[REPLY]
har nu vært kunde ved Dansk Net i 3 måneder og har intet opblevet af problemer, i forhold til så mange andre udbyder, syntes jeg det her selskab lever op til kravene. Var meget skeptisk i starten. men efter andmendelser og lidt undersøægese her og der syntes jeg Dansk Net holder hva de lover. Fantastisk service når man ringer, god rådgivning, og hurtig tilbagemeling. super til at streame Netflix, Viaplay og TV2 play her opblever jeg inge udfalg valge 40/5 pakken og er yderst tilfreds. og prisen er yderst fornuftig, kvaliteten og pris passer super godt sammen.
Godt selskab med høje hastigheder og lave priser.
Vi har haft Dansk net igennem længere tid, og er rigtig glade for dem.. Er der problemer løser de dem lynhurtigt, med et smil...
Kan helt sikkert anbefale Dansk net til andre :)
Har brugt DanskNet i ca 3 år, og vi har igennem hele perioden været udsat for ustabil og dårlig forbindelse via fiber opkopling. Lige nu er vi uden TV signal på anden dag. I dag er vi dog også uden både Internet forbindelse og telefon. IP telefon forbindelse har altid været skrattende og et godt stykke under middel. Internet er hurtigt, men skal genstartes alt for ofte fordi forbindelsen forsvinder. DanskNet's webside under overskriften "driftsinformation" meddeler at alt fungerer, hvilket ikke er tilfældet. Jeg vil ikke kunne anbefale DanskNet ud fra ovenstående.
Opdatering: I dag, og for tredie dag indenfor 1 uge, er vi uden TV, telefon og Internet. Driftsinformationen siger alt normalt ligesom de 2 øvrige gange, og vi har ingen beskedder fået pr sms. At diverse problemer skulle skyldes vores egen interne kabelføring, har ved tidligere problemer vist sig ikke at være tilfældet. Eksempel: Jeg brugte månedsvis på at løse et e- mail problem, som i den sidste ende viste sig at skyldes Dansknet grej, og efterfølgende viste det sig at problemet rent faktisk var kendt af Dansknet. Mit kunde nummer var anført i den oprindelige besked, så I kannok sagtens finde mig hvis I havde lyst?
Jeg har ikke haft besøg af nogen teknikker, og "han" har ikke rørt nogen stik. Jeg har talt i telefon med en teknikker og her løste vi sammen problemet. For god orden skyld - mine stik hopper ikke ud af sig selv når jeres system går ned. Det viste sig at ved at tage net stikket ud og genmontere det løste problemet, men jeg accepterer ikke at et løst stik skulle have forårsaget problemet. Der var ingen problemer med nogen stik før systemet gik ned. Jeg kan godt forstå at det ser bedre ud for Dansknet at det var "min egen skyld" - ligesom det var længe med e-mail problemet som du ikke ønsker at kommentere.
Da jeg skrev mine sidste kommentarer havde jeg ikke fået nogen sms - det har jeg nu.
Opdatering:
29-4-2013 Intet TV om aftenen. 4. gang i lidt over en uge. 30-4-2013, i dag er der intet TV, ingen telefon og ingen Internet forbindelse. Der er ikke udsendt nogen SMS, og driftstatus siger at alt er OK.
Synes I stadig at systemet er stabilt nok?
Jeg kunne godt ha brugt en bedre dækning af deres mobilnet her hvor jeg bor, men ellers er der altid signal og god service fra deres side.
Med hensyn til deres internet, da er hastigheden i orden, MEN, de har lukket for enkelte sider på nettet, bare fordi at nogle enkelte andre udbydere gør dette!
Mange andre udbydere har åbent for disse sider, så hvorfor lukke for dem, hvis der ikke er en lov imod/for/om det? (IKKE ok)!
Jeg skiftede til Dansk Net for cirka 2 år siden da jeg boede i Aarhus, og var fuldt ud tilfreds med min forbindelse og dens stabilitet, og havde derfor ikke brug for service i den periode.
For 1½ år siden flyttede jeg så til Kolding, og jeg tog mit abonnement med.
Desværre kunne Dansk Net ikke levere samme forbindelse eller stabilitet, og mange samtaler og mails kunne ikke rette op på dette. Derfor tog jeg konsekvensen, og skiftede til en konkurrent for et par uger siden.
Hver gang jeg var i kontakt med Dansk Net fik de lavet en løsning, desværre var den aldrig holdbar, og mit net var nede omkring 5% af tiden. I nogle perioder kørte det optimalt, andre gange kunne jeg gå en hel weekend uden adgang til nettet.
Grunden til at jeg alligevel giver 4 stjerner, er fordi at jeg altid talte eller skrev med flinke medarbejdere, der gjorde hvad de kunne for at løse et problem der med stor sandsynlighed var ekstern, hvilket underbygges af at min nye udbyder blev nødt til at trække nye kabler for at få mig på deres net.
Jeg bestiller bredbånd hos dem da jeg er flyttet ind i ny lejlighed, efterfølgende får jeg oplyst at jeg kan få internet den 4 april hvilket var alt for lang tid for mig at vente.
Jeg ringer så for at høre dem om det er muligt at få det tidligere og jeg bliver oplyst om hvis jeg frasiger mig min fortrydelsesret kan det gøres hurtigere hvilket jeg egentlig finder underligt da deres arbejdsgang vel ikke ændre sig blot fordi jeg ikke kan fortryde min ordre.
Jeg har nu skiftet til [external link removed] som allerede leverer den 18 marts og er endda billigere end dansk-net.
De skulle måske overveje at lægge flere kræfter i deres fremtidige kunder og ikke være så tilbageholdende med at levere bredbånd.
Svar til DN (1):
Lad os sige jeg valgte at blive kunde hos jer, dette vil medføre at jeg er bundet til jer i et halvt år.
Med en måneds pris på 249kr samt 299 + 99 i gebyr giver det 1892kr, hvilket ville være nok til at dække omkostningerne for at skulle oprette bredbånd til mig.
Chancen for jer smutter efter et halvt år er ikke særlig store, så lad os sige jeg er kunde hos jer i 3 år (35 * 249).
Det giver omkring 9000kr i tjener for at have mig som kunde blot ved at ofre de 1500kr i skal bruge på oprettelse. Jeg kan ikke se logikken i ikke at stole på jeres kunde og så bruge de ekstra knaster det kræver da det i sidste ende ville gavne jer.
internet forbindelse
Dårlig Dansk Net. Ingen service og dårlig forbindelsen vil helt sikkert skifte udbyder hilsen Thomas. Vordingborg
Jeg blev ringet op fra en sælger efter at have været inde på hjemmesiden og vi aftalte at jeg ville skifte. Efter noget tid blev jeg kontaktet igen med præcis den samme salgstale. Jeg gennemgik den (meget nemme) procedure som var blevet tilsendt pr. mail. Der var en del bøvl i forbindelse med min e-mailadresse/navn. På trods af tydelig bogstavering og forsøg på at få navnet/e-mailadressen rettet, skulle der alligevel 3 henvendelser før det kunne rettes. Leveringstiden var også noget lang i min optik (ca. 2 måneder). Da jeg modtog pakken var det bare at sætte i væggen og så har det kørt lige siden, bortset fra et enkelt kortvarigt udfald.
Så alt i alt kan jeg (og har) anbefale Jer, da udfordringerne ikke har været større. Dog får I ikke den 4. stjerne siden at de småting der nu har været ikke klares øjeblikkeligt, men at det kræver flere henvendelser.
DANSKE NET I GJORDE DET IGEN
I har igen udmærket jer men en usædvanlig god service, med hjælp til opsætning af trådløs forbindelse til min printer m.m. Så jeg sender en venlig hilsen og tak til til "TOBIAS"
Bravo Dansk net!!!
I har gjort et fremragene arbejde med at få min computer op til den maximale hastighed
samtidig med megen venlighed og vilje til at løse problemerne. Jeg kan her give jer min bedste anbefaling.
Per Bjerring Nielsen
".......Rigtigt billigt, god venlig og hjælpsom kundeservice, hurtig levering og en hastighed der holder..................."
Ja sådan skrev jeg kort tid efter jeg var blevet kunde hos Dansk Net, men den tid er desværre forbi :(
Nu er situationen som følger:
Min forbindelse virker pludseligt IKKE!!!!!!
Jeg har ikke skiftet opsætning eller noget, pludseligt er der bare ikke nogen nævneværdig hastighed!
Nu har det snart varet en måned, og jeg har flere gange ringet til dem, der sker ikke en dyt!
Jeg skal have 20/2 men jeg har højst 3/1½!!!!!!!!!!!
En sjælden gang i mellem, siger den 15-16/2 i et par minutter, og så er den helt i bund igen!
Jeg har testet hastigheden utallige gange, på to forskellige computere, kun med deres router, skiftet kabler og bakset og bøvlet, og når jeg snakker med deres support (hvis man da kan kalde den det) får jeg blot at vide af deres teknikker, at han kan se at der går 20/2 ud til mig!
De leverer ikke en brik, men regningen kan de godt finde ud af at trække - Jeg vil have mine penge tilbage for en måned, og så vil jeg gerne have en hastighed der er brugbar, spørgsmålet er så bare om de gider sørge for det.
______________________________________________________________
Svar på Dansk Nets svar:
Den mail du hentyyder til fra jer, svarede jeg på telefonisk, da jeg snakkede med jeres teknikker, og jeg forklarede at jeg godt vidste hvordan man foretager en "ren måling"
Jeg bruger g-drev som backup til de videoer og den musik jeg laver, så ja jeg har meget tit et opload kørende et par dage, men DET SLÅR JEG NATURLIGVIS FRA NÅR JEG MÅLER HASTIGHEDEN!!!
Det er i øvrigt KUN den ene PC der oploader, den anden gør aldrig, men viser samme sløve resultat, også når den anden PC slet ikke er forbundet med nettet!
Jeg har haft nogenlunde samme "forbrugsmønster" med megen opload i perioder det sidste år, men det er først nu at hastigheden er væsentligt påvirket, tidligere har den kun faldet i download med måske 1-2 Mb, ved kraftig opload, så det lyder underligt at det pludseligt skulle snænke downloadhastigheden med mere end 10 mb!
Jeg har naturligvis også andre sløvende programmer og processorer lukket ned når jeg måler!
jEG HAR SOM SKREVET TESTET HASTIGHEDEN kun med jeres router tilsluttet!
Jeg har testet hastighed flere gange med kun en pc koblet på, jeg har skiftet kabler (som forklaret flere gange er alt herhjemme kablet) og den trådløse funktion er helt lukket ned! Jeg har scannet for virus og lign, med forskellige programmer (uden at finde noget) renset computeren med andre programmer, genindstalleret browseren, prøvet med andre browsere.
ALT ER GJORT EFTER BOGEN HERFRA!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Endnu et svar til Dansk Net:
Ja det er sandt at jeg på den ene pc havde en kortvarig måling på over 16 mb, men som jeg tidligere skrev, så oplever jeg på begge pc´er at de kort tid viser omkring 16 mb, for derefter igen at vise under 3 mb i timevis, også når jeg foretager en "ren" måling som jeg har beskrevet jeg gør!
Jeg foretog mange tests hele dagen og aftenen igennem i går på begge PC´er og mønsteret var det samme hver gang! Mange timer med under 3 mb og kun 3 målinger med over 15 mb!!!
Uanset hvad burde det at jeg oploader med 2 mb, da på ingen måde nedsætte min download med mere end 10 mb som det gør, hvis det I siger er sandt - Det har jeg ikke oplevet tidligere, så hvorfor nu, og hvorfor i det hele taget SÅ stort et fald i hastigheden?
Det er da utroligt at jeg skal blive ved med at skrive det samme igen og igen, måske det slet ikke er mine pc´er der er noget galt med, men derimod jeres router eller hvad ved jeg, men det er selvfølgeligt nemmest for jer at køre den over på mig, og så kan I jo bare nægte mig en refundering!
--------------------------------------------
Endnu et svar til Dansk net:
Hold da op I er godt nok tungnemme hva!!!!
OG JEG HAR PRØVET AT FÅ JER TIL AT FATTE, AT DEN LAVE HASTIGHED IKKE NØDVENDIGVIS ER NÅR JEG OPLOADER - JEG HAR OGSÅ LAV HASTIGHED NÅR JEG IKKE OPLOADER OG PÅ DEN MASKINE DER ALDRIG NOGEN SINDE OPLOADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAR I FORSTÅET DET NU????????????????
Jeg har været kunde ved Danskenet i ca. to et halvt år. I starten af perioden oplevede jeg en del gange, at jeg ikke kunne komme på nettet - dette kunne dog ordnes ved af lave en reset af routeren, men det er ikke optimalt!
Efter lang tid fik jeg en ny router, som skulle komme problemet til livs - og det skete også!! - GLÆDELIGT!
Desværre kan jeg nu ikke længere afspille musik trådløst via hhv. min Airport Express (som afspiller via en B&O BeoSound 8) og min Libratone Zipp. Før jeg fik ny router oplevede jeg ingen problemer.
Jeg har selvfølgelig talt med DanskNet's kundeservice (som er meget flinke og imødekommende) en masse gange i håbet om, at løse problemerne. Først kunne de ikke tro at det var internettet der forårsagede problemerne. Derfor kontaktede jeg hhv. Apple support care, Hifi-klubben, B&O support, Libratone Support og Eplehuset. Fælles for dem alle var, at de ikke kan finde nogle fejl eller problemer ved mine produkter. På trods af dette fik jeg dog en helt ny Airport Express, men dette har ikke hjulpet, desværre.
Herefter har jeg forsøgt at tilslutte mine højtalere via andre internetforbindelser, ved nogle af mine kammerater (Telia, YouSee og Fullrate), og her virker de perfekt! Derfor har jeg konkluderet, at de MÅ være MIN internetforbindelse leveret af DanskNet der er noget galt med.
Derfor har jeg igen henvendt mig til DanskNet for at konfrontere dem med problemerne. Mit problem har været forbi deres tekniske afdeling, men de kan ikke finde ud af, at lave det. Der har været forsøgt en masse forskellige ting, men alle uden effekt.
Hvorfor så kun en stjerne?: Jeg vedkender, at jeg ikke er noget internetgeni, men jeg syntes ikke det er for meget at kræve, at internettet kan supportere meget anvendte musikafspillere. Jeg har haft meget besvær ved, at skulle kontakte diverse forhandlere (og det har de selvfølgelig også). Jeg skal finde en anden udbyder og betale for en ny opsætning, ny levering og ny router hvis jeg vil kunne bruge mit musiksystem, er det rimeligt? Jeg syntes derudover kun at i, i meget ringe grad vedkender jeg problemet og i steder stiller gentagende spørgsmål ved, at JEG ikke har opsat rigtig, at mit udstyr ikke virker osv. osv.. Men det virker som sagt på andre netværk, så det kan da ikke være tilfældet?
Jeg skriver denne anmeldelse i håb om, at kunne få ordnet mit internet (så jeg igen jeg kan bruge mit musikudstyr) samt for at alle andre, skal være opmærksomme på, at såfremt man ønsker at benytter trådløse musikafspillere, kan der være problemer ved denne udbyder. Ingen ved hvad problemet er (heller ikke DanskNet) så derfor kan en løsning være svær at få øje på.
Bo Pedersen vond deze beoordeling nuttig
Har haft problemer med at sætte mit mailprogram op, og da alle muligheder var udtømt, ringede jeg til kundeservice. Der talte jeg med en fantastisk medarbejder ved navn Jess Larsen. Han brugte TO TIMER på at gå alt igennem, slette programmer fra computeren, installere og rode med mailprogrammet. Og det virker!
TUSIND TAK for god service! Og TUSIND TAK fordi du ikke gav op!
Jeg har haft dansk net i over 2 år og det er den bedste service Jeg har fået. Her bliver man behandlet som en rigtig kunde. Her får man den hjælp man har brug for, og hvis der er problemer så bliver de løst.
Vi har haft Danske Net i ca 3 1/2 år og har været godt tilfredse, både med vores forbindelse og med den service der har været i forbindelse med problemer.
MEN vores børn er blevet større og bruger internettet mere og derfor ville vi gerne øge fra det vi troede var 12/1 Mbit forbindelsen (som vi opgraderede til for ca 1 år siden) til 20/2 Mbit.
Derfor kontaktede jeg Danske Net. Der blev lidt stille i den anden ende, og det kom så langsomt frem at vi faktisk kun, kunne modtage 4Mbit!!! nu. Efter at have talt med en tekniker som kunne justere op til 5-6 Mbit og igen at have talt med en fra kundeservice, blev resultatet at vi kun kan modtage 5Mbit og vores abonnement blev justeret. Alt dette var i og for sig OK, selvom det er ærgeligt at vi ikke kan modtage mere, selvom vi bor i 2770 Kastrup, hvilket ikke kan siges at være langt ude på landet. Men vi kunne ikke få refunderet det vi havde betalt for meget i det sidste år og det syntes jeg ikke var rimeligt.
Efter at have anmeldt her på Trustpilot, blev jeg så kontaktet af en venlig mand fra Danske Net, der nu kunne tilbyde at flytte os til en anden central, så vi kan modtage 20/2. Efter et par dage modtog vi nyt udstyr og idag er forbindelsen så opgraderet - som aftalt. Så nu glæder vi os over vores nye hastighed.
Det eneste minus i oplevelsen, er at Kundeservice ikke tilbød os dette med det samme.
Dansk Net har været min leverandør gennem ca. 1 år. God forbindelse og fin service.
Det starter meget godt både med kundeservice og internet forbindelsen. Men routeren er så gammel* (åbenbart ikke gammel, bare elendig) at den slet ikke kan klare opgaven at holde en stabil forbindelse. Og når man så snakke med kundeservice er det ikke unormalt at der bliver lagt på, fordi de glemmer at trykke på en knap (det er sandelig også svært) Så blev der bestilt mobil tabbonomen. Det blev spærret igen inden jeg nåede at modtage sim kort. Da jeg ikke havde modtaget det da der var gået en uge over den lovede tidsfrist gad jeg ikke finde mig i mere. Så slut med dansk net herfra. Når der er så mange andre bedre tilbud derude, er det for mit vedkommende bare at få fat i noget andet der virker (det har dansk net ikke gjort for mig)
i skriver jeg ikke har indberettet problemerne med min router, jeg har haft kontakt med jer to gange hvor router problemet er blevet nævnt. Første gang blev telefonforbindelsen afbrudt af jer, og anden gang snakkede jeg med en som ikke vidste noget om det. Så det med at det ikke er blevet ind rapporteret passer bestemt ikke.
Christoffer Steenbeck vond deze beoordeling nuttig
Utrolig god kundeservice, de holder hvad de lover, og tingene virker som de skal! Kunne ikk være bedre.
Efter gentagende problemer med en router som jeg selv ville prøve at installere, kontaktede jeg min udbyder Dansk Net og jeg må sige jeg ikke lige kan huske hvornår jeg sidst har fået så god og venlig service.
Jeg blev guidet igennem hele forløbet med opsætning af router og her gav Dansk Net sig virkelig tid til at sikre sig at hele systemet var oppe at kører som det skulle, før røret blev lagt på.
Top service og meget venligt personale, alt i alt en dejlig oplevelse at få support hos Dansk Net.
Jeg har i de sidste 3 måneder oplevet sløvt og ustabilt internet hos TDC, så nu fik jeg nok. Jeg bestilte 20/2 hos Dansk Net, fik en mail at alt var i orden og så skulle jeg ellers bare vente.
Nu har jeg haft Dansk Net i lidt over en uge og det kører upåklageligt. Det er hurtigt og stabilt. Jeg fik også en opringing fra Dansk Net hvor de lige ville høre om alt kørte som det skulle og om jeg var tilfreds. Det er sgu da kundeservice der vil noget.
Desværre kan jeg ikke gi' 5 stjerner da den ZyXEL router man får med er noget værre bras. Den skal desværre også bruges som modem. Jeg regner ikke med at den holder længere end et par måneder.
Men alt i alt er jeg godt tilfreds.
Update 12/11-12
Nu er den så langsom at man næsten ikke kan måle hastigheden fra it-telestyrelsens hastighedstest. Jeg har pt. hurtigere upload end download, det har jeg aldrig set før :) http://speedtest.ookla.com/result/1876239798.png
Fik rettet fejlen ...som jo desværre viste sig at være undertegnede og en sløv mac.... Tak for et hurtigt og kontant respons købte 12 Mb og har en super hastighed på 11 Mb bedre bliver det ikke ..
Super service godt gået DN
Dejligt at man blive kontakte ang hvordan det går med de service de sælger til en og om der er noget der skal lave om
og hvor det ikke er en klassisk jeg vil gerne sælge dig en masse andet
Blev en dag ringet op af et nummer jeg ikke kendte, men ikke hemmeligt nummer. Jeg løfter af og bliver mødt af en ung og energisk ung mand, som var fra DanskNet (ret åbenlyst, eftersom jeg skriver det her :D). Han spurgte pænt om han forstyrrede, hvilket han ikke gjorde i det pågældende øjeblik. Han ville høre om vi var tilfreds med vores internet, som de leverer, hvilket jeg overhovedet ikke kan klage over. Jeg udtrykte derfor mig glæde over at være kunde hos dem, hvilket han selvfølgelig var glad for at høre. Nu han alligevel havde fat i mig ville han også lige præsentere deres nye mobilabonnementer, hvilket ikke blev læst op fra en skrevet manus. Han lød derfor troværdig og dygtig, desværre måtte jeg afslå tilbuddet, da jeg har en særlig aftale med et andet selskab.
Jeg vil dog alligevel rose ham og hans fremgangs metode, da jeg normalt plejer at smide røret på så snart de tilbyder alt muligt.
Dygtig medarbejder, som heller ikke var blev for at indrømme, hvor hans viden gik til, da jeg begyndte at spørge meget teknisk ind til nogle andre produkter. Helt sikkert en virksomhed der er værd at overveje, hvis man står og skal til at have bredbånd.
Martin Smith vond deze beoordeling nuttig
Super god service. Nok det bedste internet firma i DK pt. Alt jeg skulle gøre var at give mine informationer, og så var det så godt som klaret. Meget høflig personale og rimelige priser. Kan kun anbefales !!
Gammelt elendigt DSL udstyr der ikke kan trække bestilte hastighed. Ustabilt og går ned flere gange dagligt. Elendig lorte support. Hold jer væk, de hovedpiner der findes med det her firma er ikke ikke tiden/pengene værd. Iøvrigt samme priser som hos Fullrate, så der er ingen besparelse ved dem mere.
Til DanskNets svar: I kan sagtens leverer udstyr uden support, uden at det behøves være det mest elendige DSL modem der kan støves op på gaden. Hvis i ikke vil have dårlige anmeldelser over jeres elendige udstyr, så lad være med at tilbyde det i første omgang. Og det ændrer stadigvæk ikke på jeres support/kundeservice er elendig . 15+ minutters ventetid hver gang man skal ringe ind til jer er heller ikke positivt.
Og at du fremhæver jeres endnu mere elendige kundeservice, ved at kræve 300kr for et så usselt modem der ikke er 1kr værd, som i har givet væk gratis, siger heldigvis kun mere om jer og jeres end det gør om mig. Tak for at i også lige fik den med.
Og lige for at rette dig, der står INTET sted på jeres bestillings side, når man vælger at købe et modem til 200kr eller gratis, at det er til låns. Det er jeres problem at i ikke ordentligt gør opmærksom på tingene. Du vil sikkert komme med en lam undskyldning om at det står i jeres betingelser, men det har intet at gøre med at det står 'åbenlyst fremme' på jeres side. Ydermere påstår du at der står der ikke er support på det udstyr, fremhævet på jeres side - her er et screenshot af jeres bestillings formular, skal vi lige se hvad der står fremhævet der?
INGENTING. Du er fuld af løgn og latin og du giver kun en lige så elendige service som dine kollekager.
Det eneste positive du har gjort er at svare på denne tråd, så jeg kunne komme i tanke om flere kritik punkter ved jeres elendige service, som så kan komme frem i lyset. Bare lidt ærgeligt det er det eneste ros man kan give jeres virksomhed?
Føj for et skod firma.
Nej, i har ret i det ikke ændrer ved de facts jeg skriver, det har du helt ret i. At jeg først laver den her post efter i endnu engang har givet elendig service har intet at gøre med at noget er blevet væk, men du er da velkommen til at rende rundt i den tro og ignorerer alt andet der er skrevet. Igen et klasse eksempel på hvor elendig kundeservice i har - jeg synes egentligt bare i skal blive ved med at dumme jer herinde i tråden, så folk kan se hvor elendig service i fremviser :-).
Christoffer Steenbeck vond deze beoordeling nuttig
Jeg har i dag talt med Rasmus Larsen og lavet aftale om at han flytter mit mobilabonnement fra Telia til Dansk Net til en pris á kr. 49,- pr. måned
Jens Hansen vond deze beoordeling nuttig
Lige siden jeg har fået Dansk Net har jeg aldrig haft nogle problemer med netforbindelsen. Det er nemt, hurtigt og billigt.
Nu vil Dansk Net så til at tilbyde mobil abonnementer, så man kan få en samlet regning. I stedet for at man skal betale til f.eks 3 og så til Dansk Net. Det er nu meget smart og overvejer stærkt at gøre det. Fik et godt tilbud på det...
Det er værd at prøve!
Mads,
Jeg er for nyligt blevet ringet op af en sælger som ville sælge mobiltelefoni. Normalt er jeg meget konservativ når det kommer til telefonsælger, men han gav nogle gode pointer og gav mig et tilbud der var klart bedre end mit nuværende abbonnement.
Jeg har været Dansk Net kunde i et års tid og havde kun lidt problemer i starten med en klart dårligere forbindelse end jeg havde bestilt. Efter et par opkald var dette dog fikset samt jeg fik tilsendt en ny router.
Min mor og jeg er for nyligt skiftet over til Dansk Net med mobiltelefonerne - det er fantastisk service, produkt, pris og dækning.
Jeg kan varmt anbefale Dansk Net til alle!
Kæmpe tak for hjælpen til Niclas fra Dansk Net!
-- Tredje og sidste opfølgning --
Jeg har haft min 10/1 forbindelse i lidt over 1 uge nu, og den blev leveret som lovet og har virket helt uden problemer. Det trådløse net bruger jeg dog ikke, så det kender jeg ikke kvaliteten af.
Jeg har også taget imod tilbuddet om et mobilabonnement, og det har jeg heller ikke oplevet nogen problemer med.
Så alt i alt var det åbenbart kun indledende problemer jeg oplevede, og ud fra kvaliteten af det internet jeg har oplevet indtil nu, vil jeg anbefale andre at overveje Dansk Net som udbyder.
-- Anden opfølgning --
Efter planen får jeg min nye bredbåndsforbindelse om lige under 4 uger, så da først de indledende problemer var blevet løst, virker Dansk Net til at være et hurtigt og effektivt firma.
Men som jeg skrev i den oprindelige anmeldelse, så er det jo meningen at det her skal være en anmeldelse af en bredbåndsforbindelse, så jeg vender tilbage med en sidste opfølgning, når jeg har modtaget og testet forbindelsen.
-- Første opfølgning --
Jeg vil gerne starte med en rettelse til anmeldelsen: Dansk Net har (selvfølgelig) verifikation på de mails de sender ud, og når jeg skriver noget andet, er det fordi jeg tager fejl. Jeg beklager meget.
Efter at jeg skrev anmeldelsen tidligere i dag, er jeg blevet kontaktet af Dansk Net, som har sat mig ind i sagen som de oplever den.
Jeg syntes det er meget positivt, at Dansk Net tager tid ud til at undersøge sådan en sag her nærmere, og prøver at finde en løsning der kan virke begge veje.
Som det ser ud nu, er der stadig mulighed for at jeg kan skifte udbyder af bredbånd til Dansk Net, og jeg vil vende tilbage og opdatere anmeldelsen, når jeg ved mere.
-- Oprindelig anmeldelse --
Jeg har i mange år brugt TDC og Fullrate, men delvist baseret på anmeldelserne her, bestemte jeg mig for at prøve Dansk Net. Kunder hos Fullrate vil nok kunne nikke genkendende til udstyr der fejler, og det er jeg ved at være træt af.
Så jeg ringede til Dansk Net, og efter en samtale fik jeg at vide, at man ville ringe tilbage næste dag (senest efter 2 dage), men det skete ikke. Det betyder ikke noget, den kan smutte for alle, så efter nogle uger ringede jeg igen, blev straks stilt om til hende jeg oprindeligt snakkede med, og efter endnu en samtale havde jeg bestilt bredbånd og telefoni. Så langt så godt, og indtil videre en 5/5 oplevelse.
Dagen efter kom denne besked så ind på mail'en:
"Vi foretager inden enhver abonnementsoprettelse en kreditvurdering i forhold til vores egne data samt Debitorregistret/RKI.
Denne viser, at du har adressebeskyttelse, og din bestilling fortsættes derfor ikke automatisk."
Efterfulgt af en anmodning om at indbetale 2500kr. "for hvert produkt" jeg havde bestilt i depositum, og "skrive dit kunde nr" på overførelsen, for ellers ville ordren blive annulleret.
*** Se rettelse ***
Mail'en er i øvrigt sendt uden verifikation for afsenderen, hvilket er en smule problematisk for et internetfirma. Min private mailserver ville kunne sende mails ud i Dansk Nets navn, fordi de ikke bruger verifikation. Det må være en anden historie.
***
Først og fremmest irriterer det mig, at Dansk Net sætter lighedstegn imellem adressebeskyttelse og RKI. Jeg er ikke adressebeskyttet fordi jeg skylder penge, men fordi jeg administrere en række danske domæner. Uden adressebeskyttelsen ville mit navn og adresse stå på nettet for de sider, og det er ikke optimalt.
