We are hiring!

2.114 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.114)

Goed geregeld

Bij Conrad is alles goed geregeld.
Bestelling komen zonder problemen aan op het juiste adres.

Featured review of Conrad Electronic

Conrad Electronic

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.

Tevreden!

Een ruim assortiment, goed navigeerbare site - als je tenminste weet waar je moet zoeken. Prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar de levering is dan ook behoorlijk snel.

Goede prijzen

Goede service, levering tussen de 2 à 3 dagen.
Dus, ik ben héél tevreden en raad het iedereen aan.

iets te weinig details

Jammer dat de winkel in boekelo niet meer bestaat
Op internet iets te winig details van wat je koopt.

Conrad Electronic

Bestelling is meestal de volgende dag in huis

Geweldige service

Goed en uitgebreid assorti

Zeer groot assortiment voor elektronica en gadgets fans.Het bedrijf timmert al vele jaren aan de weg en in jaren 80 bestelde ik al vaak elektronica spullen, Prijzen zijn sindsdien wel wat te hoog geworden, Service is erg goed. Zo was een memory stick defect Koste maar 15euro. Na half jaar stuk, gebeld, teruggestuurd en geld terug. Prima.

Kan beter

conrad is helaas vaker wat duurder dan andere aanbieders

Conrad Electronic

Veel keus voor een mooie prijs

groot asorty

Hebben altijd wat in de aanbieding

Perfect!

Door mijn eigen schuld bestel ik 12 eenheden van elk 10 moeren, in plaats van 12 moeren. Ik vind de prijs wel wat hoog, maar ik kan die gekke moeren ergens anders vinden. De volgende dag, als het pakketje binnenkomt, merk ik mijn stommiteit. Ik bel de klantenservice en leg uit wat ik gedaan heb: "dat kan iedereen overkomen, stuurt u het teveel maar terug naar ons antwoordnummer". Een paar dagen later staat het teveel betaalde bedrag alweer op mijn rekening. Dit noem ik nog eens KLASSE, wat een perfecte klantenservice!

Conrad Electronic

Leuke en kwalitatieve produkten een echte aanrader

• JTW
  • R'veer, NL
  • 1 Beoordeling

Reasonable, but not customer orientated

We ordered parts from Conrad for several years, via my personal account and then recently a business acccount. I thought the service justified the extra expense, but man was I wrong.

Everything was ok until we made the business account. Where we had an account and Conrad had permission to automatically take the payments. Except something went wrong and I get a letter from a deurwaarder. Then Conrad really upset us!

1) We gave permission for money to be taken, Conrad turn around and say we didnt
2) The deurwaarder tries to charge us 2x the maximum allowable frees
3) Conrad do not answer my requests to find out what payments need to be made, our order history is deleted too.
4) They show no interest in the deurwaarders deviant behaviour in their name. Despite it clearly being objectionable.
5) They show no interest at all in finding a solution to the problem, and do not answer the mutliple emails I sent.
6) They made ZERO effort to contact us via mail, email or telephone during this entire fiasco.

I wish I knew this a few years ago, We would have spent our thousands of euros somewhere else. Luckily the problem with the deurwaarder is only for a hundred euros or so, the principle is a far bigger issue for us.

We will never buy from them again. That much is sure.

• Mark
  • Almere, NL
  • 2 Beoordelingen

Blijf weg van

Ze zijn betrouwbaar, maar wel het duur optie. Ze publiceren alleen mijn goede product recencies, en als je een probleem heeft, zijn ze niet geintresseerd, en ook heb ze weinig kennis.

snelle levering

goede service en garantie

Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment bij Conrad, vind je vrij wel altijd wat je zoekt.

Conrad Electronic

Prima levering, site is minder toegankelijk

Rugspuit als aanbieding gekocht. Prima prijs en product. Snel geleverd.
Site mag beter. Deze is niet overzichtelijk

Conrad Electronic

Snelle levering van bestelde artikel

Ik vind dat conrad een super groot assortiment heeft. Ik kan altijd vinden wat ik zoek, soms de raarste onderdelen.
Het bestelde was binnen 2 dagen geleverd. Voor zoveel kleine onderdeeltjes vind ik dat heel knap.

Conrad Electronic

Site is erg slecht, niets is makkelijk vindbaar

De site is heel erg beroerd. Ik kan er niets vinden.

Ik zoek naar iets en wordt gespammed met het ander. brrrr.

Prima webwinkel voor electronica

- snelle levering van de bestelde artikelen
- snel thuisbezorgd
- goede kwaliteit van artikelen
- duidelijke koopbon
- via e-mail wordt je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Wel moet je goed zoeken op de website, deze is niet altijd logisch.

Conrad Electronic

Onduidelijke site, traag met leveren

De site is onoverzichtelijk, het is niet altijd duidelijk wat wat is. Paar keer een ander product ontvangen dan wat ik besteld had. Ik koop iig niet meer bij Conrad.

moeilijke spullen, moeilijke site

ik kan op conrad nooit goed mijn weg vinden, ik vind niets op mijn zoekopdracht, terwijl ik denk dat ik toch typisch een conrad artikel aan het zoeken ben, of ik vind een hele lijst met dingen en kan dan uit de summiere beschrijvingen totaal niet opmaken of dit wel of niet is wat ik nodig heb. (ben dan ook niet een hardcore techneut en mis voorkennis)
ik weet niet hoe het tegenwooridg gesteld is, maar vroeger vond ik de retourprocedure omslachtig en kostbaar.

Conrad Electronic

Al jaren een van de betere.

Al jaren bestel ik materialen bij conrad (ergens vanaf 1995, toen nog vanuit de papieren catalogus).
Afgezien van kleine probleempjes welke keurig zijn afgehandeld nog nooit klachten gehad.

• T. H.
  • Amsterdam, NL
  • 7 Beoordelingen

Van oudsher de vakkundige electronica specialist

Van oorsprong Duitse electronica en electronica onderdelen specialist met ruime ervaring en dat merk je: weinig tot nul fouten in hun bestellingen en als er toch onverhoop iets verkeerd gaat krijg je prompt je geld terug. Heeft hun klantenservice nog in eigen beheer en dat houdt in, dat vragen echt aandachtig worden bestudeerd en naar behoren wordt beantwoordt. Voorbeeld: ik had een keer een vraag over de max. temperatuur van hun piezo soldeerpen... stond nergens... werd gewoon voor me opgezocht en netjes per email medegedeeld. Zo hoort het!

Grote pluspunt bij Conrad: regelmatig aanbiedingen die ook echt aanbiedingen zijn en de acties/cadeaus: geen prullaria, maar echte handige spullen krijg je er soms bij als je een minimum bestelbedrag volmaakt.

keuze te over, perfect

Voor bijna alles iets te koop
Uitstekende service.

Conrad Electronic

vanaf de bestelling tot de levering goed op de hoogte gehouden

zeer goede kwalitatief product zeer te vrede
zeer goede af handeling
is een aan rader

rinus

Goed en snel!!!

Groot assortiment

Conrad Electronic

Een groot assortiment, tegen een redelijke prijs

Veel electronica. Jammer genoeg geen winkel in Nederland.
Maar via de webshop eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

• Dirk
  • Dirk
  • Amsterdam, NL
  • 10 Beoordelingen

Conrad heeft alles!

Meerdere malen bij conrad producten aangeschaft, van LEDjes tot kleine 12V DC motoren. Het assortiment loopt erg uiteen, dus voor ieder wat wils! Gratis bezorging boven de €25,- wanneer er betaald wordt met iDeal. Prima levertijd en overzichtelijke site!

Helemaal top.

Conrad Electronic

Tot 2 weken levertijd op artikelen in voorraad!

Conrad heeft een uitgebreid assortiment. Wel moet je scherp op de prijs letten omdat Conrad in vergelijk met anderen soms heel erg duur is. Dus altijd eerst goed prijzen vergelijken.

Bij het plaatsen van een bestelling voel ik me wat levertijd betreft vaak voor de gek gehouden. De meeste internetwinkels leveren je bestelling de volgende dag, of anders de dag daarop.

Bij Conrad duurt dat allemaal een stuk langer. Tijdens de bestelling kun je zien of het betreffende artikel op voorraad is. Als je de bestelling afrondt en betaalt krijg je een bevestiging van je bestelling waar bij ieder artikel dat in voorraad is staat dat het over 2 tot 4 dagen beschikbaar is. Er staat zelfs: “Uw bestelling zal, mits op voorraad, binnen 2 werkdagen worden bezorgd.” Denk niet dat je het dan ook in huis hebt! Pas na die tijd krijg je namelijk een email met: “Uw bestelling is vandaag naar u verstuurd en wordt binnen twee werkdagen bezorgd.”

Het lijkt erop dat Conrad hooguit één keer per week op donderdag pakjes inpakt en verstuurt. Dus nogmaals enkele dagen wachten waarbij zaterdag en zondag natuurlijk niet meetellen. Je krijgt na enige tijd zelfs een Track&Trace code. Denk niet dat je pakje dan ook onderweg is. Er staat: “Deze track and trace link zal pas werken nadat het pakket is ontvangen en verwerkt bij TNT. Dit is ongeveer 2-4 werkdagen nadat u deze e-mail heeft ontvangen.” Het pakket is wel aangemeld, maar dus nog steeds niet verstuurd.

Als je pech hebt komt er zelfs nog een bericht: “U ontvangt uw bestelling waarschijnlijk iets later...”, en om dat goed te maken een code om bij je volgende bestelling 10% korting te krijgen, maar dan moet je dan wel binnen een maand bestellen. Ja duh! Korting op de gedane bestelling zou meer in de richting zijn.

Kortom, het kan twee weken duren voordat je bestelling met voorraad artikelen daadwerkelijk binnen is terwijl de verwachting wordt gewekt dat het 2 tot 4 dagen is, en zelfs dat is al lang. Wat levertijd betreft maakt Conrad de verwachting zeker niet waar.

Conrad Electronic

Slecht bedrijf en vol spam

Waar de meeste webwinkels toch wel snel leveren zit je bij Conrad al snel een week te wachten,klopt er iets niet dan moet je rommelen via credit nota's en dagelijks heb je spammailtjes waar je je niet van kan afmelden,ik kocht een thermometer met 3 sensors,los in een doos gegooid,kapot en de handleiding ontbrak,nee dit wordt hem niet en als je een beetje rondshopt kom je elders stukken goedkoper aan je spullen.

Conrad Electronic

Scherpe tarieven, snel geleverd.

No nonsens website met duidelijke informatie mbt producten. Veelal de goedkoopste. Snel geleverd. Zéér brede keus. Do i need to say more? (nee, ik heb geen aandelen ;-))

dit is the place to be

Hier vindt je werkelijk alles.....Met perfecte service

Goed geregeld

Klopt wat er beloofd wordt

prima service

prima prijs/kwaliteit

prima spul

Ik vind het een goed bedrijf. snelle leveren. goede spullen. voldoen aan mijn verwachting

goed en snelle leverin,gen

snel en goed prima prijs kwaliteit

Geleverd volgens afspraak

Meerdere malen besteld. Altijd op tijd geleverd. Product altijd in orde.

Conrad Electronic

snel bezorgen, veel keus, goedkoop!!

Is veel keus, heb al vele malen iets kunnen kopen dat veel duurder in de winkel was, leveren gaat ook snel.

goed

goed super

met vriendelijke groeten van michel

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten