[REPLY]
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig forsendelse/levering
Lyn hurtig levering og tilbagemelding på spørgsmål vedr køb.
Jeg vil gerne anbefale cykler.dk. De er gode til at give faglige råd om køb af cykel og tilbehør uden den bagtanke at flå dig!
God oplevelse at købe cykel her - de virker troværdige og engagerede. Cyklen kom til tiden i fin stand.
Hurtig levering og god betjening
Hej Cykler.dk
Jeg har kun godt at sige om leveringen af den cykeltrøje jeg bestilte. Størrelsen passede perfekt og hurtig levering.
God service. Hurtig tilbagemelding på spørgsmål vedrørende ens ordre.
Fik nemt hjælp og vejledning på e-mail, 2dage efter bestilling var varen i pakkeshop. Og så var priserne også gode.
Solveig
Trods et lidt spinkelt sortiment indenfor cykeltøj, laves der gode tilbud på mange varer. Leveringen foregår hurtigt, og informationen kommer løbende.
Hurtigt og nemt, kan godt lide fri fragt, ingen problemer nogle af gangene jeg har brugt cykler. DK
Nem og hurtig handel. Alt levede op til forventningerne.
Bestillingen var bestil med post danmark til adressen, alligevel må vi hente på posthus.
Ringede ang fejl til kundeservice der blev lovet at ringe tilbage, men det skete ikke.
Fakturaen stemmer med bestilte, men produkterne svarer ikke hertil. Der er leveret en olie i spray og et batteri mangler. Det havde været fint hvis jeg have fået en forespørgsel om det var ok, men det skete ikke.
Bestil din vare, vendt på posten næste dag,og få din vare. " sgu da enkelt"
Jeg bestilte en vare, og den kom få dage efter. Ingen problemer med det.
Jeg lagde en ordre, som blev lidt forsinket, og blev sendt med en anden transportør end valgt. Men det var ikke en akut ordre, så jeg er ganske fint tilfreds.
Pakken fra cykler.dk var dårligt indpakket, så man kunne ikke se om der manglede noget i posen. Udleveringsstedet tilbød af jeg kunne kontrollerer indholdet inden jeg skrev under på at jeg havde modtaget pakken. Helt fin service.
Ikke sidste gang vi handler hos dem :-)
Vare bestilt den 26/5-2013 og stadig ikke modtaget endnu.. Skuffende oplevelse indtil videre.
Desværre alt gik galt, men vi fik da Cyklen til sidst..
Troværdig og med en service der virker over middel.
Har efter en super betjening modtaget nogle fede mountainsbikes som har givet drengene cykelglæde...
Fik fantastisk service ved denne handel. Levering til tiden, og oven i købet en upgrade til en cykel med flere gear end bestilt, da den jeg havde bestilt ikke var på lager.
Kan varmt anbefale cykler.dk.
Alt var som det skulle være, hentede varerne et par dage efter uden nogle problemer..
Der gik ikke længe fra jeg have købt til jeg modtog pakken. Alt var også som det skulle være
kanon service billige varer og hurtig levering
En ansat boede i samme by som jeg og derved kom han selv med forslaget til at levere direkte til døren, så jeg havde mulighed for at få mine bestilte vare allerede dagen efter. Det er jo en fremragende service man skal lede længe efter nu til dags.
STORT udvalgt, god service, fornuftige priser. Der er ikke rigtig noget at sætte en finger på.
Det var kun en mindre ordre jeg afgav, men alt gik planmæssigt, tak for det.
Jeg stod lige og manglede lidt småting til min cykel.
Efter en hurtig søgning på nettet dukke Cykler.dk op med fornuftige priser.
Efter den sædvanlige tampen ind på hjemmesiden blev varene afleveret på adressen to dage efter.
Sådan!
Da varerne endelig kom, var der intet galt.
Men min ordre var ikke gået igennem systemet korrekt, og jeg måtte derfor rykke for den. Herefter fik jeg en mail med pakke nummer i, som jeg kunne Track&Trace. Men dette pakkenummer var ikke korrekt, så jeg kunne ikke følge varen indtil den ankom.
at handle med cykler.dk, -var det nemmeste jeg har gjort længe, -alt kom samlet og klar til brug.