We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (151)

Super service ifm. stelbrud

Cykel blev repereret, på garantien, efter stelbrud, tilmed på korttid og med gode råd om forsat vedligeholdelse. Mange tak for hjælpen og udbedring af skade og god service.

cykelkongen.dk

Min cykel har været til reparation. Det var skide godt! Super hurtigt og billigt. Kan varmt anbefales til unge studerende. :D

Service i TOP.

Hos cykelkongen er servicen i top, og der er hjælp at hente med det samme.
Cyklerne er i fantastisk kvalitet, og til rimelige penge.
jeg har kun positive ting at sige om cykelkongen.
TAK for god service, og hjælp.

cykelkongen.dk

God pris, betyder ikke dårlig service!

Var skeptisk over at købe en cykel, som var langt billigere end det jeg kunne sammenligne med, skepsissen er gjort til skamme, alt fungere perfekt, har efterfølgende haft behov for lidt hjælp og skulle også købe noget ekstraudstyr, super service og hurtig hjælp kendertegner firmaet.
Tak for god og hurtig service!

Altid super service:)

Til trods for at jeg ikke har købt en cykel hos dem har jeg altid for en super service i forbindelse med af servicering og reparationer af min cykel. Hver eneste gang ringer jeg bare til dem og så finder vi altid en løsning på mit evt. problem med min cykel:) så intet mindre end super service fra deres side af:)

cykelkongen.dk

god service også efter køb

Der var god service mht. valg af cykel og den blev også lige tilpasset lidt så den passede til mig. Det er fedt at Emil selv siger at han gerne vil se cyklen igen når man har kørt lidt på den, så han kan tjekke om alt er i orden.

cykelkongen.dk

En god handel på alle måder!

Jeg fandt lynhurtigt den cykel jeg var på udkig efter og kunne konstatere, at prisen var konkurrecedygtig - og så var der ikke langt til KØB knappen.
Levering og service har jeg oplevet som om det var cykelhandleren henne på hjørnet. Nærværende kontakt da jeg efter handlen havde spørgsmål til noget tilbehør. Bare super godt!

Kan varmt anbefale at handle hos Cykelkongen.

cykelkongen.dk

Cyklerne holder ikke til en skid!

Jeg har smurt min cykel og passet og plejet den, men alligevel går gearene i stykker, og kan kun cykle i et gear.
Har ingen gode erfaringer med Cykelkongen..!

Antwoord van cykelkongen.dk

Kære Rasmus, du købte en cykel til 3500.- for 3 år siden og jeg har aldrig hørt et eneste ord fra dig, altså før du nu anmelder på trustpilot, altså efter 3 år har du problemer med din cykel, vi hjælper dig gerne, vi hjælper faktisk altid gerne og det gælder ALLE vore kunder, det kræver dog man tager kontakt til os! Det er klart at der kan blive justeringsproblemer efter 3 års brug, dog er jeg sikker på at din cykel kan blive som ny igen, det kræver som sagt at du beder om hjælp hvilket du ALDRIG har gjort så ind imellem er anmeldelser lidt mystiske, du er dog altid velkommen på 58581004 eller vores servicemail, hvad har du iøvrigt gjort for at vedligeholde din cykel? hvor mange km har den kørt? og kan du evt. sende nogle billeder af cyklen og problemerne på kontakt@cykelkongen.dk mvh cykelkongen.dk

Ejnar Bach

Har kun positivt at sige om cykelkongen.
Har købt flere cykler, og det har været uden problemer.
Altid leveret til tiden og til markedets bedste pris.

De er imødekommende og venlige og udøver en service mange andre burde tage ved lære af..

Keep it up!!

cykelkongen.dk

Købt brugt MTB i Slagelse.

Jeg har købt en brugt Carrara Blizzard, hvor forbremserne ikke virkede og gearne ikke stod ordenligt.
Så kørte jeg op til Cykelkongen og de fiksede cyklen uden beregning da cyklen ikke er så gammel og servicen er fuldt i top.
Pluds man fik nogle gode råd med på vejen.
Så alt i alt fuld tilfreds ikke sidste gang, meget flinke mennesker.

cykelkongen.dk

Cykelkongen - super service !!!

