We are hiring!

• henk
  • leiden, NL
  • 1 Beoordeling

zeer slecht

anoniem bedrijf, geen adres, geen tel. nr. ( zogenaamd tijdelijk buiten bedrijf al weken!) geen k.v.k. inschrijving, geen btw. nr. zeer slechte service.
na veel aandringen eindelijk geleverd, blijkt verkeerde parfum, hetzelfde merk/ naam, maar vrouwen parfum, Gezegd dat ik er pas achter kwam toen ik het opende maar is na weer lang aandringen beloofd het om te ruilen, nog steeds niet.
Reageren niet of sporadisch op emails. een spookbedrijf en ik heb hier totaal geen vertrouwen in.
Contactpersoon weigert naam te geven en na heel lang zoeken kom je er met moeite achter waar dit bedrijf gevestigd is. en via welk bedrijf ze zaken doen.

Cosmetica Online

Goede producten goed bedrijf

Ik heb 5 jaar in Frankrijk gewoond en daar Remy Laure cosmetica gebruikt. Ben blij dat het nu zo makkelijk in Nederland via internet te bestellen is. Bestelling netjes afgeleverd zonder verdere problemen

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten