[REPLY]
Man stiller et, og så levere de noget andet. "Lav en reklamation, så vender vi tilbage efter en arbejdsdag" Yeah right, i har nosset i det, fix det nu!.
Men nej, Dårlig service, lang leveringstid, og ikke særlig hjælpsomme folk. handel ALDRIG ved Cinemagic medmindre du mangler spænding i livet.
Jeg købte en blueray afspiller. Afspilleren viste sig ikke at leve op til hvad Cinemagic skrev om afspilleren på deres sider. På trods af hvad der stod sort på hvidt ville Cinemagic ikke overholde hvad de havde lovet på deres hjemmeside. Flovt. Pinligt. Køb aldrig noget hos Cinemagic
Jeg bestilte et Samsung fladskærm-TV hos Cinemagic og fik det leveret som lovet.
En handel uden nogen problemer.
Jeg kan anbefale firmaet.
Jep virkelig fantastisk hurtigt og nemt at handle hos:) helt sikkert en thumps up hvis det var facebook! Og vil klart anbefalde den til alle jeg kender:) helt sikkert ikk sidste gang jeg handler der!
DE ER MEGET BEDRE :-) .
Der stod på deres hjemmeside at min vare ville blive sendt efter 3 hverdage men allerede dagen efter bestillingen blev min vare sendt og dagen efter igen lå pakken til afhentning.
Så kan det vist ikke gøres meget mere professionelt.
Jeg har handlet hos Cinemagic før og gør det gerne igen.
THUMPS UP
Levering fra fjernlager var ikke angivet - den var lidt lang - knap 3 uger.
. men de tager da tlf når man ringer. Måske kunne de godt selv have vendt tilbage med en status, for hvornår levering var ventet.
Bestilte i går et LP E6 Canon batteri til mit 60D og det ankom i dag til min arbejdsplads. Prisen var oven i købets markedets billigste. Thumbs up!
En helt igennem perfekt nethandel. Havde et par spørgsmål til produktet, som straks blev besvaret via en chat med Peter. Afgav bestilling midt på eftermiddagen og modtog næste dags morgen en mail fra GLS - pakken var klar til afhentning i GLS-shoppen.
Fra en tidligere handel har jeg også stiftet bekendtskab med deres reklamations procedure, som ligeledes fungerede fuldt tilfredsstillende.
m.v.h. Hans-Jørgen Mejdahl
produktet lever op til det jeg har købt men selv om der står på deres hjemmeside at varerene er på lager så skal man forvente ekstra dage.
Jeg fik min forsendelse indenfor 2 hverdage, som kunne afhentes hos den GLS pakkeshop jeg selv valgte, uden nogen forsendelsesomkostninger.
Fin indpakning og god pris. Gerne igen
Bestilte et sæt bilhøjtalere og valgte Cinemagic, da de reklamerede med at de havde højst tre dages levering på produktet. Jeg skulle bruge dem som gave og mente derfor at en bestilling 9 dage før nok kunne gøre det.
Da jeg samtidig har haft lidt dårlige erfaringer med GLS forsendelse og kun gode med postdanmark, valgte jeg postdanmark, selvom det kostede 39 kr ekstra i forsendelse.
6 dage efter bestilling får jeg så en mail om at " GLS har afhentet din vare og du kan følge den etc etc." Jeg skriver tilbage til firmaet at jeg ikke har valgt GLS men postdanmark og at jeg faktisk har betalt 39 kr ekstra for at de skulle levere direkte til min bopæl. Får et svar tilbage et døgn efter hvor de skriver at de " de har bedst erfaring med GLS" .... og så ikke et ord mere om det eller de 39 kr jeg har betalt ekstra :)
Får besked fra GLS 2 dage senere at jeg nu selv kan hente den i postbutik, hvilket jeg så gør...
Der var så gået 10 dage og min indkøbte gave måtte desværre afleveres efter fødselsdagen ...
Desærre en skuffende oplevelse.
Bestilte et produkt der fremstod som på fjenlager med 3 dages leveringstid.
Rykker efter en uge, og får at vide at min ordre er blevet slettet da leverandøren har udsolgt. Det kunne man godt have fortalt kunden hurtigere, frem for at vente på at kunden rykker!
Det skal dog nævnes at servicen i forbindelse med at jeg rykkede var ok. Blev lovet at man ville undersøge min sag og sende en status senere på dagen. Dette skete som lovet. Så ros på den front.
Keld Nielsen vond deze beoordeling nuttig
Man kan ikke regne med deres lagerstatus. Når man får mail med forventet afsendelse, eller forsinket afsendelse, kan man heller ikke regne med den dato der står.
Når man spørger i chatten om de kan skaffe en vare i en anden farve, får man at vide at de kun har det man kan se på hemmesiden. Ugen efter har det så alligevel fået den farve man spurgte til.
Trist for det har ellers været et godt firma, men de har sendt sig selv ned i discount segmentet.
Keld Nielsen vond deze beoordeling nuttig
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra CineMagic, servicen er virkelig god. Telefonen bliver altid taget og leveringstiderne er super.
Eneste minus er 3D Logistik, hvis du vælger dem til at fragte ud til dig. De ringede slet ikke, det var faktisk mig som måtte ringe til dem, for at aftale tid på deres levering og så var budet cirka en time forsinket, ville have været skønt med en melding om at han blev forsinket.
Men alt i alt, 5 stjerner til CineMagic! :)
Vi købte en printer, som viste sig at være med tysk sprog, som ikke umiddelbart kan ændres. Manualen var også på tysk. Det ville være ret besværligt og omkostningstungt for os at returnere den.
Det er ikke i orden at sælge en printer uden at oplyse, hvilket sprog den fungerer på.
Priserne er gode.
Hjemmesiden halter bagud.
Har købt fra dem 2 gange.
Anden gang gik der 11 dage fra jeg bestilte til jeg fik varen. Plus at jeg fik den forkerte vare.
Personligt er det sidste gang jeg handler der.
Super hurtig levering og ekspedition. Kan fint anbefales. Dog er levering meget dyr hvis man ikke kan bestille til en firma-adresse.
Min ordre blev forsinket 2 gange. jeg endte med at måtte venter 7 dage ekstra på min ordre, end der blev lovet. Jeg har måtte ringe til cinemagic adskellige gange, for at se hvad der foregik. Da dagen endelig kom hvor jeg skulle have mit fjernsyn, ringede leverandøren 3D logistik ikke ang leveringstidpunkt, som lovet. Det skete intet før jeg selv ringede til 3D logistik, og jeg måtte vente 3 dage ekstra, som resultat. Leveringstid har de altså slet ikke styr på, deres 1-3 leveringsdage er helt til grin. Og de ikke styr på om deres ting er på lager eller ej, og hvor lang tid det tager at få noget hjem.
Samlet vurdering: dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft med hensyn til køb over internettet. Jeg vil stærkt fraråde at bestille fra Cinemagic.dk!
De holder hvad de lover med levering, så er meget tilfreds.
Fik dog ingen mail om at det var sendt.
Ingen problemer med transaktionen. Jeg er tilfreds med at kunne få leveret mit køb til en butik i nærheden af min bopæl.
Har lige bestilt en skærm fra CineMagic, forrige tirsdag og får så en mail torsdag eftermiddag om at de ikke havde min vare på lager på trods af den stod som værende på fjernlager. Her stod jeg og skulle bruge den i weekenden, og kunne ikke når at bestille en skærm fra en anden side, da jeg først fik mailen torsdag.
Handler IKKE her igen.
Bestilling på hjemmesiden fungerede godt. Et link til producentens egen produktside kunne dog have hjulpet lidt til at vælge det rigtige produkt.
En mulighed for at følge bestillingen via login ville også være god, men her kompenserede Cinemagic i stedet med nogle mails undervejs i forløbet.
Jeg fik de bestilte varer en dag senere end den lovede tid, men ellers var alt perfekt.
Indpakningen var fin og varerne var i fejlfri stand. Levering til pakkeshop med GLS fungerede også fint med en SMS så snart varen kunne afhentes.
Jeg kan godt anbefale at handle hos Cinemagic.
Der er ikke så meget at sige. Jeg bestilte varen online om aftenen...betalt...og fik varen to dage senere som oplyst.
Bestilte onsdag formiddag, og pakken lå klar til afhentning i
Superbest torsdag, uden beregning. Perfekt super ordning og super service