Jeg har lige købt en MTB Carrara Blizzard hos Cykelkongen - den kører ganske enkelt som en drøm - gearet Scram X5 er det bedste jeg har prøvet - min cykel nr 2 (vintercykel) MTB Maxxum Brian Holm HD købte jeg for ca 3 år siden ligeledes hos Cykelkongen og den har jeg brugt 3 - 4 gange om ugen - også den har Scram X5-gear - den har kørt upåklageligt - den er virkelig blevet belastet (jeg vejer 110kg), men der har ikke været noget - blot skal man selvfølgelig huske at rense og smøre de bevægelige dele (gearskifte og kæde) efter hver anden eller tredie tur - Så, jeg kan på det varmeste anbefale Cykelkongen - jeg har ved flere lejligheder besøgt forretningen i Slagelse, og er altid blevet mødt med venlighed og en entusiasme for at løse et eventuelt problem - Jan Kerteminde

cykelkongen.dk

Dejlig cykel men med forbehold

Jeg har overtaget min ekskones Carrera Blizzard, og det er faktisk en god cykel....men....sadelpind og bucks er ikke det mærke som skulle sidde på.Det skulle ha´ været Kalloy men er Uno!Det gælder også styrfrempind.Cyklen er fra sidste år men har kun kørt ca. 300 km og krankboxen knurrer allerede,samt bremseklodserne er noget billigt noget.Foran kom den lille blikting der holder dem sprøjtende ud af kaliberen mens jeg bremsede! De skurrer ganske forfærdeligt, lyder som metal mod metal!Ekskonen har desværre mistet kvitteringen så jeg kan jo ikke gøre så meget...

Efter denne vurdering tilbød Cykelkongen.dk at fikse alt uden beregning...
Derfor nu 5 stjerner

Antwoord van cykelkongen.dk

Hej Kim, vi hjælper dig naturligvis gerne også selvom du ikke har din kvittering, det du beskriver lyder som "servicecheck" på cyklen og med hensyn til dine bremser kan det med den metalliske lyd tyde på at klodserne enten er slidt eller måske har en eller anden teknisk fejl. Tror næppe at din krank er defekt efter blot 300km men lad os checke din cykel og finde en løsning på problemerne. Ring gerne på vores hotline 58581004 eller kom forbi vores butik på Kalundborgvej 65 i Slagelse kan se du selv er fra Slagelse så kom så hurtigt du kan og lad os få din MTB til servicecheck. UNO er iøvrigt en produktlinie og serie som produceres sideløbende af Kalloy og som er lidt dyrere end den almindelige "kalloy" linie.

Super service!

Jeg besøgte i januar cykelkonges butik i Slagelse og oplevede en yderst tilfredstillende service! I butikken mødte jeg Emil som gav en utrolig god vejledning og han hjalp mig finde den cykel som passede til mine behov. Vi aftale at han skulle samle den og gøre den køreklar, og da jeg kom for at hente den var den helt fantastisk! Efter et halvt år var jeg desværre offer for et trafikuheld hvor cyklen ikke havde det særlig godt bagefter. Jeg fik cyklen fragtet til butikken igen og fik lavet den så god som ny hurtigt og billigt! Jeg kan varmt anbefale at besøge og handle hos cykelkongen!

Fanrastisk

Fik lavet mit punkterede baghjul for en sølle 100 kr. + fik lavet det sammen dag.

Kan kun være glad : )

cykelkongen.dk

Vælg hellere en cykelhandler end en der handler med golfudstyr

Jeg har for et lille år siden købt en cykel ved Cykelkongen. Cyklen købte jeg i deres udstilling lokale i Nykøbing Sjælland, men fik den udleveret i Slagelse. Desværre fik jeg ingen papirer på cyklen da de stadig lå i Nykøbing Sjælland.

Nu er min cykel blevet stjålet, og jeg har ingen papirer hvor jeg kan se stelnr. Jeg har en enkelt gang kunnet komme i kontakt med Cykelkongen på telefon, men fik at vide at de af lovmæssige hensyn ikke må gemme stelnr, men ifølge politiet er det løgn og rigtige cykelhandlere gemmer dem jo også.

Har skrevet til Cykelkongen flere gange men de svarer ikke på mail, det var meget bedre da jeg skulle købe cykeln dengang kom der svar med det samme. Men jeg kan se på nogle af de andre anmeldelser af cykelkongen at det her måske er en måde at komme i kontakt med dem.

Cyklen var ok, men ikke bedre end andre mærkevarer cykler til samme pris, så min næste cykel bliver ikke købt ved Cykelkongen.

Den ene stjerne er fordi cyklen nok var ok til prisen.

Ville nok have givet en stjerne for god service før købet, men den har jeg smidt væk pga servicen bagefter.

Et godt råd til andre, køb en billig cykel i [link] eller vælg en anden cykelhandler.

15.08.2012

Nu har cykelkongen set min anmeldelse, de har prøvet bare at få den spærret. Jeg har så fået den åbnet igen via Trustpilot.

Cykelkongen har så valgt at svare på min anmeldelse istedet, da de åbenbart ikke kan få den slettet. Heldigvis da og fint at Trustpilot ikke bare sletter.

Cykkelkongens svar er bare lidt hen i vejret, for jeg har ikke skrevet nogle steder at de skal gemme mit stelnr. Kun at jeg synes det er en god ide hvis de gør det. Men har nu læst andre anmeldelser på nettet, og det er ikke første gang at der ikke bliver udleveret noget papir på den cykel der er købt ved Cykelkongen.

Jeg synes stadig at det er en sjov måde at drive forretning på. Hvorfor ikke gøre tingene rigtig første gang. Bagefter lade være med at svare på mail. For til sidst at prøve at fjerne dårlige anmeldelser.

Jacob Bjerg Hansen vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van cykelkongen.dk

Jeg har faktisk ikke noget imod anmeldelser og vi anerkender at mange er positive og nogle også kan være negative, syntes dog blot at man bør holde sig til fakta og lovningen på området samt i kongeriget DK og vi kan ikke afvise at der kan opstå en fejl fra vores side dog forsøger vi efterfølgende at løse sådanne i en god og sober tone. Vi har drevet cykelbutik siden 1999 - Vi har drevet cykelfabrik i Slagelse siden 2001, vi ejer indtil flere cykelmærker, vi importerer og sælger mange cykler om året, vi driver cykelværksted hvor vi tilbyder reparation af alle mærker og ja det er korrekt vi sælger både cykler og golfudstyr og har drevet virksomheden Golfworld/Cykelkongen.dk på denne måde siden 1999. NEJ det er ikke korrekt at vi skal gemme dit stelnummer, idet registerloven i Danmark forbyder os at lave et register uden dit samtykke og det er naturligvis beklageligt at din cykel er blevet stjålet og du har glemt at skrive dit stelnummer ned, og vi gemmer masser af folks stelnumre hvis man ønsker det men disse numre som gemmes i vores arkiv er lavet efter gældende danske lovning med folks samtykke, havde du sendt os dit stelnummer så havde vi også haft det i arkivet.

cykelkongen.dk

Rigtig god pris og god betjening

Jeg købte en mountainbike til min mand og det viste sig at være et rigtig godt køb. Vi fik en top behandling og cyklen er rigtig god til prisen.

cykelkongen.dk

Fin og ABOSLUT ok handel.

Jeg har efterhånden købt 3 cykler til familien hos Cykelkongen.dk og der er aldrig nogen problemer der. Cyklerne kommer til tiden og kvaliteten er fin og ikke mindst priserne. Så derfor kan jeg varmt anbefale at handle hos dem.

Super oplevelse

Jeg købte en Stingray USA med 24 gear i sidste uge. Jeg har selv samlet den og har nu været ude og prøvekøre den. Den var nem at samle, men der var lidt med gearene. Så jeg ringede til Tom fra cykelkongen der hjalp mig igennem justeringen af bagskifteren. Nu virker alt perfekt. Tak for god service. 5 stjerner herfra.

cykelkongen.dk

Ikke nogen karakter... Rigtig dårlig service og kundeetik.

Jeg vælger her at vurdere Cykelkongen.dk på baggrund af mit køb af en cykel hos dem. Dårlig vejledning, dårlig service, produkt af ringe kvalitet, rigtig mange dårlig undskyldninger for deres dårlig og til tider meget ubehaglige "service". Vejleder en til at købe produkter som ikke lever op til deres krav om en cykel der skulle ligge i prisklasse ca. 7000. kr i forhold til market. Kort sagt, hold fingerne væk herfra, du kan kun blive skuffet.

Super oplevelse

Det er min første cykel som jeg har købt hos Cykelkongen. Jeg bestilte cyklen fredag og modtog en ordrebekræftigelse og mandag fik jeg en mail at ordren er ekspederet til pakning og levering til tirsdag. POSITIVT

God oplevelse

Købte en cykel, den blev leveret hurtigt og uden problemer. Cyklen er i god kvalitet i forhold til prisen. Dog overdriver de lidt når de siger at det kun tager 5 minutter at samle den.

cykelkongen.dk

Ringe service og online styring, blev vendt til positiv oplevelse

Jeg har efter nedenstående anmeldelse været i særdeles konstruktiv dialog med Emil fra Cykelkongen, som på alle måder har udvist en seriøs og fornem kundeservice.
Der er nu fundet en løsning, som på alle måder lever op til den oplevelse og håndtering af min henvendelse jeg godt kunne have tænkt mig ved første kontakt.

Den efterfølgende oplevelse kvalificere til 5 stjerner.

_________

Bestiller en junior cykel mandag aften på hjemmesiden.
Onsdag har jeg endnu ikke modtaget en bekræftelse.
Jeg må selv tage kontakt, og må desværre erfarer at alle deres MTB Junior er udsolgt.
De havde 8 på lager, hvor de 3 sælges i butikken og 6 over nettet samme dag - mandag.
Altså der magler én.
Det skal et online system simpelthen kunne håndtere.
En varer der ikke er på lager, må bare IKKE figurere på netbutikken sent om aftenen mandag, hvor jeg bestiller.

MEN stadig her onsdag - altså 2 dage senere - kan cyklen stadig bestilles over nettet.

Efter en længere dialog med Cykelkongen.dk, er der ingen velvilje til at løse udfordringen, og henviser at "saådan er det bare!".

De virkede ligefrem afvisende i telefonen.

DET ER UPROFESSIONELT

Antwoord van cykelkongen.dk

Hej Michael vi beklager at cyklen er udsolgt og du har ret, var dette blot en onlinebutik kunne en tæller i onlineshoppen ordne opgaven men virkeligheden her er desværre at vi både er fysisk butik og webshop og problemet er at butikken har solgt 3 stk. af den nævnte cykel indenfor de sidste par dage således at vi er udsolgt i nævnte model. Når vi ikke reagerer før så skyldes det at vores forsendelsesdage er hhv mandage og torsdage og således reagerer vi først ved næste forsendelsesdag når vi pakker og opdager eventuelle fejl, jeg overhørte samtalen i morges og kan ikke genkende dine sidste kommentarer ligesom vi naturligvis gerne havde solgt dig en cykel hvis vi havde haft den, du er velkommen til at ringe til os på 58581004 og spørge efter Emil der måske har en mulighed for at samle en ud fra et sort stel som vi har liggende løst på lageret.

Har købet en MTB Ripello og en Carrara Monocoque Carbon

Mange tak for rigtig god service og altid en hjælpende hånd.

I 2009 købte jeg en MTB Ripello. Den kører rigtigt godt og har en god holdbarhed. Jeg har udskiftet kæde, kassette, bremseklodser samt det lille og mellemste tandhjul foran.
Jeg kører i gennemsnit 50km hver søndag. Både i skov og på vej. Har gennemført en 90km MTB rute i gribskov, uden nogle defekter.
Det er vigtigt, at holde cyklen ren og smøre de bevægelige dele. God vedligeholdelse af cyklen giver en god oplevelse når der races :o)

Fik i august 2011 købt en Carrara Monocoque Carbon - dejlig cykel.
Jeg har valgt, at udskifte dækkene til nogle stærke dæk. Hader at punktere.
Cyklens kvalitet er i top, gearskiftet er hurtigt og enkelt, bremserne er præcise. Cyklen giver en god kører oplevelse.

