We are hiring!

Danskdatasalg Beoordelingen

Danskdatasalg was failliet verklaard op donderdag 9 juni 2011

• BEOORDELINGEN (3.079)

Bestiling kl. 15.00 - levering med posten dagen efter - super

Jeg har købt et kompactkamera til en fornuftig pris og der har ikke været noget at sætte en finger på.

Godt forløb

Købte kamera over netbutikken, ingen problemer, ingen irritationsmomenter.

Danskdatasalg A/S

God service og huttig levering

Valgte Danskdatasalg da de havde varen på lager og lovede at sende dem samme dag, hvilket de gjorde og jeg havde pakken med de bestilte produkter dagen efter før 9 og prisen var ligeledes en af de laveste jeg kunne finde for de pågælende produkter. Så god service. Har dog ingen RAM sag haft hos dem os det kan jeg ikke sige noget om.

Alt fungerer

Jeg bestilte et kamera, som kom med posten, som lovet. Kan kun anbefale Dansk Data Salg

Køb af fladskærm

Varen blev leveret næste dag, som det også fremgik af track&trace.
Ingen slinger i valsen.

Anmeldelse

Jeg er fuldt ud tilfreds med servicen, modtog varen allerede dagen efter jeg bestilte den.

Danskdatasalg A/S

alt er gået som forventet, hurtigt og korrekt

men ! jeg overså i første omgang "at afhente i butikken" foregår i Ålborg, På en eller anden måde havde jeg forstået at det var " i en 3. forretning" og da jeg spurgte hvilken det var for mig blev misforståelsen rettet og jeg oprettede ny ordre der kom som lovet.

det ville for en del være rart at have mulighed for "at afhente i butik" overvej muligheden.

Fantastisk!

Bestilte og fik det dagen efter... Det var smukt!

Der burde stå 5 stjerner

Jeg har købt en bærbar til vores dreng der går på efterskole i DK
Han er meget tilfreds med den, havde det ikke været på restordre burde der stå 5 stjerner
i anmeldelsen:o)

Danskdatasalg A/S

fremragende og upåklagelig behandling af ordre

Hurtig og sikker behandling af ordre. Pakken kom dagen efter og der har ikke været noget at sætte en finger på. Dejligt

kamera

jeg vil gerne give 5 stjerner da jeg er fuldt tilfreds med forløbet blev bland andet ringet op da der var problemer med internettet og det er meget betryggene, så jeg vil helt sikkert gerne handle hos jer igen. venlig hilsen Pia

Danskdatasalg A/S

God service, hurtig betjening.

Jeg købte et nyt LED samsung 32" tv. Jeg havde et enkelt spørgsmål. Jeg sendte det om aftenen og om morgenen, havde jeg 2 enslydende svar fra 2 personer. Jeg bestilte tv'et 5 min før deadline for afsendelse, og havde det om morgenen dagen efter.

Danskdatasalg A/S

Fin betjening og hurtig ekspedition

God telefonbetjening og hurtig afsendelse af vare. Super med gaveordning!

Danskdatasalg A/S

Levereat vare men ikke helt fejlfri

Jeg har fået min vare til tiden osv. men det etui som jeg fik leveret til Garmin har ridser på - det er et irritationsmoment

Danskdatasalg A/S

God produktinformation, men ikke ovenenstemmelse mellem lagerstatus og levering

Det fremgik at varen var på lager og kunne leveres indenfor 1 - 2 arbejdsdage. Leveringstiden viste sig at være 14 dage.

Danskdatasalg A/S

Det fungerede bare på alle måder

Jeg bestile en iPad hos Danskdatasalg. Både købesproces og betalingsproces var upåklagelig, og varen var klar da jeg kom for at afhente den.

Danskdatasalg A/S

God håndtering af min ordre

Alt var som jeg forventer af en Internet shop.

Anders Nielsen
Ensure IT

Super Service

Hurtig og effektiv vejledning og ekspedition!

Hurtigt og effektivt

Varen kom allerede efter en dag, og da det var en fødselsdagsgave, var det helt perfekt. Indpakningen var efter sigende fin, men den så jeg ikke selv. Eneste - lille - minus er, at man, når man køber en gave, ikke kan skrive en lille hilsen. Men det vigtigste var, at den kom frem hurtigt.

Fin fin service !

God service : Meget fin information omkring forsendelse af varen - Hurtig ekspedition -
Min erfaring gør, at jeg absolut kan anbefale andre at handle hos Dansk Datasalg !

Nemt, hurtigt og problemfrit

Skulle give fotoudstyr i gave, og bestilte lidt sent, men varen kom som lovet dagen efter bestilling og var pakket ind, så det kun var det personlig kort der skulle skrives.
Helt tilfredsstillende og problemfrit.

5 perfekt

5 , ordren kom 2 dage efter bestillingen alt var som det skulle dejlig service

• København, DK
  • 5 Beoordelingen

Helt ukompliceret

Bestilte GPS søndag aften og modtog den med posten tirsdag. Hvis bare alle handler var så enkle...!
Valgte iøvrigt Dansk Datasalg p.gr.a. deres høje karakterer fra brugerne.

Rigtig god service :)

Hele handlen gik hurtigt og med en rigtig god service.

God oplevelse

I forbindelse med køb af USA-kort til min GPS, har jeg haft en meget positiv oplevelse både m.h.t. pris, bestilling og leveringstid. Så det gør jeg igen. P. Nielsen, Vejle

*****

Jeg har købt en Tom Tom 930 T. Alt er foregået helt problemløst, lige fra bestilling, ordrebekræftelse,
levering og betaling. Hurtig levering. Så jeg vender helt klart tilbage.

Ravns Hvidevareservice
Arne Ravn
Faktura 20945

Super godt

Meget hurigt levering. jeg er meget tilfreds.

Danskdatasalg A/S

Super hurtig levering og rigtig god service undervejs. Ganske enkelt glimrende.

Jeg har blandt andet købt et batterigreb til min nikon d-700, og jeg bestilte en søndag (let og enkelt bestillingssystem) og stod med pakken i hånden tirsdag midt på dagen. Bedre kan det vist ikke gøres.

Nemt og Smertefrit

Er meget tilfreds, fra jeg bestilte produktet og til jeg havde det gik der 2 dage.
Det var meget nemt og hurtigt at bestille det online.
I har rigtig mange gode produkter til fornuftige priser.
Bestemt et sted jeg handler igen.

Gnuen.