We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5.446)

Beoordeling door bevestigde koper

Bij Deonlinedrogist besteld, is waar voor je geld

De artikelen die ik had besteld werden de volgende dag veilig verpakt bezorgd. Over de prijs van de producten ben ik tevreden, je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt op een regenachtige dag vanuit je stoel gewoon relaxed winkelen.

Beoordeling door bevestigde koper

De volgende dag kreeg ik de bestelde artikelen al binnen. Snelle service en goede prijs.

betrouwbaar

Snel en keurig opgestuurd.

Tevreden

Ik zal kort en krachtig blijven. Ik ben zeer tevreden! Geen op of aanmerkingen verder.

snelle levering top

zonnebrand besteld, super snelle levering
netjes verpakt top

Zu empfehlen!

Zu empfehlen!

prima service

Netjes en snel verzonden met leuke extra!
Aanrader!

Goed toegankelijk

Prima verlopen aankoop traject.
Jammer dat aankoop op zaterdagochtend pas op dinsdag ontvangen kan worden.
Zodra dat opgelost kan worden geef ik de vijfde ster.

geen mailcontact mogelijk

Mijn mails komen niet aan (heb dat nog nooit eerder meegemaakt), terwijl in de mail die ik van hun krijg staat dat ik kan replyen. En als ik daar vervolgens een klacht over indien via hun website, wat dan gelukkig wel aan komt, willen ze het goedmaken met een luttele korting op mijn volgende bestelling. Die ik dus echt niet van plan ben te maken.
Ze zullen het vast goed bedoelen maar het zou niet moeten kunnen dat mails gewoon niet aankomen op beide mailadressen niet.

Inmiddels heeft de online drogist opnieuw contact met mij opgenomen en het meer dan netjes opgelost.

Erg jammer dat mijn mails daar niet aankomen (terwijl die van hun netjes in mijn inbox komen dus daar ligt het niet aan) maar wel zeker een bedrijf wat er alles aan doet om zijn klanten te behouden!

Beste klant,

allereerst dank voor het plaatsen van uw review.
Wij hebben even overleg gehad met onze IT-afdeling, zij vermoeden dat u ons bericht beantwoord heeft vanuit uw ongewenste of SPAM map en dat het bericht hierdoor verloren is gegaan.

Een eerste poging tot compenseren met de kortingscode, stond in dit geval niet in juiste verhouding tot het probleem dat u ervoer, waarvoor onze excuses.

Wij nemen even contact met u op om dit alsnog naar uw tevredenheid op te lossen.

Beoordeling door bevestigde koper

supersnelle levering in stevige verpakking

ik was verwonderd mijn bestelling van 6 flessen binnen de 48u te ontvangen. Verpakt in stevige doos. Volgende bestelling gebeurd zeker weer hier.

Erg slecht

Allereerst was er een verkeerde levering, ik kreeg andere producten toegestuurd.
Daarna was de communicatie daarover erg slecht.
Vervolgens bleken mijn producten niet eens leverbaar te zijn en uit de handel te zijn gehaald (zeiden ze, want heb ze ergens anders wel kunnen bestellen).
Kreeg toen een ander product (lees echt total iets anders) aangeboden ipv het door mij bestelde product.
Vervolgens duurde het nog een week voordat ik mijn geld terug kreeg.

Ik bestel niet meer.

Beste klant,

wij hebben uw gegevens er bij gepakt.

Er zijn een aantal dingen niet goed gegaan.

De fabrikant heeft een nieuw, maar ander product gekoppeld aan het bestaande artikelnummer en dit niet tijdig aan ons gemeld. Om deze reden heeft u dit andere, maar onjuiste artikel ontvangen.

Wij hebben u een alternatief product geadviseerd, wat wel dezelfde werking heeft maar enkel voor het gezicht is en niet voor het gehele lichaam. Helaas zijn er geen bruiningsspray's voor het lichaam meer beschikbaar in ons assortiment, een eventueel alternatief voor het lichaam zou een zelfbruiningsgel kunnen zijn, maar dit is uiteraard geen spray.

Wat betreft de terugboeking van uw aankoopbedrag doen wij dit altijd met de hoogst mogelijke spoed. Wij zijn hierbij afhankelijk van de snelheid van afwikkeling van de bank, in dit geval heeft dit langer geduurd dan bij ons gebruikelijk is.

Onze excuses voor deze situatie.

Wij nemen nog even contact met u op middels uw prive-mail om het alternatief van de gels te verduidelijken en om de vervelende voorvallen naar uw tevredenheid te compenseren.

Beoordeling door bevestigde koper

Makkelijk te plaatsen order en te betalen erg overzichtelijke produktenlijn, maar jammer dat de voorraad niet klopte

Je kunt met vertrouwen een product bestellen zonder te verwachten dat je de bestelde en betaalde producten niet gaat ontvangen.
Ik zag iedere keer weer iets wat ik wilde bestellen. Alles direct via Ideaal betaald dezelfde avond netjes een bevestiging met een track en trace code en de volgende dag netjes in huis.
Bij een bestelling liep het iets minder volgens de status was er voorraad van een product de bestelling bestond uit twee artikelen een was niet leverbaar bleek later nadat ik al had betaald.
Later kwam hiervan netjes een mail voor binnen met de vraag of ik het product nog wou hebben anders werd het verrekend. Ik vond dat niet nodig en heb gewacht de volgende dag netjes deel 1 van de bestelling en de week erop deel 2 van de bestelling binnen.

Gewoon goed!!

M.vr.gr.

Vinc

Keurig op tijd

Prima op tijd geleverd, zoals beloofd.

goed

snelle levering, alles prima geregeld.

Snel en efficiënt

Goed, gemakkelijk. Alleen bezorgkosten tot 20€ is jammer.

snel en netjes

Mijn bestelling kwam snel en netjes aan.

snel geleverd

na vergelijking op internet de beste aanbieding.

Matig

De kinderverbanddoos die ik ontving is compleet maar was erg vies en stoffig. Daarnaast zou het handiger zijn als de doos uit compartimenten zou bestaan. Nu ligt alles rommelig door elkaar heen.

Verder wil ik geen mails meer ontvangen.
Mvg.

Beste klant,

Allereerst dank voor uw review!
Wat betreft de niet te wensen e-mails, ik heb dit voor u in uw account aangepast.
U ontvangt in de toekomst enkel nog maar e-mails betreffende uw bestelling.

Het spijt mij te horen dat het ontvangen artikel niet juist is ontvangen.
Dergelijke opmerkingen over stoffigheid etc. is door klanten niet eerder gemeld.
Wij nemen direct contact op met ons distributiecentrum om dit kenbaar te maken.

Wij nemen contact met u op middels uw privémail om u een passende oplossing aan te bieden voor het ontstane probleem.

MVG,

Beoordeling door bevestigde koper

prima assortiment, goede keus, correcte levering

We wonen op het platte land en om voor kleine boodschappen naar de stad te gaan is niet zo makkelijk. De OnlineDrogist biedt uitkomst. Dan maar 4 tubes tandpasta in plaats van 2, ze komen toch wel op. Wat ons betreft een aanrader.

Perfecte service!

Handige bestelwijze en keurig netjes bezorgd. Zeer snel ook!

Prima geregeld.

Bestelling was netjes ingepakt en werd de volgende dag al bezorgd, zonder bezorgkosten.

Beoordeling door bevestigde koper

Uitstekende service en vlotte levering nodigen je uit om regelmatige bestellingen te doen!

Zoals ik al schreef is de service uitstekend op zich, maar ik heb toch een opmerking.
Deze betreft de aanbieding Vapona stickers (onmisbaar wanneer iemand geen prijs stelt op ongewenst bezoek bijvoorbeeld van stekende insecten tijdens zwoele zomernachten).
Mogelijk heb ik de betreffende tekst slordig gelezen en bovendien was de prijs niet eens aan de hoge kant, dus heb ik er een x aantal besteld. Bij ontvangst van mijn bestelling bleek het wel tien envelopjes te bevatten, terwijl elk envelopje wel twee stickers bleek te bevatten! Een onverwacht voordeel! Nu maar af wachten of de envelopjes wel luchtdicht zijn!!

heel goed

Ik had donderdag medicijnen besteld vrijdag waren ze binnen dus 1dag zoals gezegd wordt

Supersnel

Hier ga ik vaker kopen, compleet assortiment en snelle levering. Vanaf 20 euro gratis ook nog.

Beoordeling door bevestigde koper

Voordelig, betrouwbaar en snel.

Prijzen zijn voordeliger dan elders, dankzij duidelijke productinformatie zie ik wat ik bestel en de volgende dag is het geleverd.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede snelle service maar duur

Prima service en snelle levering. Het product en bezorging waren naar mijn echter te duur.

Snelle, correcte levering

Makkelijk te bestellen. Uitgebreid assortiment.

snel en gemakkelijk.

De bestelling was de volgende dag al in huis.
Super makkelijk.

Doen wat ze zeggen

Netjes optijd bezorgd!

Beoordeling door bevestigde koper

De beste prijs en snel geleverd :)

Super! Het product had een goede prijs en was super snel binnen!

Beoordeling door bevestigde koper

Een prima online drogist met een uitgebreide keuze

Goede productinformatie en een scherpe prijsstelling

snel en goed

Snelle service, bestelling de volgende dag thuis.

Snel, goedkoop, prima website

Makkelijk bestellen, scherpe aanbiedingen, geen verzendkosten, volgende dag in huis.
Erg prettig winkelen.

vlug veilig vertrouwd.

Mijn 1ste bestelling, prima geregeld, correcte afhandeling ook wanneer het product niet voorradig is,goede communicatie, ik zou het iedereen kunnen aanbevelen

geen betrouwbare drogist

u adverteert met lage prijzen die (als je de art bestelt) u niet waarmaakt.
tevens informeert u uw klant niet over het niet op voorraad zijn, u levert
echter wel de rest v d bestelling uit zonder enige communicatie uwerzijds.

Beste klant,

Allereerst dank voor uw review!
Ik heb uw bestelling erbij gepakt.
Op 6 juni heeft u een bestelling geplaatst met daarin een artikel wat uit de handel bleek te zijn.
Wij hebben u diezelfde dag hierover geïnformeerd per email. Het e-mailadres wat is hiervoor is gebruikt is hetgeen waarmee u de bestelling heeft aangemaakt.
Mogelijkerwijs heeft u deze melding niet ontvangen, daar het bericht in uw SPAMbox terecht is gekomen? Uw bestelling is aangepast en de artikelen die wel leverbaar waren zijn direct aan u verstuurd, deze is ook op 7 juni bij u afgeleverd.
Het artikel wat niet meer leverbaar was, is gecrediteerd aan u. Het aankoopbedrag hiervan is aan u teruggeboekt op 8 juni.

Betreft uw opmerking aangaande onze prijzen. Wij als online drogist houden 'de markt' scherp in de gaten. Regelmatig hebben wij dan ook aanbiedingen en/of acties lopen van diverse merken. Het kan zijn dat de door u bestelde artikelen net niet in de aanbieding waren ten tijde van uw bestelling.

Wij nemen contact met u op middels uw privémail om u een passende oplossing aan te bieden.

MVG,

onverwacht goed en snel

ik heb nog nooit zo snel een pakje ontvangen als via deonlinedrogist het was er in 2 dagen rewijl ze schrijven dat het voor frankrijk wel een dag of 3-4 kan duren.
wat ook prettig is dat ze je bij elke fase op de hoogte houden echt waar het is een echte aanrader!
een fijne ouderwetse service drogist gevonden ben helemaal gelukkig bedankt en tot de volgende keer.

Beoordeling door bevestigde koper

Top! alles in huis en snelle levering

Alles wat ik nodig had was voorradig en een dag later had ik een klein pakketje al thuis.