We are hiring!

Antwoord van Complaza

[DATE]

[REPLY]

Complaza Logo
Klanten zeggen: »Zeer goede ervaring met Complaza« »net en snel en erg duidelijkmanier van afhandelen« »Super« 97
Goed
7.8 van 10

97 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • Jules
  • adam,
  • 1 Beoordeling

Slechte klantenservice en retournering afhandeling

Ik heb begin september een Ipad oplader besteld welke direct bij opening uit de verpakking niet werkzaam was. Deze in een beschermende verpakking teruggestuurd echter tot op de dag van vandaag niets van het bedrijf vernomen na meerdere keer contact geprobeerd op te nemen via de e-mail.

Verder hebben ze een mooi assortiment tegen een scherpe prijs en levering was zoals vermeld binnen de afgesproken tijd. Echter zouden ze deze service moeten doortrekken. Ik zou graag binnenkort mijn beoordeling willen wijzigen zodra ze woord bij daad voegen qua geld retournering want heb in de tussentijd een vervangend product gekocht.

Mvg.

Featured review of Complaza

Zeer goede ervaring met Complaza

Onlangs een aantal onderdelen besteld voor de PDA HTC Tytn II (touchscreen, achterklep en stylus).
Achterklep en stylus werden vrij snel afgeleverd, de touchscreen was niet op voorraad.
Ik kreeg op een gegeven moment een telefoontje van Complaza, waarbij werd gevraagd of ik het touchscreen voor de Tytn wilde hebben (zo had ik deze ook besteld) waarbij ik mogelijk die voor de Tytn II nodig zou hebben.
Dit was inderdaad zo, maar bij mijn bestelling stond deze niet op de Webpagina, dus ik was ervan uit gegaan dat deze hetzelfde waren.
Door het telefoontje van Complaza kon het juiste schermpje alsnog besteld worden en is mij een hoop ellende en ergernis bespaard gebleven!
Complimenten voor Complaza!!!!

Inmiddels is het touchscreen geleverd en inmiddels heb ik weer een complete HTC met krasvrij scherm!

GW te Paske

Complaza

Spoedige, goede levering van moeilijk te verkrijgen artikel

Een origineel zwart toetsenbord voor de Nokia E63 bleek zeer moeilijk te verkrijgen. Via Complaza werd het artikel echter goed en zeer spoedig geleverd tegen een redelijke prijs.

Geen reacties noch levering

Heb nu ruim 2 weken terug besteld. Het product is nog niet binnen en blijft op status "Besteld" staan. Reageren op vragen doen ze niet. :S Lekker verhaal dit. Krijg niets van ze te horen en krijg ook m'n bestelde producten niet binnen!

Correcte afhandeling

Product prima

Perfecte Service en goedkoop

Ik heb op internet gezocht, maar nergens zo goedkoop als bij Complaza. De spullen zijn netjes afgeleverd, zoals afgesproken. Dus een goede reden om weer iets te bestellen.

Complaza

net en snel en erg duidelijkmanier van afhandelen

erg goed hoor

Kwaliteitsproduct en prima betaalregeling

Cover voor mijn Nokia goed verpakt en in prima staat aangekomen in belgië. Het product is 100% compatibel en het materiaal is volledig identiek aan de de originele Nokia cover.
Betaling tot 14 dagen na ontvangst van het pakket mogelijk; dat is wel meer dan fair-play!

Super

Goede en mooie producten voor goede prijs. Goede service.

• edc

Vlot en goede communicatie

Mijn bestelling is iets laten toe gekomen maar werd voor dat ik de producten bestelde hierop verwitticht.
Het product is in goede en perfecte staat toegekomen (geen beschadiging aan product door de postbode of andere lever dienst)

Met vriendelijke groeten

snelle service

Op zondagmiddag plaatste ik een bestelling voor 2 headsetjes voor een Nokia 3510i. Ik kreeg een reply via de mail dat het zo'n 2 a 3 dagen kon duren. Dinsdag had ik de bestelling echter al in huis. Betalen op rekening na ontvangst is ook mogelijk. Wel zo prettig!

Complaza

Goede service en snelle levering

Perfecte service bij een telefonisch contact.

Goede service, snelle levering

Zeer tevreden.

snel en correct

-snelle levering na betaling.
-correcte aflevering van de goederen
-goede opvolging van de levering

aan te raden internetsite voor uw aankopen !

Complaza

complaza is een snelle en betrouwbarre web site,bestellingen laten niet lang op zich wachten,en de servive is goed en duidelijk.

complaza krijgt een dikke 5sterren

Goekoper dan de Apple Store

Snelle levering. En bijna 16 euro goedkoper dan de kabel van de Appstore.

• Han

Uitstekende webwinkel

Ik ben een regelmatige koper bij Complaza. Snelle levering, zonder vooruitbetaling. Echt klasse

Complaza

Uitstekende service en levering!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, bleek een onderdeel daarvan niet op voorraad. Complaza nam zelf contact op, informeerde mij over de levertijd en zorgde zelfs via een andere leverancier voor een snellere levering. De service is perfect en het is een bedrijf dat zeker haar afspraken nakomt!

perfecte service

ik kan niets anders vermelden dan dat ik een perfecte service heb gekregen bij mijn bestelling. mijn bestelde goederen waren sneller dan verwacht toegeleverd en alles was pico-bello in orde. dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

Snelheid bezorging

Duidelijke, overzichtelijke website. Nadat de artikelen besteld waren, had ik binnen 2 dagen de levering in huis. Top!

• Rob
  • 1 Beoordeling

Zo snel, het lijkt Complaza wel!

Goeie prijs, vooral heel redelijke verzendkosten (goedkoper dan de postzegel die erop zat). En de dag na bestellen in huis.

Complaza

Zeer goede en snelle levering naar België

Op deze site ga ik zeker nog kopen!
Het hoesje voor mijn BlackBerry Bold 9700 is echt klasse en dat voor zo een mooie prijs!

perfecte levering

goede service kon mijn bestelling opvolgen en alles is perfect verlopen

niets te klagen

prompt gekregen wat ik bestelde. Meer is niet te melden. Gelukkig.

Complaza

Goede service, bezorgen kan iets sneller

Heb iets langer moeten wachten , dit kwam ook door de feestdagen, na 2 telefoontjes alsnog de volgende dag bezorgd.

Snelle levering, persoonlijke service

Ik had snel een nieuwe accu nodig voor mijn htc smartphone. Woensdagmiddag besteld, vrijdagochtend in huis. Toen ik tussentijds een vraag stelde (informatie over de levertijd op de website en in de bevestigingsmail verschilde), kreeg ik direct persoonlijk een e-mailtje terug.
Ik kon bestellen op rekening, kreeg netjes een acceptgirootje erbij. Heel erg goed!!

• Klant

web-bestelling

Wij zijn zeer tevreden over de snelle service

super

echt goede en snelle levering tegen ook nog eens een goeie prijs!

• e

Perfecte communicatie en levering

Mijn vriendinn wilde een bepaalde bluetooth headset hebben, besteld, toen wilde ze weer een ander, weer een ander besteld, toen weer twijfel, pff.
Maar alles keurig en snel opgelost door Complaza

Tasje voor Nokia 6220 classic

De levering duurde veel langer dan aangegeven op de site. Daar werd een verwachte levertijd van 5-6 dagen opgegeven. Uiteindelijk duurde het circa 3 weken. Verder wel goed. Haalt het niet bij PDAshop/Smartphoneshop.

data kabel besteld

ben zeer tevreden over het product snelle levering

mini usb 11 pin naar 3,5 mm

hallo,

levering was in 2 dagen.
het product was wat minder maar door secondenlijm werkt het perfect.
het product klikte op een een of andere manier open dus ik heb het met secondenlijm gedaan en dat werkte perfect tevens heb ik een mailtje gestuurd naar complaza en binnen een dag kreeg ik een mailtje terug met uitleg. Daar werd ik zeer blij van. vandaar ook die hoge beoordeling.

Complaza

Prima service en redelijke levertijd

Duidelijke website, ik kon mijn wens snel vinden. Alleen de levertijd viel wat tegen, ik ben al een beetje verwend met vandaag besteld en morgen in huis, dit duurde bijna een week.

mooi

goed en snel

• Martin
  • 10 punten
  • 2 Beoordelingen

Bestelling accu oude mobiel

Levering precies zoals gewenst.

• M

afspraken nagekomen

Het bedrijf is zijn afspraken nagekomen. Persoonlijk vind ik het zeer prettig dat ze met all-in prjzen werken dus inclusief verzendkosten. Ze waren ook nog eens 1 van de goedkoopste!

• nliem

GSM Hoes voor de IPhone

Informatievoorziening was goed verzorgd, snel en transparant.
Product was niet op voorrraad en dit werd direct gemeld. Levering vond desondanks binnen 1 week plaats.

prima ervaring.

Vlot proces

Bestelprocedure eenvoudig; heel vlotte verzending; probleemloze ontvanging.

• Lia
  • Geverifieerde koper

beoordeling accu Sony Ericsson (BST-38)

Ben zeer tevreden over deze accu. De accu werd na 2 weken geleverd, terwijl geen enkele winkel de accu kon leveren (volgens de winkels zelf). Ben zeer tevreden over de snelle levring . Ik kan Complaza dan ook zeker bij mijn vrienden/kennissen aanbevelen.

Bestellen, Leveren en Betalen

Prima site, kan goed uitzoeken welk onderdeel je nodig hebt en dit bestellen. Voorraad aanduiding geeft een indicatie van de wachttijd en die klopt. Het gewoon op factuur kunnen bestellen zonder voorinschrijving met kvk en btw nummers is een groot voordeel en zorgt voor snelheid.

woensdag 7 februari 2007

Door een navraag werd een artikel die niet online stond toegevoegd aan het online assortiment.Een aantal artikelen besteld onder rembours en netjes een e-mail ter bevestiging ontvangen.Wel kreeg ik 2...

Wilko

donderdag 27 januari 2005

Ik had in december een DSS-25 bureaulader besteld en meteen geld overgemaakt. Na een week of 2 gemaild waarom ik hem nog steeds niet binnen had en ze hadden 'm niet op voorraad en hij...

Mx-KAEY

dinsdag 13 januari 2004

Ik was gevallen voor de Sony-Ericsson T-610en na de top 4 gemaild te hebben in de pricewatch (qua prijs voor de t610), was het Complaza die het snelst reageerde. Bij mij geeft dat altijd een goed...

Roeti

maandag 9 augustus 2010

Jammer dat de dockingstation niet gelijkttijdig de spare battery en je telefoon kan opladen via de USB poort. Hiervoor moet de bijgeleverde AC adapter gebruikt worden. Alleen mag je de USB kabel en...

Anno

maandag 27 september 2010

Persoonlijk was dit de eerste keer dat ik bij Complaza besteld had...

M. van Delden

maandag 13 september 2010

Bestellen ging prima. Levering was ook goed, alleen bleek complaza op vakantie,...

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten