[REPLY]
Jeg havde Codan som forsikringsselskab i ca. 12 år hvor jeg ikke havde en eneste skade.
Men da jeg så fik en skade nægtede selskabet at betale, de har nemlig lavet nogle særlige regler som du ikke får udleveret men som fritager dem for at betale i stort set alle tilfælde.
Jeg har arbejdet i en forsyningsvirksomhed og jeg har mødt langt over hundrede mennesker der er blevet snydt af Codan ved vandskader, tyveri og meget andet, så hold jer fra dem.
Jeg har tegnet en indbosforsikring gennem min fagforening, til en fair pris, hvilket jeg fik brug for da jeg midstede min telefon og pung.
Jeg stod derfor i en situation hvor jeg havde brug for en hurtig behandlingstid. Dette fik jeg hos Codan, samt en erstatning der rent faktisk svarede til, at jeg kunne købe noget tilsvarende. Jeg oplevede i hvertfald ikke, at Codan afskrev mine ting på nogen unfair måde.
Alt i alt er jeg meget tilfreds og vil helt bestemt anbefale Codan til dem jeg kender!
Jeg og min kæreste har været kunder hos codan længe både privat og erhverv, så da vi flyttede tilbage fra udlandet til Danmark, faldt det os naturligt ind at vælge codan igen.
Vi tegnede alle tænkelige forsikringer, indbo, ulykke, ansvar, sygeforsikring på dyr osv.
Det viser sig at selvom vi har været kunde i mange år og aldrig som sådan gjort brug af forsikringerne at de ikke vil imødekomme god kunde skik.
Vi fik en karens tid på 30 dage fra de tegning til vores sygeforsikring på vores dyr dækkede. Uheldigvis ca. en uge før forsikringen træder i kraft mht. dækning, bliver vores ene hund skadet og må om aftenen syges med 6 sting på dyrehospitalet.
Vi ved at forsikringen som sådan ikke dækker, men vi håber på at de med så kort karenstid tilbage kan gøre en undtagelse og dække skadens regning på mange mange tusinde kroner.
Men nej, selvom vi har været langvarige trofaste kunder hos codan på privat siden og erhverv siden med biler, huse osv. er der intet at gøre, i stedet får vi en næsvis yngre kvinde på 19.- 20 år i røret som på ualmindelig uforskammet måde fortæller os at de ikke dækker.
Det er self. helt fair at de forholder os benhårdt til reglerne for karens, men et firma som vi har været trofaste overfor vælger ikke at gengælde loyaliteten, se i mellem fingre med karenstiden ( den er jo for at man ikke tegner allerede skadede dyr) og dækker skaden.
Vi har nu opsagt samtlige forsikringer privat og på erhverv siden er det også inden for få dage der bliver opsagt.
Codan kan anbefales hvis I ikke får brug for dækning eller hjælp. Der er ingen menneskelig dialog eller gråzone / undtagelse.
Blev ringet op af en Codan sælger som gav et godt tilbud. Jeg blev lovet at jeg kunne betale forsikringen over måneder, kvartaler, halve eller hele år - jeg vælger kvartaler, men finder efterfølgende ud af, at det ikke er muligt. Dette blev faldefaktoren - at blive løjet overfor af et FORSIKRINGSSELSKAB!
Jeg skal ugen efter aftalen er indgået ud og rejse, og det var egentligt derfor jeg valgte forsikringen da der var rejseforsikring med i den - jeg kan dog ikke betale for et helt år på en gang, hvorfor jeg havde aftalt noget andet - men det kunne ikke lade sig gøre. Jeg indsender derfor en klage skriftligt og mundligt - lover at blive kontaktet af sælgeren, men der sker intet. Jeg skriver et par gange mens jeg er afsted og sidst på turen får jeg en mail hvori der står, at forsikringen ikke sækker, hvis ikke jeg betaler den fuld regning med rykkerpris på, der ligger og venter på mig derhjemme - det er halvanden måned senere.
På turen var jeg ude for et motorcykeluheld - det har jeg ikke fået dækket, fordi jeg ikke kunne betale for et helt år af gangen - 2000 kroner på den regning!
Codan - i skal stramme op -i har ikke et godt ry, og jeg kommer nok heller ikke til at vælge eller anbefale Jer i fremtiden.
/Magnus B.
Og gud HJÆLPE mig om der så ikke ligger en rykker med inkassovarsel idag da jeg kom hjem, på et beløb jeg ikke genkender..? Det er i hvert fald ikke de 3500 kroner jeg tidligere har fået regninger på?? Hvad skal der ske? Det er ikke bare lige meget det hele!
Jeg har netop sendt en mail, og håber på hurtigt svar.
Vi har betalt igennem 22 år til et af Danmarks dyreste selskaber, og har haft brug for dem 3 gange i alle de år. Jeg var udsat for et ran tyveri fornylig og efter flere ubehagelig opkald fra en skadekonsulent som endte med at jeg fik at vide at de ikke ville erstatte noget af de stjålne effekter, da jeg havde været skødesløs i deres øjne. Er det skødeløst ?jeg havde min taske spændt fast til en fastmonteret cykelkurv, tasken var låst med en lille hængelås, jeg kørte på min egen cykel og 2 personer sjæler alligevel min taske med al indhold. Da jeg klager over afgørelsen til Codan om afgørelsen modtager jeg bare et brev hvor de opsiger vores indboforsikring med 14 dages varsel.
Fatter ikke en så dårlig moral fra Codan side. Denne sag bliver nu inkluderet med alle bilag og brugt til alle de lejligheder jeg får i mine workshop i de firmaer hvor jeg underviser i etik, moral samt loyalitet , hvis jeg kan forebygge at nogen andre kommer i samme situation skal det gøres.
Det hele kan jo nok koges sammen til at Codan øjensynligt ikke ønsker at beskæftige sig forretningsmæssigt med kunder, der bor i huse med stråtag. Dette selv om, der IKKE er væsentlig større brandrisiko ved et sådant hus.
Hos Codan er man fuldstændig ligeglade med brandsikre underlag, og øvrige brandhæmmende foranstaltninger, tagets alder og øvrige total-renoveringer, der får huset til at fremstå, som var det bygget i går !!!!
Det forekommer uforstandigt, at man "fyrer" kunder der lægger ca. 27000,- kr./år i CODANS kasse.......og som kun få gange har haft brug for sleskabet i gennem årerne !!!
Jeg har været været kunde hos codan siden 2000 og min mor siden ja hvem ved. Jeg fik en skade i 1997 og anmeldte skaden eller det vil sige min mor gjorde da jeg gik ind under hendes fik så igen samme skade i 1999 og i 2006 blev jeg opereret i knæet efter 8 år med adskillige skader som var/er den samme og har alle gangene anmeldt skaden og får så i 2011 samme skade igen og bliver opereret i 2011 og har adskillige gener af disse mange skader efter ialt 15 år med skader og gener (Det skal lige siges at jeg altså kun er 27 år) jeg har nu en masse gener hver dag og kontaker codan får at finde ud af min méngrad da jeg tydeligvis har gener af det. Så får jeg fandme afvide at du har afvist alle mine skader siden 1997 uden hverken jeg eller min mor på noget tidspunkt har modtaget et brev/mail om at de har afvist det, hvad fanden bilder i jer ind ! men det gør så at deres lægekonsulent mener at min méngrad er under 5% da det er gener fra tidligere skader som så er afvist uden jeg ved det. Tænk at man kan være kunde i 13 år plus min mor er og jeg betaler altså 4300,- om året for en ulykke forsikring (som jeg så ikke kan bruge til noget) svineri ! I kommer til at høre fra en advokat
vi har været kunder hos codan i lang tid, og har altid været tilfredse, og de har altid hjulpet os hvis der har været noget.
og så sent som for et par måneder siden købte vi mere hos dem.
vi havde så udbudne gæster i påsken, og melder det derfor til forsikringen.
en uge efter ringer taksotoren og vi aftaler et møde som er idag pr. dags dato.
da taksatoren ankommer viser jeg ham hvor de er kommet ind, i mellem tiden sku min kone til læge.
han starter med at sige at det ikke ligner et indbrud, og ruden ikke er ødelagt nok?????
han bliver ved med at snakke om at skaderne ikke er store nok til der kan have været indbrud, ( jeg har været selvstændig entreprenør, og ved derfor at der selfølgelig er forskel på type vinduer, hasper, låse mekanismer osv) jeg vælger ikke at gå ind i den store diskusion med ham, og siger at det ikke er mit ansvar om skaderne er store eller ej, da jeg jo kun kan vise skaderne der nu er sket, om tyvene så er kommet med faldskærm er jeg ko ligeglad med!
vi går derefter inden for og sætter os ned, og igen begynder han på at han ikke mener der har været indbrud, og der fanger jeg han pointe med at han mener det er noget vi selv står bag!!!!! derfra begynder mit temprament, at stige gradvist, da jeg lige pludselig føler jeg sidder til et 3 gradsforhør med taksatoren, og skal svare på alle mulige spørgsmål, og hvorfor jeg ikke har kvitteringer på ure, der er mere end 5 år gamle osv. debaten bliver derefter mere grov fra min side, for jeg vil ikke finde mig i den slags, og det kulminere dan han beder mig bruge "find min iphone" på hans telefon, jeg bliver knaldrød i hovedet af raseri, og begynder at ryste så tosset blev jeg ( jeg er en 95 kg rødhåret mand med stort temprament) det tolker han som nervøsitet om mener jeg skjuler noget, hvor til jeg får nok af ham, og siger nej til hans test af ren stædighed, og siger at nu er mødet vist slut!!! han stopper dog ikke der men fortsætter sin ubehagelig fremgangs måde, og bliver ved med at hentyde til det er noget vi selv har lavet, blot fordi vinduet ikke er brudt op som han plejer at se det!!
til sidst for vi dog afsluttet mødet og vi går hver til sidst.
min kone som i mellemtiden var kommet hjem, og hørt det meste af samtalen, mens hun sad med den lille, bryder derefter grædende sammen, over den måde han opførte sig på, og selv her mange timer efter er hun stadig ked af det.
jeg har aldrig nogen sinde været udsat for noget ligende, og måden hele det mødet forgik på, med skjulte trusler i undertonerne, og en fornemmelse af man er kriminel, det er det værste vi har været ude for!!
dog siger vi tak for god service lige indtil idag, og det er synd sådan en oplevelse skal ødelække en eller godt ry, ( hvertfald hos os) vi havde ingen planer om at skifter selvskab, men det overvejer vi på det kraftigste nu.
Skulle afmelde min bil inden syn da jeg ikke havde fået lavet den klar, (det skal lige siges at jeg betalte 13500 om året for en vw polo fra 96 hvilket er helt sygt) afmelder den d.14/1 (Bilen skulle til syn 15/1) og få afvide af damen fra SKAT at de meddeler mit forsikringsselskab så jeg selvfølgelig ikke modtager en ekstra regning, modtager en ekstra regning via min netkonto 1/2 som jeg selvfølgelig afviser får derefter en til 1/3 som jeg så betaler da jeg frygter for ekstra regninger, MEN skal da ikke betale forsikring for noget jeg ikke forsikrer og især ikke når der ikke er sket noget (Codan reklamere med at Skadefri = Betyder penge tilbage) dette er jo helt klart ikke tilfældet forstår udemærket at de skal have deres penge for at tage en chance med en "kunde" men efter bilen er skrottet betalte jeg 2 måneders forsikring! + jeg ikke fik resterende penge tilbage fra forsikring det er simpelthen her en ung mand på 19 år føler sig magtesløs!
Vi blev ringet op af en telefonsælger fra Codan og aftalte tid med en assurandør.
Vi fik et godt tilbud - besparelse i forhold til nuværende forsikringer ikke mere end 1500, men til gengæld havde vi talt meget om ikke at have selvrisikoer på vores forsikringer - især vedr. elektronikdækningen (den såkaldte fjumreforsikring). Vi så tilbuddet på hans bærbare og havde selv noteret, hvad vi var blevet enige om og vi valgte den aften at acceptere hans tilbud og underskrive på, at Codan kunne opsige vores daværende forsikringer. MEN så nemt skulle det ikke være, for da vi fik policerne, var det ikke det, som vi havde aftalt hverken præmier (kr. 3500 mere end aftalt), selvrisikoer eller aftalte dækninger. Her er hvad vi skrev til ham og hvad vi fik af svar:
Hej [name removed]
Efter en uges vinterferie har vi nu haft en chance for at kigge breve og
policer igennem, som vi har modtaget fra jer.
Det ser ud til, at præmierne er for høje i forhold til det, som vi blev
enige om ved vores møde her.
(Ydermere en gennemgang af hver enkelt forsikring og de uoverensstemmelser, der var)
Svar:
Hej
Endnu engang tak for din henvendelse samt tak for din store tålmodighed.!
I forhold til problemstillingen angående jeres nye forsikringer i Codan er
det med stor ydmyghed at jeg desværre ikke kan holde de lovede præmier i
forhold til alt det vi talte om under vores møde hos jer.
Uden at gå alt for meget teknisk ind i dette, så skyldes det at Codan i den
mellemliggende periode har foretaget 2013 præmiejusteringer i nogle enkelte
områder i Danmark, bl.a. i jeres område. Derfor er de præmier vi ser nu
iflg.Codan de korrekte for fremtiden. Dog vil jeg kunne forbedre prisen på jeres
helt nye bil med 20%.
Personligt er jeg rigtig, rigtig ked af at netop en god familie som jer
oplever dette og vil personligt gerne beklage samt selvfølgelig også
undskylde dette meget ydmygt over for jer. Dette er heldigvis noget der
forekommer yderst sjældent i en stor koncern som Codan som jo har et af
forsikringsmarkedets aller bedste produkter i Danmark.! Jeg er bare
frygtelig ked af at dette her netop rammer jer.
For at fokusere på løsningen og hvis i ikke ønsker disse forsikringer på
ovenstående vilkår forstår jeg det selvfølgelig 100% godt. Derfor hvis i
ønsker at annullere denne aftale og lave en fortrydelse tilbage til jeres
nu tidligere selskab på det hele, så lad mig det vide hurtigst muligt. Hvis i
ønsker denne løsning vil jeg naturligvis sørge for bliver løst korrekt og
effektivt uden i behøver foretage jer noget. Alternativt har jeg en
kontakt i Topdanmark som ligeledes vil kunne kontakte jer meget hurtigt og meget
smidigt vil kunne hjælpe jer med en eventuel god løsning hos dem.
