We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Condoom-Anoniem.nl Condooms Beoordelingen

Condoom-Anoniem.nl Condooms Logo
Klanten zeggen: »Super Site van topkwaliteit« »Ik ben zeer tevreden« »snelle levering en precies wat besteld« 1164
Uitstekend
9.6 van 10

1.164 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.164)
  • M

Effectief

Vlot geleverd in een bruin bubbelenvelopje.
Product doosjes waren plat gevouwen, waardoor de envelop door de brievenbus kan. Vond ik een voordeel, maar de productverpakking lijkt dus wel open. (De foliepakjes in de productdoos waren prima intact uiteraard)

Featured review of Condoom-Anoniem.nl Condooms

• David

Super Site van topkwaliteit

Ik heb onlangs een Pakketje gekocht bij C-A.nl. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de ontvangstsnelheid. De dag na bestelling kreeg ik keurig bij de post een envelop welliswaar anoniem verzonden en zonder dat er op het pakketje zichtbaar was dat het van C-A.nl afkomstig was. Nu maakt mij dat niet zo veel uit, maar het is begrijpelijk dat mensen dit voor zichzelf willen houden en vind ik dit dus een hele mooie oplossing. Alleen adresgegevens waren zichtbaar en verder niets. De volgende keer ga ik deze site vanzelfsprekend weer gebruiken. Een echte aanrader voor mensen die erover denken hier een bestelling te doen en dachten laat ik eerst een recensie lezen om te kijken of het echt zo is als ze zeggen. Geloof mij, alles is waar!

• Ruud
  • 2 Beoordelingen

Ik ben zeer tevreden

Condoom-Anoniem is een voorbeeld voor de thuiswinkelsites. De site is erg overzichtelijk en ze houden je keurig op de hoogte van je bestelling. Deze is altijd zoals beloofd de volgende werkdag bij je thuis.

• F
  • Geverifieerde koper

snelle levering en precies wat besteld

Via de site besteld en afgerekend en snel inhuis. ook alles wat besteld was goed aangekomen

• Mike
  • Geverifieerde koper

Discreet bestellen maakt het verschil

Het is fijn om te bestellen bij CA, je weet dat je bestelling de volgende dag wordt geleverd.

• Bart
  • Geverifieerde koper

Snelle service tegen een goede prijs

Condoom-Anoniem.nl is een aanrader! Niet alleen bespaart het je een eventueel ietwat gênant moment aan de balie wanneer je een pakje condooms koopt, het bespaart je ook de moeite om überhaupt naar een winkel te gaan. En het mooiste is dat het niets meer kost in de winkel, goede service dus.

• Simon

snel veilig anoniem

Condoom-anoniem is een site waar je makkelijk en snel je condooms kan bestellen met een groot assortiment.
En ze zijn snel met leveren zonder verzendkosten en je hoeft je niet te schamen niemand hoeft het te weten want ze leveren anoniem door de brievenbus.
Condoom-Anoniem is berijkbaar voor iedereen !

• Peter

snel en betrouwbaar

Goede snelle service

• Mieke
  • Geverifieerde koper

Discreet en snel, mijn weekend kon niet meer.. kapot

Snelle, discrete levering.. nu al twee maal. Ik zou niet weten wat ik er nog meer van zou kunnen wensen.
Good stuff :)

Een tevreden klant!

• Os

Snel en keuring bezorgd

Afhandeling en levering prima verlopen, netjes opgestuurd en in goede conditie ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!

• TC

Snel en betrouwbaar

De site is zeer makkelijk in gebruik en de levering van een bestelling is zeer snel, 1 a 2 dagen. De site is voorzien van alle informatie die nodig zou kunnen zijn.

• Dorien
  • Geverifieerde koper

Perfecte service en kreeg mijn bestelling de dag erna al in huis!

Bij deze wil ik vertellen dat ik enorm blij ben met de service die jullie bieden. Mijn bestelling kreeg ik binnen 24 uur in huis, en ook nog helemaal anoniem! Ook kreeg ik de juiste bestelling. Ik heb helemaal geen op of aanmerkingen. Prima service!

Condoom-Anoniem.nl Condooms

perfecte service dag erna in huis

goed, dag erna in huis

• René
  • Geverifieerde koper

Voor snel en accuraat de condooms bij jou thuis !

Goed, vlot en duidelijk in een anonieme verpakking in huis, klaar voor gebruik... !

Condoom-Anoniem.nl Condooms

snelle levering en goed verpakt.

voor veiligheid tijdens het vrijen hoef je niet de deur meer uit je krijgt eenzeer snelle levering en goed verpakt en het wordt annoniem bezorgt en nog gratis ook. hoe goed wil je het hebben? dit kan niet makkelijker en beter.

Condoom-Anoniem.nl Condooms

Door IDeal betaling veilig en gemakkelijk.

De bestelling wordt snel, slim en persoonlijk op brievenbus formaat geleverd. De informatie over de status van de levering is bijzonder goed.

• miep

lekker makkelijk en snel

Makkelijk om de bestelling te plaatsen en te betalen. Had de condooms 's middags besteld en 2 dagen later lagen ze al in de brievenbus in een discrete verpakking. Condooms zijn van goede kwaliteit. Kan het iedereen aanraden.

• hayat

snelle service, discreet geleverd

zou hier zeker opnieuw bestellen

Condoom-Anoniem.nl Condooms

Snelle levering, goede communicatie, discreet verpakt.

• c
  • Geverifieerde koper

snel geleverd wat ik wilde hebben

CA leverde mijn bestelling in een dag af. Snel, betrouwbaar en simpel.

• Dee

perfect afgehandeld

snel besteld en snel geleverd :)

• S.

In 1 dag bezorgd:D

Snel en discreet.

Super!

Supersnelle afhandeling van de bestelling. ! keer ben ik zelf vergeten om mijn huisnummer door te geven. Neeeee ze sturen het dan niet op naar bijv. je buren, maar sturen eerst een mail met de goede gegevens. Goed afgehandeld door CA zou ik zeggen. Een vertrouwde zaak, snelle levering en erg klantvriendelijk. Een ware aanrader voor iedereen. Als je dus een vertrouwd adresje zoekt moet je bij CA zijn. THX allot!

Condoom-Anoniem.nl Condooms

Super snelle en goede levering!!!

De site is duidelijk en overzichtelijk. Verder een hele goede en snelle levering van de bestelling! Erg tevreden!

Veel voor weinig

Bestelling geplaatst, betaald en binnen no-time was het geleverd. Kunnen we weer veilig aan de gang. Kwaliteit is wat we gewend zijn van Durex en van Condoom-Anoniem.

Perfecter kan niet!!

Snel,discreet,geen verzendkosten wat wil je nog meer!

• E.

Geen problemen mee gehad

Ik heb al een paar keer bestellingen geplaatst op Condoom-Anoniem.nl en deze waren sowieso binnen 2 dagen bezorgd. De aangeboden kwaliteit dat ik heb ervaren is zeer goed. Geen onwaarheden op de website over de aangeboden producten. Indruk : Zeer tevreden.

• Klaas.
  • Geverifieerde koper

Bestellen is super makkelijk en anoniem!

Bestellen bij ca is echt heel makkelijk met een ruime keuze dus voor ieder wat wils. Ook is het anomiem dus geen "gluurders" achter je in de rij bij de kassa. Heel prive dus en voor iedereen aan te bevelen.

• Mia

Geweldig!

Snelle, betrouwbare, veilige, goede service. Het pakket wordt netjes afgeleverd en is geheel anoniem. Echt super!

• jelle

Perfect

alleen was het zo onkenbaar dat pap het openmaakte:P

maar geen probleem bestellen en bezorgen was perfect
gebruik ook wel denk ik nog niet geprobeert

Condoom-Anoniem.nl Condooms

Altijd snel en zorgvuldig geleverd!

Ik vind het zo fijn om niet naar de winkel te hoeven gaan om condooms te kopen. Als ik ze op CA bestel dan zijn ze bijna altijd de volgende dag in huis. Zo fijn!

Condoom-Anoniem.nl Condooms

prima aanbod, snelle en goede service/verzending

Goede site, met voldoende aanbod. Verzending en betaling zijn prima geregeld

• d

geweldige site.

nooit problemen gehad, en altijd snel geleverd.

• Erik
  • Geverifieerde koper

Goede service, geen problemen.

5 sterren, , geen problemen, snel geleverd, na 18.00 besteld toch volgende dag nog in huis.

Geen enkele klacht,TOP!!

Zonder enig probleem anoniem condooms bestellen en ook zonder dat de postbode het door heeft thuis afgeleverd!

• SP

Snel en anoniem! :)

Niet duur en groot aanbod. Daarnaast snel in huis, dus handig!
En wel zo fijn dat aan het pakketje/envelop niet te zien is wat er in zit.
Handiger en zeker fijner dan in de winkel kopen.

Goede en snelle service

kan alleen maar zeggen zeer goed.

prima

Bestelling snel in huis.

• Michel
  • 2 Beoordelingen

Erg goed

Was erg goed. Was in eerste instantie een beetje bang dat mijn naam er toch op zou staan. Maar dit was allemaal goed gedaan. Was snel bezorgd.

Niks te klagen!

De prijs is prima, het bestellen en de betaling gaan prima en het is super snel in huis en heb er zeker plezier van gehad! Het assortiment is trouwens ook groot genoeg, verschillende merken verschillende soorten en ik vind het persoonlijk erg fijn dat je condooms los kunt bestellen zodat je sommige uit kunt proberen en niet direct een groot pak hoeft te kopen. Ze zijn ook goed verpakt bij de verzending zodat ze niet beschadigen. Niks te klagen

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten