We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (486)

Troværdig og fantastisk service

har nu vært kunde ved Dansk Net i 3 måneder og har intet opblevet af problemer, i forhold til så mange andre udbyder, syntes jeg det her selskab lever op til kravene. Var meget skeptisk i starten. men efter andmendelser og lidt undersøægese her og der syntes jeg Dansk Net holder hva de lover. Fantastisk service når man ringer, god rådgivning, og hurtig tilbagemeling. super til at streame Netflix, Viaplay og TV2 play her opblever jeg inge udfalg valge 40/5 pakken og er yderst tilfreds. og prisen er yderst fornuftig, kvaliteten og pris passer super godt sammen.

Hej Troels

Vi er meget glade for at modtage din anmeldelse, som vi sørger for kommer til vores medarbejdere i kundeservice - rigtig positivt, at vores fokus på den gode kundeoplevelse bliver bemærket og videregivet - mange tak for, at du gjorde dig den anstrengelse :o)

Godt selskab

Godt selskab med høje hastigheder og lave priser.

Hej Søren

Tak for din positive anmeldelse :o)

Super tilfredse....

Vi har haft Dansk net igennem længere tid, og er rigtig glade for dem.. Er der problemer løser de dem lynhurtigt, med et smil...

Kan helt sikkert anbefale Dansk net til andre :)

Hej Camilla.

Mange tak for din positive anmeldelse - Fortsat god weekend til dig og dine :o)

Ikke stabilt nok

Har brugt DanskNet i ca 3 år, og vi har igennem hele perioden været udsat for ustabil og dårlig forbindelse via fiber opkopling. Lige nu er vi uden TV signal på anden dag. I dag er vi dog også uden både Internet forbindelse og telefon. IP telefon forbindelse har altid været skrattende og et godt stykke under middel. Internet er hurtigt, men skal genstartes alt for ofte fordi forbindelsen forsvinder. DanskNet's webside under overskriften "driftsinformation" meddeler at alt fungerer, hvilket ikke er tilfældet. Jeg vil ikke kunne anbefale DanskNet ud fra ovenstående.
Opdatering: I dag, og for tredie dag indenfor 1 uge, er vi uden TV, telefon og Internet. Driftsinformationen siger alt normalt ligesom de 2 øvrige gange, og vi har ingen beskedder fået pr sms. At diverse problemer skulle skyldes vores egen interne kabelføring, har ved tidligere problemer vist sig ikke at være tilfældet. Eksempel: Jeg brugte månedsvis på at løse et e- mail problem, som i den sidste ende viste sig at skyldes Dansknet grej, og efterfølgende viste det sig at problemet rent faktisk var kendt af Dansknet. Mit kunde nummer var anført i den oprindelige besked, så I kannok sagtens finde mig hvis I havde lyst?

Jeg har ikke haft besøg af nogen teknikker, og "han" har ikke rørt nogen stik. Jeg har talt i telefon med en teknikker og her løste vi sammen problemet. For god orden skyld - mine stik hopper ikke ud af sig selv når jeres system går ned. Det viste sig at ved at tage net stikket ud og genmontere det løste problemet, men jeg accepterer ikke at et løst stik skulle have forårsaget problemet. Der var ingen problemer med nogen stik før systemet gik ned. Jeg kan godt forstå at det ser bedre ud for Dansknet at det var "min egen skyld" - ligesom det var længe med e-mail problemet som du ikke ønsker at kommentere.

Da jeg skrev mine sidste kommentarer havde jeg ikke fået nogen sms - det har jeg nu.

Opdatering:

29-4-2013 Intet TV om aftenen. 4. gang i lidt over en uge. 30-4-2013, i dag er der intet TV, ingen telefon og ingen Internet forbindelse. Der er ikke udsendt nogen SMS, og driftstatus siger at alt er OK.

Synes I stadig at systemet er stabilt nok?

Hej "Boom-Boom"

Det lyder hverken acceptabelt for dig eller for os - og vi vil meget gerne efterforske din situation, hvilket dog ikke er os muligt, fordi vi ganske enkelt ikke kan gennemskue, hvilken abonnent det her handler om.

Vi kan dog kan gætte ud fra din beskrivelse - så med dette forbehold in mente:

TV-signal udbydes typisk af ComX - og har du haft udfald igår, er årsagen et problem hos ComX, der dog havde udbedret fejlen igår aftes, jf vores hjemmeside.

Har du manglet både internet og telefoni idag, gætter vi på at du bor i Arnakke, hvor vi idag havde et problem med en strømforsyning til en switch - det er udbedret - og det er korrekt, at dette ikke er skrevet på vores driftinfo, da antallet af berørte kunder er meget lille, ligesom vi både igår og idag fremsendte sms'er til samtlige berørte, hvorfor det at du oplever at mangle informationer undrer os.

Skrattende telefoni lyder umiddelbart analogt - altså snarere som i et problem med noget kabel/stik/telefon lokalt på din adresse?

Du beretter også at skulle genstarte noget udstyr? Måske er det i al sin enkelhed i det eller kablingen hos dig, problemet ligger?

Kan du hjælpe os til at hitte ud af hvem du er, så kan vi tage fat på problemets løsning - på tidspunktet for denne besvarelse er det os end ikke muligt at se, om du har indrapporteret et problem tidligere, hvilket er forudsætningen for en fornuftig problemløsning.

----Update efter kundeupdate-----
Vi fandt frem til, hvem du er.

Som perspektivering til din anmeldelse og update kan vi fortælle, at vi har haft en tekniker på besøg hos dig pr. 24. april - og teknikeren endte med at løse dit problem ved at tage stikket ud af din tv-box og sætte det ordentligt i, så du kunne se TV igen...

Mailproblematikken, du refererer til, er fra 2011 - det går vi ikke nærmere ind i her.

Idag er en switch brændt af, og i alt 20 kunder er berørt og alle har fået sms med besked om, at driften normaliseres kl 09.30. Vi valgte ikke at opdatere driftstatus, da vi mente, at det var så få kunder (vi har over 10.000), det handlede om, så den direkte information måtte være mere rigtig.

Vi kan imidlertid godt se, at det er vigtigt for dig, og at du er frustreret over ikke at være nævnt på driftinformationssiden, der er vores officielle side til dette, og overvejer at revidere vores procedure på baggrund af dit indlæg.

-------------- Update 29/4-13----------

Vi kan ikke rigtig gøre noget ved, at du nægter at acceptere, at et løst stik kan være et problem - blot må vi konstatere, at det altså er en forudsætning for at få signalet frem, hvor det ønskes brugt.

Mailsituationen, du ønsker en kommentar på, er dateret 29/4 - 2011, altså to år tilbage fra dags dato, og vi valgte derfor ikke at fylde her på TP med en så gammel case.

-----------Update 30/4--------

Dit TV-signal leveres af din TV-udbyder (ComX) som antenneforeningen, du er en del af, har valgt som udbyder. Problemet igår fremgår korrekt af vores hjemmeside, som ganske rigtigt er den vej, vi melder ud om driftforstyrrelser. Har du klager til ComX, vil vi foreslå, at du sender dem ad rette vej, som vi iøvrigt også som en service har angivet på vores hjemmeside.

Fejlen på internet og telefoni dd. lykkedes det dig at melde ind her på trustpilot kl 7:26 - inden vi kunne nå at opdatere driftinfo på hjemmesiden eller udsende info - vi fik selv alarmen, og opdaterer først driftinfo, når en fejl er visiteret af vore teknikere, og opdateringen på hjemmesiden fandt sted kl 07:36 - 10 min senere.

Alternativet til det overhovedet at have en responstid ville være, at vi pr. automatik postede enhver fejlkode på vores side om driftinformation - men det er ikke en løsning, vore kunder ville få noget ud af, idet disse informationer i høj grad baserer sig på IP-adresser og mange forskellige fejlkoder - som de færreste ville kunne forstå.

Det er således vores opfattelse, at responstiden i forløbet har været acceptabel, og iøvrigt fuldt på højde med markedets øvrige aktører.

Alt i alt, OK!

Jeg kunne godt ha brugt en bedre dækning af deres mobilnet her hvor jeg bor, men ellers er der altid signal og god service fra deres side.

Med hensyn til deres internet, da er hastigheden i orden, MEN, de har lukket for enkelte sider på nettet, bare fordi at nogle enkelte andre udbydere gør dette!
Mange andre udbydere har åbent for disse sider, så hvorfor lukke for dem, hvis der ikke er en lov imod/for/om det? (IKKE ok)!

Hej Danny

Tak for din anmeldelse - vi er glade for at vores serviceniveau bliver bemærket :o)

Mobildækningen foregår via TDC's net og den samme som alle andre udbydere, der trækker på samme, vil kunne levere, og lokale forhold vil i teknologiens natur have indvirkning på, hvordan båndbredden opfører sig.

Hvilke sider er det, du mener, vi har lukket for? Kan du evt. svare direkte til kundeservice@dansknet.dk så vi ikke bare fylder pladsen her på TP ud med oplysninger, der er meget specifikke for din case?

God service, middelmådigt produkt

Jeg skiftede til Dansk Net for cirka 2 år siden da jeg boede i Aarhus, og var fuldt ud tilfreds med min forbindelse og dens stabilitet, og havde derfor ikke brug for service i den periode.

For 1½ år siden flyttede jeg så til Kolding, og jeg tog mit abonnement med.

Desværre kunne Dansk Net ikke levere samme forbindelse eller stabilitet, og mange samtaler og mails kunne ikke rette op på dette. Derfor tog jeg konsekvensen, og skiftede til en konkurrent for et par uger siden.

Hver gang jeg var i kontakt med Dansk Net fik de lavet en løsning, desværre var den aldrig holdbar, og mit net var nede omkring 5% af tiden. I nogle perioder kørte det optimalt, andre gange kunne jeg gå en hel weekend uden adgang til nettet.

Grunden til at jeg alligevel giver 4 stjerner, er fordi at jeg altid talte eller skrev med flinke medarbejdere, der gjorde hvad de kunne for at løse et problem der med stor sandsynlighed var ekstern, hvilket underbygges af at min nye udbyder blev nødt til at trække nye kabler for at få mig på deres net.

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse, som vi modtager positivt, omend det naturligvis er ærgerligt at problemet du har oplevet, havde at gøre med kabelinstallation på din nye adresse.

Uanset hvad har du jo i hvert fald oplevet et problem, hvilket vi følgelig anerkender, og vi modtager som nævnt ovenfor din anmeldelse positivt, og håber at kunne byde dig velkommen tilbage som kunde på et senere tidspunkt.

Mærkelig forretingslogik

Jeg bestiller bredbånd hos dem da jeg er flyttet ind i ny lejlighed, efterfølgende får jeg oplyst at jeg kan få internet den 4 april hvilket var alt for lang tid for mig at vente.

Jeg ringer så for at høre dem om det er muligt at få det tidligere og jeg bliver oplyst om hvis jeg frasiger mig min fortrydelsesret kan det gøres hurtigere hvilket jeg egentlig finder underligt da deres arbejdsgang vel ikke ændre sig blot fordi jeg ikke kan fortryde min ordre.

Jeg har nu skiftet til [external link removed] som allerede leverer den 18 marts og er endda billigere end dansk-net.

De skulle måske overveje at lægge flere kræfter i deres fremtidige kunder og ikke være så tilbageholdende med at levere bredbånd.

Svar til DN (1):
Lad os sige jeg valgte at blive kunde hos jer, dette vil medføre at jeg er bundet til jer i et halvt år.

Med en måneds pris på 249kr samt 299 + 99 i gebyr giver det 1892kr, hvilket ville være nok til at dække omkostningerne for at skulle oprette bredbånd til mig.

Chancen for jer smutter efter et halvt år er ikke særlig store, så lad os sige jeg er kunde hos jer i 3 år (35 * 249).

Det giver omkring 9000kr i tjener for at have mig som kunde blot ved at ofre de 1500kr i skal bruge på oprettelse. Jeg kan ikke se logikken i ikke at stole på jeres kunde og så bruge de ekstra knaster det kræver da det i sidste ende ville gavne jer.

Hej Casper

Både vores praksis og logistik er indrettet efter den danske lovgivning og de reelle omkostningspunkter, der findes ved oprettelse af forbindelse.

Lovgivningen foreskriver, at man som forbruger har 14 dages fortrydelsesret ved køb af ydelser som vores, via internettet.
Da TDC ejer både kobberet i DK (og iøvrigt også virksomheden Fullrate), må vi betale både drifts- og oprettelsesomkostninger for hvert kredsløb, der skal etableres til vore kunder - størrelsesordenen er ca 1500kr, som vi ikke ønsker at afholde, førend vi er sikre på at kunden reelt har tænkt sig at blive kunde. Det sjove er nemlig, at lovgivningen alene beskytter forbrugeren i den sammenhæng - så selvom vi måtte have leveret til kunden, og denne endda har brugt sin forbindelse, oppebæres fortrydelsesretten på de 14 dage stadigvæk.

Vi har oplevet flere ærgerlige episoder, hvor kunden anullerer efter at vi har leveret for fuld skrue - med tab og utilfredshed til følge - så realiteten er, at forbrugeren har beskyttet sig så godt, at vi for at levere så hurtigt, som vi reelt kan, må bede forbrugeren frasige sig denne rettighed - og ellers må både vi og forbruger afvente at fortrydelsesfristen ganske enkelt udløber.

Det er således med baggrund i omkostningsstrukturen - ikke en manglende interesse i kunderne, som du tilsyneladende konkluderer - at vi har denne praksis.

Det er korrekt, at Fullrate netop nu kører en kampagne, der umiddelbart er attraktiv på enkelte båndbredder. Vi vil dog invitere til, at man som forbruger sætter sig mere grundigt ind i tingene - i særdeleshed omkring minimumsbåndbredder, hvor vi peger på, at vi i en helt anden målestok end flere konkurrenter garanterer at levere det, forbrugeren køber, idet vi håber på, at forbrugerne får øjnene op for, at Dansk Net netop er et bundreelt foretagende.

-------- Update efter brugersvar -----------

Mange tak for din respons - vi er glade for at du italesætter uklarhederne, så vi får mulighed for at svare - det er rigtig god stil :o)

Regnestykket er noget mere komplekst end som så - idet du alene har medtaget etableringsomkostningerne, og hvis det var de eneste omkostninger, havde du hurtigt haft ret. Realiteten er dog, at kabelejer (TDC) også fakturerer løbende leje for brug af kredsløb - og så ser det hurtigt anderledes ud. Sådan er ejerskabsstrukturen på markedet i Danmark, og det er vilkårene, vi opererer under.

Der er meget stor varians over indtjeningsmargen på de respektive båndbredder - på enkelte deraf ligger breakeven med dagens priser over 36 måneder - dvs. der hvor dit regnestykke ville udvise en solid margen, er realiteten, at det først er der, vi kommer over 0,-.

Det lyder til at du har kigget på 20mbit-forbindelsen (hvor vi iøvrigt leverer dobbelt så meget upload som Fullrate, der også kun garanterer at levere 10mbit) - her skal det retfærdigvis siges, at det ser bedre ud på tilbagebetalingstiden, der dog stadig er mere end dobbelt så lang som dit regnestykke ville vise.

Det er naturligvis ikke viden, den almindelige forbruger uden videre har - det ville også være helt urimeligt at forvente - vi er derfor glade for, at du spørger til det, omend vi er ærgerlige over, at du ikke blev kunde hos os.

Det er desværre også grunden til, at din anmeldelse og vores svar egentlig ikke kan blive liggende på Trustpilot, idet det er i strid med Trustpilots retningslinjer.

Vi håber dog, at vi med vores meget åbne og udførlige dialog om emnet har bidraget til en mere positiv indsigt, inden indlæggene fjernes, og vi håber at se dig som kunde på et givet tidspunkt.

Dansk Net

ikke stor ventetid når vi ringer

internet forbindelse

Hej Svend Erik

Tak for din positive anmeldelse - vi håber at tælle dig blandt vore tilfredse kunder fremover - hav en rigtig god dag :o)

LORT

Dårlig Dansk Net. Ingen service og dårlig forbindelsen vil helt sikkert skifte udbyder hilsen Thomas. Vordingborg

Hej Thomas.

Vi har set din sag igennem og kan se, at det er en case, der præges ærgerligt fra starten - herunder ser det ud til at din tidligere udbyder ikke er holdt op med at fakturere dig, til trods for at brancheaftalen for teleudbydere fra vores side er fulgt - og så fik vi sendt et modem, der viste sig ikke at virke til dig.

Vi modtager med beklagelse kritikken, og ønsker dig en fortsat god dag.

Dansk Net

Produktet fungerer, men servicen halter lidt

Jeg blev ringet op fra en sælger efter at have været inde på hjemmesiden og vi aftalte at jeg ville skifte. Efter noget tid blev jeg kontaktet igen med præcis den samme salgstale. Jeg gennemgik den (meget nemme) procedure som var blevet tilsendt pr. mail. Der var en del bøvl i forbindelse med min e-mailadresse/navn. På trods af tydelig bogstavering og forsøg på at få navnet/e-mailadressen rettet, skulle der alligevel 3 henvendelser før det kunne rettes. Leveringstiden var også noget lang i min optik (ca. 2 måneder). Da jeg modtog pakken var det bare at sætte i væggen og så har det kørt lige siden, bortset fra et enkelt kortvarigt udfald.
Så alt i alt kan jeg (og har) anbefale Jer, da udfordringerne ikke har været større. Dog får I ikke den 4. stjerne siden at de småting der nu har været ikke klares øjeblikkeligt, men at det kræver flere henvendelser.

Hej Helgi

Vi er enige i, at oplevelsen - især med vores service, som vi ellers er stolte af - skal være, at præcision og professionalisme præger billedet. Oplevelsen, du har haft, lever ikke op til vores normale standard på flere punkter.

Den ekstraordinært lange leveringstid skyldes til dels, at dit telefonnummer skulle slippes af din tidligere udbyder: For at du ikke skulle betale to steder på en gang, porteredes dit nummer først efter de 30 dages opsigelse, du havde hos tidligere udbyder. Normalen er levering på ca. 3 uger - og vi siger derfor ydmygt tak for din tålmodighed.

Vi kan i øvrigt oplyse, at vi ikke længere arbejder sammen med salgsvirksomheden, vi på det tidspunkt entrerede med, og som var blandt årsagerne til oplevelsen med gentagelse og lang leveringstid.

Igen tak for din anmeldelse - og fortsat god dag herfra.

Ingen Skamros Herfra. Jeg er imponeret

DANSKE NET I GJORDE DET IGEN
I har igen udmærket jer men en usædvanlig god service, med hjælp til opsætning af trådløs forbindelse til min printer m.m. Så jeg sender en venlig hilsen og tak til til "TOBIAS"

Bravo Dansk net!!!
I har gjort et fremragene arbejde med at få min computer op til den maximale hastighed
samtidig med megen venlighed og vilje til at løse problemerne. Jeg kan her give jer min bedste anbefaling.
Per Bjerring Nielsen

Hej Per

Mange tak for din positive anmeldelse - vi glæder os over at indsatsen bærer frugt, og ser frem til at tælle dig blandt vore tilfredse kunder fremover - du ønskes en rigtig god weekend fra alle her hos os :o)

Dansk Net

Og så gik det ellers STÆRKT ned ad bakke!

".......Rigtigt billigt, god venlig og hjælpsom kundeservice, hurtig levering og en hastighed der holder..................."

Ja sådan skrev jeg kort tid efter jeg var blevet kunde hos Dansk Net, men den tid er desværre forbi :(
Nu er situationen som følger:
Min forbindelse virker pludseligt IKKE!!!!!!
Jeg har ikke skiftet opsætning eller noget, pludseligt er der bare ikke nogen nævneværdig hastighed!
Nu har det snart varet en måned, og jeg har flere gange ringet til dem, der sker ikke en dyt!

Jeg skal have 20/2 men jeg har højst 3/1½!!!!!!!!!!!
En sjælden gang i mellem, siger den 15-16/2 i et par minutter, og så er den helt i bund igen!

Jeg har testet hastigheden utallige gange, på to forskellige computere, kun med deres router, skiftet kabler og bakset og bøvlet, og når jeg snakker med deres support (hvis man da kan kalde den det) får jeg blot at vide af deres teknikker, at han kan se at der går 20/2 ud til mig!

De leverer ikke en brik, men regningen kan de godt finde ud af at trække - Jeg vil have mine penge tilbage for en måned, og så vil jeg gerne have en hastighed der er brugbar, spørgsmålet er så bare om de gider sørge for det.

______________________________________________________________

Svar på Dansk Nets svar:
Den mail du hentyyder til fra jer, svarede jeg på telefonisk, da jeg snakkede med jeres teknikker, og jeg forklarede at jeg godt vidste hvordan man foretager en "ren måling"

Jeg bruger g-drev som backup til de videoer og den musik jeg laver, så ja jeg har meget tit et opload kørende et par dage, men DET SLÅR JEG NATURLIGVIS FRA NÅR JEG MÅLER HASTIGHEDEN!!!
Det er i øvrigt KUN den ene PC der oploader, den anden gør aldrig, men viser samme sløve resultat, også når den anden PC slet ikke er forbundet med nettet!
Jeg har haft nogenlunde samme "forbrugsmønster" med megen opload i perioder det sidste år, men det er først nu at hastigheden er væsentligt påvirket, tidligere har den kun faldet i download med måske 1-2 Mb, ved kraftig opload, så det lyder underligt at det pludseligt skulle snænke downloadhastigheden med mere end 10 mb!

Jeg har naturligvis også andre sløvende programmer og processorer lukket ned når jeg måler!
jEG HAR SOM SKREVET TESTET HASTIGHEDEN kun med jeres router tilsluttet!
Jeg har testet hastighed flere gange med kun en pc koblet på, jeg har skiftet kabler (som forklaret flere gange er alt herhjemme kablet) og den trådløse funktion er helt lukket ned! Jeg har scannet for virus og lign, med forskellige programmer (uden at finde noget) renset computeren med andre programmer, genindstalleret browseren, prøvet med andre browsere.

ALT ER GJORT EFTER BOGEN HERFRA!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Endnu et svar til Dansk Net:

Ja det er sandt at jeg på den ene pc havde en kortvarig måling på over 16 mb, men som jeg tidligere skrev, så oplever jeg på begge pc´er at de kort tid viser omkring 16 mb, for derefter igen at vise under 3 mb i timevis, også når jeg foretager en "ren" måling som jeg har beskrevet jeg gør!

Jeg foretog mange tests hele dagen og aftenen igennem i går på begge PC´er og mønsteret var det samme hver gang! Mange timer med under 3 mb og kun 3 målinger med over 15 mb!!!

Uanset hvad burde det at jeg oploader med 2 mb, da på ingen måde nedsætte min download med mere end 10 mb som det gør, hvis det I siger er sandt - Det har jeg ikke oplevet tidligere, så hvorfor nu, og hvorfor i det hele taget SÅ stort et fald i hastigheden?

Det er da utroligt at jeg skal blive ved med at skrive det samme igen og igen, måske det slet ikke er mine pc´er der er noget galt med, men derimod jeres router eller hvad ved jeg, men det er selvfølgeligt nemmest for jer at køre den over på mig, og så kan I jo bare nægte mig en refundering!
--------------------------------------------

Endnu et svar til Dansk net:

Hold da op I er godt nok tungnemme hva!!!!

OG JEG HAR PRØVET AT FÅ JER TIL AT FATTE, AT DEN LAVE HASTIGHED IKKE NØDVENDIGVIS ER NÅR JEG OPLOADER - JEG HAR OGSÅ LAV HASTIGHED NÅR JEG IKKE OPLOADER OG PÅ DEN MASKINE DER ALDRIG NOGEN SINDE OPLOADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAR I FORSTÅET DET NU????????????????

Antwoord van Dansk Net

Dette er endnu et kapitel i en ellers udførlig korrespondance med dig - og tingene forbliver som beskrevet i den seneste mail til dig - som du ikke har svaret på. Af denne mail fremgår:

-----------------
Vore teknikere har etableret en overvågning af trafikmængderne på din linje med det formål at supplere din oplevelse med de fakta vi kan levere herfra.

Teknikerens observationer er som følger:

"Kunden trainer op til 19/2mbit - måler kun 15/0,7mbit. Ping er 156ms til it telestyrelsen. Kan se i mrtg i DSLman at kunden oploader med 2mbit - konstant. Kan ikke få fat i modem, hvilket tyder på han maxer forbindelsen – det ses også på den høje ping i kundens egen måling – det ser med andre ord ud til, at der er megen trafik samtidig med at målingen foretages."

Som teknologien fungerer, er det vigtigt, at betingelserne for en retvisende måling etableres, inden der måles – herunder er det værd at bemærke, at ethvert forbrug på linjen mens der måles, vil påvirke målingen negativt – jf eksempelvis https://support.speedtest.net/entries/20878352-why-are-my-speeds-so-slow

Dette gælder uanset om det er fra den samme pc, målingen foretages eller ej – og vi behøver således ikke bruge megen tid på de rammer, som teknologien tillige fungerer under – herunder begrebet overhead på forbindelsen, som du selv er inde på i din mail – men derimod snarere om, hvad der skal til for at opnå en retvisende måling, og hvordan datapakketrafikken for upload og download fungerer i sammenhæng: Bruger du hele din upload, kan du ikke få max ud af din download, af den simple årsag, at du udover de egentlige data du skal have flyttet over forbindelsen, også skal have både nye requests og ”kvitteringer” for de transmitterede data af sted.

Vi ser ikke for vores del et problem i, at du bruger forbindelsen som du gør – blot er der grund til at antage, som svaret fra teknikeren peger på, at det er her -i trafikmønstret og forståelsen deraf - at problemet ligger, snarere end at der er noget galt rent teknisk.

Jeg har fået bekræftet fra vore teknikere, at forbruget over weekenden har været af samme karakter: Fuld tryk på upload fra tidlig morgen til aften – så lad os starte med at se på det som det første. Kan du have fået en eller anden form for malware ind på din pc – så det er et ondsindet program, der bruger hele din upload på forbindelsen – eller er det udelukkende software anvendt i samarbejdet med partnerne, som du beskriver?

Herefter er det tid til at isolere fejlmuligheder: Sådan opnår du en retvisende måling:

• Sørg for, at du kun har én pc sat til på routeren
• Sørg for denne pc er tilsluttet med kabel, så der ikke er trådløse usikkerheder mellem pc og router indblandet i testen
• Sluk routerens trådløse funktion – så routeren ikke forstyrres ad den vej overhovedet.
• Sørg for, at hverken firewall eller antivirus på pc’en kan konflikte med testen ved under denne at slå begge dele fra
• Sørg for, at windows update og lignende automatiske opdateringer fra eksempelvis adobe er slået fra, mens der testes.
• Sluk i det hele taget for samtlige programmer, der trækker på nettet, herunder især P2P-tjenster, FTP, MSN, IE/facebook mv.

Foretag så en ny test – hvad er resultatet?

I øvrigt kan vi for god ordens skyld oplyse, at vores egne kontrolmålinger/observationer af måleredskabet hos IT- og telestyrelsen i løbet af weekenden har peget på, at denne har været overbelastet, hvilket kan have været med til at give indtryk af en forringet hastighed.

Vi ser meget frem til at høre fra dig – for såfremt der er et egentligt problem, skal vi jo naturligvis have det løst, så du atter bliver tilfreds kunde hos os.
--------------------

Vi har ikke hørt en tilbagemelding fra dig om dette - men kan se af dine sagsoplysninger, at du har sat en router op efter vores, hvorfor vores nu er sat i bridgemode - så nu er det din egen router, der styrer trafikken.

Dette ændrer ikke på teknologien.

Det gør det heller ikke at vi har modtaget din opsigelse - vores mission er fortsat positivt at levere stabilt internet til dig - og det gør vi - og det bliver i den grad brugt, som det fremgår af ovenstående.

Vi har pt. ikke begrænsning på trafikmængden hos os - og har ikke umiddelbart til hensigt at indføre dette - så mængden er ikke for vores del et problem. Forståelsen deraf er derimod mere vigtig, og alt peger fortsat på, at du kunne sætte dine up-/downloads mere hensigtsmæssigt op, frem for at ødelægge dine egne muligheder for at bruge internetforbindelsen.

I dit sted ville jeg gennemgå min software og sørge for at dine overførsler ikke kan bruge forbindelsen ubegrænset. Overvej evt. at bruge noget QoS/traffic shaping i din router.

Fra vores perspektiv handler det om at teknologien ganske enkelt fungerer inden for nogen rammer. For familier er det f.eks. ikke ukendt, at forbindelsen bliver langsommere når begge børn bruger Skype + en torrentklient + spiller over internet + ser video på youtube samtidig. Din case er ganske enkelt en parallel til dette, og opgaven er således at søge at bruge den til rådighed værende kapacitet på en måde, så det kan hænge sammen.

--------- Update efter brugerupdate---------

Vi må stille os undrende overfor din udlægning af situationen: Vi har - idet vi jo som vi annoncerer i vores telefonsluse,
optager vore telefonopkald med henblik på kvalitetssikring eller dokumentation - netop lyttet den samtale du havde med en af vore teknikere igår, d. 31.1.2012 kl 10:25.

Deraf fremgår, at du ringer for at fejlmelde din linje, hvor du ved gentagne målinger måler 3,73mbit i download fra din ene pc.
Efterfølgende foretager du modvilligt en måling fra en anden pc og får straks resultatet 16,78Mbit, hvilket bedre matcher den leverance på ca 19mbit, som vi kan se, at modemmet under samtalen modtager (hvilket passer fornuftigt nok, idet båndbredden leveres incl. ca 10% overhead).

Nu får vi så denne anmeldelse - både på facebook og trustpilot - og det er tydeligt, at du er vred - men er det os eller din pc, der fortjener kritikken & anmeldelsen?

Vi har - lige som du selv beretter - ikke foretaget ændringer ift din forbindelse, og leverancen er ud fra alle vore målinger stabil. Ændringen, der opstod i situationen opstod, da du skiftede pc - men om årsagen til at din ene pc er så meget ringere fungerende, kan vi kun gisne - det ligger imidlertid fast, at leverancen fra vores side er uændret.

Vi har som nævnt tidligere, modtaget din opsigelse - og det er meget ærgerligt, at det sker på en baggrund som denne. Vi vil blot håbe på, at du når du får ny udbyder og oplever samme problem, husker at opdatere anmeldelsen af os.

--------------Update efter brugersvar------------

Du skriver: "Uanset hvad burde det at jeg oploader med 2 mb, da på ingen måde nedsætte min download med mere end 10 mb som det gør, hvis det I siger er sandt"

Vores afsluttende respons er, at det vi siger er sandt, og at det netop godt kan påvirke din forbindelse i den grad. Vi beklager, hvis det ikke er fremgået klart tidligere - det er præcis dét vi har søgt at formidle til dig.

Rigtig træls!!

Jeg har været kunde ved Danskenet i ca. to et halvt år. I starten af perioden oplevede jeg en del gange, at jeg ikke kunne komme på nettet - dette kunne dog ordnes ved af lave en reset af routeren, men det er ikke optimalt!

Efter lang tid fik jeg en ny router, som skulle komme problemet til livs - og det skete også!! - GLÆDELIGT!

Desværre kan jeg nu ikke længere afspille musik trådløst via hhv. min Airport Express (som afspiller via en B&O BeoSound 8) og min Libratone Zipp. Før jeg fik ny router oplevede jeg ingen problemer.
Jeg har selvfølgelig talt med DanskNet's kundeservice (som er meget flinke og imødekommende) en masse gange i håbet om, at løse problemerne. Først kunne de ikke tro at det var internettet der forårsagede problemerne. Derfor kontaktede jeg hhv. Apple support care, Hifi-klubben, B&O support, Libratone Support og Eplehuset. Fælles for dem alle var, at de ikke kan finde nogle fejl eller problemer ved mine produkter. På trods af dette fik jeg dog en helt ny Airport Express, men dette har ikke hjulpet, desværre.

Herefter har jeg forsøgt at tilslutte mine højtalere via andre internetforbindelser, ved nogle af mine kammerater (Telia, YouSee og Fullrate), og her virker de perfekt! Derfor har jeg konkluderet, at de MÅ være MIN internetforbindelse leveret af DanskNet der er noget galt med.
Derfor har jeg igen henvendt mig til DanskNet for at konfrontere dem med problemerne. Mit problem har været forbi deres tekniske afdeling, men de kan ikke finde ud af, at lave det. Der har været forsøgt en masse forskellige ting, men alle uden effekt.

Hvorfor så kun en stjerne?: Jeg vedkender, at jeg ikke er noget internetgeni, men jeg syntes ikke det er for meget at kræve, at internettet kan supportere meget anvendte musikafspillere. Jeg har haft meget besvær ved, at skulle kontakte diverse forhandlere (og det har de selvfølgelig også). Jeg skal finde en anden udbyder og betale for en ny opsætning, ny levering og ny router hvis jeg vil kunne bruge mit musiksystem, er det rimeligt? Jeg syntes derudover kun at i, i meget ringe grad vedkender jeg problemet og i steder stiller gentagende spørgsmål ved, at JEG ikke har opsat rigtig, at mit udstyr ikke virker osv. osv.. Men det virker som sagt på andre netværk, så det kan da ikke være tilfældet?

Jeg skriver denne anmeldelse i håb om, at kunne få ordnet mit internet (så jeg igen jeg kan bruge mit musikudstyr) samt for at alle andre, skal være opmærksomme på, at såfremt man ønsker at benytter trådløse musikafspillere, kan der være problemer ved denne udbyder. Ingen ved hvad problemet er (heller ikke DanskNet) så derfor kan en løsning være svær at få øje på.

Bo Pedersen vond deze beoordeling nuttig

Hej Michael

Det er en temmelig ærgerlig anmeldelse – vi har, som du også skriver, prøvet rigtig mange ting – ikke for at din internetforbindelse skulle fungere, for det gør den, men for at den hardware, du har tilsluttet med det formål at spille musik i hjemmet, skal fungere.

Vi har endda - af ren nysgerrighed, idet support af kundens egen hardware ikke er en del af vores leverance - haft opsat vore medarbejderes egne Airport Express her på arbejdspladsen i forsøget på at genskabe problemet.

I et stykke tid lod det sig ikke gøre – men nu det er endelig lykkedes på flere typer af udstyr hvilket peger på, at det ikke er vores router, der er problemet. Det, der udløste problemet var en opgradering af ITunes – der er ingen problemer med de tidligere versioner - men ved opgradering dukkede fejlen altså endelig op.

Vi har virkelig lagt en indsats i dette – og endda taget dialogen op med Apple, der har tilkendegivet at have modtaget et antal lignende fejlmeddelelser i andre cases (som dog ikke har noget med os at gøre), og en interesse i at være med til at løse dette.

Vi har derfor fået et stykke software, der kan monitorere, hvordan trafikken reelt er, når problemet opstår – et analyseværktøj, som vi dd. har sendt til dig, så vi kan få tracet dette til bunds og Apple forhåbentlig kan få løst problemet med ITunes endegyldigt.

Både du og vi har lagt en kæmpe indsats i dette, og vi er kede af både denne vurdering her på TP og udsigten til at miste dig som kunde – vi ser helst et helt anderledes positivt scenarie, og afventer positivt din tilbagemelding.

Han gav ikke op :-D

Har haft problemer med at sætte mit mailprogram op, og da alle muligheder var udtømt, ringede jeg til kundeservice. Der talte jeg med en fantastisk medarbejder ved navn Jess Larsen. Han brugte TO TIMER på at gå alt igennem, slette programmer fra computeren, installere og rode med mailprogrammet. Og det virker!
TUSIND TAK for god service! Og TUSIND TAK fordi du ikke gav op!

Hej Ea

Rigtig godt, at det kom til at virke som det skulle, og at det endda faldt i så god jord, at du fik lyst til at lave en positiv anmeldelse af os her på TP.

Vi takker! - og sørger for at din positive feedback kommer rundt hos os - hav en forrygende aften :o)

super god service

Jeg har haft dansk net i over 2 år og det er den bedste service Jeg har fået. Her bliver man behandlet som en rigtig kunde. Her får man den hjælp man har brug for, og hvis der er problemer så bliver de løst.

Hej Thomas

Mange tak for din vurdering - det er virkelig noget, der spreder glæde hos os, når den ekstra indsats, vore medarbejdere lægger i den gode service, bliver bemærket som du har gjort det (mange husker at rise, men kun sjældent at rose).

Vi ser frem til også fremover at imødekomme dig som kunde - hav en forrygende dag.

Dansk Net

Fin service - efter startvanskeligheder.

Vi har haft Danske Net i ca 3 1/2 år og har været godt tilfredse, både med vores forbindelse og med den service der har været i forbindelse med problemer.
MEN vores børn er blevet større og bruger internettet mere og derfor ville vi gerne øge fra det vi troede var 12/1 Mbit forbindelsen (som vi opgraderede til for ca 1 år siden) til 20/2 Mbit.
Derfor kontaktede jeg Danske Net. Der blev lidt stille i den anden ende, og det kom så langsomt frem at vi faktisk kun, kunne modtage 4Mbit!!! nu. Efter at have talt med en tekniker som kunne justere op til 5-6 Mbit og igen at have talt med en fra kundeservice, blev resultatet at vi kun kan modtage 5Mbit og vores abonnement blev justeret. Alt dette var i og for sig OK, selvom det er ærgeligt at vi ikke kan modtage mere, selvom vi bor i 2770 Kastrup, hvilket ikke kan siges at være langt ude på landet. Men vi kunne ikke få refunderet det vi havde betalt for meget i det sidste år og det syntes jeg ikke var rimeligt.
Efter at have anmeldt her på Trustpilot, blev jeg så kontaktet af en venlig mand fra Danske Net, der nu kunne tilbyde at flytte os til en anden central, så vi kan modtage 20/2. Efter et par dage modtog vi nyt udstyr og idag er forbindelsen så opgraderet - som aftalt. Så nu glæder vi os over vores nye hastighed.
Det eneste minus i oplevelsen, er at Kundeservice ikke tilbød os dette med det samme.

Hej Tina

Vi er glade for, at du har været tilfreds de første 3½ år - og for at vi her får muligheden for at italesætte en uheldig situation, og derved vise at vi bestemt værdsætter vores kunder mere end som så.

Vores berettigelse ift. vores kunder ligger primært i at ydelsen skal være i orden, og at faktureringen skal være tilsvarende. Derfor foretages også ved enhver abonnementsoprettelse en måling af linjen, så vi sikrer, at vi og kunden ved, hvad der reelt kan leveres, og at produktet vælges ud fra facts.

Fra tid til anden sker der i enkelte tilfælde det, at linjens kvalitet over tid forringes (det kan være fordi der tilkobles flere brugere på samme central, eller at støjen i kablerne på anden vis forværres - eksempelvis ved fugtindtrængen/tæring). I et sådant tilfælde vil det helt som du skriver, være rigtigt at foretage ny måling og tilpasse produktet, på basis af den nye viden.

Imidlertid er der ikke en sådan feedback-mulighed i teknologien, og helt på linje med andre udbydere har vi ikke mulighed for at lave en sådan løbende opfølgning i alle led.

Det er imidlertid fortsat idealet, som både du og vi er enige om, og vi vil tage kontakt til dig for at finde en løsning, der sikrer, at vores forretningsgang ift. dig som kunde, rettes op, så vi har orden i sagerne.

God service og fint net

Dansk Net har været min leverandør gennem ca. 1 år. God forbindelse og fin service.

Hej Christoffer

Tak for den positive anmeldelse - hav et godt nytår :o)

God start - Bad ending

Det starter meget godt både med kundeservice og internet forbindelsen. Men routeren er så gammel* (åbenbart ikke gammel, bare elendig) at den slet ikke kan klare opgaven at holde en stabil forbindelse. Og når man så snakke med kundeservice er det ikke unormalt at der bliver lagt på, fordi de glemmer at trykke på en knap (det er sandelig også svært) Så blev der bestilt mobil tabbonomen. Det blev spærret igen inden jeg nåede at modtage sim kort. Da jeg ikke havde modtaget det da der var gået en uge over den lovede tidsfrist gad jeg ikke finde mig i mere. Så slut med dansk net herfra. Når der er så mange andre bedre tilbud derude, er det for mit vedkommende bare at få fat i noget andet der virker (det har dansk net ikke gjort for mig)

i skriver jeg ikke har indberettet problemerne med min router, jeg har haft kontakt med jer to gange hvor router problemet er blevet nævnt. Første gang blev telefonforbindelsen afbrudt af jer, og anden gang snakkede jeg med en som ikke vidste noget om det. Så det med at det ikke er blevet ind rapporteret passer bestemt ikke.

Christoffer Steenbeck vond deze beoordeling nuttig

Hej Henrik

Lad os se om ikke vi kan få hold på dette - vi undgår helst at det ender overhovedet, og mener at tingene må kunne lade sig løse positivt.

Vi kan ikke se af noterne på din kundeprofil, at du har berettet om problemer med routeren - der er en Zyxel P2601 - bestemt ikke en gammel model - men der er kommet ny firmware siden du modtog den. Den vil vi gerne prøve at opdatere for at se om det løser den ustabilitet, du her på TP beretter.

Vi kan se, at du tilslutter din pc trådløst, og at du bor i etagebyggeri - og det kan derfor være, at problemet er forstyrrende omgivelser - eksempelvis hvis dine naboer også har trådløst internet. I så fald kan det være, at det i al sin enkelhed handler om at skifte den trådløse kanal, du bruger.

Både det at foretage en måling af naboernes interferens og at skifte til den bedste kanal under disse betingelser, lader sig gøre via routerens webinterface, og vi er gerne behjælpelige med dette.

Det man skal vide er så, at da ændringen af kanalen finder sted på baggrund af en måling, på et givet tidspunkt - og hvis en eller flere af dine naboer så ikke har haft tændt deres modem eller har skiftet kanal på deres trådløse modem siden da - så ændrer betingelserne sig i takt med dette, og processen må gentages.

Det er imidlertid sådan teknologien fungerer: Trådløse signaler er radiobølger og vil pr. definition blive forstyrret af andre signaler, så det er heller ikke noget man lige kommer ud af selvom man bruger mange penge på markedets bedste udstyr.

Men igen: Det er et meget simpelt indgreb, der bestemt er værd at prøve - lad os vide, hvornår det passer dig, så får vi det i stand.

Omkring det bestilte mobilabonnement kan vi se, at vi både 5/11 - og efter din henvendelse om ikke at have modtaget første forsendelse - igen 14/11 har sendt simkort afsted til dig.

Det er derfor temmelig ærgerligt, at vi får denne noget hårde medfart her på TP, når problemerne, du lægger til grund, enten ikke er indrapporteret hertil eller skyldes at posten ikke er kommet frem.

Vi håber meget at høre fra dig, så vi kan få orden i sagerne.

----Update----
Vi undrede os noget over at se din afsluttende update, og vi har derfor gravet tingene igennem. Det viser sig, at du faktisk har nævnt routeren i forhold til et outbound-team, vi i en periode havde samarbejde med. Medarbejderen har ganske enkelt undladt at notere korrekt eller på anden vis videregivet informationerne som det ellers er procedure hos os.

Det er da, om ikke andet, så i hvert fald en ærlig udmelding herfra. Vi kan for god ordens skyld oplyse, at vi netop fandt, at samarbejdet med outbound-teamet er afbrudt, netop fordi vi oplevede cases som din.

Vi ærgrer os over de skrammer, vi har fået i den sammenhæng, vælger at lære af det, og håber iøvrigt at vi med denne adfærd og åbne tilbagemelding her på TP, viser at vi tager alle input alvorligt.

Helt iorden!

Utrolig god kundeservice, de holder hvad de lover, og tingene virker som de skal! Kunne ikk være bedre.

Dansk Net

Dansk net, Service så det batter

Efter gentagende problemer med en router som jeg selv ville prøve at installere, kontaktede jeg min udbyder Dansk Net og jeg må sige jeg ikke lige kan huske hvornår jeg sidst har fået så god og venlig service.
Jeg blev guidet igennem hele forløbet med opsætning af router og her gav Dansk Net sig virkelig tid til at sikre sig at hele systemet var oppe at kører som det skulle, før røret blev lagt på.
Top service og meget venligt personale, alt i alt en dejlig oplevelse at få support hos Dansk Net.

Dansk Net

Billigt og nogenlunde stabilt, routeren er noget bras

Jeg har i de sidste 3 måneder oplevet sløvt og ustabilt internet hos TDC, så nu fik jeg nok. Jeg bestilte 20/2 hos Dansk Net, fik en mail at alt var i orden og så skulle jeg ellers bare vente.

Nu har jeg haft Dansk Net i lidt over en uge og det kører upåklageligt. Det er hurtigt og stabilt. Jeg fik også en opringing fra Dansk Net hvor de lige ville høre om alt kørte som det skulle og om jeg var tilfreds. Det er sgu da kundeservice der vil noget.

Desværre kan jeg ikke gi' 5 stjerner da den ZyXEL router man får med er noget værre bras. Den skal desværre også bruges som modem. Jeg regner ikke med at den holder længere end et par måneder.

Men alt i alt er jeg godt tilfreds.

Update 12/11-12
Nu er den så langsom at man næsten ikke kan måle hastigheden fra it-telestyrelsens hastighedstest. Jeg har pt. hurtigere upload end download, det har jeg aldrig set før :) http://speedtest.ookla.com/result/1876239798.png

Hej Brian

I forlængelse af din update:

Ét er, at vi til enhver tid respekterer vores kunders holdninger til den hardware, vi benytter - men den skal sørme da virke.

Vi har flere "Brian Nielsen'er" i vores kundebase - men vi har ikke fået indrapporteret en fejl, og vi kan derfor ikke påbegynde løsning af fejlen, du oplever. Kan du ikke rette henvendelse direkte til os, så vi kan få hold på sagen?

Vi kan kontaktes på 46 90 8888 eller kundeservice@dansknet.dk og vi ser frem til at høre fra dig :o)

Det virker bare...

Har ikke oplevet nogen problemer.
Det kører bare.

Super

Fik rettet fejlen ...som jo desværre viste sig at være undertegnede og en sløv mac.... Tak for et hurtigt og kontant respons købte 12 Mb og har en super hastighed på 11 Mb bedre bliver det ikke ..

Super service godt gået DN

Hej Solveig

Vi kan ikke se, du har henvendt dig direkte til os, så vi har kun haft grund til at tro, at alt var på skinner hjemme hos dig.

Nu hvor vi er blevet opmærksomme på at du oplever startvanskeligheder, vil vi påbegynde fejlretning - du vil inden dagen er omme blive kontaktet af en af vore teknikere. Vi håber, du vil tage din telefon, så vi kan få hold på situationen, og du kan blive glad for at have valgt os som leverandør :o)

super service

Rigtig god service og meget venlig ekspedition.

Super kunde behandling

Dejligt at man blive kontakte ang hvordan det går med de service de sælger til en og om der er noget der skal lave om
og hvor det ikke er en klassisk jeg vil gerne sælge dig en masse andet

En pludselig opringning

Blev en dag ringet op af et nummer jeg ikke kendte, men ikke hemmeligt nummer. Jeg løfter af og bliver mødt af en ung og energisk ung mand, som var fra DanskNet (ret åbenlyst, eftersom jeg skriver det her :D). Han spurgte pænt om han forstyrrede, hvilket han ikke gjorde i det pågældende øjeblik. Han ville høre om vi var tilfreds med vores internet, som de leverer, hvilket jeg overhovedet ikke kan klage over. Jeg udtrykte derfor mig glæde over at være kunde hos dem, hvilket han selvfølgelig var glad for at høre. Nu han alligevel havde fat i mig ville han også lige præsentere deres nye mobilabonnementer, hvilket ikke blev læst op fra en skrevet manus. Han lød derfor troværdig og dygtig, desværre måtte jeg afslå tilbuddet, da jeg har en særlig aftale med et andet selskab.
Jeg vil dog alligevel rose ham og hans fremgangs metode, da jeg normalt plejer at smide røret på så snart de tilbyder alt muligt.

Dygtig medarbejder, som heller ikke var blev for at indrømme, hvor hans viden gik til, da jeg begyndte at spørge meget teknisk ind til nogle andre produkter. Helt sikkert en virksomhed der er værd at overveje, hvis man står og skal til at have bredbånd.

Martin Smith vond deze beoordeling nuttig

Dansk Net

Super service. får dig virkelig til at forstå udtrykket 'kunden har altid ret'.

Super god service. Nok det bedste internet firma i DK pt. Alt jeg skulle gøre var at give mine informationer, og så var det så godt som klaret. Meget høflig personale og rimelige priser. Kan kun anbefales !!

Elendig kundeservice

Gammelt elendigt DSL udstyr der ikke kan trække bestilte hastighed. Ustabilt og går ned flere gange dagligt. Elendig lorte support. Hold jer væk, de hovedpiner der findes med det her firma er ikke ikke tiden/pengene værd. Iøvrigt samme priser som hos Fullrate, så der er ingen besparelse ved dem mere.

Til DanskNets svar: I kan sagtens leverer udstyr uden support, uden at det behøves være det mest elendige DSL modem der kan støves op på gaden. Hvis i ikke vil have dårlige anmeldelser over jeres elendige udstyr, så lad være med at tilbyde det i første omgang. Og det ændrer stadigvæk ikke på jeres support/kundeservice er elendig . 15+ minutters ventetid hver gang man skal ringe ind til jer er heller ikke positivt.

Og at du fremhæver jeres endnu mere elendige kundeservice, ved at kræve 300kr for et så usselt modem der ikke er 1kr værd, som i har givet væk gratis, siger heldigvis kun mere om jer og jeres end det gør om mig. Tak for at i også lige fik den med.

Og lige for at rette dig, der står INTET sted på jeres bestillings side, når man vælger at købe et modem til 200kr eller gratis, at det er til låns. Det er jeres problem at i ikke ordentligt gør opmærksom på tingene. Du vil sikkert komme med en lam undskyldning om at det står i jeres betingelser, men det har intet at gøre med at det står 'åbenlyst fremme' på jeres side. Ydermere påstår du at der står der ikke er support på det udstyr, fremhævet på jeres side - her er et screenshot af jeres bestillings formular, skal vi lige se hvad der står fremhævet der?

INGENTING. Du er fuld af løgn og latin og du giver kun en lige så elendige service som dine kollekager.

Det eneste positive du har gjort er at svare på denne tråd, så jeg kunne komme i tanke om flere kritik punkter ved jeres elendige service, som så kan komme frem i lyset. Bare lidt ærgeligt det er det eneste ros man kan give jeres virksomhed?

Føj for et skod firma.

Nej, i har ret i det ikke ændrer ved de facts jeg skriver, det har du helt ret i. At jeg først laver den her post efter i endnu engang har givet elendig service har intet at gøre med at noget er blevet væk, men du er da velkommen til at rende rundt i den tro og ignorerer alt andet der er skrevet. Igen et klasse eksempel på hvor elendig kundeservice i har - jeg synes egentligt bare i skal blive ved med at dumme jer herinde i tråden, så folk kan se hvor elendig service i fremviser :-).

Christoffer Steenbeck vond deze beoordeling nuttig

Kære Niklas Pedersen,

Jeg har undersøgt sagen og kan ikke se at vi nogensinde har fået en fejlmelding fra dig angående ustabilitet eller nedbrud? Det jeg til gengæld kan se er, at du dengang du blev kunde hos os, valgte du ældre trådløse model (ZyXEL P-2612HW) som vi tydeligt skilter med ikke at yde support på den trådløse del. Derfor kostede det dig heller ikke noget at få denne model til låns. Du havde også mulighed for at bestille den nye 2012 model som har helt ny og opdateret hardware og som derfor understøtter endnu højere hastigheder.

Jeg synes det er ærgerligt at vi får en så dårlig anmeldelse fordi du nu står og skal flytte og i den forbindelse har smidt vores udstyr ud... Der står klart på vores hjemmeside at udstyr er til låns og det samme står også i de betingelser du accepterede da du blev kunde.

--------- Update efter seneste opdatering fra brugers side------

Vores hjemmeside og bestillingsflow følger de tilbud, vi aktuelt har, og er følgelig opdateret i forhold til disse.

Da vi ikke længere uden beregning stiller trådløst udstyr til rådighed på de mindre forbindelser, figurerer det tilbud, du benyttede dig af på bestillingstidspunktet tilbage i maj måned følgelig ikke.

Dit seneste indlæg ændrer således ikke på situationens facts, der fortsat ligger fast, og det at du selv vælger at værdiansætte vores udstyr til 0kr, efter at du har smidt det ud, gør ikke en forskel for vores syn derpå, og vi kun kan afslutte dialogen og kundeforholdet med ærgrelse.

Dansk Net A/S
Dansk Net

Jeg er yderst tilfreds med Dansk Net.

Jeg har i dag talt med Rasmus Larsen og lavet aftale om at han flytter mit mobilabonnement fra Telia til Dansk Net til en pris á kr. 49,- pr. måned

Jens Hansen vond deze beoordeling nuttig

Dansk Net

Super god netforbindelse og kundeservice.

Lige siden jeg har fået Dansk Net har jeg aldrig haft nogle problemer med netforbindelsen. Det er nemt, hurtigt og billigt.
Nu vil Dansk Net så til at tilbyde mobil abonnementer, så man kan få en samlet regning. I stedet for at man skal betale til f.eks 3 og så til Dansk Net. Det er nu meget smart og overvejer stærkt at gøre det. Fik et godt tilbud på det...
Det er værd at prøve!

Mads,

Tilfredsstillende

Jeg er for nyligt blevet ringet op af en sælger som ville sælge mobiltelefoni. Normalt er jeg meget konservativ når det kommer til telefonsælger, men han gav nogle gode pointer og gav mig et tilbud der var klart bedre end mit nuværende abbonnement.
Jeg har været Dansk Net kunde i et års tid og havde kun lidt problemer i starten med en klart dårligere forbindelse end jeg havde bestilt. Efter et par opkald var dette dog fikset samt jeg fik tilsendt en ny router.

Fantastisk!

Min mor og jeg er for nyligt skiftet over til Dansk Net med mobiltelefonerne - det er fantastisk service, produkt, pris og dækning.
Jeg kan varmt anbefale Dansk Net til alle!
Kæmpe tak for hjælpen til Niclas fra Dansk Net!

Dansk Net

Dansk Net - Åbenbart ikke for alle (også alligevel, når startproblemerne blev løst)

-- Tredje og sidste opfølgning --
Jeg har haft min 10/1 forbindelse i lidt over 1 uge nu, og den blev leveret som lovet og har virket helt uden problemer. Det trådløse net bruger jeg dog ikke, så det kender jeg ikke kvaliteten af.

Jeg har også taget imod tilbuddet om et mobilabonnement, og det har jeg heller ikke oplevet nogen problemer med.

Så alt i alt var det åbenbart kun indledende problemer jeg oplevede, og ud fra kvaliteten af det internet jeg har oplevet indtil nu, vil jeg anbefale andre at overveje Dansk Net som udbyder.

-- Anden opfølgning --
Efter planen får jeg min nye bredbåndsforbindelse om lige under 4 uger, så da først de indledende problemer var blevet løst, virker Dansk Net til at være et hurtigt og effektivt firma.

Men som jeg skrev i den oprindelige anmeldelse, så er det jo meningen at det her skal være en anmeldelse af en bredbåndsforbindelse, så jeg vender tilbage med en sidste opfølgning, når jeg har modtaget og testet forbindelsen.

-- Første opfølgning --
Jeg vil gerne starte med en rettelse til anmeldelsen: Dansk Net har (selvfølgelig) verifikation på de mails de sender ud, og når jeg skriver noget andet, er det fordi jeg tager fejl. Jeg beklager meget.

Efter at jeg skrev anmeldelsen tidligere i dag, er jeg blevet kontaktet af Dansk Net, som har sat mig ind i sagen som de oplever den.

Jeg syntes det er meget positivt, at Dansk Net tager tid ud til at undersøge sådan en sag her nærmere, og prøver at finde en løsning der kan virke begge veje.

Som det ser ud nu, er der stadig mulighed for at jeg kan skifte udbyder af bredbånd til Dansk Net, og jeg vil vende tilbage og opdatere anmeldelsen, når jeg ved mere.

-- Oprindelig anmeldelse --
Jeg har i mange år brugt TDC og Fullrate, men delvist baseret på anmeldelserne her, bestemte jeg mig for at prøve Dansk Net. Kunder hos Fullrate vil nok kunne nikke genkendende til udstyr der fejler, og det er jeg ved at være træt af.

Så jeg ringede til Dansk Net, og efter en samtale fik jeg at vide, at man ville ringe tilbage næste dag (senest efter 2 dage), men det skete ikke. Det betyder ikke noget, den kan smutte for alle, så efter nogle uger ringede jeg igen, blev straks stilt om til hende jeg oprindeligt snakkede med, og efter endnu en samtale havde jeg bestilt bredbånd og telefoni. Så langt så godt, og indtil videre en 5/5 oplevelse.

Dagen efter kom denne besked så ind på mail'en:
"Vi foretager inden enhver abonnementsoprettelse en kreditvurdering i forhold til vores egne data samt Debitorregistret/RKI.

Denne viser, at du har adressebeskyttelse, og din bestilling fortsættes derfor ikke automatisk."

Efterfulgt af en anmodning om at indbetale 2500kr. "for hvert produkt" jeg havde bestilt i depositum, og "skrive dit kunde nr" på overførelsen, for ellers ville ordren blive annulleret.

*** Se rettelse ***
Mail'en er i øvrigt sendt uden verifikation for afsenderen, hvilket er en smule problematisk for et internetfirma. Min private mailserver ville kunne sende mails ud i Dansk Nets navn, fordi de ikke bruger verifikation. Det må være en anden historie.
***

Først og fremmest irriterer det mig, at Dansk Net sætter lighedstegn imellem adressebeskyttelse og RKI. Jeg er ikke adressebeskyttet fordi jeg skylder penge, men fordi jeg administrere en række danske domæner. Uden adressebeskyttelsen ville mit navn og adresse stå på nettet for de sider, og det er ikke optimalt.

Dernæst gætter jeg på at depositumet de beder om, skal være på 5000kr. Det er omkring 1 års abonnementpris... Med den nuværende inflation vil det betyder at jeg taber 125kr. om året af de penge, men det må også være en anden historie. Hvem vil overhovedet betale, hvad der svarer til 1 år forud, for bredbånd og telefoni, i depositum?

Da jeg oprettede adressebeskyttelsen, fortalte kommunen mig at en bopælsattest fungerer som dokumentation for hvor jeg bor, men Dansk Net kender åbenbart ikke til den, eller vælger at se bort fra den (jeg har ellers en til dem).

Nårh ja, og så er der lige kundenummeret: Sådan et har jeg ikke, mon ikke at man skal være kunde for at have et.

Så jeg svarede samme dag, for 6 hele hverdage (og 2 halve) siden, hvor jeg spurgte Dansk Net om reglerne for depositum hos dem, en verifikation af den mail jeg havde modtaget og tilbød dem en bopælsattest. For at mødes på halvvejen, tilbød jeg også at ligge et depositum på 2500kr., hvis de kunne svare på de andre spørgsmål.

De har ikke svaret.

Jeg ville meget hellere have anmeldt Dansk Nets net i dag, men det her er i stedet en anmeldelse af deres firmapolitik, og den i min mening helt ude i hampen. 1 stjerne er endda i overkanten, for jeg har ikke fået for 1 stjernes net hos dem; jeg har fået 0.

Rigtig god service!

Jeg blev ringet op af en sød mand, som hed Jonas. Han gav mig den bedste behandling og vi havde en rigtig hyggelig samtale. Jeg kan varmt anbefale Dansk Net til alle, bare på baggrund af den ENE telefonsamtale. Jeg har modtaget mit produkt og alt er som Jonas lovede mig det ville være. Jeg ville ønske at jeg var stødt på Dansk Net mange år tidligere.

Godt tilbud fra Danske Net

Blev kontaktet fra Dansk Net om tilbud om mobil telefoni.

Fik godt tilbud og mere tid på samtaler for mindre penge end hvad jeg giver nu...
Super samtale og god info om emnet.
Har været kunde hos Dansk Net noget tid nu, har aldrig haft problemer med internet forbindelse eller kunde service.

MEN så sagde jeg ja til tilbudet og intet skete, jeg ringede og spurgte til tilbudet men fik så svaret at dette ikke kan lade sig gøre alligevel da jeg er i RKI, men dette kunne de se inden tilbudet, og da de vidste det, giver de ikke besked med det samme, kun fordi jeg ringer for jeg besked, meget dårlig kunde pleje, at jeg er i RKI ja så ok, men har altid betalt mine regninger til Dansk Net, men det er åbenbart ikke vigtigt nu...

Hej Tim

Her foreligger muligvis en eller flere kommunikative udfordringer - vi er glade for at du italesætter dette, så vi kan få renset luften mellem os :o)

For det første er det korrekt, at du altid har betalt dine regninger til tiden - og det er bestemt vigtigt - både generelt da det er forudsætningen for at det overhovedet giver mening at drive forretning, og specifikt for den enkelte kunde, da det er en individuel vurdering, der foretages.

Som det fungerer, foretages først kreditvurdering ved afgivelse af bestilling, idet der er omkostninger forbundet dermed - så sælgeren, du har talt med, har ikke haft mulighed for at reagere på dette inden bestilling.

Omvendt har sælgeren bestemt haft mulighed for at vende tilbage til dig for at tilbyde den løsning, vi anvender (indbetaling af depositum) ved anmærkninger i Debitorregistret/RKI - og den manglende opfølgning tager vi ansvaret for. Det er meget beklageligt, at vi alene på dén baggrund efterlader et dårligt indtryk hos en kunde, og målsætningen er naturligvis en helt anden.

Vi tager i den anledning vores kommunikationsveje op til revision, og håber at du tilsvarende kan overveje at tage din anmeldelse op til revision.

Nu også med mobil.

Har været kunde hos Dansk Net længe med internet og blev ringet op og fik et godt tilbud på mobil også. Så er det hele samlet et sted. Det er da nemt c,")

Fik opkald vedr. mobiltelefoni

Jeg blev ringet op af Rasmus larsen vedr. mobiltelefoni.
Og fik et godt tilbud, som var meget billigere end mit nuværende telia abonnement. Kundeservice er i top. Og har aldrig problemer med mit bredbånd.

Dansk Net

Fik en opringning ang. mobil telefoni

Fik en opringning ang. mobil telefoni.
Super samtale og god info om emnet.
Siden 2010 har jeg været kunde hos Dansk Net. Har aldrig haft problemer med internet forbindelse eller kunde service. Samtalerne med de ansatte er i et smilende sprog. Ja man kan næsten se det for sig, de sidder og smiler, af glæde, for den service de giver deres kunder.
Godt gået dansk Net. Bliver hos jer.

Fuldt ud tilfreds

Jeg har været kunde hos dansk net næsten siden starten, og er ganske tilfreds med hvad jeg får.

Der var nogle problemer i starten, (Det første års tid) med hyppige udfald på nettet. Men dette er ikke noget som jeg vil lægge meget i, da man får utrolig god behandling hos kundeservice, når man ringer. Det betyder i min optik, alverden.
Og efter lidt roden og regeren med overvågning af linien, forsvandt problemerne.

Eneste minus jeg vil tillægge, er åbningstiderne hos kundeservice. De er dælme ikke helt hensigtsmæssige.
Man er stort set tvunget til at ringe, enten i arbejdstiden, eller efter arbejde når man skal hente ungerne, handle osv.
Ikke så gennemtænkt.

Men alt i alt en god oplevelse med Dansk Net.

"kun" 4 stjerner, pga åbningstider ved kundeservice.