[REPLY]
De artikelen die ik had besteld werden de volgende dag veilig verpakt bezorgd. Over de prijs van de producten ben ik tevreden, je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt op een regenachtige dag vanuit je stoel gewoon relaxed winkelen.
De volgende dag kreeg ik de bestelde artikelen al binnen. Snelle service en goede prijs.
allaar wenses n
Ik zal kort en krachtig blijven. Ik ben zeer tevreden! Geen op of aanmerkingen verder.
zonnebrand besteld, super snelle levering
netjes verpakt top
Prima verlopen aankoop traject.
Jammer dat aankoop op zaterdagochtend pas op dinsdag ontvangen kan worden.
Zodra dat opgelost kan worden geef ik de vijfde ster.
Mijn mails komen niet aan (heb dat nog nooit eerder meegemaakt), terwijl in de mail die ik van hun krijg staat dat ik kan replyen. En als ik daar vervolgens een klacht over indien via hun website, wat dan gelukkig wel aan komt, willen ze het goedmaken met een luttele korting op mijn volgende bestelling. Die ik dus echt niet van plan ben te maken.
Ze zullen het vast goed bedoelen maar het zou niet moeten kunnen dat mails gewoon niet aankomen op beide mailadressen niet.
Inmiddels heeft de online drogist opnieuw contact met mij opgenomen en het meer dan netjes opgelost.
Erg jammer dat mijn mails daar niet aankomen (terwijl die van hun netjes in mijn inbox komen dus daar ligt het niet aan) maar wel zeker een bedrijf wat er alles aan doet om zijn klanten te behouden!
ik was verwonderd mijn bestelling van 6 flessen binnen de 48u te ontvangen. Verpakt in stevige doos. Volgende bestelling gebeurd zeker weer hier.
Allereerst was er een verkeerde levering, ik kreeg andere producten toegestuurd.
Daarna was de communicatie daarover erg slecht.
Vervolgens bleken mijn producten niet eens leverbaar te zijn en uit de handel te zijn gehaald (zeiden ze, want heb ze ergens anders wel kunnen bestellen).
Kreeg toen een ander product (lees echt total iets anders) aangeboden ipv het door mij bestelde product.
Vervolgens duurde het nog een week voordat ik mijn geld terug kreeg.
Ik bestel niet meer.
Je kunt met vertrouwen een product bestellen zonder te verwachten dat je de bestelde en betaalde producten niet gaat ontvangen.
Ik zag iedere keer weer iets wat ik wilde bestellen. Alles direct via Ideaal betaald dezelfde avond netjes een bevestiging met een track en trace code en de volgende dag netjes in huis.
Bij een bestelling liep het iets minder volgens de status was er voorraad van een product de bestelling bestond uit twee artikelen een was niet leverbaar bleek later nadat ik al had betaald.
Later kwam hiervan netjes een mail voor binnen met de vraag of ik het product nog wou hebben anders werd het verrekend. Ik vond dat niet nodig en heb gewacht de volgende dag netjes deel 1 van de bestelling en de week erop deel 2 van de bestelling binnen.
Gewoon goed!!
M.vr.gr.
Vinc
Goed, gemakkelijk. Alleen bezorgkosten tot 20€ is jammer.
De kinderverbanddoos die ik ontving is compleet maar was erg vies en stoffig. Daarnaast zou het handiger zijn als de doos uit compartimenten zou bestaan. Nu ligt alles rommelig door elkaar heen.
Verder wil ik geen mails meer ontvangen.
Mvg.
We wonen op het platte land en om voor kleine boodschappen naar de stad te gaan is niet zo makkelijk. De OnlineDrogist biedt uitkomst. Dan maar 4 tubes tandpasta in plaats van 2, ze komen toch wel op. Wat ons betreft een aanrader.
Handige bestelwijze en keurig netjes bezorgd. Zeer snel ook!
Bestelling was netjes ingepakt en werd de volgende dag al bezorgd, zonder bezorgkosten.
Zoals ik al schreef is de service uitstekend op zich, maar ik heb toch een opmerking.
Deze betreft de aanbieding Vapona stickers (onmisbaar wanneer iemand geen prijs stelt op ongewenst bezoek bijvoorbeeld van stekende insecten tijdens zwoele zomernachten).
Mogelijk heb ik de betreffende tekst slordig gelezen en bovendien was de prijs niet eens aan de hoge kant, dus heb ik er een x aantal besteld. Bij ontvangst van mijn bestelling bleek het wel tien envelopjes te bevatten, terwijl elk envelopje wel twee stickers bleek te bevatten! Een onverwacht voordeel! Nu maar af wachten of de envelopjes wel luchtdicht zijn!!
Ik had donderdag medicijnen besteld vrijdag waren ze binnen dus 1dag zoals gezegd wordt
Hier ga ik vaker kopen, compleet assortiment en snelle levering. Vanaf 20 euro gratis ook nog.
Prijzen zijn voordeliger dan elders, dankzij duidelijke productinformatie zie ik wat ik bestel en de volgende dag is het geleverd.
Prima service en snelle levering. Het product en bezorging waren naar mijn echter te duur.
Makkelijk te bestellen. Uitgebreid assortiment.
De bestelling was de volgende dag al in huis.
Super makkelijk.
Super! Het product had een goede prijs en was super snel binnen!
Goede productinformatie en een scherpe prijsstelling
Makkelijk bestellen, scherpe aanbiedingen, geen verzendkosten, volgende dag in huis.
Erg prettig winkelen.
Mijn 1ste bestelling, prima geregeld, correcte afhandeling ook wanneer het product niet voorradig is,goede communicatie, ik zou het iedereen kunnen aanbevelen
u adverteert met lage prijzen die (als je de art bestelt) u niet waarmaakt.
tevens informeert u uw klant niet over het niet op voorraad zijn, u levert
echter wel de rest v d bestelling uit zonder enige communicatie uwerzijds.
ik heb nog nooit zo snel een pakje ontvangen als via deonlinedrogist het was er in 2 dagen rewijl ze schrijven dat het voor frankrijk wel een dag of 3-4 kan duren.
wat ook prettig is dat ze je bij elke fase op de hoogte houden echt waar het is een echte aanrader!
een fijne ouderwetse service drogist gevonden ben helemaal gelukkig bedankt en tot de volgende keer.
Alles wat ik nodig had was voorradig en een dag later had ik een klein pakketje al thuis.