[REPLY]
Alle gegevens via internet beschikbaar en bovendien nu ook Corendon Nederland Grote pluspunt is om van tevoren in te checken
We hebben een last minute geboekt naar Hurghada,
Na het lezen van alle reviews kregen we niet echt een super gevoel,maaarrrrrr het was allemaal prima verzorgd
Keurig netjes bediening in het vliegtuig, de reisbegeleiding die prima praktische ervaring gaf, en een netjes en gezellig hotel
zeer goede klantenservice goede gidsen en goede hotel en vliegtuigen
en goede bemaning
We zijn in egypte op vakantie geweest en hebben een flinke vertraging gehad. Van corendon mochten we niet wachten in het hotel maar dit moest op de luchthaven. In de bus werd ons namelijk verteld dat corendon niet wist of er een vertraging zou zijn; ONZIN. Bij aankomst was de lange vertraging al lang duidelijk en heeft corendon ons afgescheept met een paar droge mini bolletjes als excuses voor de hele nacht wachten op de luchthaven wat niet nodig was geweest. We werden ook compleet in het donker gehouden betreft de reden. Wat mij betreft erg slechte service! Zoek naar een eerlijk alternatief zou ik zeggen.
Wij hebben afgelopen juli een super vakantie gehad via Corendon. We waren drie jaar niet weggeweest en vonden het weer eens tijd. Vakantie geboekt die niet goedkoop was in een 5 sterren resort in Side, echt niks is tegen gevallen! Super!