[REPLY]
Geweldig bedrijf. Ik werd echt gewoon al blij toen ik alleen de doos zag. Heel origineel! Er staan leuke teksten/dingetjes op de doos die het heel uniek maakt. Ook een super snelle levering. Ik bestelde het s'avonds en ik had het de volgende dag om 1 uur al binnen. Terwijl pakketjes meestal rond 5 uur bezorgd worden.
Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden en hopelijk moet ik er binnenkort weer iets bestellen.
Snelle levering. Heldere informatie bij producten.
Ik heb hier voor mijn verjaardag een tablet besteld en de volgende dag kreeg ik deze keurig verpakt al thuis.
Toen deze na een tijdje niet goed meer werkte was ook de reactie op mijn vragen via de mail duidelijk en snel. Keurige services!!
Mijn MP$ speler de Galaxy s5 wifi was kapot. Het zou 2 weken duren maar niks gebeld ja hij was van Samsung terug gekomen bij Coolbleu maar ze hadden hem daar getest en hij was nog niet goed dus weer terug naar Samsung. Weer 2 weken verder nog niks weer gebeld en ze vonden het toch wel lang duren. Dit was dus vandaag maar ze zouden kijken dat het voor het weekend zou worden opgelost een uur later mailtje ze sturen een nieuwe. Prima service mensen van Coolbleu! Raad jullie ook echt aan bij vrienden en kennissen!
Petrie vond deze beoordeling nuttig
In de winkel gaat het netjes, bezorgen gaat netjes, en vooral supersnel! Veel webshops zouden een voorbeeld aan dit bedrijf moeten nemen!!
Zeer goede service en snelle levering. Topwinkel !
Ik heb nu al bij meerdere coolblue stores besteld en ik ben gewoon echt super tevreden! Goede service, snel in huis en goede kwaliteit.
Prijzen zijn aan de hoge kant maar verder ok
Site is niet altijd even duidelijk vind ik
Gratis verzending en eerlijk bedrijf. Zelfs als je uw product moet terugsturen is het gratis.
Zeer goede producten
Veel producten
Goede prijzen
Snelle levering en goed retourbeleid.
Geweldig, bestel mijn telefoon op 27 februarie, en heb hem 29 februarie al in huis!
geweldig!
gr sidney
direct na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik al een smsje met de mededeling dat het pakket onderweg was gewoonweg super
Zeer goede winkel.Snelle levering,goede service.
Maar of dat altijd meer geld waard is? Zij zullen stellen van wel,zou ik ook doen om te verantwoorden dat ik de duurste ben.
Neem bv een router D-link DIR-655 behoorlijk oud model.Is al een tijdje in de aanbieding. Voor 65euro(computerland) . Zelfs voor 60euro is hij te vinden. Maar Coolblue heeft een actie prijs !!Daar mag je hem voor 80euro kopen..Wouw wat een vrienden prijs ;-)
Nogmaals vind het niet erg meer te moeten betalen voor kwaliteit service en doe ook zaken met coolblue maar het zou prettig zijn als zij eens echt een actie prijs zouden hanteren!
We kopen vaak dingen bij de coolblue shops, van boormachines tot koffie zet apparaten. Het is een nette site, en een goede prijs. Alles wordt altijd netjes op tijd bezorgt zoals op de site staat, en je wordt goed geholpen door de klantendienst.
2 maal iets besteld bij hen, 2 maal 's anderendaags geleverd.
Altijd op tijd, correcte email opvolging, goede uitvoer van garantie. Misschien niet altijd de goedkoopste, wel de beste dus daarom nummer 1.
Coolblue levert snel, levering is gratis en prijzen zijn één van de laagste op de markt. Lijkt dus zeer ideaal, en is het ook, tot dat er iets kapot gaat.
After service is zo zwak, het duurt zo lang en de kans is groot dat het product niet degelijk hersteld en je het dus nog eens terug moet doen. Mijn HP IPAQ datamessenger ben ik zo maar liefst 6 maanden kwijt geweest. Mijn netbook eveneens nu al 2 maanden, en hij is dan nog niet in orde.
Ze controleren gewoon je product nog niet als ze het terugkrijgen van het bedrijf, welke essentiele fouten kan je maken? Ze sturen het gewoon domweg terug. Ik zei dat mijn pc geen draadloze netwerken kon detecteren. Ik krijg hem terug en hij kan nog steeds geen draadloze netwerken detecteren, hallo???
Coolblue pakt teveel hooi op zijn vork en heeft ondergeklassifeerd winkelpersoneel en technisch personeel zo blijkt. De communicatie verloopt nog wel ok, maar je krijgt altijd een andere medewerker en dus na 7 keren teruggaan beschouwen ze het nog steeds alsof je met een nieuwe klacht aankomt. Prioriteiten stellen of echt moeite doen, doen ze niet, zelfs niet voor goede klanten die regelmatig zaken kopen. Kies dus NIET voor cooblue, maar betaal 5€ meer en geniet van degelijke en kwaliteitsvolle service bij en electro zaak.
Simon Chovau vond deze beoordeling nuttig
Dit was mijn 1ste bestelling bij dit bedrijf wel van gehoord nu ook zelf ervaren bestellen gaat simpel via de site, vervolgens is je order onderweg kan je simpel volgen via het track en trace system van TNT Post , het betreft hier een carkit de Jabra Cruiser 2 ,
Apparaat heel simpel te koppelen met m'n gsm blackberry direct uitgeprobeerd het werkt echt !!!! prijs is goed je kan zelf bepalen hoe je dit betaald vooraf met iDeal of bij afleveren.
En oja app. zat erg goed verpakt met bubbeltjes folie in ruime kartonnen doos alles was binnen 3 dagen in huis besteld op 31dec en 3 jan binnen
's avonds om 22.30 uur een Laptop besteld, volgende dag had ik hem rond 12.00 in huis. De laptop bleek een fabrieksfout te hebben; de display deed zo af en toe rare dingen.
Direct gebeld met de klantenservice, die stelden voor om hem om te ruilen. Echter na ontvangst bij Coolblue wordt eerst gekeken of het probleem te reproduceren is. Omdat het probleem niet continu optrad en ik ook niet echt kon achterhalen wanneer wel/niet, heb ik een filmpje gemaakt van wanneer het wél gebeurde en dat achter gelaten op de desktop van de laptop. Vervolgens alles in originele verpakking teruggestuurd. Had binnen 6 dagen (4 werkdagen) een nieuwe laptop thuis.
Ik heb de afgelopen jaren diverse artikelen gekocht bij de webshops van Coolblue en dat gaat altijd razendsnel. De informatie op de site is uitstekend, de reviews van gebruikers zijn eerlijk en nuttig. Coolblue is niet de allergoedkoopste maar dat hoeft voor mij ook niet. Ik ben best bereid een beetje meer te betalen voor de toegevoegde waarde die Coolblue mij geeft.
CoolBlue is sterk op het gebied van verkoop. Je krijgt wat je wilt vrij snel en waarschijnlijk ook doorgaans net iets goedkoper dan elders.
Ze hebben bij mij echter bewezen waarom ze hier zoveel aandacht aan kunnen besteden, de after care is flut.
Mijn Nokia E72 is binnen een halfjaar 3 keer teruggegaan voor hetzelfde euvel.
De eerste keer was de verwerkingstijd ongeveer een maand.
De tweede keer is cool blue hem vergeten op te sturen (geen contact met reparateur nog verzekeraar door cool blue).
De derde keer is de telefoon meer dan 1,5 maand weggeweest. Meer dan de helft van deze 7 weken heeft het geduurd voordat de telefoon bij de reparateur terecht is gekomen.
De telefonische helpdesk stuurt je van het kastje naar de muur, de after care is de winkel is nog slechter. Erg ongeintresseerd personeel, schuift alles af op de verzekering (die op haar beurt hetzelfde doet richting CB).
Bespaar jezelf de ellende, en doe geen zaken met dit bedrijf.
Simon Chovau vond deze beoordeling nuttig
Uitermate dramatisch onprofessioneel bedrijf waar iedereen langs elkaar heen werkt.
Ik bestel (de) minimaal voor 2000 euro in de maand bij Coolblue echter er gaat zo veel mis dat ik er mee gestopt ben.
Voorbeelden:
-Kapotte laptops
-iPhone niet sim-lock vrij, terwijl deze wel zo was besteld en een defecte batterij
-defecte Canon EOS 60D
-Blackberry geen simlock vrij terwijl wel zo besteld.
-producten besteld die nooit zijn aangekomen, zonder melding
Vervolgens onbeschoft te woord gestaan aan de telefoon en er werd keer op keer moeilijk gedaan over mijn klachten. Als klap op de vuurpijl ben ik nu al 2 maanden aan het wachten op mijn simlockvrije Blackberry en nog steeds geen ontvangen.
Ik ben er klaar mee het wordt weer bol.com
Mensen koop niet bij Coolblue wat zij komen hun afspraken niet na en ik krijg sterk het vermoeden dat zij heel goedkoop ergens in het Oostblok hun producten inkopen. Tevens is de mediamarkt vaak 10/15% goedkoper dan Coolbue.
Simon Chovau vond deze beoordeling nuttig
Een aantal dagen geleden heb ik een nieuwe telefoon binnengekregen ivm mijn nieuwe baan. Dit was een Blackberry.
Ik snapte er helemaal niets van. Toen hoorde ik via een vriend over de servicebalie van Coolblue.
Ik ben toen naar de oudedijk gegaan in Rotterdam en ben daar keurig geholpen. Hij heeft de instellingen voor mijn email verzorgd en mij uitgelegd hoe ik er het beste mee om kon gaan.
Omdat ik een iPhone heb was ik daar niet zo mee bekend. Nu kan ik alle 2 de toestellen op een goede manier gebruiken.
Dankjewel Coolblue
Boormachine gekocht: uitstekend product en service van Makita.
Coolblue gaat echter de mist in. Standaard worden deze boormachines met koffer geleverd. Coolblue doet het zonder om toch maar enkele euro's te besparen, doch vermeld dit niet duidelijk. Ik noem dit klantenbedrog/-misleiding.
After sales: kennen ze dat bij Coolblue?
Zijn ze makkelijk per mail bereikbaar? Ik vind van niet.
Reageren ze op een review? Mijn negatief review werd niet op hun website gepubliceerd. Tot zover de geloofwaardigheid van de Coolblue reviews.
Simon Chovau vond deze beoordeling nuttig
Ja,nette en snelle bestelling!maar,als iets defect is ,is het heel wat mindergoed!!!!Hele procedure eer dat je je pakket kan opsturen.En dan moet je steeds 1dag wachten op de volgende mail.Ja,zo ben je wel buitent de 14-dagen terugstuur actie als je niet uitkijkt.bahhhhh
Simon Chovau vond deze beoordeling nuttig
Vrijdagavond rond 20:00 gebeld met de helpdesk van www.digicamshop.nl (is ook Coolblue) voor wat informatie over een digitale camera. Deskundig te woord gestaan en advies gekregen over de mogelijkheden. Daarna voor 21:00 uur de bestelling geplaatst. Vervolgens keurig bevestiging via mail en SMS gehad met daarin Track & Trace code van je pakket. De volgende morgen rond 12:00 uur werd het pakketje al thuis bezorgd. Al met al zeer tevreden. Dikke 5 sterren.
gratis verzending.
voor 22 uur besteld [op werkdagen] al de volgende dag het bestelde in huis.
sms-je of email ontvangen wanneer een product weer leverbaar is.
bij vragen kundig en snel advies.
heel tevreden met de coolblue shops.
door Coolblue en bol.com zie je mij haast niet meer bij de mediamarkt. supersnelle levering en altijd voorzien van de product die je moet hebben.
top!
Gisteren een PowerPad voor mijn telefoon besteld en vandaag geleverd !!
Geweldige snelle en goede service.
Duidelijke info om het pakket te volgen.
Goede artikelen voor een lage prijs.
Aanrader !!
Bestel graag bij de telefoon deel van coolblue vanwege de zeer ruime assortiment en snelle bezorging.
Afgelopen vrijdag een siemens gigaset besteld en zaterdag ochtend bezorgd!
al een paar keer iets besteld en zeer tevreden. super snelle levering en netjes een bericht als het wat langer gaat duren !!!!
Coolblue is een goed bedrijf. Regelmatig bestel ik op een van hun websites producten. Is het product niet op voorraad dan kan je een bericht per e-mail ontvangen. Over het algemeen is de verzending gratis en heb je voor 22.00 uur op werkdagen besteld dan heb je het over het algemeen de volgende dag. Misschien niet altijd de goedkoopste maar wel een van de beste.
Heb bij Coolblue verschillende producten besteld. Meestal altijd in de avond, Maar nog wel altijd op tijd zodat deze de volgende dag geleverd werd. Site hebben altijd een vaste indeling en is ook overzichtelijk.
Coolblue is niet altijd de meest goedkope bedrijf. Maar kwa service en snelheid van leveren raad ik dit bedrijf echter wel aan!
Peter-Paul vond deze beoordeling nuttig
Had voor mijn mobiel een hoesje besteld, toen deze verzonden was kreeg ik de track en trace code. Helaas, was het pakket zoekgeraakt of zoiets tijdens transport. heb toen contact opgenomen met CoolBlue en ik moest 1 papiertje invullen, toen ik die had ingevuld en opgestuurd naar hun, kreeg ik een nieuw track en trace bericht, ze hadden mij gewoon nieuw product gestuurd!
Ik ben dan ook enorm tevreden over de service van dit bedrijf. Echt een aanrader en 5 sterren waard.
Tevens had ik hier mijn Sony Ericsson Xperia X10 gekocht en persoonlijk opgehaald bij het filiaal in Rotterdam. Dit omdat ik eerder slechte ervaring had met een ander bedrijf (dutchfone.nl zie mijn beoordelingen).
Ik ben hier netjes geholpen en ze hebben mijn geholpen het telefoontje in te stellen, zodat ik bij hun winkel (had hun vertelt over Dutchfone) wel met een goed gevoel weg kon. Echt SUPER service, dit had ik nog nooit meegemaakt. Ze vertelde me dat ik ook altijd kon bellen en mocht ik het garantiebewijs verliezen was ik altijd nog in het systeem bekend.