[REPLY]
God pris, super betjening, kan kun anbefale Dækbutikken...........
Vi købte en autostol af mærket recaro. Den var 500 kr billigere end det andet sted hvor vi havde kigget på den. Der gik 3 dage og så fik jeg den. Helt tilfreds.
Bestilte i torsdag de kom tirsdag gls manden var forbi 3 gange 3 gang var vi hjemme så slap vi for selv at hente
Super service fra begge firmaer
Levering og varen var i orden. Men der manglede bolte - som det ellers fremgår af både hjemmeside og faktura.
Jeg afgav bestillingen om formiddagen med et ønske om hurtig levering, i løbet af et par timer fik jeg flere mails om købet levering og afsendelsen.
Da jeg kom hjem fra arbejde dagen efter stod pakken i skuret, på amager :-)
Det kan man kalde levering
Christian
Jeg anbefaler Dækbutikken til alle jeg kender, kort behandlings tid og fornuftig pris.
takker herfra
bestilte mine dæk i den anden ende af landet,,,dette var ingen hindring. fik mail hvornå jegr fik mine dæk. super lev. handler der næste gang også.
meget god oplevelse - varerne blev leveret på 2 dage !! Jeg fik desuden god og venlig betjening/vejledning per telefon, inden jeg bestilte varerne online!
Hurtig levering, godt produkt (ikke afprøvet endnu) kun positivt at sige
Jeg fik en hurtig sikker levering, og så var prisen i orden Sammenlignet andre udbyder !
Dagen efter min bestilling fik jeg en mail om at varen var afsendt. Modtog, efter yderligere en dag, varen med en god fragtmand. Dækbutikken var hurtig til at svare på spørgsmål og til at rette op på fejl ved varen. Kan anbefales.
Bestilte en ny autostol og dagen efter var der besked om at varen var afsendt. Modtog en ny mail da varen var landet i min GLS-shop og kunne afhentes - Det hele tog 2 dage. Nemt og hurtigt, god service!
Det er måske den mest velfungerende webshop jeg har prøvet. Jeg ved godt hvor jeg bestiller mine sommerdæk.
Dem kan du roligt handle hos, super pris, lynhurtig levering. 👍 De kan det pis!
Rigtig god hjemmeside, hurtig levering og produktet lever op til forventning.Gode priser
Fik leveret 2 dæk til absolut konkurrencedygtige priser. Dækkene ankom efter få dage. Der er ingen tvivl om at jeg vil købe dæk her igen!
Super hurtig betjening hos dækbutikken..men det gik knap så hurtigt med at få vare fra fragtselskabet GLS. Bestilte mine vare tirsdag aften, onsdag sender dækbutikken mine vare, torsdag kommer GLS forbi med min bestilling en er desværre ikke hjemme til at ta imod.. fair nok - det er jo min egen skyld. ringer så til GLS og høre hvornår de så kan komme forbi med mine vare igen, der bliver så aftalt i løbet af mandagen men hun kan ikke give et bestemt tidspunkt, så vælger at blive hjemme hele mandagen for at få mine vare. Mandag sidder jeg så nærmest ved køkkenbordet hele dagen kl.8-15 hvorefter jeg bliver utålmodig og ringer til GLS og spørger til min pakker..hvorefter jeg får smidt i hovedet at de havde været forbi kl. ca.13.30 og at der ikke var nogen hjemme på adressen. SÅ BLEV JEG SUR!!! sikke en LØGN at fyre af!!!!! fortalte damen i telefonen at jeg havde siddet hjemme hele dagen siden kl.8 fordi jeg skulle bruge mine vare og at der IKKE havde været nogen forbi fra GLS med mine vare.. men det virkede hun nærmest ligeglad med! Sikke en LORTE fragtfirma!!!! Det ene dæk viste sig så også at være halvt fyldt med hvid maling da jeg endelig modtog min bestilling hos et GLS Afhentnings sted.. Sikke en gang ROD der er hos GLS
Bestilte dæk mandag aften. De blev leveret med fragtmand onsdag formiddag !
God service og meget hurtig levering, her handler jeg gerne igen.
God og nem hjemmeside samt gode priser kan anbefales
Rigtig god service, de bedste priser , kommer til aftalte tid.
Efter at have læst andre anmeddelser om hurtig levering tænkte jeg ville benytte mig af dækbutikken.
Jeg bestilte derfor et sæt sommerdæk+fælge i slutningen sidste uge, fælgene var på lager, og tilvalgte dæk som man så nemt kan når man har valgt fælgen. Nu har jeg dog opdaget at det sæt dæk jeg valgte ikke er på lager før om 4-10 dage.
Derfor vil jeg forslå at det evt. bliver vist hvad lager status er på dæk når man skal tilvælge dem til den fælg man nu ønsker. Så man ikke selv skal ind og finde frem til dette efter man har lagt sin bestilling og undre sig over den hurtige ekspedition ikke gør sig gældende for sin ordre :)
God og overskuelig hjemmeside, som er nem at finde rundt på... Leveringen forgik upåklageligt og hurtigt. Dækkene var fine og godt beskyttet. Et lille minus var det lille mærke midt i fælgen (logo). Det var faldet af på et af dækkene, da vi pakkede dem ud. Ellers udemærket.
Absolut tilfredshed, enkelt at bestille og hurtig levering. Kan kun anbefales.
Meget nem og overskuelig hjemmeside. God ide med at dele dækkene op i god bedre best. Når man har bestilt er der hurtig levering til adressen.
Hej
Jeg har handlet med Dækbutikken for første gang, men det er ikke sidste.
Imponerende hurtig og fin handel, tak for det.
M.V.H.
Peer Nielsen
Ringsted
Bestilte en tagboks og tagbøjler hos daekbutikken.dk. De ringede et par dage efter, da den bestilte tagboks var i restordre og tilbød en anden (bedre model) til samme pris, så jeg kunne undgå ventetiden. Det var super service.
Levering med fragtmand tog et par dage, hvilket er længere end normalt med Postdanmark. Men det er trods alt også en noget større pakke end man normalt sender med posten, så det må vel forventes.
Super butik, bestilte i går og havde allerede mine vare i dag. Handler gerne her igen :)
Blev ringet op efter jeg havde placeret min ordre. Dette var ejeren af Dækbutikken.dk Han ville blot hører om det hastede med at modtage mine dæk, da han ville oplyse at han fik en ny sending senere på ugen.
Jeg fik sprit nye dæk der var produceret 2,5 måneder før jeg modtog mine dæk.
DET ER IORDEN.
Kan varmt anbefales.
Super service super kvalitet kan på det varmeste anbefale dækbutikken