Hvis i vælger løsningen at fortryde det hele ,så skal i afvise jeres
betalinger på BS. I vil dog selvfølgelig være dækket hvis der skulle ske en
skade indtil vi finder den endelige løsning.!
Endnu engang: Undskyld dette her på egne samt Codan´s vegne.!!
Venlig hilsen/Best Regards
[name removed]
Assurandør
Det lyder jo meget velment, men assurandør og Codan kvalitetsikring har valgt slet ikke at forholde sig spørgsmålet angående et bindende mundtligt tilbud (fra tilbudsafgivelse til de første policer bliver udskrevet hos Codan, går der ikke engang 2 uger).
De vælger ikke at leve op til aftalen OG er tilmed så frække at anbefale os til et andet forsikrings selskab.
Fik i går og har altid fået god behandling gennem mine mange år som kunde i Codan.
Vi blev ringet op af en telefonsælger, så lovede at Codan kunne forsikre is bedre og billigere, da ældste i husstanden er 50 år. Efter 1time med assurandøren og masser af negative ting om IF, vores nuværende forsikringsselskab, så viste Codan at være 51procent dyrere og 43 procent efter rabat, hvis vi ingen skader har, efter 1år. Han kunne ikke retfærdiggøre forskellen udover vi har en god pris.
For et par år siden tog jeg kontakt til Codan, i forbindelse med et bilkøb. Jeg fik fat i en venlig medarbejder, der ydede en kompetent, saglig og ærlig rådgivning i forhold til mine behov. Han gav mig et godt overblik over de forskellige muligheder og jeg følte mig yderst velinformeret og godt rustet til at tage en beslutning.
Jeg endte med at tegne indbo, ulykke og bilforsikring hos Codan og har været super tilfreds med det siden. Specielt under skybruddet i 2011, oplevede jeg en virkelig hurtig og effektiv behandling.
Jeg takker for den fine behandling og rådgivning og kan kun anbefale Codan til alle jeg kender.
Jeg har i forbindelse med huskøb indhentet et tilbud hos Codan, og jeg blev mødt af rigtig god service, samt god vejledning i forhold til mit behov.
Jeg valgte dog i sidste ende et andet tilbud grundet prisen, men stjernerne skal de dog have, da jeg er tilfreds med behandlingen.
Jeg er ny bilforsikringskunde hos Codan, og kan kun sige, at jeg er meget tilfreds.
Servicen har været god og i en personlig og rar tone, hvor måde mail og telefonisk kontakt har været gældende.
Jeg havde særlige ønsker omkring betaling - ingen problemer, jeg fik det som jeg gerne ville have det.
Derudover er jeg startet på det billigste trin, uagtet at jeg ikke har haft egen bil i 8-9 år, og de ekstra services som fri lånebil og altid autoriseret værksted er jeg ligeledes fan af.
Jeg kontaktede Codan for at få et tilbud på forsikringer og jeg fik besøg af en af deres medarbejdere. Vi gennemgik hvad jeg havde behov og jeg blev lovet til tilbud med det samme per E-mail.
Der er nu gået 14 dage og jeg finder at den for kunde service stemmer godt overens med den vurdering Codan har her på Trustpilot.
Jeg kan ikke anbefale at bruge Codan hvad vil der ske hvis man er så uheldig at man får en forsikrings skade vil Codan tage det alvorligt.
Har i forbindelse med sammenlægning af Falck vejhjælp og Codan vejhjælp talt med en medarbejder i over en time. Han var virkelig venlig og jeg følte mig virkelig i trygge hænder.
Han gennemgik desuden mine andre forsikringer og selvom jeg ved, at de er provisionslønnede, så var der intet Røver og banditter over ham- tværtimod!.
Tak for det Thomas Svendsen.
Snakket med en medarbejder i over en time så der var styr på det hele. Er glad for at blive kunde ved codan.
Jeg har været kunde hos codan i 1 år. har godt nok flyttet min forsikring igen, da jeg fik et meget billigt og fristende tilbud fra en konkurent.
men må være ærlig og sige jeg er helt uforstående overalt den kritik de får herinde.
Da jeg tegnede min bilforsikring, fik jeg nøje snakket om div dækninger og hvad mit behov var. ( faktisk derfor jeg valgte at skrifte til et dyere selskab)
Fik en forsikring som var helt perfekt for mig og det viste sig i nytte efter kun 6 måneder, var jeg såuheldig at få en parkeringsskade på min bil.
Skadesbehandlingen var hurtig og effiektiv. og jeg fik som sælgeren lovede en lånebil så jeg ikke skulle undværre bil, mens min var på værksted.
Da min jobsituation ændrede sig var jeg også nød til at finde penge hvor jeg nu engang kunne og der var mit kompromis desværre forsikringer.
Jeg vil til enhver tid anbefale, at skrue forventningerne i vejret, og læse hvad der står i de breve man får fra dem, for jo alt kan ske som man så tydelig ser herinde.
Men til sammenligning bliver jeg dagligt taget ved næsen når jeg tanker bilen.
Her vidste jeg præcis hvad jeg fik og hvad jeg valgte fra. Derfor får de 5 stjerner af mig.
Men håber at se jer gøre en indsats herinde, det kunne tyde på at alle utilfredse kunder delér deres meninger væsentligt mere end de tilfredse gør.
Har aldrig haft en skade på mit hus, alligevel er min forsikring steget med 50 % og bilforsikringen har også fået et nyk opad.
Og det kun fordi det er et ældre nedlagt landbrug fra 1921. Vi har fast tag, huset er af sten, vi har ingen kælder og der er ikke noget der taler for at det skulle være dyere at forsikre end et nyt typehus.
Er skiftet nu og spare ca 1500,- pr bil og 2000,- på huset plus vi er bedre dækket, ingen præmiestigning ved skader med bilen, og en bedre billigere indboforsikring.
HOLD JER VÆK de er ikke pengene vær.
MVH Peter Rasmussen
Selv efter adskillige opkald og korrespondancer mellem et hav af medarbejdere er det ikke lykkedes at få styr på min forsikringer, som igennem forløbet er blevet opsagt og ændret af Codan selv. Senest har de opsagt min forsikring og tegnet den igen, men til en pris der er langt dyrere end hidtil.
Deres medarbejder Toke har beskyldt mig for at lyve i forbindelse med omregistreringen af en bil, da han ikke mente omregistreringen havde fundet sted, på trods af jeg sad med beviset i hånden og at hans kollega dagen i forvejen havde beklaget til mig og sagt det var en fejl i deres system.
Jeg har nu skiftet til Alka pr. 01. marts efter en samtale med deres forsikringselev som de fleste af codan's ansatte kunne lære meget af.
Jeg har flere gange bedt om et blive kontaktet af en chef/ansvarlig men er endnu ikke blevet kontaktet. Her vil jeg lige nævne at Toke udtaler at det ikke er muligt at komme i kontakt med en chef/ansvarlig medmindre det foregår via brev.
Jeg har valgt at kontakte forbrugerombudsmanden, men fraråder alle til at holde sig fra Codan. Betal hellere det ekstra og få et ordenligt forsikringsselskab.
Jimmy S., Steen Asmussen & Bjarke Chr. vond deze beoordeling nuttig
Jeg fik noget af et chok da jeg fik en meddelelse fra Codan med diverse stigninger på forsikringer.
En ejendomsforsikring skulle stiger med over 100%, bilforsikringer, familieforsikringer skulle stige.
En oversigt viste at jeg i 2013 skulle betale 52000 kr. for alle forsikringer.
Jeg sagde til mig selv, det vil ikke og har nu flytte alle forsikringer til Alm.Brand og kom så ned på en årlig udgift på kun 32000 kr. Der var nogle forsikringer med mere dækning end ved Codan.
Bjarke Chr. & Brian Møller-Larsen vond deze beoordeling nuttig
Har desværre haft indbrud i lørdags på Restaurant Falling Water, og har nu anmeldt det til Codan efter at have brugt tid på damage control og forsøgt at se om vi kan tilvejebringe elektroniske spor til politiet at gå videre med.
Storådalens skiftede forsikringsselskab til Codan for et år siden efter at TopDanmark tog r.... på os i forbindelse med skade ved lynnedslag, og som vi ikke orkede at bruge flere ressourser på at slås med dengang.
Nu må vi se hvordan forløbet bliver herfra - vi har endnu ikke noget af format at udsætte på Codans behandling, og jeg håber de både vil være smidige og effektive som mægleren. To be Continued.
jeg tegnede desværre for et års tid siden en indbo forsikjring hos codan
de slog blandt andet på at der er indkluderet retshjælp i den
idag har jeg så kontaktet dem, da jeg er i den situation at jeg har brug for den retshjælp, men blev NÆGTET at måtte gøre brug af den.
så lad være med at bruge jeres sparepenge på codans dyrre indboforsikringer, da de siger et når den tegnes men et andet når du vil gøre brug af den, eller sagt med andre ord REN vildledning af kunderne..
et andet eksembel er at sidste år tregnede jeg en forsikring på min gamle båd (skete omkring påske sidste år) betalte den osv..
så sker der så det at jeg inden for 3 mpånder køber en ny båd og sælger den gamle båd, det medeler jeg så codan pr tlf, og beder om at den gamle båd forsikring skal opsiges / overflyttes eller hvad man nu kan til den nye båd, jeg går ud fra at det godt kan lade sig gørre..
men INTET skal være for nemt fra codans side...
først kan de ikke finde nogen oplysninger på båd typen (fabrikat osv, det kan jeg heller ikke selv så derfor kan jeg ikke oplyse det )
efter en del problemer lykkedes det tilsyneladnde, men nu får jeg så en regning igen på den gamle båd som ellers skulle være opsagt...
jeg bliver nærmest beskyldt for at være fuld af lægn når jeg forklare at jeg har bedt om at den skulle opsiges..
til det siger jeg så til dem at de jo praler af, når man ringer til deres telefon, at de optager alle samtaler på bånd for at kunne dokumentere aftaler med kunderne.
så får jeg (igen ) at vide at det er mig der er fuld af løgn og at DE optog sandeligt ikke samtaler sidste år da jeg tegnede forsikringerne og det er de nærmest kun begyndt på her for nyligt (selvom jeg 99,9999999999999 % sikkert kan huske at jeg blev gjort opmærksom på at de optager samtaler også sidste år
Tegnede ansvar på min bil og blevet lovet månedlig betaling. da jeg så modtager første opgørelse er det for et år. kontakter kodan for at få det ændret. får et ja og et nyt girokort men denne gang kvartelsvis. ringer igen og får denne gang at vide jeg ikke kan få den månedlig og at de hvertfald aldrig havde sagt jeg kunne. har nu flyttet selvskab og er bedre dækket og meget billigere end skod coodan men fordi man så finder nyt selvskab så skal man da betale opsigelses gebyr selvom de er løbet fra alle aftaler og jeg modtagerr flabede svar på mails til dem. lorte selskab jeg ikke vil anbefale til andre. obs i det nye selskab er jeg elite billist om et år og ikke efter otte år hos codan. hold jer langt væk
Simon R Knudsen vond deze beoordeling nuttig
Jeg fik for en uge siden stjålet min iphone, derefter skulle jeg indsende kvittering, lader og høretelefoner, og efterfølgende modtog jeg en skadeopgørelse. Hurtig behandling, og god dialog gennem email. ++ Herfra
Har været kunde ved Codan eller nærmer sagt deres underafdeling privatsikring det sidste par år. Men det er slut nu efter jeg i går modtog en stigning på 40% på min hus forsikring. Jeg har forsøgt som forbrugerrådet anbefalder at kontakte den og få en specifik redegørelse på hvorfor nettop min forsikring stiger, men det kan jec åbentbart ikke få. Men en generel som skære alle over en kam, og uden oplysninger vedr klag mulighederdet får jeg. Men det kan jeg absolut ikke bruge til andet end at tørre r.. i. Jeg vil anbefale samtlig jeg kender at holde sig langt fra Codan. Magen til snyd og bedrag skal man lede lænnge efter. At give det nogen stjerner er en umulighed
Opdatering d. 15. maj 2013
Nu har vi siden december kæmpet en kamp for at få codan til at forstå at vi ikke længere er forsikret ved dem, policen er opsagt af vores nye forsikringsselvskab, men alligevel har Codan siden december forsøgt at få os til at betale husforsikring ved dem, og en truet med inkasso hvis vi ikke betalte. vi har ringet, skrevet, fået vores nye forsikringsselvskab til at ringe, men alligevel kommer der gang på gang nye breve fra Codan som vil have penge, Hvad f.... laver i.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service.
Samtidig kan jeg i en anden kommentar se at priser blev sat op på landejendommen fra før 1900 og med stråtag, så er det jeg spørg, er jeres registrere ikke opdateret, vores hus er fra 1920 og med tegltag fra 2011, så vi skulle aldrig have haft en stigning. og hvorfor et det at Codan er alene om at mene at det er risiko ejendomme når andre forsikringsselvskaber er billiger?
Hold jer fra det firma.
Carsten Guldhammer vond deze beoordeling nuttig
Telefonsamtale med medarbejder i kundeservice, der sluttede med bemærkning til mig "Så find dig et andet forsikringsselskab". Bang - røret på.
Samtalen drejede sig om nogle spørgsmål fra min side ifm. tillægstegning til min bilforsikring. Jeg sagde direkte "Irriterende at jeg jeres tilbud om gratis skift til vinterdæk ikke gælder, når man tegner en tillægsforsikring". Og så var det bemærkningen faldt og rørret smækket på.
Og den opfordring har jeg så fulgt. Nyt forsikringsselskab og selv om det ikke er billigere, så vil jeg ikke finde mig i en uforskammet medarbejder.
Simon R Knudsen vond deze beoordeling nuttig
Valgte at skifte tl Codan, fordi de havde et bedre produkt, men var godt nok lidt dyrere end det jeg havde i forvejen.
Det skulle jeg aldrig have gjort.
Først kunne de ikke overføre den ene bil, fordi de ikke mente jeg var ejer.
Men den var overført. Men min anden bil var til gengæld ikke.
Efter selv at rykke blev den overført 3 måneder senere end aftalt.
Mn kun med ansvar. Kasko mente de ikke jeg havde bestilt, selvom jeg via mail
og telefonisk henvendelse havde nævnt det hver eneste gang.
Nu er der kommet kasko på, men så koster den meget mere end tilbuddet var på.
Pris på hus, ulykke og indbo passer heller ikke. Total prisen er næsten 5.000 kr dyrere om året end tilbuddet var på.
Nu skal jeg have et møde med den lokale, noget forvirrede, assurandør i næste uge. Håber det ender med at de står ved deres tilbud og løser sagen med æren i behold.
Kære Codan, hvis I bliver ved med at opføre jer så amatøragtigt overfor de kunder I lever af - så dør I! Scoren her på siden taler for sig selv!
Håber I får glæden af at beholde mig som kunde efter mødet i næste uge.
Ellers er jeg væk igen, og vil advare alt og alle mod Codan!
Skriver senere en klage til jeres afdeling direkte med mange flere detaljer.
har for snart halvandet år siden fået stjålet min bil aftalte med taksatoren at jeg skulle ha 415,000kr for min bil hvilket også var i underkanten men codan betalte aldrig.
istedet blev jeg politi anmeldt fordi jeg havede fået min bil stjålet
politiet har nu brugt et lille år på min sag for at finde noget på mig men efter de har gået mig igennem i alle sømmene har de henlagt min sag da der ikke var noget og komme efter codan har valgt stadig ikke og betale
og hverken svare tilbage på de breve eller telefon opkald som min advokat har foretaget sig så codan er det største svindler selvskab som bare bliver ved med og sende regninger til mig selvom jeg for over 1år siden opsagde alle mine andre forsikringer CODAN SKAL MAN HOLDE SIG LAAAANGT VÆK FRA DA DE I ALLE SAGER IKKE VÆLGER OG BETALE SELVOM DER IKKE ER NOGET TILHINDRING FOR AT BETALE
FOLKENS HOLD JER LANGT VÆK SKER DER NOGET FÅR DU ALDRIG EN RØD ØRE OG DU SKAL KÆMPE EN LANG OG TRÆTTENDE KAMP DERFOR ER DE UDUELIGE TIL ALT INDEN FOR FORSIKRING
Jeg har et hus fra 1777 med stråtag, som blev renoveret i år 2000 med brandsikret stråtag. Huset har stadigvæk noget af det originale bindingsværk, som betyder at der aldrig har været brand i det. Derfor undrer det mig meget at risikoen pludselig er blevet så stor at Husforsikringen stiger fra 4.307 kr. årligt til 14.038 kr. årligt og
Famileforsikringen stiger fra 1.548 kr. årligt til 2.154 kr. årligt.
Det er da nogle stigninger der batter noget. Har heldigvis fundet andre selskaber der kan gøre det meget billigere.
Hans Fog Nielsen
Har store problemer med at slippe codan´s forsikrings klør efter et besøg af Codans assurandør Martin…
Efter at han have fremlagt sit tilbud som faktisk var dyrere end vores nuværende forsikring, men at man ville få penge retur. Hvis man ikke havde en skade lokkede lidt. Martin sagde at vi kunne få 500kr i rabat hvis vi skrev under på at flytte forsikringerne. Han informerede os også om at denne aftale slet ikke var bindende inden for 14 dage og vi bare kunne kontakte ham for at annullere aftalen.
Da vi fik regnet lidt på tallene og kunne se, at hvis vi nu fik en skade ville vi selvfølgelig skulle af med en selvrisiko eks. Selvrisiko 5000kr derefter skulle man jo lige ligge de 4000 kr. (total 9000kr) oveni som man jo ikke får retur...hvis man ingen skade har. Skulle jeg ligge 4000 kr. oveni mine nuværende forsikrings selvrisiko ville de jo være endnu billiger.
Jeg skrev dagen efter 4-9-2012 kl. 0711 at vi annullerede aftalen. Samme dag fik vi svar retur at alt var ok og aftalen annulleret. Vi regnede nu med at alt var ok, men lige pludselig begyndte der at komme en masse post fra codan med forsikrings beviser. Kontaktede straks codan og de beklagede fejlen, der kommer fortsat post og Forsikrings beviser Har haft kontakt med codan 5 gange de oplyser hver gang at nu er problemet løst, men problemet er endnu ikke løst… I dag 26-10-2012 Kan jeg så se at de prøver at hæve Pengene til forsikringerne over PBS alligevel.
NU ER DET SKU NOK DERFOR FÅR DE DENNE LANGE REMSE HER.