Dernæst gætter jeg på at depositumet de beder om, skal være på 5000kr. Det er omkring 1 års abonnementpris... Med den nuværende inflation vil det betyder at jeg taber 125kr. om året af de penge, men det må også være en anden historie. Hvem vil overhovedet betale, hvad der svarer til 1 år forud, for bredbånd og telefoni, i depositum?
Da jeg oprettede adressebeskyttelsen, fortalte kommunen mig at en bopælsattest fungerer som dokumentation for hvor jeg bor, men Dansk Net kender åbenbart ikke til den, eller vælger at se bort fra den (jeg har ellers en til dem).
Nårh ja, og så er der lige kundenummeret: Sådan et har jeg ikke, mon ikke at man skal være kunde for at have et.
Så jeg svarede samme dag, for 6 hele hverdage (og 2 halve) siden, hvor jeg spurgte Dansk Net om reglerne for depositum hos dem, en verifikation af den mail jeg havde modtaget og tilbød dem en bopælsattest. For at mødes på halvvejen, tilbød jeg også at ligge et depositum på 2500kr., hvis de kunne svare på de andre spørgsmål.
De har ikke svaret.
Jeg ville meget hellere have anmeldt Dansk Nets net i dag, men det her er i stedet en anmeldelse af deres firmapolitik, og den i min mening helt ude i hampen. 1 stjerne er endda i overkanten, for jeg har ikke fået for 1 stjernes net hos dem; jeg har fået 0.
Jeg blev ringet op af en sød mand, som hed Jonas. Han gav mig den bedste behandling og vi havde en rigtig hyggelig samtale. Jeg kan varmt anbefale Dansk Net til alle, bare på baggrund af den ENE telefonsamtale. Jeg har modtaget mit produkt og alt er som Jonas lovede mig det ville være. Jeg ville ønske at jeg var stødt på Dansk Net mange år tidligere.
Blev kontaktet fra Dansk Net om tilbud om mobil telefoni.
Fik godt tilbud og mere tid på samtaler for mindre penge end hvad jeg giver nu...
Super samtale og god info om emnet.
Har været kunde hos Dansk Net noget tid nu, har aldrig haft problemer med internet forbindelse eller kunde service.
MEN så sagde jeg ja til tilbudet og intet skete, jeg ringede og spurgte til tilbudet men fik så svaret at dette ikke kan lade sig gøre alligevel da jeg er i RKI, men dette kunne de se inden tilbudet, og da de vidste det, giver de ikke besked med det samme, kun fordi jeg ringer for jeg besked, meget dårlig kunde pleje, at jeg er i RKI ja så ok, men har altid betalt mine regninger til Dansk Net, men det er åbenbart ikke vigtigt nu...
Har været kunde hos Dansk Net længe med internet og blev ringet op og fik et godt tilbud på mobil også. Så er det hele samlet et sted. Det er da nemt c,")
Jeg blev ringet op af Rasmus larsen vedr. mobiltelefoni.
Og fik et godt tilbud, som var meget billigere end mit nuværende telia abonnement. Kundeservice er i top. Og har aldrig problemer med mit bredbånd.
Fik en opringning ang. mobil telefoni.
Super samtale og god info om emnet.
Siden 2010 har jeg været kunde hos Dansk Net. Har aldrig haft problemer med internet forbindelse eller kunde service. Samtalerne med de ansatte er i et smilende sprog. Ja man kan næsten se det for sig, de sidder og smiler, af glæde, for den service de giver deres kunder.
Godt gået dansk Net. Bliver hos jer.
Jeg har været kunde hos dansk net næsten siden starten, og er ganske tilfreds med hvad jeg får.
Der var nogle problemer i starten, (Det første års tid) med hyppige udfald på nettet. Men dette er ikke noget som jeg vil lægge meget i, da man får utrolig god behandling hos kundeservice, når man ringer. Det betyder i min optik, alverden.
Og efter lidt roden og regeren med overvågning af linien, forsvandt problemerne.
Eneste minus jeg vil tillægge, er åbningstiderne hos kundeservice. De er dælme ikke helt hensigtsmæssige.
Man er stort set tvunget til at ringe, enten i arbejdstiden, eller efter arbejde når man skal hente ungerne, handle osv.
Ikke så gennemtænkt.
Men alt i alt en god oplevelse med Dansk Net.
"kun" 4 stjerner, pga åbningstider ved kundeservice.