[REPLY]
altså spillet så meget fedt ud men kan ikke få det til at virke om det så er fordi at det ikke kan arbejde sammen med windows 8 så virker det altså ikke-.-. det stod ikke noget om at det ikke virkede på windows 8 så er lidt træt af at have spilt mine penge
og min datter er yderst glad for at animal crossing kom på udgivelsesdagen
Jeg bestilte mit spil klokken 13 onsdag, modtog kl. 12.30 torsdag. Kunne ikke blive bedre. God pris, hurtig levering! Perfekt oplevelse
Danmarks bedste shopping netbutik. Utrolig gode kundeservice og lyn hurtigt levering.Tusinde tak . MVH AHMET
Som altid er der intet at klage over, jeg har efterhånden været kunde hos coolshop i 5 år nu, og jeg er endnu ikke blevet skuffet. Super leveringsservice, gode priser og god kundeservice. Keep up the good work
Prøv coolshop de har et bredt udvalg, knivskape priser og altid hurtig levering :)
Jeg er helt tilfreds med min handel på coolshop da hjemmesiden er nem at finde ud af, samt god service og hurtig levering.
Forudbestilte Last of Us og lå i min postkasse på release datoen :-)
Jeg syntes Coolshop, har alt hvad man skal bruge ingen for konsol :)
Coolshop er bare en af de hjemmesider som er i topform! God betjening, hurtigt levering og ja bare fantastisk!
Bestilte en xbox360 controller onsdag kl 18, detvar billigt og nemt. Forventet leveringstid 2-3 hverdage.
Torsdag kl 12 fik jeg mail om at varen var a afsendt, og 5 minutter efter ringede posten på døren
Ingen skjulte gebyrer, den rigtige vare
Etter min erfaring har Coolshop et stort utvalg og billige priser, samt rask levering og god service. Coolshop er definitivt min nye "go-to" nettside for kjøp av spill og annet utstyr.
Man kan heller ikke glemme at det er fri frakt på alt som er veldig behagelig hvis du handler mye på nett.
tenattaten
Bestilte et gaming headsæt hos Coolshop fredag aften,modtog det tirsdag,så det var helt fint og hurtig levering.
Jeg har dog aldrig modtaget en faktura på købet,som de ellers sagde jeg ville få,i den mail jeg fik fra dem.
Sikker og hurtig levering har ingren kritik overhovedet og kan varmt anbefale Coolshop.
Super velfungerende. Alt gik som det skulle
Har ingen probelmer med å anbefale coolshop på det varmeste :)
Varen leveret til tiden - modtageren af gaven blev vældig glad.
Fant et par Klipsch Mode M40 til halv pris i forhold til deal.no.
Fikk de i posten 3 dager etter bestilling.
Kommer til å kjøpe mer herfra.
køb bare hurtig levering.
Meget tilfreds, god pris, hurtig levering, godt pakket ind, her vil jeg gerne handle igen.
Ekstremt kjappe. Veldig bra priser. Kjøpt mye Lego og prisene er godt under butikkpriser. Og at frakt er inkludert er genialt. Superfornøyd.
Fin købsoplevelse fra start til slut. Super med fri levering, ublu leveringsomkostninger er nemlig tit det der afholder mig fra at handle på nettet særligt hvis der skal købes en ting der ikke er dyr. Jeg mener; det giver ikke mening at man skal betale leveringsomkostninger på op til 60-80 kroner, hvis man bare skal købe noget til 79?
Det er en mega god hjemmeside hvor man kan købe billige spil og allemulige andre billige ting
Jeg kjøpte Lego 10224 Town Hall, da prisen var svært gunstig (1400 inkl porto, veil pris 1800) og fikk det i løpet av 2-3 dager. Desverre var det svært dårlig innpakket. med tynt bølgepapp-papir istedenfor pappkartong, og så i tillegg ut til å ha ligget i klem mellom en sekk og hjørnet på en kasse. Resultatet var at fronten på esken var blitt inntrykt og baksiden hadde et lite hull. Jeg ble derfor nødt til å åpne esken (noe eg ikke hadde lyst til siden det skulle være en gave) og sjekke delene for skader, heldigvis ser de ut til å være i orden. Esken er likevel ikke særlig presentabel, det er kanske en bagatell men jeg ville foretrukket litt bedre innpakning.
Jeg har aldrig haft nogle problemer med Coolshop, men der var lige her sidste gang hvor jeg købte et spil, men så da spillet ankom var disketten i stykker. Men altså det ikke noget der betyder så meget men lidt irriterende.
Coolshop er en god netbutik med gratis fragt. Jeg har handlet der flere gange uden problemer med leverancer eller varer. Jeg har dog ingen anelse om, hvordan de agerer, hvis der skulle opstå problemer.
Kan kun anbefale Coolshop. Har brugt dem adskillige gange. Tingene fungerer. Det er hurtigt, enkelt og varerne er der inden for meget kort tid. Nogle gange allerede dagen efter
Ekstrem hurtig og upåklagelig levering. Bestilte tirsdag middag og havde det onsdag middag- aldrig oplevet før!
Deze beoordeling is
geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: gaat alleen over het product.
De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.
Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.
Kijk hier voor onze richtlijnen
Bestilte varer ankom meget hurtigt. Altid konkurrencedygtige priser.
En god og billig hjemmeside med hurtig levering, det er så godt.
Hej Igen får man en god service når man kontakter coolshop de er altid så venlig, hvis der er noget man er itvil om så er de der så , hvis der er en noget du mangler så kig forbi Coolshop og få en ide til gave eller hvis du mangle en eller til dig selv, du betaler ikke for varen før du har modtaget den. så derfor tøt jeg godt at bestille igennem Coolshop.