We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (164)

Højt serviceniveau

Højt serviceniveau, hurtig levering og lækre varer.
Helt i top!

Perfekt!

Jeg bestilte min nye jakke onsdag og torsdag lå den med posten.

Det er super hurtig levering. Hjemmesiden er nem og overskuelig. Jeg vil til enhver tid bruge denne shop igen :-)

En fantastisk oplevelse at handle her - Top professionel virksomhed

Jeg har købt et fantastisk sæt tøj bestående af bukser og bluse samt et par sko.
Jeg modtog mine varer dagen efter min bestilling og alt var fuldstændig perfekt. Billeder kan ofte snyde, men Chopin viser billeder af varene som de er i virkeligheden og lever op til min aller bedste forventninger. 1000 Tak for en fantastisk oplevelse.
Det er bestemt IKKE SIDSTE GANG JEG HANDLER HER :o)

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering af varer som levede op til forventningerne.

Beoordeling door bevestigde koper

Levering fra dag til dag.

Jeg havde lige set en bluse i en butik, der decsværre ikke havde min størrelse. Søger på nettet og finder den hos jer i den rigtige størrelse. bestilling, betaler og får leveret dagen efter, det kan ikke værre nemmere, desuden kunne jeg følge varen.

• 3 Beoordelingen

Beoordeling door bevestigde koper

Har ventet på en vare som var i rest order. Jeg blev da jeg havde bestilt varen ringet op og meddelt at varen desværre var udsolgt ig at jeg kunne genbestille senere. På min forespørgsel om hvorvidt det var muligt at lade min bestilling stå og de så bare sendte når varen var hjemkommet fik jeg ok for dette, besked om hvornår de forventede at jeg kunne have denne. Modtog så i denne uge færst en sms om at pakken nu var afsendt og derefter præcis som lovet min vare som svarede 100% til den bestilte på nettet, pakket rigtig fint ind i silke papir og med en personlig hilsen med tak for min tålmodighed, det var en dejlig oplevelse og jeg helt sikkert ugen hos Chopin med en sådan service. Stor tak for dejlig vare og rigtig god service.

Antwoord van Chopin.dk

Vi takker meget for din positive anmeldelse og din tålmodighed ;)

Meget meget fin service.

En flot kasse at åbne. Flot indpakket samt en sød hilsen, vidner om en god kundeservice, hvor kunderne ikke er en selvfølge.

Beoordeling door bevestigde koper

Seriøst firma - min bedste anbefaling

Har nu handlet 2 gange hos Chopin.dk og begge handler har været fuldstændig ukomplicerede.
Skoene er leveret ultrahurtigt og med god underretning undervejs om hvor ordren befandt sig i systemet. Jeg giver min bedste anbefaling.

Meget tilfreds

Meget tilfreds med varer, hurtigt levering, fin indpakning.
Havde ikke behov for returnering, men havde dette været nødvendigt, var det gjort super nemt.

Beoordeling door bevestigde koper

Fedt tøj og god hjemmeside

Jeg syntes hjemmesiden er god og overskuelig. Jeg var positivt over hvor hurtigt jeg modtog tøjet og den måde det var pakket ind på.. Jeg vil klart anbefale den hjemmeside til andre som kan lide at shoppe på nettet..

Beoordeling door bevestigde koper

Overskuelig hjemmeside - nem at bestille og ikke mindst hurtig levering så jeg kan ikke andet end anbefale hjemmesiden til andre

Beoordeling door bevestigde koper

Inspirerende og overskuelig hjemmeside, hurtig og sikker levering

Jeg modtog min bestilling allerede et døgn efter jeg havde bestilt, hurtighed betyder alt for mig når jeg handler på nettet - dropper hurtigt leverandører der har langsom levering!

Beoordeling door bevestigde koper

Alt i top: hurtig og venlig betjening :-)

Beoordeling door bevestigde koper

bedste shopping hjemmeside :-)

Er altid glad for det jeg køber hos jer :-)

Super super

Super hurtig levering. Kunne desværre ikke passe tøjet, så det måtte returneres :( også det var absolut ingen problemer og pengene retur lynhurtigt. Kan varmt anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

Super tilfredsstillende og rigtig hurtig levering

Bestilt onsdag aften, modtog pakken fredag. Tøjet var omhyggeligt pakket fin ind og endda med fin lille kort :-)
I øvrigt en super fin og overskuelig hjemmeside - kan kun anbefale denne til andre :-)

Super hurtig levering.

Bestilte onsdag og fik leveret med posten torsdag. Dejligt.

Perfekt!

Total i orden service - pakken kom hurtigt og var pakket "nysseligt" ind - havde det lidt som juleaften.. Der lå et sødt kort - og jeg var solgt :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Virkelig lækker vare og shop

Fandt endelig den vare jeg søgte og venlig kundeservice var behjælpeliig med min størrelse. Flotteste shop og bare så nem at finde rundt på.

Handler helt sikkert igen!

• Brønderslev, DK
  • 7 Beoordelingen

Beoordeling door bevestigde koper

Stort udvalg og hurtig afsendelse

Søgte efter en BZR- frakke og fandt den sat ned til 699 hos Chopin.dk. Det var fantastisk, og jeg købte den med det samme. Frakken blev afsendt dagen efter bestilling(bestilte 18.30) og ankom to dage efter(blev forsinket pga. postdanmark). Frakken var fuldt ud som forventet:)

Jeg vil helt sikkert handle hos Chopin igen og vil anbefale den til andre!!

Hurtig og effektivt

Køb gerne her!

HURTIG LEVERING......

Jeg vil meget gerne anbefale Chopin... Jeg modtog min pakke lyn-hurtigt og det var dejligt at se/læse en lille personlig hilsen, der var stilet til mig..

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt at bestille, hurtig levering

Nem og velfungerende hjemmeside samt hurtig levering gør det til en fornøjelse at handle online hos Chopin.

Perfekt

Som altid en super god service - hurtig levering, varer der lever op til forventningen.
Alt i alt et sted der er godt og trykt at handle.
Vil uden tvivl bruge det igen og igen.

Alt er perfekt:o)

Køber tøjet den ene dag, modtager dagen efter. :o)

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig, nemt og meget god betjening

Blev rigtig glad for pakken som kom tidligere end jeg havde forventet. Min cardigan var pakket ind i silkepapir og jeg fik et lille kort med håbet om at jeg blev glad for den. Det var nemt at bestille på hjemmesiden og i det hele taget var jeg MEGET tilfreds!

Hver gang uden problemer

Igen en handel uden problemer. en perfekt og virkelig lækker webshop. Sådan skal det gøres!

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig web-betjening, lækker indpakning!

Kære Gitte,
tak for hurtig ekspedition, lækker indpakning - og din personlige hilsen med tak for sidst på DanskeBank-aftenen på det postkort, du sendte med sammen med de varer, jeg - samme aften ... - bestilte på nettet.
Det var en hyggelig inspirerende aften, hvor det var helt OK at give sit besyv med, når nogen, man egentlig ikke kendte, prøvede tøj.
En herlig aften!
/Liselotte fra Allerød

Årrh du sød, Takker ;)

Gitte

PS! Check din mail!

Synes I gør det fremragende

Jeg synes I skal forsætte i samme dur og at I gør det fremragende. Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

Supershop

Hurtig levering gode varer og god service kan varmt anbefales+++++++herfra

Feil størrelse?

Hei,
jeg bestillte to bukser i size S av type paula Pants, en i greybrown og en i black. Begge hadde str S, men buksen greybrown var MYE større enn den svarte.
kan det være feilmerking av buksen?

Antwoord van Chopin.dk

Tak for din anmeldelse. Jeg har checket i supporten i gennem og der er ikke registreret nogen korrespondance med problematikken eller ønske om ombytning på nogen af de 5 ordrer du har lagt??? Hvis vi ikke hører fra dig går vi jo ud fra at alt er som det skal være. Måske vi kan få lov at hjælpe næste gang ;)

MHT sort/mørkeblå indfarvning så er det normalt at det trækker sig mere end andre indfarvninger ved indfarvnings processen, specielt på bomuldsvarer!

Super hurtig levering

Det var meget nemt og overskueligt at bestille på CHOPIN. Er meget tilfreds med varen og servicen.

super sted

Det er første gang jeg handler hos CHOPIN, men det er ikke sidste - levering super hurtig
Det der osse er rigtig fint er den lille hilsen man får, den får alle nok, men det er skønt at pakke op og se den.

Super hurtig!

Lyn hurtig levering, bestilte mandag først på eftermiddagen. De stod i min postkasse tirsdag :))

Super hjemmeside

Det er ikke første gang jeg har handlet på chopin.dk og bestemt heller ikke sidste gang det er sket.

Jeg modtog min 3 Calvin Klein trusser dagen efter jeg havde bestilt. Også til en pris ingen andre sider kunne matche. Sammen med mine hipsters var der lagt en håndskrevet kort med. Dét syntes jeg godt nok er personligt og super god service :-)

Er meget glad for at have fundet et sted jeg altid kan handle mine hipsters til en god pris og den gode service..

Jeg har som sagt handlet flere gange hos Chopin via nettet. Super godt udvalg af kvalitetstøj i alle prisklasser. Fantastisk god og hurtig service. De bedste anbefalinger herfra.

Chopin.dk

hurtig levering og refundering. Dårlig kundeservice

Lige indtil jeg mailede med en kundeservicemedarbejder, var alt fint. varerne havde en god pris, blev leveret hurtigt og jeg fik hurtigt refusion for de varer der skulle retur.

Jeg studsede over at skulle betale 69 kr for porto, da jeg sendte varerne retur, da der stod 49 kr på hjemmesiden.
Jeg skrev og oplyste chopin om dette, og fik et meget uvenligt svar fra kunde service. Samtidig ændrede de hurtigt teksten på siden, så der nu står 69 kr. (så er der da klare oplysninger)

Da jeg ikke umiddelbart kan komme i kontakt med andre, end den medarbejder, der har skrevet svaret til mig, så har jeg valgt at sætte vores mail korrespondance her på trustpilot. Så kan I selv bedømme om I syntes det er god behandling af en kunde.

Da jeg skrev til dem at jeg ikke længere vil handle hos chopin, var det ikke i en sur tone. Jeg syntes bare ikke om, at der kommer ekstra omkostninger ved refusion. Der er mange andre butikker på nettet med samme brands, og billigere fragt, som jeg vil vælge i stedet. Og jeg synes at chopin fortjener en forklaring på, hvorfor man vælger et andet sted. Så har de en mulighed for at konkurrere med de andre steder.

Anmeldelsen er lidt lang, da jeg har valgt at sætte hele korrespondancen ind, for at få det rigtige billede.mails omhandler 2 ordre.

Hej Chopin
Jeg har netop fået med med bekræftigelse af refusion af de to ovenstående ordre. På begge ordre har i trukket 69 kr i fragt gebyr. Jeg kan godt forstå i trækker fragten fra, men i jeres betingelser om returvarer står der at I kun tager 49 kr, ved handler under 800kr.

Din samlede handel. I tilfælde hvor du har købt for mere end DKK 800 inkl. moms i Danmark, og du returnerer de bestilte varer, sådan at bestillingens værdi bliver mindre end de angivne DKK 800, er Chopin.dk berettiget til at opkræve fragten på DKK 49.

Håber I kan hjælpe

2)svar
” Ved småhandler under 200.- tilægges et gebyr på 20.- ialt 69.-”
(dette stod kun under fragt ved køb, men er ændret på siden nu)

Tak for dit svar, jeg kan godt se det når jeg ser andre steder på jeres side, men det burde måske stå under det afsnit om returnering jeg sendte til jer, der står jo bare 49kr. Jeg må indrømme at jeg er overrasket over at hvis man fx bestiller en bluse til 500 kr, og betaler 49 kr i fragt, at I så tager yderligere 20kr, ved returnering. Den praksis har jeg aldrig set før. Det vil da helt klart gøre at jeg ikke vil bestille hos Chopin mere, medmindre jeg er 100% sikker på at jeg skal have varen. Det er jo alt for dyrt, når man også selv skal betale returfragt. Det er ærgeligt, for i har super hurtig og god service og gode varer til gode priser.

4)Svar
Det står der så heller ikke noget om, men det lader vi nu ligge og forholder os til hvad der er dyrt.

Småordre er mega dyrt for os!

Lige som du synes at det er for dyrt at handle hos os, synes vi også at det er for dyrt at handle med dig. Du bestilller 2 alm. ordre og sender så meget retur at begge dine ordre falder under ”småordre”

Det koster os 2 x 82.- i forsikret fragt hos postdanmark – 2 x 14,50 i pakkematerialer – 2 x ½ times medarbejder á 200 i timen omkostningspris i alt for dine pakker = 393.- og for den pris bestiller du nedsatte varer uden fortjeneste.

Vores tab ved at handle med dig = 393.-

Dit tab ved at handle med os = 510.- varer for 2 x 69 +100+80+50=368 altså en gevinst på 142.-

Så jeg ved ikke hvem af os der burde hisse sig op. Men vi tager dette som en del af ”gamet” og accepterer tabet ved at handle med dig med et smil og kommenterer KUN dette da du bringer dette op.

Konklusion:
Hvis du ikke ønsker at handle med os længere er det dit valg og det må vi acceptere, men vi vil gerne se dig igen med håb om en lille fortjeneste i fremtiden der kan udligne tabet.

Uanset om du handler igen, håber vi du må en fantastisk dag og håber trods alt du vil vende tilbage!

Mange hilsner fra Mathilde, Chopin.dk support

Super

Super hurtig levering! Ren luxus at modtage en pakke fra chopin.dk med silkepapir, gave og kort! Lækkert

Super betjening

Jeg købte to kjoler, som var forkerte i størrelsen. Jeg returnerede dem og to dage efter, havde jeg to kjoler i rette størrelse

Tak for anmeldelsen ;)