[REPLY]
Al mag de chrome ondersteuning van de website wel iets beter
Mijn auto staat vaak een week stil en de accu wordt dan zwakker. Op Conrad zag ik een accu-oplader met zonnepaneeltje die volgens andere kopers goed werkt, dus heb ik het besteld. Ik zocht ook nog iets om mijn pc te verhogen zodat er minder snel stof in komt, bij Conrad vond ik daarvoor een handige pc-standaard.
Hoewel er bij de bestelling iets niet helemaal goed ging op hun website is alles achteraf tóch gelukt en een paar dagen later bezorgd. Bestellingen vanaf 25- worden gratis bezord als je met iDEAL betaalt. De werking van de website zelf kan wel wat verbetert worden, de bezorgtijd ook, vandaar 4 sterren.
Met de after-sales bij hun heb ik nog geen ervaring...
A.K vond deze beoordeling nuttig
Wanneer Conrad het niet heeft, heeft (bijna) niemand het.
Jammer van de HOGE verzendkosten en eventuele verzekeringskosten voor het verzenden!!
Altijd prima afgehandeld ben ook zeer tevreden over Conrad
Vooral voor technische spullen is Conrad een goede winkel, maar de navigatie van de site is niet om over naar huis te schrijven.
Misschien niet de goedkoopste, maar hier klopt alles:
- goede communicatie
- afspaken komen ze na
- uitgebreid assortiment
Als je wat zoekt in elektronica is het raar als je het hier niet vind
Rick Molders vond deze beoordeling nuttig
Een paar maandengeleden een draaitafel gekocht bij Conrad. het werkt nog super voor de prijs/kwaliteitsverhouding. en de bestelling was netjes binnen de verwachte 2 leverdagen binnen. komt zeer zeker nog een volgende bestelling.
Snel, correct en relatief correcte voorraad indicaties.
Alleen wel onnodig duur.
hele goede produkten en niet duur en zeer klant vriendelijk top ga zo door tegen de klanten
Alles komt keurig netjes binnen en mag er een probleem zijn met de bestelling wordt dit snel opgelost via de klanten services van mij een dikke 10!
Een uitgebreid aanbod in allerhande electronica, gemakkelijk uit de catalogus of via de site, te bestellen en in "No Time" afgeleverd...easy en gemakkelijk !
Heb nu enkele keren gekocht via Conrad en ben er erg tevreden over. producten zijn goed en ze leveren snel.
Groot assortiment, keurige levering, alles echt goed en veilig verpakt. Juiste en volledige artikel omschrijving!
Lijkt nog steeds vooral een business to business website. Moeilijk om iets te vinden.
Alles wat je besteld wordt snel en correct afgeleverd.
al jaren klant en zeer leuke aanbiedingen en speciale producten een echte aanrader
Zo hoort een webshop te zijn.
Goede communicatie en snelle levering
Snel en goed geleverd. Handig dat de site beoordelingen van producten door gebruikers bevat.
al regelmatig hier wat gekocht, prima bedrijf fantastische service en snelle levering, aanrader
Geweldig bedrijf net een grote speelgoedwinkel voor volwassenen. Leuke producten en een attente klantenservice. hier ga ik zeker vaker bestellen.
Prima leverancier. Alleen levertijd soms wat aan de lange kant.
alles was goed ook de tracking van het pakket
Ze hebben een zeeeer breed assortiment, leuke aanbiedingen en de meeste handleidingen gewoon te downloaden. Prijzen zijn goed
het is goed maar voor de besteling te plaatsen met het paswoord heb ik altijd problemmen
Altijd prima en snel geleverd. De omschrijvingen op de website zouden wel eens wat beter kunnen. Soms wat knullig vertaald. En soms wat kleine of eenzijdige foto's.
Goede spulletjes, overzichtelijke soms wat trage site professionele snelle afhandeling, geen verzendkosten en als je al eens een probleempje hebt dan wordt dat snel, vriendelijk en correct opgelost.
Heb al veel besteld bij deze online electronica zaak ( ze verkopen veel meer trouwens ) en tot nu toe ben ik nog nooit teleurgesteld.
Wel zelf goed uitzoeken wat je besteld natuurlijk, maar aan Conrad zal het niet liggen.
Ook de retour service is prima geregeld, duur soms wel wat lang, maar als je dat eenmaal weet is dat geen ramp.
5 sterren !
Eerste bestelling gedaan: enke lpositieve ervaringen.
Had bij Conrad een Mannesmann momentsleutel besteld.
De bestelde momentsleutel was na 1 keer het verlengstuk erop en eraf gehaald te hebben al defect (kogeltje bleef erin zitten).
Nagelnieuwe momentsleutel teruggestuurd en na maar liefst 3,5 week een ander exemplaar ontvangen.
Dit was geen nieuwe momentsleutel maar een tweedehands opgelapt exemplaar met vele gebruikssporen en daar ging ik natuurlijk niet mee akkoord.
Conrad gemaild, dat was volgens de medewerkster niet de bedoeling en er zou een nieuw exemplaar opgestuurd worden.
Na 3 dagen een andere momentsleutel ontvangen, wederom een opgelapt exemplaar met nog meer beschadigingen dan de vorige en het vuil (combinatie van prut en olie) zat tussen de kieren van het handvat.
Conrad gemaild en de medewerker gaf aan dat alle momentsleutels die zij op voorraad hadden liggen nieuw waren.
Nadat ik aangegeven had dat hij de meegestuurde foto's maar eens even goed moest bekijken mocht ik de momentsleutel alsnog terugsturen.
Omdat ik niet weer 3,5 week wilde wachten heb ik ze uiteindelijk maar even gebeld en naar aanleiding daarvan zou er meteen een nieuwe momentsleutel opgestuurd worden.
Na een paar dagen de momentsleutel ontvangen, wederom een tweedehands opgelapt exemplaar met vele gebruikssporen.
Nu, 2 maanden verder en na het ontvangen van 3 tweedehands opgelapte vodjes, heb ik uiteindelijk maar de moed opgegeven.
Eindconclusie:
Je betaald voor een nieuwe momentsleutel en je moet het uiteindelijk na alle inspanningen doen met een tweedehands, beschadigd en opgelapt vodje.
En Conrad komt haar afspraken niet na, een nieuwe momentsleutel toezeggen is een nieuwe momentsleutel leveren dus niets anders dan dat.
Heb al vaker artikelen besteld bij Conrad. hierbij zijn de leveringen altijd snel goed verzorgd. Daarnaast hebben ze ook een mooi assortiment.
Echter heb ik +/- een maand moeten wachtten tot mijn retour pakket gecrediteerd werd wat ik erg jammer vind....
voordat ik begin wil ik wel even vermelden dat ik maar een product heb besteld op conrad.nl!
Ik was dus op zoek naar een externe harde schijf voor de opslag van mij video's. Na een tijdje zoeken kwam ik terecht bij conrad. De site ziet er goed uit en geeft een goede eerste indruk. Nadat ik een tijdje rond heb gekeken besluit ik om een verbatim 2TB harde schijf te bestellen. Alles gaat goed tot ongeveer 4 dagen na de bestelling (het product hoort op dat moment al geleverd te zijn volgens de site). Ik krijg een e-mailtje dat het product (misschien!) een werkdag later kan arriveren. Drie weken later is het product nog steeds niet binnen. Ik stuur een mailtje om te vragen wat er aan de hand was. Als antwoord krijg ik dat er al een tijdje problemen zijn met de inkoop van de producten en dat de huidige leverancier mijn product niet meer wil leveren en dat ik het geld wel terug krijg op mijn rekening (dit was gisteren). Ik vind het erg jammer dat ik er zelf achter heb moeten komen dat ik dit product waarschijnlijk nooit zou hebben ontvangen. Op dit moment heb ik het geld nog niet terug op m'n rekening en ik betwijfel het of dit voor de kerstvakantie zo is.
m.v.g.
Jorn
nog even afwachten hoe de afhandelig en terugbetaling van een retourzending verloopt. Gaat dat goed dan komt er een ster bij
De communicatie is niet altijd goed bij late - of naleveringen
Je hebt een enorme keuze bij Conrad. ze leveren goed verpakt, en snel. met een goede verzender. Een aanrader om eens op de site rond te kijken.wedden dat je wat vindt?
Fijn dat dit bedrijf ook via acceptgiro betalinge accepteert; dat zijn nog maar weinig bedrijven die dat doen. Bij Conrad sta ik al automatisch op acceptgiro. Uiteraard bij een hoog bedrag vooruitbetalen, er zijn nu eenmaal ook mensen op deze wereld die niet eerlijk zijn. Ik weet dat als ik iets bij Conrad koop, dat het altijd goed is of anders direct wordt opgelost.
Ik heb 3 verschillende artikelen besteld met de term "op voorraad" levering 2 tot 4 dagen.
Direct na betaling krijg ik een mail dat twee artikelen pas 3 weken later geleverd zullen worden. Toevallig? Nee. Dit komt vaker voor.
Daarnaast is de levering bij Conrad erg traag.
Prima bedrijf, snelle en correcte levering, maar de producten zijn op veel internetshops veel maar dan ook veel goedkoper. laat je dus niet van de wijs brengen door hun goed verzorgde site.
mocht je toch dingen willen kopen dan is dit verder een prima bedrijf.
ginkie
Normaal zou ik de CPU koeler bestellen bij een 'computerwinkel'. die bleek echter met verzendkosten duurder te zijn dan...
silver12
goed duidelijk muis snel binnen. vooraf betaald...
sweltsy
Ik had de memory stick bij Conrad gekocht. Ze waren maar iets duurder dan de concurrentie (anderhalve euro geloof ik). Aangezien ik tot nu toe altijd zeer tevreden...
anonieme bezoeker
Toen ik een vraag had over de keuze van een product, getuigde het antwoord niet van...
Heel goed...
anonieme bezoeker
De website van Conrad werkt goed, maar oogt in mijn ogen erg druk. Verbeterpuntje dus om...
Ab Steeman
Perfecte en uiterst betrouwbare webwinkel. Feilloze...
Frank456
Ik ben tevreden met de producten van Conrad, alleen je moet wel goed rond kijken op internet sommige artikelen zijn elders stukken goedkoper ! Bijvoorbeeld halfgeleiders hex mosfet die kosten op...
Jakoba007
Achtergrond Conrad Conrad is van oorsprong een Duits Bedrijf, het moederbedrijf is ook nog altijd gevestigd in Duitsland. Conrad is niet begonnen als webshop, ik heb een hele andere herinnering aan...
Sasha83
Meerdere malen besteld and so far so GOOD. Lage prijzen, kwaliteit goed, vriendelijke klantenservice. Overzichtelijk. Gewoon in 1 woord TOP! Ik had per ongeluk een verkeerde artikel besteld. op het...
fredw
site ok, registratie snel, winkelen snel, iDeal prima.1 mail met gegevens, 1 mail met bestelbevestiging, 1 mail met INFO TNT track and trace.Geachte...
PA1HR
Het assortiment is zeer groot.Ik hoef geen...
beks
Set wii microfoons gekocht, de meesten die er in omloop zijn werken erg slecht met de wii,...
Beslist.nl gebruiker
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.beslist.nl geen beoordelingen vrijgeeft.
Kelkoo.nl gebruiker
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.kelkoo.nl geen beoordelingen vrijgeeft.
Kieskeurig.nl gebruiker
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.kieskeurig.nl geen beoordelingen vrijgeeft.
Wugly.nl gebruiker
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.wugly.nl geen beoordelingen vrijgeeft.