Har heldigvis optaget alle samtaler jeg har ført med CODAN som de jo også selv gør… som bevis
SÅÅÅ….HOLD JER VÆK FRA CODAN FORSIKRING HVIS I VIL UNDGÅ EN MASSE BØVL…
Fik besøg af en sælger fra Trekroner Forsikring for at se, om vi kunne få vores forsikringer billigere hos dem end vores eksisterende forsikringsselskab. Det hele lød super godt og vi valgte at takke ja til tilbuddet. Kort efter dumpede det første campingmagasin ind ad brevsprækken. Troede først, at det drejede sig om, at en eller anden lavede drengestreger ved at have meldt mig til et eller andet. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg i forbindelse med at være blevet kunde hos Trekroner, også var blevet medlem af et campingforbund, hvilket jeg fremadrettet skulle betale kontingent til for at kunne få mine forsikringer til den aftalte pris. Det blev jeg selvfølgelig irriteret over og kontaktede sælgeren, som selvfølgelig påstod, at det havde an da gjort opmærksom på. Det ville jeg HELT sikkert kunne huske, og det står heller ikke i papirerne. Et det nødvendigt at sige, at jeg har fundet mig et nyt forsikringsselskab?
Antallet af skader på privat forsikringer har været stigende de senere år, og vi har udbetalt mere i erstatning til vores kunder end tidligere. Vi oplever samtidig en ændring i typen af skade, og kan konstatere, at den type af ejendom du bor i har større risiko for skader. Det betyder desværre, at prisen på dine forsikringer stiger.
Basisforsikring 2 : Stiger fra 3053 kr til 4121 kr årligt = 35%
Husforsikring : Stiger fra 6666kr til 10846 kr årligt = 63%
Bilforsikring : Stiger fra 5544 kr til 5888 kr årligt = 6%
Det er så tæt på tyveri, uden at være det. Tak for det Codan
(ingen skader, og huset er fra 1899, og har da stået i 113 år nu og det bliver det nok ved med, bare ikke sammen med Codan)
Vores bil blev påkørt af en entreprenørmaskine som påtog sig skylden, deres forsikringsselskab var Codan. Første indtryk var godt, vi blev henvist til et værksted hvor vi skulle aflevere bilen til vurdering af skaden osv.
Efter skaden er blevet takseret hører vi intet, dagen efter bliver vi ringet op af værkstedet, som ikke kan forstå de ikke har hørt fra os eller forsikringen ang bilen, vi kontakter så Codan som fortæller at den pågældende medarbejder der har vores sag har fri i dag og der er ikke nogen andre der vil gå ind i sagen så vi må vente! Syntes det er totalt uacceptabelt vi ikke kan få svar på om skaden kan repareres og vi derfor må være uden bil i den tid, det er meget svært for os at komme til og fra arbejde uden!!
Jimmy S. vond deze beoordeling nuttig
Var tilmeldt PBS som en del af aftalen for at få en bil forsikring. Men måneden efter fik vi en faktura med en rykker på. Vi ringer ind for at sige at det selvfølgelige ikke er ok, vi får pænt besked om at vi skal betale de 100kr. i rykker men de da godt vil fjerne de ekstra 75 kr. som det koster at få sendt en faktura...
Øhh hallo!!?!?! Det skulle jo køre på PBS... Det var endda et krav fra CODAN selv!!
Herefter fik vi en 100% bekræftelse på at vi var tilmeldt PBS og det ville køre herfra. Nu har vi lige fået et brev som siger at vi ikke er tilmeldt PBS og at vi SKAL være tilmeldt PBS!
JA TAK, fortæl mig noget jeg ikke ved.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig behandling som kunde.
Jimmy S. & Carsten Guldhammer vond deze beoordeling nuttig
Bestilte en bilforsikring for 3 uger siden, fik policen med posten for 3 dage siden. Pris som aftalt ca. 5700,-, Modtog i dag et brev, hvor prisen lige hvad steget til 6500,-.
Prisen stiger inden du når at betale første gang.
Vi flytter alle vores forsikringer nu. Codan er bare for meget.
Hej,
Lig pludselige får jeg en update, hvor der står, at mine forsikringer er steget fra ca. 11.000 kr. til 18.000 kr. fordi der går ikke særlig godt i "codans butikken" det er en forhøjelse på mere end 38%...
Jeg kalder det uprofessionelt... Aldrig mere codan i livet!
Efter mange års kunde i 3.kroneforsikring nu ( Codan ) vil jeg fraråde ALLE, til at tegne sig kunde i disse selskaber. Jeg blev kontakte af et andet forsikringsselskab, om et tilbud, jeg takkede ja tak. Men da det selskab ikke kunne gøre det billigere end mit fors. ( 3.krone ) skiftede jeg ikke, men fik fortalt at der var kraftige prisstigninger på husfors. Jeg kontakte 3.kroner og forhørte mig om der var stigning på vej til mig, og fik at vide , det fik jeg ikke. MEM MEN.... 6. uger efter fik jeg brevet...... min husfors. vil stige med 73% :-( ... HVA F..... er det for en måde at drive forsikringsselskab på, for os almindelige dø-lige mennesker. HOLD jer langt væk fra 3. kroner og Codan. P.S. har fundet er selskab der er lidt billigere OG er bedre dækket.