Længste tur er 145km. Der er en god sidestilling så man ikke bliver træt i ryg eller bagdel.

Vedligeholdelse er vigtig. Er gear og kassette ren kommer der ikke et forkert slid.

Jeg kan og har anbefalet Cykelkongen.dk til mange af mine venner og kollegaer.

UMULIGT at slippe for SPAM

Jeg købte en MTB hos cykelkongen for to år siden, og var egentlig fint tilfreds med cyklen, men jeg kan simpelthen ikke slippe for deres evendelige SPAM... Jeg har 4 gange forsøgt at afmelde nyhedsbrev via afmeldefunktionen i nyhedsbrevet. Jeg har sendt mail på webmaster@maxxum.dk for at afmelde og jeg har ringet dertil og fået lovning på, at jeg ikke ville modtage flere mails. Alligevel fortsætter de med at sende reklamemails til mig. Det er imponerende at det kan være SÅ svært at slippe ud af en skide mailinglist!!! Så resultatet er nu, at jeg har lavet en anmeldelse for spam hos forbrugerombudsmanden!

• København, DK
  • 6 Beoordelingen

Thumbs up!

Super service! Super tilfreds!
Jeg bestilte min superfede Carrara mtb hos Cykelkongen.dk og alt forløb som det skulle. Gik straks igang med at samle den og da det var klaret i løbet af ingen tid ku jeg prøve den første tur på den og der var intet jeg kunne sætte en finger på. Det er en bare super cykel, både på vej men også til vildt og beskidt ræs i skoven, som jeg primært bruger den til. Hvis man bare lige gider og passe lidt på sin cykel og give den en hurtig tur med kluden en gang i mellem, så holder den sig som ny. Jeg er super tilfred og alt i alt fik jeg bare en super oplevelse med Cykelkongen.dk og deres kvalitetscykler til virkelig fair priser. Super!

Ekstremt dårlig service!

Jeg bestilte en cykel via cykelkongen.dk i slutningen af juli 2011. Et par dage efter cyklen blev bestilt, fik jeg en mail om at cyklen var pakket og klar til levering. I den forbindelse kunne jeg se at den cykel der var blevet pakket var af en mindre størrelse end den jeg bestilte og skulle bruge - jeg kan ikke afvise at det var en tastefejl fra min side af. Dog går min utilfredshed på den efterfølgende service i forbindelse med at få byttet cyklen
Jeg valgte med det samme at ringe og endvidere skrive et par mails til Tom (eller deres "kundeservice") for at fortælle dem at de havde pakket en forkert eller måske bare givet mig forkert information.
Dagen efter kom der svar, kort og kontant blev jeg informeret om at cyklen var sendt afsted og de derfor ikke kunne gøre noget nu.

Jeg gjorde det klart at jeg ville sende den retur, hvilket også var okay - bortset fra at jeg skulle betale alle fragtomkostninger i forbindelse med levering tilbage til Slagelse.

Jeg undrede mig meget over den dårlige service allerede der og besluttede mig derfor at lave lidt nem research og gøre brug af diverse anmeldelses-sider på nettet, hvor jeg ganske "overraskende" kunne læse op til flere/mange dårlige anmeldelser. Jeg besluttede mig derfor for at annullere købet og et par dage efter kom cyklen med DHL hvor jeg afviste at tage imod pakken og de kunne godt tage den med retur. På forhånd havde jeg meddelt Cykelkongen.dk at jeg ville gøre brug af mine 14 dages returret og afmelde købet, jeg bedte derfor om at få overført mit beløb tilbage. Det eneste svar jeg fik var en mail med ordet; OK.

Intet andet...

Der gik flere dage hvor jeg intet hørte fra Cykelkongen.dk og forsøgte MANGE gange at kontakte dem via telefon og email uden held. Derfor blev min eneste udvej en indsigelsessag via min bank, på den måde fik jeg mine pengene igen og sagen blev først afsluttet et par måneder efter.

ALDRIG vil jeg gøre brug af den forhandler igen og ej heller vil min familie eller venner nok gøre efter de har hørt min historie.

Et godt råd til andre, drop Cykelkongen og lær af min fejl - tjek anmeldelser inden i køber.

Lars Widstrup Jensen vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van cykelkongen.dk

Vi er stærkt uenige i forløb. Kunden bestiller en cykel online i en given str. hvilket vi ikke har nogen indflydelse på, cyklen afsendes helt som planlagt og lovet faktisk hurtigt, kunde opdager at have bestilt forkert str. på cyklen hvilket han venligst ringer og oplyser DOG EFTER UPS HAR AFHENTET CYKLEN herefter er eneste mulighed at lade cykel gå retur hvilket er helt ok og hvilket vi absolut ikke anfægter overhovedet - Penge kan ikke returneres når vi ikke får fremsendt et kontonummer eftersom cykel er købt via dankort. Faktisk finder vi det mærkeligt at denne sag fremkommer efter 6 måneder fra købet? Vi har faktuelt INTET lavet forkert i.f.m levering idet kunden har bestilt et produkt i forkert str? Og faktuelt har vi dækket kundes samtlige omkostninger. Sagen er faktisk lidt mystisk idet kunde her har lavet en bestillingsfejl, noget vi ikke har nogen indflydelse på overhovedet og efterfølgende mener kunde at vi har fejlet? Det kan ind imellem være svært at forstå anmeldelser men vi accepterer at det kan være svært at stille alle tilfredse Og ønsker hermed godt nytår. Mvh Tom Stengade Cykelkongen.dk

Min anden cykel

Her købt min første cykel den gang de solgte gennem aldi og har lidt fået min nr. 2 Maxxum cykel, jeg har selv vedligeholdt den gamle cykel og den er nu videre givet til familiemedlem efter at have tjent mig i en helt del år nu..
Tak for god service og vejledning når jeg har købt udstyr i jeres fysiskebutik

Ny MTB fra cykelkongen

Jeg tog turen til Slagelse fra København for at nærmere studere den cykel som jeg havde i tankerne. Jeg købte den, den blev samlet(for et lille beløb) og jeg kom hjem med en kanon cykel.

Kan varmt anbefale dem til andre, både pga. service og pris, men også fordi de sælger kvalitet(til forskel fra de andre kæder som jeg har besøgt). Min cykel kører som den skal og jeg jeg er yderst tilfreds.

cykelkongen.dk

Kanon service - fed cykel - billigt!

Kørte til Slagelse efter at have kigget lidt på Cykelkongens hjemmeside.
Blev mødt af en utrolig venlig og serviceminded ung mand som gjorde valget meget nemt.
Endte med en Maxxum Legend MTB, som vist på billedet ved siden af anmeldelserne her på siden.
Nemt samlet (med et mindre selvforskyldt uheld), fik knækket stjernen i forgaffelrøret, ringede til hotline, fik fat i ekspedienten der solgte mig cyklen, hvis eneste melding var, cyklen skal på vejen hurtigst muligt, jeg finder en ny del til dig og ringer imorgen, det er virkelig god service!
Nu kører jeg rundt på en lækker MTB, forbereder mig på vintercykling, og er slet ikke i tvivl om hvor jeg skal have mine carbon cykler fra, når racer og MTB skal skiftes om et år eller 2 ;-) .

Jeg har allerede anbefalet Cykelkongen til mine medcyklister på jobbet samt familie og venner.

Så en møg fed rød MBT med hydrauliske skivebremser til 3999,- kan man roligt sige jeg er fuldt ud tilfreds!

cykelkongen.dk

Desværre en kedelig oplevelse.

Jeg købte en cykel igennem 'cykelkongen' sidste efterår, så cyklen er lige knap et år gammel. Det lød til at være smart at man kunne købe direkte og derved spare nogen penge. Men måtte senere hen konstatere at det vist bedre kunne have betalt sig at give noget mere for cyklen.
Modellen er en Maxxum Diva Josephine - og den er virkelig flot. Dog gik der ikke lang tid før kurven af ægte pileflet begyndte at gå i stykker. Der står at kurven er aftagelig, så den burde kunne holde til det. Det hele resultere i at kurven 'hopper' af på vej over et bump og min taske, bærbare computer og telefon ryger hen af asfalten. Der sker heldigvis ikke mere end min telefon går i stykker. Jeg skriver en mail til Cykelkongen og forklare dem problemet og må rykke på mailen efter nogen tid for at få svar. Her er svaret at jeg skal sende kurv og holder til dem, så vil det blive ordnet. Men at sende en kurv og en holder kan overhovedet ikke betale sig. Så jeg lod det ligge. Nu er kurven blevet mør, og er helt grøn, så skal ud og ofre penge på en.
En anden ting er gearene. Den er alt for let i gearingen, jeg kørte til cykelsmeden for at høre hans mening. Han sagde at det er en fejl og derfor skulle der sættes ekstra 'skiver' på der ville gøre den tungere. Det kostede 350 kr ekstra. Desuden er gearene meget dårlige og den er svær at skifte gear på, samtidigt låser den sig fast så man ikke kan gøre noget.
I det hele taget er cyklen blevet meget rusten og ikke så god at cykle på, tiltrods for at den har været til et tjek og generelt står beskyttet.

Jeg kan ikke anbefale nogen at købe cykel der, medmindre man bor lige om hjørnet fra Cykelkongen og har mulighed for at komme forbi og vise dem alle de problemer der er.

BS & Lars Widstrup Jensen vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van cykelkongen.dk

Hej Bettina, jeg er ked af at du har haft en negativ oplevelse med din cykel og noget er gået galt mht kommunikationen idet en defekt kurv ALTID ombyttes, også din returfragtomkostning således det ikke koster dig noget, mht gearing så er din cykel med 3 gear og gearet til almindelig bykørsel, ønsker du den højere gearet så kan du altid få dette lavet gratis hos os, ligesom vi gerne fremsender nyt tandhjul til dette formål gratis, hvis din cykel har fejl eller skader efter 12 måneder så laver vi dem altid gratis, dette gælder alle former for justering o.lign og dette tilbud gælder naturligvis stadig, har du mulighed for at komme ned til os med cyklen så laver vi alt på den mens du venter og det koster dig absolut intet overhovedet, gearet skal naturligvis justeres efter et stykke tid og når cyklen er kørt til, dertil yder vi normalt telefonisk hotline hjælp ligesom der også på vores hjemmeside ligger en PDF printvenlig serviceguide til dette. Ring gerne til mig på 58581004 således vi hurtigt kan få din cykel i topform og som sagt så er det ganske gratis for dig, ønsker du ikke en pilefletkurv så er det også muligt at få monteret en metalkurv istedet, dette også gratis naturligvis.
Som du kan se er mange meget glade og tilfredse med denne cykel og jeg er sikker på at vi også kan få din cykel i tilfredsstillende "topform" igen.
Happy cycling
cykelkongen.dk

Super service og god pris

Hej . Jeg har købt 3 cykler hos Cykelkongen.
Deres cykler og service er rigtige god og til den rigtige pris.
Den behandling jeg har fået, kan jeg kun anbefale til andre . Du går ikke galt i byen ved at købe deres cykler .

cykelkongen.dk

Både god og dårlig service

Købte en Maxxum MTB hos Cykelkongen på nettet i 2008. Cyklen blev pakket ud, den blev hurtigt samlet. Dog var der et problem med at få forhjulet på, da bremsekaliberen var trykket sammen, og ikke kunne komme udenpå skivebremsen. Jeg ringede til hotlinen og fik hjælp med det samme. SUPER :-)

MEN jeg havde også købt lidt udstyr til cyklen, såsom et støtteben. Det lignede overhovedet ikke det som var på hjemmesiden, og jeg kunne overhovedet ikke finde ud af at samle det (det på hjemmesiden skal jo blot monteres, det leverede var i 4 dele)

Ringede til hotlinen, han kunne ikke hjælpe, da han ikke kendte støttebenet??? Prøvede så at samle det selv, uden succes. Blev så lidt gal i skralden, da hotlinen, burde kunne hjælpe mig, men der var ikke nogen der tog telefonen. Skrev så en mail i stedet for, men der kom aldrig noget svar.

Har stadig støttebenet liggende, stadig ikke samlet!

Mit køb hos Cykelkongen startede godt, men endte dårligt.

BS & Lars Widstrup Jensen vond deze beoordeling nuttig

Hej Claus
Send mig lige dit ordrenummer så jeg kan se præcis hvilken cykel du har købt, du er naturligvis altid velkommen til at besøge vores butik i Slagelse så monterer vi støttebenet GRATIS på din cykel, du kan også leverer det retur og få dine penge retur såfremt du har købt et andet og jeg beklager hvis vi har lavet en fejl - Du kan kontakte mig på 58581004 eller 40162691.

Slagelse

Hej ! Jeg var så uheldig for nylig, at min cykel væltede hjemme hos mig af sig selv, og noget plastik ved speedometeret knækkede, så det ikke kunne sidde på. Jeg klagede min nød hos CYKELKONGEN, og et minut efter havde jeg fået den reservedel der skulle til GRATIS. Men jeg fik mere. Jeg fik bestemt også venlig service hos CYKELKONGEN i Slagelse. Jeg følte mig GODT behandlet, og jeg bruger forretningen igen, når det er nødvendigt.
De venligste hilsner
Lars E. Jensen
Slagelse

Super oplevelse

Købte en ny mountainbike i cykelkongens sommerbutik i Nykøbing Sjælland idag den 5 Juli og fik alletiders behandling af smilende Susanne. Cyklen var en Maxxum legend 27 gears med skivebremser i hvid og den kører bare super og til 3999.- og det er som lovet en fin og flot cykel som jeg kun kan anbefale til alle jeg kender. Service i top og fin kvalitet. Jeg giver mine bedste anbefalinger til cykelkongen.

cykelkongen.dk

Hurtig levering, flot design og så får man squ meget for pengene

Mødte cykelkongen.dk i et tour de france magasin for nyligt - De var klart billigere end nogen anden cykelbutik i dette blad og det passede godt til min pengepung.... Jeg bestilte en STINGRAY USA model med 5 indvendige gear og fik den dagen efter, cyklen er bare kanonfed og kører KONGE, efterfølgende har 2 af mine bedste venner også købt samme modeller.... (HÆHÆ de ville ikke stå tilbage for mig)!!!
Thumbs up for cykelkongen.dk

• lille valby, DK
  • 1 Beoordeling

NY CARRARA KULFIBERRACER MODTAGET MED UPS

Har meget længe drømt om ny racercykel og besøgte i sidste uge cykelkongen i Slagelse og blev meget overrasket over denne virksomhed. Personalet er meget imødekommende man kan prøve deres produkter og man får efter min mening meget høj kvalitet for sine penge hos cykelkongen.dk
Jeg endte med en Carrara Monocoque 20 gears racercykel, den kører aldeles fremragende og det der har været mest overraskende er faktisk microshift skifterne på styret, jeg har tidligere kørt både campagnolo og shimano og var en smule skeptisk over disse microshift skiftere men helt ærligt så skifter de både hurtigere, lettere og mere præcist end noget andet jeg har prøvet. Jeg kan med baggrund i min egen oplevelse kun anbefale alle at besøge cykelkongen og prøve deres ganske brede sortiment af cykler.

Fed Mountainbike til fin pris

Købte sidste år en hvid MAXXUM cykel og har været helt i orden og uden problemer, kører stadig som ny fra butikken. :-)

Kompentent betjening

Var på udkig efter en mountainbike, som kunne bruges til og fra arbejde.Den måtte godt være lidt fancy og anderledes end alle de andre på markedet. Fandt den på hjemmesiden, men ringede og direkte kontakt med butikken. Jeg endte med en Stingray fordi jeg fik en rigtig god forklaring på hvorfor jeg skulle vælge den frem for en Maxxum, der faktisk var dyrere... Jeg fik en god fornemmelelse af, at det handlede mere om, at jeg fik den cykel jeg havde brug for end at cykelkongen skulle tjene flest penge. Det er vigtigt for mig og så er cyklen iøvrigt super fed med gode detaljer. Min søn har allerede forelsket sig i den...Alt i alt en god oplevelse i butikken i Slagelse.

God Cykel, fin service

Købte for et par år siden en maxxum mountainbike. Henvendte mig i butik med et problem med gearskifte. Blev lavet på en dag til en rimelig pris og virker igen perfekt.