Execution time: 156ms

9.8   van 10
180 klanten beoordelingen
Beoordeel
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Dbplanet
Dit bedrijf is aangesloten bij Safe2Shop.
Dit bedrijf is aangesloten bij mkbOK.
Dit bedrijf is aangesloten bij QShops.

180 BEOORDELINGEN

Featured review of Dbplanet

maandag 30 augustus 2010

Gewoon een geweldige winkel.

Gewoon een geweldige winkel. Je wordt zeer vakkundig en netjes behandeld. Afspraken zijn helder en worden zeer goed nagekomen. Service is perfect. Eindelijk weer eens een winkel waar je als klant koning kunt voelen

woensdag 1 september 2010

Uitermate plezierig allemaal

Na twee keer bellen voor informatie, waarbij ik zeer vriendelijk en informatief werd geholpen, besloten om te bestellen. Prijs was goed, afhandeling snel en helder. Uitermate plezierig allemaal.

reddevil

woensdag 17 juni 2009

Op de website stond de LCD TV van Panasonic (TX-L32X10E) voor 405 euro én 499 euro. Lekker vaag 2 prijzen, maar goed.5 juni. Ik gemaild of ik de tv kan bekijken, kreeg een mail terug dat het niet...

Quinjha

woensdag 18 mei 2005

Ik was al een tijdje op zoek naar de Sunbeam Samurai pc behuizing, maar dan in de zwarte kleur. Ik kon deze nergens vinden, alleen de kleuren rood en zilver waren leverbaar.Tot ik bij dbDesign...

Langen

maandag 31 mei 2010

Dick Termond

maandag 31 mei 2010

Er ontstond een groot aantal technische verwikkelingen met het apparaat die uiteindelijk...

Martin Zwarthoed

zaterdag 29 mei 2010

Ik heb bij deze winkel een MediaCenterSysteem gekocht en ben erg te spreken over de...

Checkwebwinkel.nl gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat checkwebwinkel.nl geen beoordelingen vrijgeeft.

Checkwebwinkel.nl gebruiker

Is dbplanet.nl uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 150.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier

Dbplanet Support

Over dit bedrijf

dbDesign is uw startadres voor onder andere de volgende producten; Computers, Mediacentersystemen, Audio & video producten, TV's, TFT-schermen, Notebook, Laptop, Camera, Navigatie producten

Wie is Dbplanet?

Verander omschrijving

Alternatieven voor Dbplanet

57 beoordelingen

Hardwareoutlet

Edward : "Superstore, prima service. Reageren snel. Kortom ga zo door! Met vriendelijke groet, Edward Essenberg" Lees meer

5 dagen
47 beoordelingen

Koopikonline

Roos ter Wijk : "Prima afgehandeld, snelle bestelling. Eerst heb ik een mailtje gestuurd om te vragen of mijn product op voorraad was. Daar kreeg ik diezelfde dag nog " Lees meer

vrijdag 16 juli 2010
80 beoordelingen

Yordeal

Ria Swart : "Bestelling werd daags na bestelling afgeleverd." Lees meer

zondag 22 augustus 2010

audio · laptop · navigatie · tv · video Voeg categorie toe

Download TrustGuard

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0044 870 471 6997.

Download Trustpilot Guard

Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google.

Toegang tot informatie van Trustpilot in uw Google-zoekopdrachten.

Download TrustGuard
Annonce fra Google
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &