[REPLY]
Jeg er meget tilfreds og har kun positivt at sige om min handel med jer
Kan virkelig anbefale denne butik, med det fine udvalg af ansigtsbehandlings produkter. Dejlig hurtig levering og ekstra gimmick med en lille surprise i pakken, det gir lige en stjerne i bogen! Køber kun produkter til min hud her.
Anne Dorte Kerrn vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestilte, varerne blev afsendt, og jeg modtog dem, plus nogle gode gaver.
Det var super nemt at bestille og varen var der dagen efter godt gået :)
Jeg var virkelig positivt overrasket over hvor fedt det var at handle med dermalogica.dk. Der fulgte både håndskreven seddel med pakken, hvor de skrev de håbede at jeg var tilfreds med det hele og sådan. Og der var prøver på nogle af deres andre produkter og en ekstre gave. Og leveringen foregik uden problemer, og pakken var der en dag efter at jeg havde afgivet min ordre.
Det var super nemt at handle på siden, gode beskrivelser af produkterne, så man finder hurtigt det rette produkt. Hurtig levering på adressen og blev dejlig overrasket over de lækre gaver jeg fik med. Kan kun anbefale dette.
Birgitte Pedersen, juelsminde
Jeg modtog min pakke få dage efter jeg havde bestilt den og jeg glædede mig som et lille barn. Jeg var løbet tør for flere af produkterne og kunne derfor næsten ikke vente til posten kom forbi! Og sikke en dejlig overraskelse, for nede i pakken var et håndskrevet takkekort. En af de små forskelle, som gør det til en dejlig oplevese at shoppe online.
Udover mine bestilte produkter bød pakken på flere overraskelser... Der gemte sig nemlig også en masse små prøver fra Dermalogica og jeg ELSKER samples. Så resten af dagen blev sat af til "hjemmeSpa" og forkælelse. Tak Dermalogica.
De er super hurtige til at levere og altid parat til at tale og prøve at løse ens problem
Jeg anbefaler klart denne virksomhed og webshoppen. Hurtig levering. De rigtige varer. Ekstra små gaver. Og fin information om deres øvrige samarbejde og støtte til non-profit org.
Det skal du bare bruge til din sarte hud
Let overskuelig hjemmeside. Hurtig levering
Dyrt, men med gaver og hurtig og nem betjening. Vil bruge hjemmesiden igen.
Hurtig og korrekt levering med et par gode overraskelser i pakken - tak!
Professionel håndtering lige fra bestilling til levering.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her og Dermalogicas webshop kan varmt anbefales.
Gode produkter som jeg ikke har fundet andre steder. Lidt dyre, men når de indfrier dine ønsker er det helt i orden. Troværdigt firma.
Fin hjemmeside - med god information om de enkelte produkter.
Det har været en god oplevelse både med bestilling og modtagelse af varerne.
Efterfølgende har jeg talt telefonisk med en medarbejder, da jeg ikke kunne forstå hvorfor beløbet ikke straks var blevet trukket på min konto.
Meget sød og venlig medarbejder som virksomheden kun kan være tilfreds med.
Nemt, hurtig levering, god service......
Gode produkter, modtog dog makeup som gave, hvilket jeg som mand ikke ligefrem gør brug af hver dag:-)
jeg har prøvet adskillige cremer,menDermalogica er det bedste.Jeg har begyndende Rosacea,så det er ikke ligegyldigt hvad jeg smører på huden,det er i sær UltraCalming produkter jeg bruger,AGE smart har en god en jeg har en der hedder Super Rich Repair,jeg har kun fået prøvepakke af den,så det bliver mit næste køb.
Jeg har efterhånden handlet en del gange på dermalogica.dk og altid med fuld tilfredshed. Varerne kommer hurtigt og ofte er der en lille ekstra gave med. En gang manglede et produkt jeg havde bestilt, så jeg henvendte mig til kundeservice og produktet blev straks sendt uden yderligere spørgsmål. Så jeg kan kun anbefale andre at handle på dermalogica.dk!
Jeg havde en rigtig god oplevelse som helt klart virkede personlig, da Janni havde skrevet mit navn og selv skrevet under.
Det gik også hurtigere end forventet
Og så var der ekstra prøver med, hvilket var rigtigt lækkert, da en af prøverene var noget som jeg har overvejet at købe, så nu kan jeg prøve om det er noget for mig, inden jeg sætter penge i det.
Kan kun sige at jeg har haft en positiv oplevelse.
Pålidelig service. Bestilt varer søndag og modtog dem om tirsdagen. En enkelt varer var defekt, men allerede onsdag modtog jeg en erstatningsvare - og det endda uden returomkostning! Produkterne er super gode til teenagehud. Der har været synlig effekt efter 1 uge, og det bliver kun bedre. Lækkert med små, gratis vareprøver.
jeg syndes at det er et godt produkt, og jeg tror måske at jeg gerne vil købe mere af det, men er da ikke helt sikker på om det vil være en så gode ide, da jeg er begyndt at få nogen tørre pletter i mit ansigt, og er måske lidt usikker på om jeg måske kan tøle det så godt
men et godt produkt :--)
Kunne allerede se forandring den næste morgen efter kun at have brugt produkterne om aftenen!
Det er helt sikkert alle pengene værd!!
Dejligt at modtage bestillingen så hurtigt efter bestilling. Spændende at åbne pakken - der lå en masse fine overraskelser deri. Jeg er meget tilfreds :-)
Kan varmt anbefale både produkterne og køb på hjemmesiden.
Har bestilt fra cleanstart.dk 2 gange på 2 uger, da jeg synes man får sådan en god oplevelse. Hurtig levering, lækre produkter og dejligt med en masse gratis prøver.
perfekt - intet mindre kan beskrive handlen
Fik ordren allerede dagen efter, med et lille håndskrevet kort. Nogle synes måske det er ligegyldigt med et håndskrevet kort, men for mig gør det bare oplevelsen endnu bedre.
Varen var som forventet, hurtig levering og gave med endda. Super!
Hurtig ekspedition, har fuld tillid til at handle her igen.
Har handlet hos Dermalogica.dk flere gange. Det er gået perfekt hver gang.
I deres nyhedsmail får jeg besked, hvis de kører et fragtfrit tilbud, hvilket er tiltalende når jeg shopper meget på nettet.
De sender ofte en lille gave med, så jeg kan prøve nye vare og jeg elsker at få gaver :))
Dejlig positiv oplevelse at modtage en pakke med en personlig hilsen og en overraskelse
Bestilte mens der var fri fragt, og fik min vare hurtigt og smertefrit, med fine små gaver vedlagt og en hilsen fra Dermalogica
Jeg oplevede perfekt og hurtig service. Hurtig levering af varen, jeg vil klart handle hos dermalogica.dk igen.
Jeg har brugt Dermalogica i mere end 10 år - og det er fantastiske produkter.
Men at det var SÅ nemt, at bestille og få det sendt hjem var jeg ikke klar over. Super hurtig levering. Absolut ikke sidste gang jeg handler på denne måde.
Jeg synes at jeres produkter er virkelig virkelig gode.
Da jeg har haft uren hud hele livet og har prøvet alle produkter er det skønt at der findes noget der rent faktisk virker. Tusind tak også for gaverne.
Jeg bruger ikke andet end Dermalogica til mit ansigt, det er et super fantastisk produkt, der lever op til det man har behov for.
Det er altid med lidt spænding, at man køber et produkt på en ny side på nettet. Både fordi man bare glæder sig til det dukker op, men også fordi man er lidt usikker på om leveringen nu går som den burde.
Men leveringen skete upåklageligt, hurtigt og sikkert.
Jeg har brugt produktet i mange år - og elsker det - men jeg har aldrig bestilt fra netop denne hjemmeside. Jeg har dog hun ros til den hurtige, lidt "personlige" levering og de lækre ekstra gaver som var med. Kan helt klart anbefale dermalogica.dk