoint.nl | klantenservice@centralpoint.nl | 020 - 347 2323 tel | 020 - 347 2324 fax | bezoek: www.centralpoint.nl

Geachte meneer en mevrouw Boerkamp,

Ik wil nogmaals aangeven dat het uitermate vervelend is dat pakketten soms beschadigd aankomen. De manier waarop de vervoerder u heeft trachten te misleiden is ernstig te noemen. Wij hebben daar uiteraard een melding van gemaakt.

U heeft aangegeven dat twee van de vijf stuks beschadigd waren. Hiervoor heeft u drie nieuwe exemplaren ontvangen. Dat betekent dat u één exemplaar extra heeft ontvangen. Ik heb u gevraagd om mij aan te geven of dit klopt, omdat ons magazijn ons dit meldde en wij dat zonder uw hulp niet kunnen controleren op waarheid. In plaats van hierop te antwoorden kiest u er blijkbaar voor om Centralpoint in een kwaad daglicht te stellen. Dat betreur ik uiteraard.

Ik vraag u nogmaals om mij aan te geven of het klopt wat wij doorkrijgen vanuit het magazijn, zodat u ons ook de mogelijkheid geeft om onze verantwoordelijkheid te nemen. Wij werken inderdaad met diverse partijen samen. In geen enkel geval blijkt uit het contact dat ik persoonlijk diverse malen met u heb gehad, dat wij wijzen naar andere betrokken partijen.

Heel hard gezegd, ik wijs nu naar u. U hoeft alleen aan te geven of het klopt dat u nu 6 bruikbare exemplaren in bezit heeft, terwijl u er 5 had besteld. Ik wil dit opgelost hebben.

Klantenservice Centralpoint (J.F. Gerretsen-Hentzen)

Mijn laatste reactie:

Het spijt me nog steeds dat u het als zodanig ervaart. Zoals u eerder duidelijk gemaakt, was mij niet bekend dat slechts een deel van de gehele zending niet meer bruikbaar was. Toen dat duidelijk werd heb ik direct contact met u gezocht. Dat zou toch op te lossen moeten zijn met elkaar. Helaas denkt u daar anders over.

Nogmaals, u heeft er 5 besteld en inmiddels 6 goed bruikbare, onbeschadigde exemplaren ontvangen. In mijn ogen is het dus keurig afgehandeld. Jammer dat u zo ontevreden blijft. Voor mij is deze case nu echt gesloten.

J.F. Gerretsen-Hentzen (Klantenservice Centralpoint)

Wat spijtig dat u mij als leugenaar beschuldigd. Het zij zo..Trustpilot is verder niet bedoeld als discussieforum. Ik heb u uitgenodigd om contact met mij op te nemen om verheldering te verschaffen. Dat u dat niet doet is verder uw keuze.

Update:

De melding van 11 maart was, zoals vermeld gemaakt op basis van het gegeven dat alle 5 stuks niet bruikbaar meer zouden zijn. Dit bleek later niet het geval. Pas toen kwam mij onder ogen dat u heeft aangegeven dat slechts twee stuks niet bruikbaar meer waren. U heeft daarvoor in de plaats 3 nieuwe exemplaren ontvangen. Het is spijtig dat u in dit geval van mening bent dat u recht heeft op 5 nieuwe exemplaren. U zou in dat geval 3 gratis exemplaren extra ontvangen. Dat vinden wij echter niet nodig. Met één gratis exemplaar extra hebben wij voldaan aan de levering en oplossing van het probleem. U heeft betaald voor 5 en heeft nu 6 in uw bezit. Ik sluit deze case...ogenschijnlijk kunnen wij het niet meer goed maken voor u. Dat is jammer.

Geen retour acceptatie.

Burolamp gezien op de website en informatie ingewonnen en besteld.
Na ontvangst bleek het niet aan mijn verwachtingen te voldoen. Mede door slechte presentatie/afbeelding/omschrijving. Heb lamp niet eens in gebruik genomen en binnen 24 uur laten weten gebruik te willen maken van de retourprocedure.
Hier werkt men niet aan mee, omdat de verpakking open is geweest en een zakelijke bestelling betreft. Zo ga je niet met klanten om CENTRALPOINT !
Geen Centralpoint meer voor mij.
S. Sterk

Geachte heer Sterk,

Ik ben op de hoogte van uw case. U heeft aangegeven dat de burolamp niet voldeed aan uw verwachting en dat u geadviseerd zou zijn door een van onze medewerkers dat de burolamp de beste voor u zou zijn. Niemand hier kan echter adviseren welke burolamp voor u het beste zal zijn. Er zijn eenvoudigweg teveel burolampen. De productomschrijving van dergelijke producten is nooit zo uitgebreid als computerhardware. Deze is altijd beknopt.

Geopende producten kunnen wij helaas niet retour nemen, indien het een zakelijke bestelling betreft, omdat wij deze niet als nieuw kunnen verkopen.

Top winkel en betrouwbaar

Overzichtelijke site, goede en snelle afhandeling en goede aftersales
Al veel vaker spullen gekocht. Ook vaak een van de laagste prijzen.

Centralpoint.nl

Perfecte leveringservice voor een goed product.

Via de overzichtelijke website snel mijn keuze kunnen maken en makkelijk kunnen bestellen. De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Makkelijk en snel. Beter kan het niet.

Centralpoint.nl

Snel geleverd, helaas verkeerde kabel besteld. Heb retour ingediend, nog aan't wachten voor terugstorting.

Geachte heer Konecny,

Wij hebben uw retour op 12 maart in goede orde ontvangen. Vandaag wordt uw aankoopbedrag gestorneerd op uw creditcard.

Met vriendelijke groet.

Centralpoint.nl

Bestelling is correct geleverd en afgehandeld.

Niet alle bestelde artikelen waren op voorraad; levering geschiedde in twee afzonderlijke zendingen. Ik kreeg voor beide deelzendingen netjes bericht dat de goederen waren verzonden plus een indicatie van de dag(en) van levering.

Bij de aflevering van de eerste zending was ik helaas afwezig. De vervoerder had een niet-thuismelding in de brievenbus achtergelaten, maar nam de moeite om het 's avonds nogmaals te proberen. Hulde!

Materialen waren goed verpakt in stevige dozen. Niets op aan te merken!

Centralpoint.nl

Snelle en goede levering van het gekochte artikel!

Voor het eerst een product bij Central Point gekocht. Het artikel werd snel en compleet geleverd. Prima service!

Centralpoint.nl

bestellen via centralpoint is super!

Kochten een afstandsbediening voor pa en die werd snel geleverd en is helemaal naar wens! Aanrader :-)

Centralpoint.nl

Goede spullen snel geleverd!

Niet duur, snel geleverd! Goede service, het enige minpunt zijn de verzendkosten van ~5 euro.

Centralpoint.nl

Snel en goed geleverd, redelijke service.

Ik wilde graag een monitorarm aanschaffen, maar er is weinig aan reviewinformatie te vinden op het internet. Dus ik had moeite met de keuze; type, merk, manier van bevestigen. Op vragen hierover werd matig antwoord gegeven, maar misschien is dat ook wel moeilijk, er zijn immers weinig reviews. Dus uiteindelijk zelf de knoop doorgehakt. De bestelling werd daarna snel en goed verzorgd.

Centralpoint.nl

Heel plezierig, deskundig, accuraat en aangenaam.

Omdat ik over de aanschaf van 3 verschillende stuks Gigaset, waaronder één nogal ingewikkelde, heel wat vragen had, zocht ik deskundigheid, goede begeleiding en helder advies. Ook de samenwerking van deze 3 toestellen in één thuisnetwerk moest perfect zijn. Op een zeer deskundige, snelle en aangename manier hebben de mensen van Centralpoint.nl mij geholpen, zodat ik na verloop van tijd een goede en verantwoorde keus kon maken. Slechts een enkele dag na de definitieve bestelling werden alle 3 toestellen bij mij afgeleverd. Heel goed verpakt en voorzien van alle onderdelen. Hierna ben ik aan de installatie begonnen en kon deze stap voor stap met succes afronden. Ik heb hierdoor niet alleen 3 zeer goed werkende telefoontoestellen in mijn huis en studeerkamer, maar ook een gevoel overgehouden van een uitermate goede manier van zakendoen met Centralpoint.nl en kan dit bedrijf een ieder van harte aanbevelen.

Centralpoint.nl

Snel , goed en onbeschadigd.

Microsoft office gekocht met een levertje van tweé dagen. De omschrijving was erg duidelijk zodat ik snel wist welke voor mij geschikt was. Het product was binnen twee dagen binnen het was precies welke ik moest hebben en het kwam netjes onbeschadigd binnen.

Centralpoint.nl

Centralpoint levert het verkeerde artikel, maar neemt geen verantwoording

In november 2012 via Bol.com voor een aantrekkelijke prijs 4x een Nikon D600 + 24-85mm kitlens besteld. Totaalbedrag ruim €7600, natuurlijk vooruitbetaald. Dit is per camera rond €150 minder dan de gangbare aanbiedingen op internet. De camera's zijn voor eigen gebruik in mijn schoolfotobedrijf.
Ik ontvang echter 4x een Nikon D600 body, zonder kitlens.
Eerst krijgt Bol de schuld, die hebben het verkeerd op de website gezet ("daar zitten wat studentjes de hele dag wat te typen"). Bol zegt echter dat Centralpoint dat zelf doet. Ik wordt verwezen naar www.icecat.nl waar alle artikelnummers duidelijk terug te vinden zijn "en u zult zien dat Centralpoint goed zit. Wij controleren daar al onze artikelcodes". Ik kijk en Centralpoint zit dus niet goed, ik wel. Dan is icecat.nl ineens vrij onoverzichtelijk en had ik maar moeten begrijpen dat dit voor deze prijs niet geleverd kan worden. Waarom kan dat niet en moet waarom ik dat begrijpen? Op de website van Bol staat immers letterlijk: "Kopen bij andere verkopers via bol.com. Daardoor zijn we in staat duizenden extra unieke artikelen te bieden of artikelen tegen een lagere prijs".
Uit "coulance" wordt mij aangeboden om de kitlens 4x tegen"kostprijs" van ruim €1800 bij te leveren. Dan betaal ik totaal dus €1200 meer dan bij de concurrent. Fraaie coulance, die ik natuurlijk weiger. Als ik dan mijn gelijk wil halen "moet ik maar gaan procederen".
De rechtsbijstand geeft mij gelijk, maar zegt wel dat procederen minimaal 6 maanden gaat duren en al die tijd zit ik met 4 camera's die ik niet mag gebruiken en heeft Centralpoint mijn €7600.
In plaats van te leveren wat besteld en betaald is, dwingt Centralpoint zo een retourzending af. Al met al ben ik ruim een maand mijn €7600 kwijt geweest.
Als het op (klanten)service aankomt is Centralpoint zo flexibel als een betontegel. Ook het management van Bol.com (aan wie ik toch betaald heb) laat de klant volledig in de kou staan en heeft op geen enkele manier bemiddeld. De enige steun die ik kreeg is dat Bol wel vond dat ik gelijk had.
Inmiddels bijna 3 maanden verder. Op mijn officiële klachten bij zowel Centralpoint als Bol.com, waar overigens wel keurig een casenummer van is aangemaakt, heb ik vanzelfsprekend nooit een antwoord gekregen. Zelfs dat kunnen ze kennelijk niet correct leveren.

Commentaar op reactie van Centralpoint:
Jammer dat Centralpoint de zaken verdraait. Hier de juiste feiten:
- besteld op 18 en 20-11-2012
- ontvangen op 22-11-2012 en direct klacht ingediend over verkeerde levering.
- op alle facturen van Bol en Centralpoint staat omschreven wat ik besteld en betaald, maar niet gekregen heb.
- zelfs op de retourbon stond als vermelding wat ik niet gekregen heb, maar wel volhouden dat Centralpoint goed zit.
- diverse telefoongesprekken met dhr. Hombroek die zoals hierboven beschreef alle verantwoording bij anderen legt.
- pas op 3-12-2012 (en dus zeker niet 2 dagen na plaatsing order) een mail die begint met excuses voor verlate reactie omdat u 2 weken uit roulatie bent geweest en dan uitleg dat er een fout is gemaakt door leveranciers, niet door Centralpoint.
- "bij diverse concurrenten zou het artikel foutief op de website hebben gestaan." Noemt u ze maar, ik heb vooraf zeer uitgebreid gezocht en ze niet kunnen vinden. Centralpoint was de enige, ook dat heb ik u in de mailwisseling gemeld.
- Adequaat reageren op een klacht is een klacht oplossen. Centralpoint heeft alleen telkens de rechtmatigheid van de klacht ontkent, maar nooit opgelost. Bol.com vond wel dat ik gelijk had, maar vindt zichzelf vreemd genoeg geen partij, terwijl het hun website is en op hun rekening betaald is.
- Dat de camera's niet eerder zijn teruggestuurd is omdat ik dan het recht opgaf om alsnog het bestelde artikel voor de betaalde prijs geleverd te krijgen.
- Met een gerechtelijke uitspraak, die volgens mijn DAS rechtsbijstand hier totaal niet van toepassing is, probeert u van uw ongelijk gelijk te maken.
- Er is op geen enkele manier inhoudelijk op mijn argumenten ingegaan.
- Uit veel reacties op deze site blijkt dat de ontevredenheid over Centralpoint zeer groot is zodra het gaat over klachtenafhandeling. Vrijwel altijd wordt beschuldigend gewezen naar de leverancier, maar beste Centralpoint, voor mij is Centralpoint de leverancier.
- tot slot mevrouw Hentzen vind ik het fijn dat u mij goede zaken wenst, maar als het u echt spijt dat het uw klanten frustreert dan zou het gewoon beter zijn als u uw klachten correct zou afhandelen.

Antwoord van Centralpoint.nl

Geachte klant (wij houden het in ere om de anonimiteit van klanten te bewaken indien zij hun naam niet bekend maken in de review),

Wij hebben u, twee dagen na plaatsing van de order, een duidelijke email gestuurd waarin wij verklaarden dat het hier om een foutief geprijsd/gekoppeld artikel ging. Het betrof overigens een prijsverschil van EUR 300,00 per camera.

Ook bij diverse concurrenten heeft deze prijs foutief gestaan (ook zij maken namelijk gebruik van dezelfde distributeurs, content leveranciers en prijslijsten).

Ik heb persoonlijk meerder malen, zeer uitgebreide e-mails met u en uw vriend uitgewisseld (die ook dezelfde camera had besteld). Er is wel zeker adequaat en snel op uw officiële klachten gereageerd.

Centralpoint heeft niet uit eigen keuze uw aankoopbedrag een maand vastgehouden. Wij storten geld logischerwijze niet terug als wij geen artikelen retour ontvangen. Toen, na een maand over en weer mailen en discussiëren, besloten werd, dat u de camera's zou retourneren heeft u van ons een UPS label ontvangen, waarmee de camera's kosteloos konden worden geretourneerd. Na ontvangst heeft u direct uw volledige aankoopbedrag retour ontvangen. In tegenstelling tot Centralpoint heeft u geen financiële schade geleden.

We beschouwen deze zaak als afgehandeld. Het spijt me dat de gang van zaken u nog steeds frustreert.

Ik wens u hoe dan ook een fijne dag en goede zaken met Q-color toe.

Geachte heer,

Wij hebben meer dan uitvoerig contact gehad met elkaar over deze case. Dat er zo nu en dan fouten op websites terecht komen, staat buiten kijf. De verantwoordelijkheid die wij dan dienen te nemen is het zo netjes mogelijk op te pakken en binnen de wet de zaak op te lossen. Dat hebben wij, mijns inziens, gedaan. Ik verdraai de feiten niet. Het klopt dat wij pas op 3-12 met elkaar zijn gaan communiceren. Voor die tijd heeft u reeds diverse malen contact gehad met de heer Hombroek.

Het is reeds gebleken dat ik u niet kan overtuigen van onze goede intenties. Trustpilot is, wat ons betreft, niet bedoeld om verder met klanten in discussie te gaan en dat ben ik ook niet van plan. Wel ben ik van mening dat er zeker op negatieve reviews gereageerd dient te worden. Bij deze heb ik dat dan ook gedaan.

Goed en juiste levering

Dit was de eerste keer dat ik iets heb gekocht bij Centralpoint.nl
Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben.
Ik zal Centralpoint dan ook zeker aanbevelen bij vrienden.

Centralpoint.nl

Precies wat ik nodig had

Hoe simpel kan iets gaan, bestellen en de volgende dag binnen.

goed

De bestelling die ik gedaan had was meteen de volgende dag in huis.

• Zwijndrecht, NL
  • 2 Beoordelingen

Lang gewacht, eindelijk gehoord niet te leveren, alternatieven veel te duur

Heb 4 weken geleden een bestelling geplaatst, en na 2 weken gaan mailen waar mijn telefoon bleef, terwijl er bij stond dat er voorraad was.
Ik kreeg een vaag antwoord dat ze nog niet leverbaar waren. Vorige week gebeld, en misschien niet meer te leveren, maar ze zouden het uit zoeken.
Deze week maar weer zelf gebeld, en inderdaad niet meer te leveren.
Kwamen ze met alternatief was bijna 100 euro duurder, gevraagd om korting voor het lange wachten, maar was weinig ruimte voor zeiden ze. Uiteindelijk kon ik een telefoon kopen voor 111 euro, die bij Wehkamp 115 euro was, alleen kwam er bij Central Point de BTW nog bij! Hetzelfde bij een andere telefoon, dus nu maar mijn geld terug laten storten. Het enige positieve is dat ik snel mijn geld terug had.

Geachte Mevrouw,

Het klopt dat het artikel op voorraad stond terwijl er geen voorraad was. Dit bleek foutieve voorraadinformatie. Het magazijn van de distributeur waar wij het artikel inkopen heeft pas later (na herhaaldelijk verzoek) de voorraad aangepast. Wij kunnen zelf niet in dat systeem komen.

Het spijt ons bijzonder dat het artikel uiteindelijk niet meer leverbaar bleek en u hiervan last heeft ondervonden. Onze welgemeende excuses daarvoor.

Centralpoint.nl

Communicatie richting klant kan beter

Bij Centralpoint was ik voordelig uit qua prijs. Ook de voorraadfunctie vond ik handig. Alle producten die ik wou, waren op voorraad. Helaas bleek de voorraad functie achteraf niet goed te werken. Hier ging het dus ook mis met mijn bestelling.

Op de website staat dat artikelen die voor 18:00 besteld worden, dezelfde dag nog worden verstuurd. Ik had voor 13:00 besteld en betaald met iDeal. De volgende dag werd 2/3 van de bestelling verzonden, onder het kopje "Bestelling gedeeltelijk verzonden". Hierover ontving ik een automatische e-mail. Ik vond het vreemd, omdat alle artikelen op voorraad zouden zijn.

Ik heb toen meteen een mail gestuurd naar de klantenservice. Al snel ontving ik een mail waarin stond dat de klantenservice contact zou opnemen met het magazijn en mij later hierover zou berichten. Uiteindelijk heb ik nog steeds geen antwoord gekregen via deze weg. Ook niet nadat ik een mail erachteraan had gestuurd als een soort herinnering. De volgende dag heb ik gebeld naar de klantenservice. De man die ik sprak, noteerde mijn bestelnummer en verhaal en zou er later per mail op terugkomen. Hij heeft uiteindelijk niet gemaild.

Uiteindelijk heb ik toen opnieuw gebeld naar de klantenservice, 1 of 2 dagen later. Deze keer had ik een behulpzame man (B.) aan de lijn. Die zocht meteen uit wat er aan de hand was. Hij zei dat het bestelde product, wat nog niet geleverd was, inderdaad niet op voorraad was. Dit stond foutief vermeld in de webshop. Hij zocht meteen voor mij uit wanneer ik het product kon verwachten. Het zou 2 weken duren. Een adreswijziging was gelukkig geen probleem en bracht geen extra kosten met zich mee. Ik wachtte het af. Paar dagen later ontving ik een automatische mail waarin stond dat het product niet op voorraad was. In de webshop zou staan wanneer het product wel geleverd kon worden. Ik bezocht de webshop en daar stond nog steeds dat het product op voorraad was en leverbaar binnen enkele werkdagen. Zeer slordig!!

Uiteindelijk heb ik gelukkig wel het product in goede staat ontvangen. Het werd zelfs twee dagen eerder bezorgd dan verwacht. Dank aan de behulpzame man bij de klantenservice, maar er is nog veel ruimte voor verbetering. Ik bestel voortaan elders vanwege deze ervaring. Ik vind het niet erg dat iets fout vermeld staat in de webshop, maar pak het dan ook aan wanneer hier melding over wordt gemaakt en houd contact met de klant.

Tip voor Centralpoint: Laat bestellingen bezorgen op een PostNL of Kiala punt. Voor mensen die fulltime werken zou dit een goede uitkomst bieden.

Geachte mevrouw (Evita),

Allereerst excuses voor het feit dat aan u de belofte is gemaakt u te contacteren en dat dit in eerste instantie is nagelaten. Dat hoort niet.

Wat betreft de voorraden die op onze website worden getoond voel ik de noodzaak een stukje verheldering te bieden.

De voorraden op onze website zijn voorraden die wij doorkrijgen van de diverse magazijnen in Nederland van waaruit wij onze producten/order versturen naar onze klanten. De voorraden kunnen wij (tijdelijk) handmatig aanpassen op onze website maar als de magazijnen (distributeurs) de voorraden niet aanpassen op hun voorraadlijsten, verschijnt de foutieve voorraad telkens weer op onze website. Dit is uiteraard uitermate vervelend en wij zoeken continue naar mogelijkheden om dat te voorkomen. Overigens kloppen de voorraden op onze website voor 99%.

Wat betreft de tip die u ons geeft met betrekking tot het bezorgen op een PostNL of Kiala punt: de diverse magazijnen (distributeurs) kiezen zelf hun vervoerders (DHL, UPS, PostNL, GLS, etc) en hebben diverse contracten met deze vervoerders.

In het geval van internetbestellingen zou ik altijd willen adviseren aan fulltime werkende mensen het bestelde te laten leveren op het werkadres (indien mogelijk) of op het adres van een kennis of familielid.

Fijn om te horen dat u uiteindelijk vriendelijk geholpen bent en de volledige bestelling u in goede orde heeft bereikt.

Central Point OK

'k koop veel via het net en de service wordt steeds beter.
Ik had niet eerder ervaring met Central Point maar tot nu toe is de ervaring ok.

Artikel snel geleverd.

Ik ben netjes te woord gestaan tijdens de live chat. De 850AX van Corsair netjes de volgende dag ontvangen. Het kwam wel in een erg grote doos (60cm x 60cm x 25cm) met heel veel luchtzakjes die ik op zich wel nuttig vond, omdat ik zelf ook pakketjes verstuur, dus bedankt hier voor. De voeding zelf is gewoon prima en heel stil, omdat de fan niet altijd aan staat. Alleen vind ik de sata power kabels een beetje te kort, maar ik heb dan ook niet een alledaagse case. Gelukkig zitten er twee in die lang genoeg zijn om de optical drive aan te kunnen sluiten en de andere ging naar de hard drives. Andere keer nog volledig gesleevde kabels kopen.

Centralpoint.nl

Prima service en kwaliteit tegen betaalbare prijs!

Heb een aluminium steekwagen aangeschaft die in alle webwinkels over de 200 euro kost. Bij Centralpoint kost deze echter minder dan de helft. De steekwagen werd aan huis geleverd binnen 2 werkdagen. Makkelijk en snel besteld!

Centralpoint.nl

Correct geleverd wat besteld is binnen de aangegeven tijd.

De bestelling is via bol.com gegaan, maar centralpoint was 1 van de onder leveranciers waar de bestelling uiteindelijk geplaatst werd. Zelf gekozen voor Centralpoint mede doordat daar de prijs iets goedkoper was en in dit geval Centralpoint de bekende naam van de onder leveranciers was. Ook een korte check gedaan op kwaliteit en service via het internet.

Centralpoint.nl

niet tevreden slecht voorgelicht verkeerde produkt gekregen en niet te retourneren

had headset nodig voor mijn telefoon. internet catalogus was onduidelijk dus gebeld met bedrijf. konden mij ook niet goed helpen hiermee ondanks dat ik nummer van mijn toestel zo kan noemen. advies artikel op proef bestellen.
dus gedaan. verpakking zeer sterk en stevig eromheen, moest die wel kapot maken. headset past niet. retour aangevraagd, maar niet toegekend omdat verpakking verbroken is. (hoe kan ik de headset anders passen op het toestel) resultaat headset waar ik niets mee kan!!! voel me opgelicht

Geachte mevrouw Haanstra,

Ik heb uw case bekeken en zo ook de mailwisseling tussen u en onze klantenservicemedewerkster.

Deze geeft u aan dat u het artikel mag retourneren maar dat het wel in de originele verpakking retour moet worden gestuurd, ook al is deze geopend. U geeft vervolgens aan dat u de verpakking heeft weggegooid. Op dat moment wordt het artikel niet weder verkoopbaar. Dat is de reden dat de retour dan wordt afgewezen. Niet omdat de verpakking geopend of kapot zou zijn.

Het advies van onze verkoopmedewerker om het op proef te bestellen komt voort uit het feit dat u 14 dagen recht op retour heeft.

Er is geenszins sprake van oplichting door Centralpoint. Ik vind het zeer spijtig dat u dat zo voelt.

Prima prijs, snelle levering

Had ik op donderdagmiddag +/- 16.00 uur nog snel even een bestelling geplaatst op de site van Centralpoint. Komt de volgende ochtend om +/- 11.00 de postbode binnen met de pakketten. Kijk, dat is de snelle levering waar ik van hou.