[REPLY]
God mulighed for at "møde" mange forskellige typer af mænd og samtidig være godt beskyttet af anonymitet.
Dating.dk er min foretrukne side, når det handler om dating over nettet. Dog er der nogle ting som kan forberedes men er sikre på, at de er opmærksom på dette. Alt i alt, så tror jeg faktisk, at hvis de fik gjort, så man kan se hvem der er plusprofil, sat deres priser ned, så ville de være den foretrukne side iblandt mange.
4 stjerner fra mig, det ville have været 5 stjerner, men så ville det kræve nye tiltag. Som jeg er sikker på, kommer snarest.
Bortset fra de unge fyre, der jagter de ældre kvinder og de klamme fyre, der udgiver sig for at være en anden end de er - så er dating.dk nok det mest seriøse dating-site på nettet.
Det er en omgang bonde fangeri.
Hvis man gerne vil prøve deres dating side og beslutter sig for at købe en 10 dags prøve pakke for 10 kr, og du ikke når at melde fra igen inden de 10 dage bliver man naturligvis bundet til at betale perioden ud... Hvilke jeg troet ville betyde man bare blev bundet i en måned. Men næ nej, du bliver bundet til at skulle betale i 3 måneder og betale en pris på 500 kr. Og man får ikke afvide at dit abonnement er udløber om et X antal dage - de håber bare på man ikke nå at melde sig ud så de kan trække penge fra en.
Ud over det er siden fyldt med inaktive brugere og brugere som ikke er Plus profiler.
Og man kan ikke se om den profil man kigger på har Plus så man ved om man kan regne med profilen svare igen... Det er helt klart den værste dating side jeg har brugt, de kommer ihvertfald ikke til at se en krone fra mig igen.
1 Stjerne her fra.
-----------
Godt være i svare sødt og fint igen så er der ikke noget at gøre eller komme i dialog om, i er dækked hovedet og røv med jeres betingelser som står med småt.
Thomas Albrecht-Beste vond deze beoordeling nuttig
Hej med dig du er også single nu, ikke sandt. Du bør prøve Dating.dk istedet for de useriøse, her er kvinderne ægte og det er vi mænd selvfølgelig også. Du skal bare sørge for at indsætte et vellignende foto, så er du sikker på kontakt. Du skal også skrive en del om dig selv, vær ærlig, så er chancen størst. Jeg kender en del der har mødt hinanden på Dating dk
Det positive:
Har mødt/kærestet lidt med to søde piger igennem dating ;)
Det negative:
1. Pigerne modtager for mange hjernedøde mails fra sexhungrene mænd etc - det ødelægger stemningen på sitet og gør det useriøst.
2. Søge funktionen burde optimeres
- man skal kunne søge på flere kriterier, så man som fyr blir mere målrettet - tænk lidt mere BI. Søg på plus profil og seneste login ville være rart
- genindfør toplister - tøserne elsker det, men udvid antal toplister - lækreste brunette, klogeåge osv !!
- frasorterings knap mangler på profiler man ikke gider se igen...skal gøre nemmere
Generelt så mangler i nytænkning og jeres platform hat set ens ud i 10 år....i må kunne gøre det meget bedre !
En udfordring ved at bruge dating.dk er at finde ud af hvor aktive de mange profiler, der egentligt er på siden. Her kan en tillægspakke hjælpe, således, at man kan se, hvornår profiler sidst har været aktive. Tilllægspakken virker fint.
På dating.dk er det med tillægspakken interessant at bemærke at mange profiler står som online uden at de har været aktive flere måneder. Det skyldes formodentligt at det er brugere, der har installeret en mobil-app, som de ikke længere benytter længere, fordi de forhåbentligt har fundet en partner, men deres online-status er for mig med til at sælge dating.dk som et meget aktivt sted med mange online brugere.
Jeg kan undre mig over, at dating.dk ikke gør en aktiv indsats for at fjerne disse mobile online ikke-aktive brugere fra søgeresultater og oversigter.
Derudover er der mange profiler, som ikke har været aktive indenfor den seneste måned, men som alligevel bliver vist i søgeresultater og giver et udtryk af, der er mange aktive profiler, der søger en partner, hvilket så ikke er tilfældet.
Samlet set er mit gæt på procentdelen af profiler, som du kan finde inde i søgeresultater, at ca. 10-15% af disse har været aktive indenfor seneste måned. Resten er inaktive medlemmer, der både kan vises som offline og online, der blot fylder søgeresultaterne op.
Dating.dk har tidligere været rigtigt godt for nogle år siden med mange aktive profiler, hvilket jeg har været glad for, men det er mit indtryk, at tillægspakker og manglende automatisk fjernelse af inaktive profiler på denne måde forsøger at sløre information om, hvordan det egentligt står til.
Tak for minderne for år tilbage. Minderne har jeg da. :)
Deze beoordeling is
geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: is in overtreding met andere richtlijnen van Trustpilot.
De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.
Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.
Kijk hier voor onze richtlijnen
Er du til tider lidt ensom, men orker ikke at gå ud på barer eller diskoteker, er
dating et godt alternativ. Her kan du finde både gode venner og eventuelle kærester.
I den tid jeg har været på Dating .dk, har jeg både fundet kærester, brevvenner samt venner, som jeg sætter stor pris på.
Og man kan anmelde useriøse henvendelser, eller folk som ikke opfører sig
normalt. Altså, hvad enten du mangler gode venner eller kærester, er dette Dating.dk et
rigtigt godt sted. En veninde har fundet sin nuværende mand her, det var hende som
introducerede dating.dk for mig, og nu er hun meget lykkelig ;-)
Det kan du også blive - hvis du tør!
Jeg vil blot sige at i skal passe usandsynligt meget på deres abonnement. de snyder og bedrager dig til at betale for 10 uger, efter den 1. uge, selv om de giver en indtrykket af at man har købt 5 uger, og dermed, i min verden, ikke burde hæves før 5 uger efter.
Det er under al kritik, dybt kritisabel forretningsmoral. Jeg er færdig med det firma.
Svindel og bedrag, men hvem kunne forvente sig andet når nu sitet er blevet så ringe! - man skal jo kunne leve fedt på andres bekostning, ikke...
Min profil er nu slettet, jeg ved jeg ikke kan få mine penge retur, men vil ikke engang være medlem på det elendige svindelforetagende!
Herunder er kopi af mail sendt til dating.dk, jeg er ikke bange for at vise mine oplevelser frem...
Hej xxx,
Tak for svar, jeg er som sagt overhovedet ikke i tvivl om at i har jura ævlet på jeres side...
Hvis jeg havde haft en kunde der var utilfreds med det solgte produkt, ville jeg naturligvis tilbyde ham at få pengene tilbage, men det har i ikke gjort (og det gør i jo nok heller ikke)
Jeg er som sagt overhovedet ikke interesseret i at have noget med jeres site at gøre, så behold dine 14 dage eller giv dem til en anden...
Jeg prøver igen at kommunikere det budskab til dig som du (og den anden supporter jeg talte med) tilsyneladende nægter at forholde jer til. Jeg har købt 2 produkter af jer, nemlig en 7dages intro samt et 'tilbud' på 4 uger for 99 kroner. Dette giver i min verden 5 uger.. men i vælger så, fordi det står med småt i jeres betingelser, at hæve pengene efter 7 dage, selvom jeres oversigt giver mig indtrykket af at jeg først skal betale den 29-05-13 eller cirka deromkring. jeg har jo selvfølgelig slettet min profil, da jeg ikke ønsker at være kunde hos sådan en gang svindlere som jer.
Jeg er stærkt utilfreds med den praksis, den er ganske simpelt for lav, og nærmer sig altså i min verden bondefangeri...
Bare lad være at svare mere, du får mig ikke til at give dig ret i at det i har lavet på noget som helst plan andet end naturligvis det juridiske er ok!
Thomas Albrecht-Beste
Den 21/05/2013 kl. 19.51 skrev xxx xxxxxxx
Hej Thomas,
Tak for mail.
Jeg beklager selvfølgelig at du har den oplevelse.
For at gennemføre købet, så skal du aktivt sætte flueben i boksen ud for "accepter abonnementsbetingelser". Dette har du gjort.
I vores betingelsessæt, som i øvrigt ikke fylder mere end en halv A4-side, er det beskrevet, hvordan tilbuddet er udformet, både mht. pris og varighed af abonnement. Endvidere oplyses det, at man sagtens kan nøjes med de 7 dages introduktion, da der ikke er nogen binding. Ergo, afmelder du rettidigt, så betaler du kun de 19 kroner.
Jeg kan dog desværre ikke svare dig på, hvorfor du enten har misforstået, eller ikke har læst de gældende betingelser, som - igen - ikke er særlig avancerede.
Hvis du er interesseret, så vil jeg gerne tilbyde dig 14 dages Plusprofil uden beregning.
Lad mig høre om du ønsker dette.
Også god dag til dig.
Den 21. maj 2013 19.37 skrev Thomas Albrecht-Beste
Hej med jer,
I har ikke forstået essensen af min klage. Jeg er sikker på at i har alt det juridiske bavl på jeres side!
Jeg er derimod RASENDE over at i får det til at fremstå som om abb først vil blive fornyet efter 5 uger, på jeres oversigt, og at i hæver pengene efter 7 dage efter først at have solgt mig et produkt som først vil blive aktivt efter de 10 uger er gået.. DET er svindel og humbug at i får det til at fremstå som om i først hæver pengene efter 5 uger. havde jeg vidst det, havde jeg naturligvis afsluttet abb før de 7 dage var gået.
Jeres forretningspraksis er under al kritik, og jeg har som sagt opgivet at få penge ud af jer, men jeg kan love jer for at jeg skal fortælle alle jeg kender hvor langt ude jeg syntes jeres forretningspraksis er, jeg vil intet have at gøre med jeres site mere!
Jeg kan forstå at jeg ikke er den eneste: http://politiken.dk/tjek/forbrug/forbrugersikkerhed/ECE1727788/vrede-brugere-datingdk-har-snydt-os-for-714-kroner/
Kan i have en god dag!
Thomas Albrecht-Beste
Jakob Mikkelsen vond deze beoordeling nuttig
På dating.dk er det nemt at mødes på kryds og tværs af landet - uanset om man er den udadvendte type eller den mere forsigtige type.
Et godt sted at date.
Dating.dk er siden hvor man finder en kæreste. Profilerne er oftest rigtig godt gennemtænkt, og er oprigtige ønsker om at finde en kæreste. Der er ikke kun en en bestemt type, der er alle mulige forskællige - så der er også en til dig, og mig ;-)
Dating.dk er en dejlig nem datingside både at bruge men i særdeleshed også når man skal oprette sig. Appen til android virker ligeledes rigtigt godt.
Helt klart den bedste dating side utrolig let at overskue og bruge der er super vejledning og hjælp til oprettelse af profil og masser af andre gode råd.
De spamer ikke med mails som mange af de andre sider gør og man har selv mulighed for at sætte notifikationer op så de passer til det behov man har
Så snupper vi lige mobil app'en
Ikke mindre en Perfekt der er ikke så meget mere i det ;)
Tak for en god side og det arbejde i gør
\\Henrik
En ganske fremragende side som kan benyttes til at komme i kontakt med folk og har uden tvivl et bredt spektrum af individer, hvad enten man søger efter en person med sociale-, karriere-, udseende- eller andre gode egenskaber.
Er man til det, kan man helt sikkert, sagtens få nogle date's med på kontoen, hvis man er ude efter det.
Dog synes jeg personligt at udgifterne til siden er forholdsvis høj (Måske dette skyldes at undertegnede P.T. er på SU)
Ydermere synes jeg det kunne være et godt tiltag, at udarbejde en måde, hvorpå der kan ses hvem der har plus profil eller ej ?
Sidstnævnte er det eneste negative jeg kan sætte på siden og ellers kan denne stærkt anbefales til andre.
Fint og funktionelt site når det kommer til Iphone (har ej android) og hjemmesiden via pc adgange.
Dog er jeg hyppig iPad bruger og det er derfor jeg kun giver 3 stjerner - den er simpelthen så ringe den app.
Ofte har jeg taget mig selv i at bruge iPhone app'n på min Ipad fordi den tiltænkte app er så mangelfuld, det er svært uholdbart.
Men men men, sitet er vel stort nok til at prioritere en iPad app tænker jeg, så mon ikke det kommer. :-)
4 stjerner var valgt hvis iPad app'n virkede på niveau med iPhone.
5 stjerner var valgt hvis deres abonnement ordning ikke var så godt gemt, og ikke trak 6mdr. som standard, det er alt for aggressivt!
Det er her, udvalget er størst, og det er bedre end andre steder! App'en virker godt og giver adgang hele tiden! Kan anbefales!
Jeg har prøvet forskellige dating hjemmesider og den her er helt sikkert bedst. Flest folk, dynamisk, billederne i bedre kvalitet og servicen i top
Klart den bedst
Det er rart, at der eksisterer en ordentlig dating side, for der mange useriøse udbydere.
Kan kun anbefale Dating.dk varmt
Dating.dk er nok Danmarks letteste datingsite at komme igang med samt det med flest aktive og seriøse profiler. Er der problemer er kundeservice også hurtige med venlig hjælp. Eneste minus er nok, at deres app ikke fungerer 100% optimalt. Ellers har jeg ikke noget at udsætte.
Hejsa til jer.
Tak for super god support hos jeg...som også besvares "lyn" hurtigt :-).
Så kan det vist ikke gøres meget bedre. I får derfor mine allerbedste
anbefalinger samt mange +++++++ herfra :-)
De allerbedste hilsner fra...MK
Jeg syntes rigtig godt om Dating.dk og har været med i nogle år. Jeg har også haft mange gode kærester igennem Dating.dk, men er dog stadig single og søgende.
Jeg har også brugt Event, mest til at gå ud og spise med andre singler, men man kan også deltage i andre kulturelle oplevelser, eller selv oprette sin egen event.
Dating.dk har et rigtig godt support team, som besvarer dine spørgsmål meget hurtigt. Eneste minus er, at jeg savner Basis Profil, i dag er der kun Plus Profil eller Gratis Profil, hvor du kun kan se andre profiler, men ikke skrive til dem.
Men alt i alt er jeg meget begejstret for Dating.dk, og bruger den ofte.
Mange kærlige dating hilsner
John
En rigtig god dating side hvor man får rigtig meget for pengene. Siden er enkel opbygget og er meget brugervenlig. Jeg har ikke på noget tidspunkt haft nogle problemer, det kører bare. Kan varmt anbefales.
Jeg er på dating.dk og har fået en masse nye venner, været på nogle dates og hygget mig rigtig rigtig meget...:-)
Jeg vil helt klart anbefale mine veninder denne dating side.;-)
Jeg har kun haft gode oplevelser med dating.dk. Siden har utroligt mange brugere, så der er altid nye mennesker at kigge nærmere på i jagten på kærligheden. Desuden fungerer siden rent teknisk helt perfekt modsat mange dating sider, der er fyldt med fejl. Derfor har man også tillid til behandlingen af ens personlige oplysninger. Det skal dog siges at tjenesten er i den dyre ende. Derfor får dating.dk ikke topkarakter af mig.
God side med god kundeservice.
Der er styr på det hele og den er let overskuelig.
Hvis man har brug for hjælp, får man det hurtigt og ellers er det bare at komme ind og undersøge universet.
Havde fået 5 af 5 hvis ikke det var så dyrt ;)
For prisen får man meget for pengene, venskaber, flirts, dates og måske en kæreste.
Første gang jeg brugte Dating.dk, fik jeg en kæreste i første hug, så nu bruger jeg da dating .dk igen, hvem ved måske er hende den helt rigtige herinde....
Dog er der en masse mænd som ødelægger det for os andre seriøse, med kun at skræmme pigerne væk med ønske om sex dates, og ønske om nøgenbilleder.... Hold jer væk, og fuck ind på scor.dk !!!
Tak for en ellers god og seriøs side, til os der søger kærligheden ;o)
Deze beoordeling is
geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: bevat gevoelige informatie over het bedrijf (zoals namen van medewerkers of eigenaars).
De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.
Kijk hier voor onze richtlijnen
Dating.dk har et godt udvalg af en masse dejlige kvinder, og man får også rigelig mulighed for både at skrive og gå på dates.
Den eneste kritik jeg har er, at jeg ikke kan frasortere dem, som man ikke har interesse i. Dette ville gøre det endnu nemmere, at finde den rette.
Jeg har skrevet dette til administratorerne, og de har lovet at kikke på det. Ellers ville jeg har givet 5 stjerner.
Jeg har d.d. været inde på min netbank og ser til min store fortrydelse, af dating har hævet 449 kr. på min konto. Dette sker efter, at jeg i weekenden ville slette min profil. Da jeg trykker på slet profil, spørger dating "ønsker du at give dating en chance til? - få 30 dages gratis plusprofil" Jeg tænker ok, hvorfor ikke.
Hvad jeg så ikke havde set var, at jeg samtidigt aktiverer mit gamle abonnement.
Da jeg så, godtroende som jeg er, har benyttet min "gratis plusprofil" siden, så er det INGEN returret på pengene...
Så Tak dating for at rykke 449 kr. fra min konto for 30 dages "GRATIS" plusprofil, når alt hvad jeg egentlig ønskede var at slette den.
Tak til en total ubehjælpelig kundeservice for de "trøstende ord".
ALDRIG MERE DATING TIL MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thomas Albrecht-Beste vond deze beoordeling nuttig
Jeg er super glad for dating.dk som datingside da det er nemt at finde rundt i hvor aktive folk er, om de svarer på breve eller ej. Jeg er stadig ny på netdating markedet men af de 5 forskellige sider jeg har prøvet er dating.dk klart den nemmeste at bruge.
Peter S vond deze beoordeling nuttig
Efter mange overvejelser om en betalingsprofil på Dating.dk kom et tilbud der fristede mig nok til at "nu skulle det prøves", dog med den vante skepsis som nok mange har.
Jeg benyttede tilbuddet, hvor jeg allerede kort efter kunne konstatere, at jeg var blevet registreret for er dyrere betalingsprofil (tillægspakke) end den jeg mente jeg selv havde accepteret - SATANS tænkte jeg: nu skal jeg ligge og bokse med dét, men næ nej...
Allerede få timer efter jeg havde skrevet til kundeservice fik jeg svar tilbage: Vi sletter tillægspakken med det samme og ønsker dig god fornøjelse med din nye profil :)
God og hurtig service og en unødig skepsis begravet :)
Peter S vond deze beoordeling nuttig
Jeg har prøvet andre sites, men de har ikke i samme omfang, dels antal brugere, og dels mener jeg at dating.dk har en anelse mere seriøse brugere.
Peter S vond deze beoordeling nuttig
Jeg synes siden er let og overskuelig, mange profiler og en rigtig god kundeservice.. hjemmesiden er nem at finde ud af, og der er gode muligheder for at finde det man søger på den ene og anden måde.