We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

CheapTickets.nl Beoordelingen

CheapTickets.nl Logo
Klanten zeggen: »Goedkope Tickets en Goedkope service« »Goed geregeld« »cheap& fast« 53
Goed
7 van 10

53 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (53)

Goedkope Tickets en Goedkope service

Een vlucht boeken is prima, maar zodra je ook maar iets wilt wijzigen dan gaat het wat minder makkelijk. Met name het wijzigen van enkele details gaat niet kosteloos. Een goedkope manier om aan geld te komen...

Featured review of CheapTickets.nl

CheapTickets.nl

Over het algemeen ben ik goed tevreden.

Ik begrijp alleen niet waarom een ticket naar Tivat soms 3 tot 4 maal zo duur is als Podgorica en dan nog wel op dezelfde dag van boeking.
Graag zie ik meer vluchten vanaf Eindhoven tegemoet. Met Wizzair is het moeilijk een connectionflight vanaf Belgrado naar Tivat te krijgen
Mijn bestemming is meerdere malen per jaar naar Budva dat niet ver van Tivat ligt (25km) maar Podgorica ligt hier zowat 60 km vandaan. Voor mij zijn de kosten al hoog omdat ik van Tilburg naar Schiphol moet reizen Vanaf Eindhoven is voor mij redelijker. Misschien vindt U daarvoor een oplossing?
Met vriendelijke groet Jac. Verhoeven.

CheapTickets.nl

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

• Klant

Goed geregeld

Het omboeken naar een andere datum verliep probleemloos.

• Rene

cheap& fast

goede snelle manier van tickets zoeken en betalen...
wel jammer van privacy problemen
verder mis ik de mogelijkheid van het zoeken van tickets zonder opgave van bestemming

• Klant
  • 4 Beoordelingen

de goedkoopste

Uitstekende site en snelle boeking. Wel jammer dat er vaak veel schemawijzigingen zijn maar dat zal wel van de vliegmaatschappij afhangen.

Overzichtelijk en snel

Prima ervaring met vliegticketsboeken via deze site. Gebruikersvriendelijk, handige selectietools snelle service. Ook goed behandeld in telefonisch contact. Wel veel reclame-toestanden in mails en natuurlijk rekening houden met de boekingskosten die niet bij de gepresenteerde prijzen zijn inbegrepen. ( krijg kortingsvoucher voor opvolgende boeking, netjes)

CheapTickets.nl

prima, ik zoek niet verder

makkelijk en toegankelijk, overzichtelijk, alles snel geregeld.

Effectief, niet efficiënt

Voor mijn manier van zoeken biedt Cheaptickets niet de user interface die ik graag zou willen hebben. Het lange wachten tussen zoekopdracht ingeven en resultaten, de ontbrekende opties om meerdere dagen handig naast elkaar te zien...maar wel veel aanbod en daarom boek ik toch bij Cheaptickets.

Helpers in nood!

Altijd al prima ervaringen gehad bij de boekingen en sms-service, maar toen we halsoverkop vanuit Zweden naar Nederland moesten met ons vijven omdat mijn vader op sterven lag, deed een telefoontje naar de servicedesk wonderen. Ik kon zelf binnen een paar uur vertrekken, de andere vier kregen zelfs in het weekend nog een vlucht met vier op één vliegtuig, en we konden met elkaar terugreizen een paar dagen later. Niets dan goeds over de telefoondames!

Goed gedaan, jochie ;-)

De afhandeling was correct

Gewoon goede, efficiënte dienstverlening

Gewoon goede, efficiënte dienstverlening. Niets aan toe te voegen.

CheapTickets.nl

Beste prijs kwaliteit t.o.v. de anderen

De prijs was perfect, goed geïnformeerd voor vertrek over vertraging. Geen onvoorziene dingen en vlot afgehandeld tijdens boeking.

CheapTickets.nl

Stieken wordt je toch weer gepakt.

En toch weten jullie weer om extra kosten te verbergen onder het mom van dossierkosten! De dossierkosten zie je pas als je daadwerkelijk gaat boeken, eerder niet.

Oneerlijk!

[Grof taalgebruik verwijderd]

CheapTickets.nl

Service laat in eerste instantie te wensen over.

Ik vond het jammer dat ik de laatste keer dat ik tickets had geboekt vlak voor vertrek een mail kreeg met daarin het bericht dat mijn terugvlucht waarschijnlijk geannuleerd zou worden
en ik werd verzocht akkoord te gaan met een andere vlucht (op een erg vroeg en voor mij onhaalbaar tijdstip). Alternatieven werden niet geboden!
Natuurlijk heeft dit de nodige stress voor vertrek opgeleverd, dus ik heb telefonisch contact opgenomen.
De telefoniste gaf aan dat ik er ook voor kon kiezen om geld terug te krijgen, maar in die periode (eerste week van januari) was geen ander ticket meer te krijgen voor een betaalbare terugvlucht. Conclusie: mijn probleem!
Uiteindelijk heb ik op mijn verzoek mijn terugvlucht omgewisseld met een dag later. eind goed, al goed... maar niet direct met dank aan cheaptickets!

CheapTickets.nl

Bij cheaptickets heb je je tickets snel in je zak....

Prima. Had laatst mijn achternaam verkeerd ingetypt en dat is snel en heel goed opgelost. Zonder gezeur, zonder extra gedoe. Heel fijn.

Redelijk

Rare extra kosten die erbij komen

• Ewoud
  • Geverifieerde koper

redelijke ervaring, pas op voor verborgen 'dossier'kosten

Goede duidelijke website. Puur gekozen op prijs. Helaas was het niet mogelijk om twee verschillende reizen in 1 keer te boeken. Blijft irritant dat er veel 'verborgen; kosten zijn. Verder was de wijziging vlak voor vertrek ongewenst. De helpdesk heeft dit wel goed opgelost.

prima

Zou handig zijn om via mail eraan herinnerd te worden je itinerary uit te printen. Heb je naast je boardingpass toch vaak nodig.

CheapTickets.nl

niet duur en alles goed georganiseerd

ik moet eerlijk zeggen dat wanneer ik zelfs 1 week voor ik vertrekken boek nog goedkoop vliegticket krijg, zelfs kies ik altijd voor een sms, zo dat ik kan zien of er vertraging zijn of niet... werkt uitstekend! zelfs als je met de klantenservice belt voor dat je iets langer op de plaats van bestemming wilt blijven, dan vragen ze maar een kleine vergoeding en zijn zeer klantvriendelijk! cheaptickets is de nr.1 voor mij om te boeken!!! super ga zo door!!!! :) Zal het zeker nog vaker aanbevelen aan anderen!!!

prima, snel en betrouwbaar

tickets geboekt via cheaptickets.nl is makkelijk te doen en goede prijs.

snel, makkelijk, overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk om te boeken.
Omdat wij regelmatig medewerkers verplaatsen over de gehele wereld kan het gebeuren dat we een ticket hebben geboekt op een persoon. Als we die persoon (om wat voor reden dan ook) willen wijzigen is dit niet mogelijk. In mijn ogen moet dit kunnen. Het zou mooi zijn als dit werd opgelost.

CheapTickets.nl

Simpel, doeltreffend, overzichtelijk en snel.

Prima site waarbij je direct ziet wat de beste optie is. Snel en eenvoudig.

controleer alles!

Ik was een vaste gebruiker tot het ogenblik cheap tickets mij een boeking constant bevestigde per mail en SMS (tot de dag van de reis zelf!) dus "geen vuiltje aan de lucht". Alleen heeft men -ondanks de bevestigingen mij nooit tickets versterkt (Website zegt, "wij bellen U als er een probleem is" en "in deregelijke gevallen krijgt U uw ticket op de luchthaven". Veiligheidshalve heb ik toch maar even gebeld naar cheaptickets. Resultaat was "U heeft geen vlucht (4 personen) en "wij hebben U tijdig een mail gestuurd", maar mijn mailadres die men al jaren gebruikt blijkt ineens fout te zijn (en dan weer niet,...) Ik gan niet uit van kwaad opzet maar wel van onkunde. Ik heb een verslag gedeponeerd bij een verbruikersorganisatie naar aanleiding waarvan een verantwoordelijke van Cheap tickets mij - per mail - heeft gevraagd om mij te mogen bellen hierover. Uiteraard heb ik toegestemd. Men heeft mij niet gecontacteerd. Er zijn voldoende "me-to's" op de markt. Ik begrijp dat dingen fout kunnen lopen, maar de procedure om daar mee om te gaan is zwak/niet georganiseerd bij Cheap tickets. Tot en met de terugvlucht (weken nadat ze ook bij Cheap tickets op de hoogte waren dat hun systemen foute info gaf) bleef ik bevestigingen krijgen van vluchten die we niet kregen. Intussen zijn hebben we ons probleem - een reguliere thuisvlucht voor een heel gezin (wij wonen permanent in het buitenland) georganiseerd op een andere manier. Een dag voor het geplande vertrek en vlak voor kerstmis heeft dat heel erg veel stress (en spijtig genoeg ook heel wat extra kosten) met zich meegebracht. Ik ben geen tevreden klant.

Cheaptickets.nl is betrouwbaar!

Als ik vluchtinformatie moet hebben dan kijk ik altijd als eerst op Cheaptickets.nl. De informatie klopt altijd, de prijzen zijn oké en het is betrouwbaar! Ik heb goede ervaringen met Chezptickets.nl!

waardeloos

Waardeloos wij boeken nooit meer bij Cheaptickets. We waren op de terugweg 3,5 uur van te voren bij de incheckbalie waar maar 2 balies geopend waren voor alle vluchten die er waren Er stonden genoeg mensen voor 15 balies en hebben door het openen van een last last minute balie 30min voor vetrek van het vliegtuig met heel hard rennen net onze vlucht gehaald. Wat een slechte service!

• WenN

Niet onverdeeld positief

Als er geen problemen zijn, goede service: snelle en duidelijke afhandeling. Als er iets misgaat (reisdatum gewijzigd door vliegtuigmaatschappij) ineens veel minder vriendelijk en snel.
Jammer ook van die extra administratiekosten die er pas op het laatst aan toegevoegd worden. Zou fijn zijn al dat vooraf duidelijk was.

CheapTickets.nl

Ronduit slechte aftersales!! Zelfs als vaste klant!

Als een internationaal opererend bedrijf hebben wij met enige regelmaat verschillende vliegtickets nodig, waarvan veruit het merendeel via cheaptickets wordt geboekt, wij besteden jaarlijst voor meerdere duizenden euro's aan vliegtickets. Echter twee weken geleden is er een ticket geboekt via cheaptickets, waarvan ik het ticket niet heb geboekt. De website gaf een storing aan. Na meerdere pogingen heb ik besloten om het betreffende vliegticket rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij te boeken. Tot mijn verbazing ontving ik wel een bevestiging en is het bedrag van mijn creditcard afgeschreven, nog erger: de verkeerde naam was vermeld op de boeking waardoor het ticket ook nog waardeloos en niet bruikbaar is. Hiervoor heb ik ook het kantoor van cheaptickets gebeld, daar werd ik heel makkelijk doorverwezen naar de luchtvaartmaatschappij. Echter omdat de tickets op verschillende tijdstippen en namen (!) zijn geboekt betreft het hier geen dubbelboeking dus ook geen restitutie. Cheaptickets reageerde hier op dat dit niet hun fout is! Ik heb geen ticket geboekt en vermoed dat het boekingssysteem op een of andere manier de boeking heeft gemaakt. Ik ben overgestapt naar concullega wtc.nl voor mijn vliegtickets!

gemak dient de mens

Boeken bij Cheaptickets is zo kinderlijk eenvoudig. Waar je ook bent in de wereld, altijd kan je bij Cheaptickets terecht om een vlucht te boeken, van en/of waarheen.

CheapTickets.nl

Altijd snel en beste prijzen

Cheaptickets werkt erg snel, en heeft altijd de beste prijzen, tenmiste als ik vergeleek met andere sites. Nooit ptoblemen mee gehad

Nazorg slecht

Geen enkele reactie mogen ontvangen

Doe mij maar cheaptickets.nl

Je wilt dit niet geloven. Iedere keer wanneer ik boek heb ik binnen enkele seconden een prima overzicht van de mogelijkheden. Onlangs moest ik een vlucht annuleren....bleek dat ook de assistentie via de telefoon uitstekend was. Doe mij maar cheaptickets.nl!
groet

Christiaan

goed en vliegensvlug

goede website, vlotte afhandeling, 24uur bereikbaarheid met goede service.

gemakkelijk en overzichtelijk

Enig punt wat ik heb is waarom rekening uit Saarbrucken komen? Dit wekt verwarring.

matig

loopt nog deze matige ervaring
geboekt via cheaptickets bij vueling
deze wijzigen de vertrektijden welke ik niet kan gebruiken
ik wil mijn geld terug voor deze boeking.
moet van cheaptickets bellen met vueling
Dat tel. nr is alleen voor reisorganisaties.
Dus daar ben ik nu nog mee bezig , maar ik vind dat Cheaptickets dat moet regelen.

Makkelijk

Voordeel:
Prima website, makkelijk, snel.
De klanten service helpt je ook heel goed als je een vraag hebt.

Nadeel:
Ik reis heel vaak naar spanje en het is jammer dat de 20 euro korting er niet meer is ongeacht ik 25 keer per jaar boek.

CheapTickets.nl

Wat je geeft krijg je terug n.l. waardering voor zowel cheap tickets als de klant.

Wij zijn al diverse malen via Cheap Tickets op reis geweest.
De ticketafwerking is altijd prima.

Door omstandigheden hebben wij het afgelopen half jaar 2 maal moeten annuleren. Dit is zowel telefonisch als financieel perfect afgehandeld. Zo hoort het overal te zijn.

geweldig

het is geweldig geen problemen
enkel op de luchthavens stomme machien om in te zekken
maaaaaaar daar kunnen jullie niets aan doen

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten