We are hiring!

• BEOORDELINGEN (13)

Featured review of Cookoutshop

Cookoutshop

Dit moet je echt doen.

Ondanks het weer vorige week toch een BBQ gekocht via deze site. Wat een groot assortiment wist niet dat er zoveel keus is. Heb uiteindelijk voor een Brada gekozen. Devolgende dag werd hij al geleverd in een prima verpakking met goede nederlandse handleiding. Was verbaasd over de kwaliteit. Gisteren was het dan zover we hebben heerlijk gegeten. Wat werkt die BBQ perfect. Ik adviseer iedereen deze site en het merk Brada. Perfecte prijs kwaliteit verhouding.

Cookoutshop

Slechte service

Omdat de webshop ook gelinkt is aan enkele zaken, hadden wij het volste vertrouwen in de Cookoutshop. Helaas liet de levering ernstig op zich wachten. Zo verkondigen ze op de site binnen 48 uur te leveren, maar in totaal hebben wij ruim een week op de bestelde barbecue te moeten wachten.
Natuurlijk meerdere keren telefonisch contact gezocht en zij garandeerden levering de volgende dag (wat dus niet gebeurde). Daarnaast kreeg ik ook enkele keren niet de juiste persoon aan de lijn en zou ik worden teruggebeld, helaas is dit nooit gebeurd (en dat drie keer)...
Gelukkig is de barbecue inmiddels geleverd, maar in het vervolg zou ik vanwege het gebrek aan service niet zo snel weer voor de Cookoutshop kiezen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten