We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dansk Kabel TV A/S Beoordelingen

Dansk Kabel TV A/S Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Dansk Kabel TV A/S and give your own review of Dansk Kabel TV A/S 110
Middelmatig
6.5 van 10

110 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (110)
  • susanne
  • 5 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Ingen brugsanvisning på opsætning af internet/ rooteren

Ingen brugsanvisning på opsætning af rooter. Så det var uigennemskuligt, at koden til rooteren var på kassen, på en lille label, hvor der også var andre tal!
Kunne lære en del af fx YouSee brugsanvisninger! Måtte ringe til hotline 2 gange!

Featured review of Dansk Kabel TV A/S

• Anette
  • 3 Beoordelingen

Mac specialister

Jeg fik en sød medarbejder i røret der forsøgte at guide mig igennem installationen af mit nye trådløse netværk, dog kunne han ikke hjælpe mig og jeg fik derefter en specialist i Mac i røret, han hjalp mig. Og nu er jeg den glade ejer af internet igen.

Anette Pedersen

• ena
  • 1 Beoordeling

eminent

som du ved er jeg nybegynder så jeg sidder roligt og leger med dig,men du er ikke så svær som jeg frygtede vi to skal nok få et godt forhold.

Ok support

Har fået en ok support - men lidt surt at man 2 gange skulle have at vide at nu "havde man altså brugt x antal minutter".

Samtidig kunne en større viden on Mac pc være ønskeligt

Nedetid

Jeg skriver denne andmeldelse via min iPhone's forbindelse, fordi vores internet IGEN er nede.

Forbindelsen ryger alt for ofte - FÅ DET NU FIKSET! Det er da det mindste I kan gøre, nu hvor man er tvunget til at have jer som udbyder, fordi vi bor i lejlighed.

Kære Adam.

Jeg vil starte med at beklage, at du var en af de medlemmer i Ballerup som var ramt af vores driftforstyrrelse i tirsdags.
Jeg kan se at du er tilmeldt vores smsservice, hvor du får tilsendt en sms når der er driftforstyrrelse eller driftarbejde i dit område. Hvis du ikke har modtaget denne sms i tirsdags, vil jeg meget gerne have dig til at skrive en mail til mig på trustpilot@danskkabeltv.dk, så jeg kan undersøge hvorfor du ikke har fået besked.

Til at slutte med vil jeg fortælle at Dansk Kabel TV og din forening; Baldersbo har indgået en aftale om at forbedre netværket ude hos jer henover sommeren.
Det vil sige at foreningen går fra en ringstruktur til stjernenet. Det betyder i korte træk at i vil opleve bedre og mere stabilt netværk.

Jeg håber at vi med det nye netværk henover sommeren vil gøre os fortjent til mere end 2 stjerner fra dig.

Med ønsket om en god dag.

Charlotte / Dansk Kabel TV

god kvalitet

forbindelsen virker perfekt, men prisen på forbindelsen er for høj i forhold til SE, overvejer på det kraftigeste at skifte til SE

kvalitet

Alt virkede, telefonbetjening, montørbesøg...

Dansk Kabel TV A/S

God levering, men manglene info

Hurtig levering, men der manglede noget info om hvordan/hvornår instalatøren vil komme

Kære Lars,

Jeg er ked af at høre, at din opfattelse af Dansk Kabel Tv kun er berettiget til 3 stjerner.

Jeg beklager at det velkomst brev du har modtaget ikke har været fyldsgørende nok. Jeg er dog glad for at du gør os opmærksom på manglerne.
Jeg vil sikre mig at vi fremadrettet tydeliggøre hvornår/hvordan instalatøren kommer.

Hvis du stadig ikke har hørt fra vores service afdeling, vil jeg rigtig gerne høre fra dig på trustpilot@danskkabeltv.dk og så vil jeg sikre mig at kontakte service afdelingen og få datoen til dig.

Jeg håber at høre fra dig hvis du ikke allerede er kørende med dit nye produkt og at vi fremadrettet gør os fortjent til flere stjerner hos dig.

Rigtig god dag
Charlotte / Dansk kabel TV

Hurtig og personlig kundeservice

Efter lidt startproblemer som jeg gjorde opmærksom på omkring sen brevmodtagelse, har Dansk Kabel tv's kundeservice givet mig en personlig og hurtig hjælp, hvor man føler de gerne vil gøre det så godt for en som overhovedet muligt.
Montering og tilslutning til internettet af montør, var hurtigt sat til og uden problemer.

Kære Kenneth,

I forhold at du ikke modtog et brev med tidspunkt på hvornår teknikkeren ville komme, beklager jeg meget og har kontaktet vores serviceafdeling, som vil sikre at der bliver fuldt op på dette fremadrettet. Hvis du endnu ikke har fået en tid, er du velkommen til skrive tilbage til mig.

Den anden problemstilling du havde omkring modtagelse af den faktura, er det absolut ikke meningen at du skal modtage din faktura, med en betalingsfrist samme dag som du modtager den. Jeg har kigget nærmere på dette, og kan se det er en fejl vi har i vores system, som vi skal have lukket hurtigtst muligt.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette.

Jeg vil dog gerne sikre mig, at du får forlænget din betalingsfrist, men har behov for at komme i kontakt med dig, så hvis du ønsker, vil jeg bede dig, om at skrive til Trustpilot@danskkabeltv.dk,med dine kontakt oplysninger, så kontakter jeg dig umiddelbart efter.

Håber at høre fra dig snarest
Betina, Dansk Kabel Tv

Aldrig nedetid

Jeg har benyttet en Dansk Kabel TV internetforbindelse i flere år og har stort set aldrig haft nedetid, der har selvfølgelig været noget, det har dog altid været meget kort tid og linien er kommet op af sig selv, det er flere år siden at min line har været nede. Kan ikke forestille mig en bedre stabilitet et andet sted og hastigheden er også ret god.

Dansk Kabel TV A/S

Hurtigt og nemt kun ros her fra

Hurtigt og nemt kun ros her fra ++++

Dansk Kabel TV A/S

kan ikke rigtig svare på det

det er svært at sige noget for jeg har kun boet her i en monel
så jeg kan ikke svare på det

hilsen fra henrik
kan i forsat ha en god dag

SUPER

Fik en ualmindelig fin betjening kan varmt anbefales.

Dansk Kabel TV A/S

God hastighed og super service

Alt alt en god internetudbyder, med super service og gode priser og som for en gang skyld levere den hastighed de lover.

God og hurtig service

Jamen NO problemi. Alt iorden

Dansk Kabel TV A/S

Humoristisk og positiv kundebetjening.....

Jeg mødte en glad og meget "smilende" kundeserviceansat som jeg var helt på bølgelængde med - meget positiv oplevelse...

Super net

Super net, til at stole på og sjældent nedbrud.

• Jacob
  • 1 Beoordeling

Negativ blev til positiv

Efter at have fået et forholdsvis dårligt førstehåndsindtryk, valgte jeg tidligere at placere 2 stjerner på baggrund af dette. Jeg blev så efterfølgende ringet op af en servicemedarbejder, som beklagede sig mange gange. Vi fik snakket episoden igennem og han løste problemet.

Så vidt som jeg erindrer, så præsenterede servicemedarbejderen sig som Emil, så jeg vil især godt fremhæve ham, som værende et godt eksempel på en super godt oplevelse og en god service. Derfor har jeg valgt at ændre denne anmeldelse til 5 stjerner.

Kære Jacob.

Først og fremmest er det dejligt at høre, at vi har fået et nyt medlem i Kragsbjerg Antennelaug.

Jeg er ked af at vi kun har gjort os fortjent til 2 stjerner fra dig da en medarbejder har virket uoplagt og ikke særlig serviceminded. Jeg vil rigtig gerne tjekke op på dit pakke skift, men mangler noget mere info fra dig.

Kan jeg få dig til at sende mig dine oplysninger på trustpilot@danskkabeltv.dk så skal jeg sørge for at få tjekket op, at der er blevet fortaget et pakkeskift.

Jeg håber at høre fra dig og at vi i fremtiden kan give dig en service der er bedre end 2 stjerner.

God dag
Charlotte / Dansk Kabel TV

Dansk Kabel TV A/S

Nem og hurtig adgang til nettet

Fra første kontakt havde DK Kabel fokus på at få etableret min internet forbindelse, så hurtigt og nemt som muligt. Fra selvbetjening kan man klare det meste selv, og siden er meget let og overskuelig.
Teknikeren virkede kompetent og tjekkede for alle mulige forhindringer samt korrekt etablering.
Bedste anbefalinger herfra.

• Rej
  • 7 Beoordelingen

Hurtigt og nemt

Jeg bestilte internet i forrige uge, og det er installeret og kører i denne uge.

Dansk Kabel TV A/S

Hurtig service - kunne være bedre produkt

Jeg er gennem min grundejerforening blevet tvunget til at bruge Dansk Kabel TV og det har jeg nu bestemt heller ikke været utilfreds med, da det har være lynhurtig installation og service, samt min internetforbindelse jeg har igennem dem er stabil. Dog er det lidt ærgerligt, at de ikke understøtter de samme TDC produkter (som fx. Yousee gør), når nu de er under samme koncern. Fx. er WebTV en meget stor mangel og havde jeg ikke håndjern på via grundejerforeningen, var jeg nok smuttet over til en leverandør der understøttede dette, som fx. Yousee eller Stofa.

Super effektiv

Venlig og effektiv service efter meget kort ventetid.

Fremragende service - De holder hvad de lover

Jeg har kun positive erfaringer med Dansk Kabel TV A/S.
Jeg fik med det samme tilsendt det rette udstyr. Jeg fik god vejledning i forhold til hvilken router m.m. der kunne anvendes. Jeg har i forbindelse med kundeservice været særdeles godt hjulpet, og faktisk uden voldsomt lang ventetid.
Min forbindelse på 50/50 fungerer optimalt med kabel!!
Jeg har fundet ud af at jeg skal ha' købt et nyt netværkskort, for at kunne følge med på det trådløse, men det kan jeg købe igennem DKTV for blot 199,- kr.
Alt i alt er jeg super tilfreds, og de scorer naturligvis fem store stjerner.

Dansk Kabel TV A/S

Super Service, - Det holder !!

I forbindelse med en renovering af vores hus skulle vi have lagt Kabel tv ind i huset, idet vi før bare havde en antenne sidene i gavlen. Der kom en flink og meget hjælpsom tekniker til aftalt tid, men da mine egne håndværker ikke var helt klar kunne han ikke lave sine installtioner helt færdig af en gang. Teknikerne fra Dansk Kabel tv, var meget flexsibel så han kordineret selv færdiggørelsen af installtionen med mine håndværker,,, det resuleteret i glade håndværker og en glad bygherre. jeg kan på det varmeste anbefalde Dansk Kabel Tv...

Dansk Kabel TV A/S

Altid venlig og hurtig betjening

Jeg havde problemer i en overgang med både internet og Tv signalet og nu har jeg ikke den store tekniske viden, men at ringe til Danskkabeltv var en god og lærerig oplevelse.
Den venlige supporter guidede mig og min installation igennem, og 5 min. senere havde jeg internet.
Tv signalet blev ordnet i løbet af et par dage, da en tekniker kom ud og nu har jeg perfekt signal, også gennem min Yousee boks.
Tak skal i ha´.

Super gode medarbejdere

Dansk kabel tv skal have meget ros fra deres super dygtige og hjælpsomme medarbejdere. 5 stjerner herfra

Super

Er super glad for min nye internet :)))

Tip top

Alt fungeret og alle aftaler blev overholdt.
Teknikeren gav gode råd til bedre dækning

Godt

Jeg er til glad fod det er så bili

Anderleder til en forandring

Mit forhenværende Internet udbyder har der ikke været andet end problemer og faktureringer med på trods af at det var dem som lavede fejlen. De gjorde det til min opgave at rette fejlen. Med Dansk Kabel TV retter i selv fejlen. Jeres personale er venlige og man kan mærke at de står klar til at hjælpe. Internettet virker langt bedre end jeg kunne have forestillet mig og derfor giver jeg jer 4 ud af 5 stjerner.

• Dorthe
  • Dorthe
  • 17 Beoordelingen

Bare ok

Tja indtil videre har jeg ikke så meget at klage over.
Hastigheden er som lovet og der har ind til nu ikke været nogle udfald.

Jeg valgte Dansk kabeltv som internetleverandør,da TDC ikke kunne levere særlig høj hastighed.

• Marie
  • Marie
  • København, DK
  • 5 Beoordelingen

hurtig service

hurtig og nem bestilling af internet

Dansk Kabel TV A/S

Meget servicemindede - ikke så effektive

Jeg har af to omgange forsøgt at få internet igennem Dansk Kabel TV. Jeg indrømmer at jeg har et særligt behov i form af en fast IP, men det lykkedes aldrig at få det til at virke i første omgang (tre år siden) - og jeg venter nu stadig på at det kommer til at virke (gået en uge siden jeg bestilte i denne omgang). Dog er de meget servicemindede og forsøger at hjælpe når man ringer til dem. Måske ligger problemet hos teknikerne? Tre stjerner vil blive revurderet når det kommer til at virke.

Kære Meltinis.

Først og fremmest tak fordi du tog dig tid til at give os en bedømmelse. Jeg har i dag haft fat i en af mine supportere som har ringet til dig. I aftalte at en teknikker kører ud og sikre sig at din faste IP kommer til at virke.

Du hører nærmere fra os, ligeså snart vi har en status fra teknikkeren. - og jeg håber vi derefter kan få en ekstra stjerne hos dig.

Charlotte, Dansk Kabel TV

hjælp

meget tilfredstillende hjælp, jeg længe har fået

fantastisk betjening

Fantastisk betjening af Henrik på Dansk Kabel TV A/S.

Godt tilfreds..

der hvor jeg bor, har jeg haft dktv i ca 4 år, jeg har altid været godt tilfreds med deres service, og min hastighed på nettet 60/60MB er jeg godt tilfreds med, og det virker 9 ud af 10 gange som det skal:-))

Dansk Kabel TV A/S

Dårligt service og mangl den love hastighed

Jeg betaler for 10/2 mbit men får kun 5 mbit ,men nu er det slut med Dansk kabel tv .

Kan aldrig anbefal Dansk kabel tv de har intet styr på regnskabet og bemandning ,deres service folk sover på rasterplads.

Kære Jesper,

Jeg er ked af at høre, at din opfattelse af Dansk Kabel Tv er gået så meget ned, at vi kun fortjener 1 stjerne.

Jeg ønsker meget gerne at høre mere om dine hastigshedsproblemer, for det er absolut ikke ok, at du betaler for noget du ikke får.

Jeg vil gerne i kontakt med dig, så hvis du ønsker, vil jeg bede dig, om at skrive til Trustpilot@danskkabeltv.dk,med dine kontakt oplysninger.

Håber at høre fra dig snarest
Betina, Dansk Kabel Tv

Dansk Kabel TV A/S

Alt i alt en god oplevelse

RETTELSE: Jeg har lige fået brev om at Dansk KabelTV hæver prisen
fra o til 19 kr. måned, alene for telefonabbonement.
Man mærker klart, at der er et monopol i mange antennelaug, og at ejeren TDC sætter tommelskruerne på. 1 stjerne fratrukket da DKTV er mindre attraktive mht til pris og det produkt de tilbyder.

Skiftede for nogle år siden til Dansk Kabel TV da Telenor ikke kunne leve op til de hastigheder som DKTV kunne give - og jeg har været meget glad for dette valg.

Jeg har 20/2 Mb Bredbånd via fællesantenne og samtidig "gratis" IP telefoni, dvs uden ekstra abonnementsbetaling for telefonen.
RETTELSE: Dansk KabelTV hæver prisen til 19 kr./måned, alene for telefonabbonement. Dertil kommer alm. telefontakst.

Det negative:
- Der kan af og til være noget rod i fakturaerne - vær opmærksom!
- DKTV bærer præg af at være et uinteressant opkøb for TDC og der sker ingen udvikling af produkterne - hjemmesiden har været fuldstændig uændret i årevis...
- jeg ville da gerne have f.eks. TDC Homedisk eller TDC Film, men det er ikke muligt.
- desværre heller ikke YouSee WEBTV, selvom jeg har købt Yousees store kabelpakke via fællesantennen !
- upload er kun 2 mb/sek - når det er via antenne, burde det vel sagtens være det samme som downloadhastighed?

Det positive:
- o kr i oprettelse (dengang i hvert fald)
- downloadhastigheden er altid mindst de 20 mb/s - og 99,999% stabilt.
- Jeg synes det er så fedt at kunne bruge YouSee Play!
- en enkelt gang har de sænket prisen, for at følge markedet
- telefoni er i samme kvalitet som alm. analog telefoni og har sparet mig mange penge.
- der medfølger kombineret trådløs/LAN router
- ved reparationer/ustabilitet sendes SMS og/eller kontaktes antennelauget.
- en skade i skabet eller på et kabel i haven blev fundet og repareret af en tekniker inden et døgn - i mørke og i februar!

Både godt og skidt...

Lidt ligesom TDC/YouSee kan internet fra Dansk Kabel TV give både gode og dårlige oplevelser... Jeg ved ikke om de ligenede fejl skyldes det samarbejde selskaberne har men den tekniske support skal man lede længe efter begge steder...

Jeg kender mange der har haft et af de nævnte selskaber, nu er det Dansk Kabel TV der anmeldes her da det er selskabet jeg har i øjeblikket.

Jeg er positiv overrasket over kvaliteten af mit net, nu har jeg længe levet med fiber fra Profiber (nu Waoo), min server køre på en 60/60 fra Waoo... Nettet fra Waoo har i de mange år det nu har eksisteret, kun været nede to gange... Første gang gravede TreFor kablet over da nye rør skulle lægges, anden gang var pga en svaghed i boksens strømforsyning og vi fik installeret en ny dagen efter, begge gange uden problem... Ud over det har jeg aldrig haft problemer med noget, hastigheden er altid 60/60, næsten altid over, tit meget over...

Nå tilbage til Dansk Kabel TV, det skal lige siges jeg ikke har klaget endnu, da, som sagt før, oplever jeg ikke nær så mange problemer som ventet, og når det virker, så virker det... Nu skal jeg ikke gøre mig klog på om Dansk Kabel TV også køre på kobber kabler som TDC's net gør de fleste steder, men normalt er hastigheden lidt lavere end den man har betalt for, det er dog rigtig tit jeg får den hastighed jeg har betalt for her, hvor jeg bor nu, hos Dansk Kabel TV...

Grunden til de få stjerner, skyldes altså mest det store udsving der er i signalet, ser jeg på modemet's info side, kan man se der ikke er noget signal til Dansk Kabel TV og der er derfor ikke hos mig fejlen er...

Det er tit jeg mister nettet, og hver gang tænker jeg på at klage, det gør jeg så nu, her... Normalt kommer nettet igen inden for et par timer, eller hvert fald næste dag, det er altså udsving de burde kunne se i loggen (Hvis de altså logger signalet)...

Der er nok mange der vil sige mit signal tab er ingen ting, og at jeg ikke kan tillade mig at sige tit, for så tit er det nu heller ikke, men når du har levet flere år på en forbindelse der kun har været nede to gange, med god grund begge gange, ja så er en gang i måneden sku tit...

Jeg har haft TDC før, og har lavet en anmeldelse for TDC, så vil ikke skrive mere om dem her...

Men pas på når i køber net, Dansk Kabel TV og TDC kan både være godt og skidt... Du kan være heldig aldrig at have problemer, du kan, som jeg, have små problemer en gang imellem, og så er der den sure, har hjulpet et par personer igennem seriøse problemer ved både TDC og Dansk Kabel TV...

Nu har jeg skrevet positivt om Waoo's internet, men der er sku nok også nogen der har problemer med det, så når du køber net, er det vigtigste sku nok at krydse fingerne og håbe på det bedste...

Ringe oppetid

"Ubegrænset og stabilt bredbånd til fast lav pris!" skriver de på deres hjemmeside, men desværre kan de ikke leve op til det. I de sidste par uger har der jævnligt været nedbrud af flere timers varighed.
Går jeg ind for at fejlmelde er det kun muligt på Kabel TV, ikke Bredbånd.
Kan ikke anbefale Dansk Kabel TV A/S.

Hej Jan

Jeg er ked af at høre du har haft nedbrud på din internetforbindelse. Du kan dog nemt fejlmelde ved at kontakte vores support telefonisk. Vores supportere sidder klar ved telefonen alle dage, året rundt, på nær 24., 31. december og 1. januar. På hverdage tager vi telefonen fra kl. 9.00 til 20.00 og i weekender og på helligdage fra kl. 10.00 til 16.00. Du kan også fejlmelde ved at sende os en e-mail på ks@danskkabeltv.dk.

Oplever du fejl på dit udstyr, eller din forbindelse, skal du til enhver tid bare kontakte vores support. Hellere en gang for meget, end en gang for lidt.

Tilde, Dansk Kabel TV

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten