We are hiring!

23 Trustpilot beoordelingen
Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (23)

Super gode produkter til sarte øjne.

Selv med en øjensygdom der gør mine øjne meget sarte, kan jeg bruge Dennis Knudsens produkter. Har prøvet masser af økologiske produkter men DK´s er de eneste jeg indtil nu har kunnet tåle. Desuden sød og imødekommende behandling ved enhver henvendelse.

Super oplevelse

Ingen problemer her. Super hurtig levering og alt var som det skulle være

Beoordeling door bevestigde koper

det fungere jo som det skulle. Det burde vel heller ikke være så kompliceret ?

Jeg kan måske undre mig lidt over at det koster noget at få varerne tilsendt.
Det er vist først gang nogensinde at det har været dyrere (samlet set med varer og fragt) at købe varer på webshop fremfor at møde op i butikken.

Beoordeling door bevestigde koper

Dennis Knudsen's produkter er for hotte! - Særligt hans lipgloss med lys og spejl i!

Ønsker du, at give en særlig gave som vækker begejstring - da prøv Dennis Knudsen's lipgloss med lys og spejl i - den er for sej og vækker smil omkring dig når du bruger den!

Beoordeling door bevestigde koper

Gode ting og hurtig levering

Rigtig gode ting og er rigtig glad for make-up der fra.
Blev afsendt dagen efter bestilling og levede fuldt op til det forventede.

Perfekt

God hjemmeside nem og hurtig og betjene.
Imødekommende personale i butikken

God oplevelse!

Jeg lavede en ordre på en øjenskygge og nogle makeup-pensler i shoppen, og dagen efter modtog jeg pakken. Og er super glad for indholdet :-) Kan varmt anbefale shoppen. :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Tillid - sikkerhed og top kundeservice !

Jeg blev positivt overrasket over den seriøsitet min bestilling blev modtaget med.

Jeg havde ønsket min bog signeret og da Dennis var ude at rejse - var der en venlig person som skrev til mig.
Personens forespørgsel gik på om jeg ville vente med at modtage min pakke til Dennis kom hjem igen så han kunne signere bogen - eller om jeg bare ville have min pakke tilsendt hurtigst muligt.

Jeg valgte naturligvis at vente på at Dennis kom hjem igen.

Jeg overvejer nu at lave en aften for veninderne med Dennis Knudsen Styleteam :o)

Det var for let

Da jeg ikke kan få Dennis Knudsens produkt i Matas bestilte jeg på hjemmesiden. Det var let og uden Porto. Så det kostede mig ikke mere end hvis jeg gik i butikken. Nu bor jeg i Jylland, så jeg kommer ikke lige forbi hans salon.

hurtig levering

alt fungerede perfekt.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering fuld tilfreds med varen

dejligt nemt at handle på nettet og får varen hurtigt leveret til døren, skånsomt indpakket fuld tilfredshed med varen, hvor der fulgte andre ting med i købet

Positiv glad og tilfreds

Positiv overrasket over den hurtige levering. Nemt at bestille og finde de produkter man ønsker.

Super

Jeg bestilte og fik pakken snart derefter.

ikke særlig professional

Der reklameres med at det er "professional products" men hold op hvor blev jeg skuffet!! efter et event hvor jeg fik lov at prøve produkter fik jeg at vide at det var de samme makeup pensler der blev solgt på hjemmesiden. Jeg købte makeup og pensler for 2000 kr og .... lige til skaldesspanden ØV.

det var en styling aften hos synoptik

Antwoord van

Hej Christina.
Er ked af du havde en dårlig oplevelse med webshoppen. Hvilket event havde du været til?

Mvh
Dennis Knudsen Webshop

Lækre produkter!

Jeg har købt flere Dennis knudsen produkter, både i deres egen webshop og i Matas, og de er super lækre. Jeg har primeren, en dækcreme og en lipgloss med sød lille detalje med indbygget lys.
Da vi bestilte i webshoppen blev det afsendt samme dag og mdtaget næste dag - og var vedlagt et kort hvor der var vist hvordan man lægger en fin makeup, som min datter på 16 var super glad for! Hurtig levering og super service!

Alt var OK.

Når man handler på nettet forventer man at alt fungerer, og det gjorde det her.

Hurtig Levering

Kanon god og hurtig levering

Dårlig service

Har købt et ur til 1800 kr. hos Dennis Knudsen. Havde uret på 1 dag hvorefter emaljen krakelerer. Gik til butikken som er total ligeglad med købeloven. Vil ikke tage klagen fordi jeg har haft det på 1 dag. imponerende hvor ligeglad man kan være med kunderne, fordi man er en kendt person.
Lad være med at købe noget hos frisør Dennis Knudsen.

Simone Cini

Elsebeth vond deze beoordeling nuttig

Lover godt... Men er det ikk helt :-/

Jeg har knap så gode erfaringer med produkter fra dennis knudsen:

Har haft et sæt extensions, som efter min mening holdt rigtigt dårligt. Efter få vaske, helt efter anvisningen, virkede håret tørt og stift :-(

Købte en shampo og balsam i volume serien, syntes nu heller ikke det var super godt og udover det, blev jeg rigtig skuffet over at læse mig frem til at produkterne indeholder både silicone og ikke mindre end 5 forskellige slags parabener :-(

Elsebeth vond deze beoordeling nuttig

Produktet virkede ikke, dårlig service

Min kone og jeg bestilte derfra, produktet ankom relativt hurtig men virkede ikke.
Vi tog derefter kontakt pr telefon og blev bedt om at prøve forskellige metoder såsom at at banke produktet lidt osv, og hvis vi derefter ikke havde opnået effekt skulle vi skrive en mail til dem.
Det gjorde vi, men her over en uge senere har vi ingen respons fået.
Det var sidste gang vi brugte dem desværre

Desværre elendigt

Købte hairextensions i en samlet startpakke, god vejledning medfølger men håret fremstår alt for syntetisk. Så derfor uden liv og bevægelse, og dårlig tape. Da der er for meget syntetisk i blandingen ( som fremstår som 1/2 remi 1/2 synt.), tager det ikke imod hårpleje osv. Så helt umuligt at 'holde' dem.
øv øv, rigtig skuffende.
Dernæst var der alt for lang levering.... 10 dage !

Susanne Hollenbo vond deze beoordeling nuttig

hurtigt og fragtfrit:)

Jeg elsker at man kan købe hans "sunde" neglelakker på hans egen hjemmeide. Det er ikke altid de har den farve hjemme man gerne vil have i butikkerne. De sender hurtigt og fragtfrit. Hjemmesiden kan varmt anbefales, og har da også anbefalet det på min blog:)

Super service.

Alt er bare perfekt hos Dennis Knudsen. Pigerne i hans forretning er til at stole på og Dennis selv er bare så sød. :-)