Execution time: 1000ms

GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Compuzone

23 BEOORDELINGEN

zaterdag 13 maart 2010

onderdelen

Mijn eerste ervaring met Compuzone.
Ik ben er tevreden over.

Featured review of Compuzone

dinsdag 28 april 2009

Erg snelle service.

Op deze erg overzichtelijke website / webshop van compuzone.nl is het erg makkelijk om een product te vinden, ook is het erg handig dat je direct kunt zien of zij dit product op voorraad hebben (en zelfs hoeveel!). Ook is bestellen via de shop erg handig.
Ook als je een vraag hebt over een product, wordt deze snel beantwoordt.

Kortom een erg handige site & altijd snel en professioneel advies.

woensdag 20 januari 2010

Snel antwoord!!!

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag. Ook met mogelijke opties.

manyac

vrijdag 17 november 2006

Compuzone is in mijn ogen een prima webshop. Ik had er een externe geluidskaart besteld. Omdat ik de naam al wist had ik 'm met de...

AMD-Power

maandag 18 april 2005

Op zoek naar speciaal papier voor mijn Canon IPX4000R kwam ik bij deze shop terecht. Was veruit de goedkoopste.Eerst even gebeld over de voorraad (had daarvoor bij andere shops paar keer besteld en...

---erik---

dinsdag 29 juni 2004

Via mijn advertentie in V&A kreeg ik een mailtje van Compuzone met een mooie aanbieding.Door...

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (3 Beoordelingen)
tweakers.net (20 Beoordelingen)

Alternatieven voor Compuzone

58 beoordelingen

Netwerkwinkel

Perfect - Internet Diensten : "Ik heb reeds diverse keren (over verschillende jaren) via Connect-Home/Netwerkwinkel besteld. Bij vragen altijd een correct en snel antwoord. Aftersa" Lees meer

vrijdag 20 augustus 2010
133 beoordelingen

Cosmox

Ron de Leeuw : "Ik bestel graag bij Cosmox, vaak bieden zij dvd's aan tegen een scherpe prijs. Maar geloof me het is niet alleen de prijs die me doet besluiten bij Co" Lees meer

3 dagen
202 beoordelingen

Rhisc

Ruud : "Uitstekende response, prima informatie en een groot assortiment. Service zoals je mag verwachten, maar bij anderen toch vaak niet krijgt. Zo niet bij " Lees meer

26 uur geleden

computers · hardware · laptops · multimedia · software Voeg categorie toe

Download TrustGuard

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0044 870 471 6997.

Download Trustpilot Guard

Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google.

Toegang tot informatie van Trustpilot in uw Google-zoekopdrachten.

Download TrustGuard
Annonce fra Google
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &