[REPLY]
Heb al meerdere keren iets besteld en iedere keer was de site goed beschikbaar en gingen betalingen in een keer goed !(in tegendeel tot vele andere sites met iDEAL!) Ook vind ik het arrangement dat de site biedt groot en ik heb alles wat ik wil ! Kortom een zeer goede site ! Ik blijf er voorlopig nog wel me dingen bestellen ! :)
Ze verzenden heel snel
Het word in een grote envelop verzonden
Dat scheelt verzendkosten en er staat niet op waar het vandaan komt.
En in grootverpakking zijn ze vele malen goedkoper als in de winkels.
Ze hebben ook altijd leuke aanbiedingen.
Ik zou het iedereen aanraden.
Dit is helemaal goed voor elkaar we genieten met de spullen die we hebben gekocht en het is 100% anoniem afgeleverd dus zonder schamen veel plezier
De website is heel overzichtlijk. Makkelijk kan je alles vinden.
Snel levering en netjes verpakt.
Geweldige snelle en bovenal anonieme service.
Alles word je goed en duidelijk vermeld op de website. De afhandeling met ideal is goed en overzichtelijk. Ik heb gelukkig nog nooit iets hoeven retourneren dus daar kan ik geen oordeel over geven. Ook de klachten afhandeling kan ik niet beoordelen omdat ik tot nu toe geen klachten heb gehad over de bezorging of producten. Het is ook fijn dat je e-mails krijgt als bevestiging van je bestelling als hij word aangeleverd aan de post met de track and trace. Dit is heel erg fijn.
Goede producten en zeee te vreden meestal bestel je zo iets als je het wil gebruiken daarom is de snelle levering fantastische.
Goede producten en snelle levering. Ik ben te vrede.
Goede zaak met goede prijzen en snelle levering
Ik bestel al geruime tijd bij de condoom fabriek. Dit is zeer goed aan te bevelen.
's avonds besteld, volgende dag in huis.. dat was erg snel! Geen bijzonderheden meegemaakt dus niet met de klantenservice in aanraking geweest. Maar dit viel me al heel erg mee!
Pakket is prima ingepakt, alles zat er in en je krijgt eigenlijk altijd wel een cadeautje, leuk!!
Lekker snel geleverd en altijd wel een aanbieding of presentje.
Pakket was incompleet bezorgd. Gemaild en ontbrekende product werd meteen nabezorgd zonder problemen.
Niet te veel en niet te weinig keuze. Snelle en correcte levering. Helaas ging er niets fout, dan had ik hier nog wat nuttigs kunnen schrijven :).
Ik heb een bestelling gedaan en ik vond dat er goed werd vermeld als het product werd verzonden en dat ik de betaling annoniem kon doen en niet werdvermeld als condoomfabriek.nl het was echt superservice.
Bestelling geheel anoniem verstuurd! en leuk dat er een kortingkaart in zit voor de volgende bestelling
Een discrete en makkelijke manier om aan condooms te komen.
De bestelling wordt snel verwerkt en bezorgd.
Bestelling verliep vlot en volgens beschrijving. Pakket was annoniem en snel bezorgd
Pakketje werd netjes de volgende dag, geheel anoniem en kosteloos bezorgd, super!
Snelle en anonieme levering in ook nog afgesloten zakken om meerdere bestellingen gescheiden te houden.
Kan niet beter.
Hier bestellen scheelt het genante winkelbezoek volledig veilig en anoniem, een echte aanrader
De verzending is snel en alles is hartstikke netjes ingepakt!
ik heb nu 3 keer wat besteld en ik ben 100% tevreden
prijs is goed,kwaliteit is ook goed en levering is prima
wat wil je nog meer
Lekker makkelijk en snel besteld en ook nog niet te duur
Mijn bestelling om 2 uur smiddags geplaatst en betaald via ideal en de volgende dag lag er al een envelop op de deurmat.Ook is het fijn dat je de condooms los kan bestellen zodat je precies uit kan testen welk condoom het best bij je past en jij en je partner het lekkerst vinden.
Op deze site heb je genoeg keuzes en bestellen is zeer eenvoudig. Ik had me pakketje snel binnen. Aan het pakketje was niet te zien wat er in zat
Ik ben altijd erg tevreden met wat ik koop op condoomfabriek.nl en raad het aan om ook anoniem op deze site condooms te kopen! Geen gedoe meer met kopen bij een drogist en de schaamte die daarbij komt om condooms etc te kopen!
altijd de volgende dag al in huis ,ben zeer tevreden geef een dikke 10
en blijf bij jullie bestellen
Eenvoudige bestelling
anoniem indien gewenst
Billijke prijzen
kortom : gewoon een goede webshop
De betrouwbaarheid, de A merken en de discrete manier van aanleveren zal mij als klant blijven aantrekken.
Dit zou ik ook doen als ik jou was.
Goed spul voor weinig geld.
En binnen 2 dagen thuis