[REPLY]
Voor onze zoon's verjaardag een lamp aangeschaft.
Perfecte afhandeling daar bij De blauwe deel.
Het was wel even spannend wanneer de lamp geleverd werd (dat werd nergens vermeld en het was een verjaardagscadeau) maar binnen een paar dagen kon ik op de site van Post zien dat hij onderweg was.
Goed en degelijk ingepakt. We zijn ert blij mee hoor!!
doordat er maar 1 wand lamp in voorraad was en niet meer werd geproduceerd (had er 3 besteld) heeft de blauwe deel toch 'n mooi alternatief gevonden, waar we erg blij mee waren. Dus toppie.
De bestelde armatuur werd na twee dagen afgelevert, Tot mijn teleurstelling zat er geen installatie instructie bij en heeft het mij veel tijd gekost de meest geschikte ophang en assamblage methode te vinden.
Ben Bierens
Bussum.
snelle bezorging goedvoor elkaar.
Goede ervaring.
Ik heb 2 lampen besteld maar moest daar dan wel 5 (!!) maanden op wachten. Na diverse mailtjes en telefoontjes blijft men wel erg vriendelijk. Als je dan vraagt of het pakket aan het eind van de week afgeleverd kan worden en men via de mail hiermee akkoord gaat en het dan toch niet gebeurt, vind ik dat erg jammer. De lampen zijn gelukkig wel erg mooi en voldoen geheel aan de verwachting.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over het product!
Dit betreft een zeer uitzonderlijke situatie.
De door u bestelde lamp was uitverkocht, de nieuwe serie werd op korte termijn verwacht.
We kregen echter onverwachts bericht van de fabrikant dat zij dit model niet meer in productie namen.
We hebben onze uiterste best gedaan om toch nog enkele stuks te kunnen bemachtigen.
Dit heeft langer geduurd dan wij konden inschatten.
Nogmaals onze excuses voor de lange levertijd en hartelijk dank voor uw geduld.
De lampen voldeden geheel aan de verwachting. Enig minpuntje aan de service is dat je niet automatisch op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van de bestelling. Maar na één telefoontje was helder wanneer aflevering zou plaatsvinden. Alles bij elkaar zeer tevreden.
De bestelling was snel bezorgd, 2 dagen.
Uitstekend verpakt en prima in elkaar te zetten en te monteren.
Dank jullie wel.
service is uitstekend, snelle levering!!
snelle en correcte levering. goed per e-mail begeleid. ook retourzenden en vervangen door een andere lamp ging binnen 1 week zonder problemen. je keus bepalen op basis van foto's blijft in het geval van bijv. lampen moeilijk. scherpe en ruimtelijke foto's zijn dan ook een vereiste voor on-line-shopping. wel jammer dat je TNT voor de retourzending € 6,75 moet betalen.
Groot assortiment, duidelijke omschrijvingen en foto's op de website en goede service! Lampen zijn van goede kwaliteit en zien er in het echt net zo mooi uit.
TOP: behalve dat één van de opaal bollen kapot bij ons aankwam; heb ondertussen zelf al een neiuwe besteld
Bedankt voor uw beoordeling. Als er schade door transport is ontstaan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we dit snel en adequaat kunnen oplossen. Service jegens onze klanten is voor ons erg belangrijk, daarom is er inmiddels contact met u opgenomen en hebben we samen een passende tegemoetkoming gerealiseerd.
snelle reactie op mijn email
Vriendelijke beantwoording telefoon
Prima bezorging van het product
Enige punt van kritiek, ik word nu dhr van gorp genoemd in deze enquete maar ik ben mevr van gorp...
De blauwe deel verlichting biedt goede producten en goede service
bestelling is soepel tot stand gekomen en tijdig afgeleverd.
ik heb de doos nog niet geopend, vanwege mogelijkheid van bschadiging tijdens verbouw. maar ik ga er van uit dat alles erin zit.
mocht dat zo zijn: snel en adequaat gehandeld!
mocht dat niet zo zijn dan hoort u van me!
Duidelijke foto op waarhied gebaseerd.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Al eerder in de Blauwe Deel geweest. Nu de lamp via internet besteld van de plaatjes. Dit ging goed, hij was alleen iets groter dan verwacht, maar dat stond uiteindelijk heel mooi.
Twee dagen na de bestelling was de lamp er al en helemaal heel gelukkig. Mooie collectie lampen.
Bestellen en bezorgen gaat goed.