We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (635)

Ingen problemer

Jeg har flere gange brugt DK-Hostmaster og har aldrig oplevet problemer med servicen.

Hurtigt og nemt

Ingen problemer med hverken at finde domænet eller købe det! Jeg vil gerne anbefale DanDomain til alle! :)

Hurtigt, effektivt og enkelt

Jamen så let kan det gøres :)

Pålidelig og god service

Løber tit ind i problemer, som ikke er forventet mht. domains og mailbokse.
Supporten ved DanDomain har altid været hjælpsom med at løse problemer. Ellers har de et bud på, hvordan man selv kan løse det for eftertiden.

Hurtige, professionelle og engagerede. Dejligt med 24/7 support

Hurtige, professionelle og engagerede. Dejligt med 24/7 support

God og prof service.

Let at komme igennem på telefonen. Hurtig tilbagemelding med svar på spørgsmål via mail, også om søndagen. Dandomain løser alle opgaver, så man har alt samlet på et sted.

Beoordeling door bevestigde koper

Meget overskuelig og nem proces.

Jeg har ikke så meget andet at sige end, at alt er gået efter planen og det var en meget positiv oplevelse. Nu glæder jeg mig bare til, at få den nye hjemmeside i luften.

hurtig registrering af domænenavne

Meget nemt og brugervenligt

DanDomain A/S

Det hurtige support svar er kanon hjælp

Jeg er nystartet med webshop "chemie.dk" og kan kun sige at hvis det ikke var for Dandomains proffesionelle support - så havde jeg ganske enkelt IKKE fået startet op.
Men nu er shoppen online og dejligt at man nu selv kan servicere den.
Hilsen
Bendt M. Poulsen
Chemie.dk

Som altid, så virker Dandomain

Det er let, at finde navnet på sit nye domain navn på hjemmesiden. Og betalingen byder ikke på kedelige overraskelser, som så mange andre steder.

Nemt, hurtigt og billigt

Jeg tjekkede priser forskellige steder. Dandomain er billigst. Nå det tilmed er nemt og hurtigt, så kan det jo ikke blive bedre.

Beoordeling door bevestigde koper

Så let som at klø sig i nakken

Registrering foregår nemt og problemfrit og man bliver holdt i hånden hele vejen

Perfekt

Nemt hurtigt og bekvemt :-)

Alt ok

Alt ok
Som aftalt

Der gives 5 stjerner til Dandomain supportgruppe

Det er måske lidt uretfærdigt at give hele 5 stjerner, men OF benytter i dette tilfælde - det man kalder "negativ referencegruppe". Med den forrige leverandør oplevede vi, at der overhovedet ikke var hverken evne- eller vilje til at få løst helt åbenlyse problemer. Det drejer sig f.eks. om noget så banalt som at få en brugervenlighed løsning på at vedhæfte filer, opdatering af java, håndtering af tilføjelsesprogrammer til OFFICE-pakken samt det værste: ustabil kommunikation (systemet frøs ofte). Hos Dandomain var tonen en helt anden, selvom der også her var problemer, så kom supportfolkene med forslag til løsninger og de var i det hele taget top motiveret for at dette skulle lykkes.
Så måske er de 5 stjerner den bedømmelse som er rigtig.

holder hvad de lover

har benyttet dandomain gennem adskillige år, og må ubetinget rose dem for altid at overholde hvad de lover. Ønsker jeg at redigere eller opdatere ringer jeg, og vupti dagen efter er det ordnet - hver gang.

læge niels bukh

Hurtig og effektiv ekspedering

Bad om flytning af et domæne...klaret hurtigt og effektivt igen.

Beoordeling door bevestigde koper

Uproblematisk overflytning af domæer og DNS-pegning

Jeg havde brug for at få flyttet tre dk-domæner, da min daværende udbyder var elendig. Det hele var ordnet ganske hurtigt efter nogle mails og telefonsamtaler. Undrer mig dog lidt over, at prisen ikke er ens for de tre domæner, men det er jeg sikker på at kunne få en forklaring på

Antwoord van DanDomain A/S

Hej Jon.

Dine 3 DK domæner har samme pris. Men jeg skal ikke kunne sige om du måske har tillægsydelser (f.eks. DNS eller URL-pegning) hvor du muligvis har fået mængderabat? Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, så får vi opklaret prisforskellen.

Mvh Monika Bak
Teamleder, support

Fantastisk service

Hele vejen igennem, god service. Søde og flinke folk til at besvarer spørgsmål.God salgssupport og teknisk support. Helt igennem en god oplevelse. Kan klart anbefales

Beoordeling door bevestigde koper

Få klik, god service og troværdig

Gå ind på DanDomain. De har god service, det er nemt at finde rundt på siden og de virker troværdige. Har kun haft gode erfaringer med mine domænenavne købt igennem dem. Som i øvrigt også er til en god pris. :-)

Oprettelse af alias

God og hurtig betjening.

nemt og enkelt

nem side at bruge, der er det information man skal bruge.
Alt går automatisk uden problemer.

Super service og produkter

Vi har snart haft dandomain i 3 år og meget tilfreds med service og produkter.

Enjoysport.dk

Beoordeling door bevestigde koper

Super service og godbetjening!

Jeg er fuldt ud tilfreds med DanDomain.
Jeg får altid den hjælp, jeg har brug for i supporten, sælgerne er søde og hjælpsomme. Shoppen virker upåklageligt.
Alt i alt, ingen fingre at sætte her.

service extravagance

Her har du din ryk dækket! Det er muligt at du kan få hostet en hjemmeside billigere på en server i en hullet garage, men hos dandomain skal du ikke bekymre dig om det mindste hvad angår sikkerhed og service. dine muligheder er ubegrænsede hvad enten du vælger gratis CMS løsninger, FTP løsninger, eller dandomains egne pakkeløsninger. Har haft kontakt til kundeservice et par gange, med positiv oplevelse.
Et minus er at hjemmesiden er en anelse uoverskuelig, specielt kundecenteret efter man har købt en service. Hvilke produkter der hænger sammen, og hvilke produkter der er mest rigtig for dig kan være lidt svært at gennemskue.
Alt i alt føler jeg mig vældig godt tilpas hos dandomain, og kun brugervenligheden står i vejen for stjerne nr. 5.

Tilføjelse og hint til forbedring:
Tænk over hvordan en bruger læser og bevæger sig på en hjemmeside. Som det forholder sig i dag bevæger man sig fra venstre mod højre, og oppefra og ned.
1. Det vil sige at en oversigt bør være placeret øverst eller til venstre, indtil danskerne er blevet opdraget til andet og "undersigt" er blevet accepteret i nydansk ordbog (den grå bjælke med kundelinks).
2. Når en kunde udfører en handling på hjemmesiden, f.eks. når man bestiller et produkt, så forventer man at næste handling skal foretages under eller til højre for det felt man foretog forrige handling. (når man vil tilknytte et produkt til et allerede registreret domænenavn, kan man først vælge sit domænenavn efter man har foretaget et andet valg længere nede på siden.)

Virker nu....

Tog noget tid at finde ud af at centrale værktøjer som url pegning og at kunne indstille dns er ekstraudstyr

• Kim
  • Hjørring, DK
  • 5 Beoordelingen

Top hurtig kvalitets service!

Bestile domæne med DNS pegning sent om aftenen, efter 30min fik jeg en mail om at mine services nu var oprettet. Det eneste jeg skulle gøre var aktivere det hos DK Hostmaster. Bestilte derefter ændringer i DNS på en helligdag, havde svar inden for ganske kort tid og var klar til at køre.

Alt i alt, super effektiv og kompetent service. Helt klart en virksomhed der er anbefalelsesværdig.

"Skidegodt Egon..."

Til vores behov har det været en succesoplevelse helt fra starten i 2006! Vi driver internet rejsebureau virksomhed og er dybt afhængige af stabilitet, smidighed og support. De få problemer vi har haft, har der hvergang været hurtige og gode svar på. At nettet udvikler sig og der opstår nye "udfordringer" bla. med SPAM lister, har vi haft lidt knas med, men der bliver helt sikkert arbejdet seriøst og godt med løsningerne. Jeg kan varmt anbefale dem.

Beoordeling door bevestigde koper

Gode - men ofte meget firkantede og bøvlede at arbejde sammen med.

Som kunde er det en ambivalent oplevelse. På den ene side er de gode - Men er ofte ikke særlig kundevendlige, meget omstændige, påståedelige og indrømmer ikke gerne fejl. Som kunde gennem mange år ville det være rart med lidt speed og fleksibilitet. Tid er en knaphedsfaktor.

Forleden var der ved en fejl sket det, af alle mine domæner og webshops var blevet flyttet over til en anden kunde. Da jeg ringede op og bad dem om at flytte det tilbage påstod de, at det kunne de ikke da der aldrig var sendt en faktura til mit firma?
Først efter at have talt med en "Chef" lykkedes det - Men det var dog bøvlet.

Men når "musikken spiller i takt lyder det godt"
Jeg kan desværre kun give 3 stjerner

Antwoord van DanDomain A/S

Hej Per

Tak for snakken.

Jeg skal beklage, at der er sket en fejl i forbindelse med overdragelse. Det er naturligvis utroligt vigtigt, at fuldmagter/overdragelsesformularer udfyldes korrekt, ligesom det er enormt vigtigt, at vi dobbelttjekker alle info inden overdragelse. Vi vil sørge for, at disse fuldmagter bliver mere detaljerede, så denne type fejl ikke sker igen.

At fejlens udbedring blev forhindret af vores egen sikkerhed, er selvfølgelig uheldigt. Sikkerhedsprocedurer er naturligvis til for at beskytte, men kan til tider opleves som hindrende, som i dit tilfælde. Dog kan vi ikke se bort fra vores retningslinier om sikkerhed.

Jeg beklager fejlen, og du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 8777 9045, hvis du har spørgsmål.

Mvh Monika Bak
Teamleder, support
DanDomain A/S

Jeg skifter aldrig væk fra Dandomain

Dandomain har virkelig styr på deres kundeservice og det er nemt og hurtigt at få svar hos deres support hvad enten det er pr. telefon eller pr. mail.

Jeg føler mig godt tilpas som kunde og kan klart anbefale andre webshopejere at benytte dandomain

God hurtig services

God hurtig handel

Virker helt fint

Det virker. Ikke så meget andet at sige

hurtig oprettelse

Alt gik hurtigt og uden problemer

Beoordeling door bevestigde koper

Super serivce, til netto priser.. :o)

Billigt. God service. Hurtig support.

en god start platform

Jeg vil anbefale DanDoain, sikker på det vil føre til en god og positiv oplevelse

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt at bestille, nemt og sikkert at betale, og hurtigt ekspedering!

Jeg synes det var nemt og hurtigt at få bestilt et domæne. Jeg har intet dårligt at sige. Jeg kan dog undre mig over at det er dyre at kæbe det her end andre steder, men der er nok en grund. I bund og grund en tilfreds kunder som helt sikkert vender tilbage efter.mere.