We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Deschouwwitgoed Beoordelingen

Deschouwwitgoed Logo
Klanten zeggen: »Bauknecht vaatwasser« »Goede afhandeling« »aanschaf en levering van een wasmachine« 138
Goed
8 van 10

138 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (138)

Goede afhandeling

Afgelopen week een droger besteld en betaald. Echter was deze op dat moment niet meer op voorraad. Helaas, maar wel een hele goede afhandeling/ aftersales.

Featured review of Deschouwwitgoed

Bauknecht vaatwasser

We hadden een nieuwe vaatwasser nodig en al surfend kwam ik bij deschouwwitgoed terecht.
Wat direct opviel waren de uiterst aardige prijzen en de zeer goede beoordelingen op deze site hetgeen toch altijd een beter gevoel geeft.
Toen ik zo eens rondkeek op de site viel mijn oog op een 5-pits kookplaat van Bauknecht in Exilium-uitvoering die 300 euro goedkoper was dan ieder andere leverancier die ik gevonden heb.
Aangezien onze oude kookplaat eigenlijk ook al aan vervanging toe was deze erbij besteld en via Ideal betaald.
Vervolgens wordt je als klant voortdurend netjes en correct op de hoogte gehouden van het leverproces.
Deze firma komt de afspraken perfect na en krijgt van mij een pluim voor de zeer goede communicatie.
Internetverkoop zoals het hoort!!

Deschouwwitgoed

aanschaf en levering van een wasmachine

We hebben een uitstekende ervaring: prettig en terzake kundig geadviseerd in de winkel, waardoor we snel konden beslissen, daags daarna conform afspraak was de levering en installatie, alles verliep heel goed, vriendelijke professionele mannen, die graag iets extra's voor ons deden - niet alleen de oude wasmachine ging mee, ook de droger die niet meer functioneerde ging in een moeite mee, heel fijn.
We zijn heel tevreden !
Hartelijk dank
Robert Crommelin en Alix Royer

Deschouwwitgoed

Er ging bij mij veel fout...

... maar ik heb wel het idee dat het een incident was.

Op vrijdag besteld, maar op de statuspagina werd mijn bestelling maar niet zichtbaar. De dinsdag erop gebeld en de order werd ingevoerd. Het product was niet op voorraad; het ging dus even duren. Vervolgens gebeurde anderhalve week niets. Na in totaal 2 weken eens gebeld en toen bleek dat mijn wasdroger wel was geleverd, maar door een foutje niet naar de transporteur was gebracht. Dit zou snel gedaan worden en de transporteur zou snel contact met mij opnemen voor een leverdatum. Alles zou in orde komen, maar de dinsdag erop nog niets gehoord. Weer gebeld en nu nam de transporteur wel contact op. Die beloofde nog een email met een bevestiging van de leverafspraak, maar die email bleef uit. Uiteindelijk na een telefoontje er wel achter gekomen in welk drie-uurs-interval de wasdroger geleverd zou worden.
De levering, uiteindelijk 20 dagen na de bestelling, was volgens afspraak succesvol. Dat de transporteur, eenmaal binnen, het apparaat uit zijn handen liet glippen en het daarom vanaf 10 cm hoogte op de grond viel, wil ik dan even negeren. Dat moet de verpakking kunnen opvangen. Dat het apparaat verkeerd gekanteld werd kan ook gebeuren.
Al met al ging er net even te veel mis, maar de klantenservice van de Schouw Witgoed is goed bereikbaar, erkende de problemen telkens direct en ondernam ook actie om het op te lossen.

• Ron B.
  • sint maartensdijk, NL

Zeer tevreden !

communicatie : zeer goed
snelheid : bijna gisteren in huis.
prijs : zeer scherp.
bezorging : vriendelijk ,netjes en flexibel met betrekking tot de leverings datum.
eindoordeel : perfecte winkel om iets te kopen.

Super snel

Tot mijn stomme verbazing kreeg ik vanmiddag al een telefoontje dat ik mijn bestelde oven kon ophalen in Sliedrecht. Helemaal TOP! Uiteraard direct opgehaald, wij kunnen echt niet zonder combi oven. Bedankt voor de goede service. Installeren ging erg snel en gemakkelijk.

Deschouwwitgoed

Beschadigde kookplaat werd direct omgeruild

de kookplaat bevalt heel goed en serves is prima want de eerste plaat die aankwam bleek tijdens het vervoer geknapt
maar na een telefoontje wed direct een nieuwe afgestuurd .erg goed.
ook de pannenset is al binnen .
mvg.jan wigger.

• mieke
  • nieuwerkerken, BE

Smeg spoelbak

Ik ben tevreden over mijn smeg spoelbak ,ik heb meerdere artikelen van smeg, toch had ik niet gedacht dat de spoelbak zo groot zou zijn
en is eigenlijk wat groot voor mijn kleine keuken ,omdat de prijs zo laag was verwachtte ik niet zo een groot meubel ,maar tis ne smeg dus de spoelbak zal moeten geplaatst worden

Mieke

Smeg Wokring

Ik wilde voor ons fornuis een Wokring bestellen en kon deze voordelig bij De Schouw Witgoed krijgen (Smeg dealer). De levering was perfect en heb ik geen op of aanmerkingen over.

Ik heb de bestelling gedaan zonder een account aan te maken en het was niet mogelijk om de orderstatus te krijgen. Dit is denk ik wel iets waar een verbetering te behalen is. Sommigen (bijvoorbeeld Azerty) laten zelfs zien dat het verzameld is, met de post mee is en daarna via Track&Trace dat ze onderweg zijn.

• SMIT
  • DORDRECHT, NL

LEVERING SIEMENS VAATWASSER

NA 13 JAAR WEIGERDE ONZE SIEMENS VAATWASSER DE DIENST.
NA EERDER TOT VOLLE TEVREDENHEID AANKOPEN BIJ DE SCHOUW TE HEBBEN GEDAAN NU DUS EEN NIEUWE SIEMENS VAATWASSER GEKOCHT.
BINNEN ENKELE DAGEN IN HUIS TEGEN EEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS.
ZEER BETROUWBAAR/TOP SERVICE/TOP FIRMA.
SMIT

Efficient en voordelig

Via internet bij de Schouw terecht gekomen en wilden het betreffende fornuis van Smeg meteen meenemen. Verkoper ging meteen bellen of er iemand naar het magazijn kon gaan en werd dus even allemaal ad hoc geregeld. Prima service en ook nog eens de beste prijs.

Diederik

We hadden op korte termijn een combimagnetron (Siemens) nodig. De prijs was goed, en de service uitstekend: niet alleen was het ding binnen 2 dagen leverbaar, er stonden vanochtend in alle vroegte 2 mannen klaar om het ding te installeren, keurig zoals verzocht (ondanks korte besteltijd). Perfect.

• Laura
  • Groningen, NL

Fornuis smeg snl90dne

Had smeg fornuis gekregen maar geen handleiding, heb de schouwwitgoed gevraagd of ik tegen betaling die kon krijgen.
De volgende dag een mail met de handleiding bij gevoegd als PDF.
Dat noem ik service dat is een dikke duim.

Heel erg dank nu kan ik mijn oven gaan gebruiken
Laura

een SMEG fornuis rvs C7GMXNL

Netjes afgeleverd, prima servis

Siemens combi magnetron

Na een hoop prijsvergelijkingen uiteindelijk bij De Schouw witgoed uitgekomen. De toezeggingen die werden gedaan zijn keurig nagekomen. De levertijd werd meer dan gehaald en er was van tevoren telefonisch overleg over hoe en wanneer het apparaat zou worden geleverd. Tevens is het oude apparaat kostenloos mee retour genomen. Prima service!

Siemens inbouw koffiemachine

Uitstekende service.
Namen de moeite om bij de leverancier naar de exacte kleurstelling van mijn huidige machine te informeren, zodat ik een weloverwogen beslissing kon nemen of ik het nieuwe apparaat ging aanschaffen.

Verder een snelle en correcte afhandeling (ideaal als producten op voorraad zijn) tegen een scherp concurerende prijs.

Levering MIELE wasmachine en droger

Prima website. Overzichtelijk en makkelijk te doorlopen.

Tenslotte wil ik melden dat bij telefonisch contact de mensen hulpvaardig, vriendelijk en behulpzaam zijn.

TIP VOOR DE WEBSITE:
Zou het prettig vinden als er een nog betere close-up foto van het bedieningspaneel van deze wasmachine getoond zou kunnen worden. Dit om een vergelijking te maken met mijn oude wasmachine en een idee te krijgen hoe het werkt.

Deschouwwitgoed

defect nieuw apparaat direct geruild

onverwacht begaf onze inductie kookplaat van Siemens het na 9 jaar trouwe dienst. Een domper maar repareren zou niet verstandig zijn. Toevallig kwam ik na enig zoeken op de website van de Schouw witgoed en daar werd ik op zaterdagmiddag kort voor sluitingstijd aan een een nieuwe Siemens inductiekookplaat geholpen. Jammergenoeg bleek de kookplaat na montage en aansluiten niet in orde te zijn en mijn mailtje van zaterdagavond 9.00 uur werd binnen 5 minuten beantwoord. Ik kon de kookplaat maandag vanzelfsprekend komen ruilen (ook voor opening van de winkel).Een meevaller bij ene tegenvaller want hoeveel bedrijven zouden het op reparatie aan laten komen waarbij je weken zit te wachten op je nog nooit gebruikte apparaat ? Ik vond de service prima en zal zeker weer naar Bussum gaan als ik weer eens voor de keuken nodig heb.

Deschouwwitgoed

Bezorging side by side koelkast.

Wij wonen niet groot. Geen openslaande deuren en zo. Maar door de vakkundige bezorging van twee jonge maar perfect op elkaar ingespeelde heren, werd veilig bij ons afgeleverd een prachtige Siemens side by side. Hij paste maar nét door de deur. Maar met geduld én vakmanschap kregen de heren van de firma Vlot het voor elkaar. En ik ben zó ontzettend blij met mijn mooie koelkastje..... Met vriendelijke dank ook namens mijn man aan de Schouw witgoed en je jonge mannen van stavast van de firma Vlot!
Mevr. Drenth.

• Arno
  • Amersfoort, NL
  • 2 Beoordelingen

Opnieuw top service bij levering

Werkelijk een top apparaat. Snel geleverd door Schouw Witgoed. Paar kleine probleempjes (krasje en een gebroken pootje van een lade), maar die werden snel en vakkundig door de Siemens reparatiedienst opgelost.

Top service dus. Is mijn tweede Amerikaan van de Schouw Witgoed.

SIEMENS oven met magnetron type HB86K572N

Zeer corrrecte en klantgerichte dienstverlening. Ons gewenste apparaat was op voorraad en kon direct worden afgehaald. Deskundig advies. Apparaat netjes tot de auto bezorgd en ook de nazorg via de email is netjes uitgevoerd.

Gewoon lekker duidelijk en niet al te veel onnodige poespas en scherpe prijzen.

• nele
  • antwerp, BE

Levering SMEG afzuigkap

Hoewel ik bij de bestelling had aangegeven dat ik in België woonde, contant wilde betalen bij levering en met een strakke deadline zat, duurde de levering bijna een maand.

Pas toen ik zelf herhaaldelijk belde, konden ze me zeggen wat er mis was gegaan: deze bestelling moest toch vooraf betaald worden, wat het proces uiteraard vertraagde.

Vriendelijke medewerkers en uiteindelijke wel een correcte afhandeling.

Wat het track & trace-systeem betreft: bleek niet te werken. Ik kreeg een code, die niet geldig bleek te zijn. Op een ochtend stond de koerier plots voor de deur... Gelukkig was ik thuis!

Al bij al wel tevreden van de service, was de eerste keer dat ik online iets bestelde.

Kopen SMEG fornuis

Zeer tevreden over de aanschaf van een 60 cm. breed fornuis van SMEG.

Snelle levering en keurig geinstalleerd.

Levering verdiend echt een pluim !

Aanschaf Bauknecht Wasmachine en droger

De Schouwwitgoed is zeer nalatig geweest in de levering van beide artikelen. Na veelvuldig contact vanuit mijn kant, wist de schouw witgoed anderhalve week later de bestelling te leveren onder de niet overeengekomen voorwaarden.
Dit kan gebeuren, maar gezien dit gepaard ging met communicatie vanuit de Schouwwitgoed waarin zij onwaarheden vertelden ben ik zeer ontevreden over de gang van zaken.

• kees
  • Zoetermeer, NL
  • 1 Beoordeling

absurde en onduidelijke levering product

Het afleveren van de bestelling van 3 flesjes reinigingsvloeistof heeft bijna 3 weken op zich laten wachten (terwijl het product in voorraad was).
Via de website was de bestelling niet te monitoren. Bij het eerste telefonisch contact werd ik te woord gestaan door een erg ongeïnteresseerde medewerkster. Na het tweede telefonisch contact werd eindelijk serieus iets ondernomen.

Ik heb inmiddels een ander bedrijf / website gevonden, waar het gevraagde product ook te koop is.

Bestelling SMEG vaatwasser

Na wat kleine vertraging in de levering is de vaatwasser netjes afgeleverd. Na een paar dagen is een storing opgetreden maar na een enkel e-mailtje is een monteur langs geweest en heeft de storing direct en kosteloos kunnen verhelpen. Ik meen een losse print in de deur.
Bedankt voor de goede en snelle service, opsteker voor het zakendoen via Internet!

levertijd onduidelijk

Prijstechnisch prima, na bestelling en betaling blijft de bestelstatus steeds hetzelfde en wacht je maar een aantal dagen, terwijl hij op de site vermeld stond als op voorraad.
Wanneer je belt krijg je te horen dat de afzuigkap over enkele dagen wordt afgeleverd.
Nee mensen, op voorraad betekent vandaag besteld morgen leveren!
Dat is de huidige snelle (soms ook jachtige) tijd!

bestelling vaatwasser

16 augustus 2011:

Vaatwasser eindelijk geleverd en geinstalleerd. Dit ging goed. Over de service van inbouwen/leveren heb ik verder geen kritiek. Dit gedeelte ben ik blij mee.

Daarom de beoordelin met 1 ster omhoog geschroefd. Ik vind namelijk dat de webshop status en communicatie over mijn levering nog steeds niet goed.

hoop dat jullie hier verbetering aan brengen.

===
Op 24 juli heb ik via de webshop een BOSCH inbouw vaatwasser SGV46M13EU besteld. Tot op heden heb ik nog niets gehoord over mijn levering. Ik heb zelf al 3 x gebeld en vorige week werd mij verteld dat de vaatwasser door de transporteur/monteur is meegenomen.
Ik vind de service erg bedroevend en ipv proactief, moet ik zelf continu naar de status vragen.
Eerlijk gezegd heb ik al spijt dat ik hier besteld heb.

Als ik naar mijn orderstatus kijk, is er al meer dan 2 weken niets veranderd.

Deschouwwitgoed

Wat een goede afterservice!!

Gaggenau vaatwasser gekocht bij De Schouw. Geweldig apparaat met veel nuittige foefjes maar een verbindingshaakje die het bordenrek met de onderkorf bevestigt brak spontaan af. In de winkel gevraagd naar dit onderdeel werd er gelijk een mail gestuurd naar de afterservice en binnen 2 dagen kreeg ik een doos met niet alleen het verbindingselement maar ook een aantal voor reserve. Top!

UITSTEKENDE SNELLE AFTER_SALES

UITSTEKENDE SNELLE REACTIE NA BEROEP OP GARANTIE: DE PAKKING VAN MIJN SMEG-OVEN WAS GESCHEURD, PROBLEEM BINNEN TWEE WERKDAGEN OPGELOST. KLASSE!!!!

Zeer te vreden

2 weken terug een wasmachine besteld. graag wilde ik de wasmachine op 1 april geleverd krijgen. was geen probleem kreeg netjes een bevestiging dat de leverdatum 1 april is. en inderdaad op 1 april geleverd. Aflevering gebeurde netjes. alles is zeer naar wens verlopen ook het contact wat ik heb gehad met de klantenservice. de wasmachine zelf bevalt prima. draait heerlijk rustig en staat lekker stevig. Ik zal zeker nog eens wat bestellen bij deze firma. Bedankt voor de goede samenwerking!!

Deschouwwitgoed

Onduidelijke levering en erg slechte communicatie

Op een zondag een afzuigkap besteld. Volgens het bestelformulier zou ik kunnen betalen bij aflevering. Maandag een telefoontje dat de afzuigkap verzonden wordt met de TNT en er dus 15 euro extra kosten bij zou komen. Waarom dat niet gewoon in het bestelformulier staat is me een raadsel. Dus maar gekozen het bedrag over te maken.

De orderstatuspagina op de site was compleet leeg. Dus donderdag belde ik met de vraag of ze een indicatie van de leverdatum konden geven. Antwoord 'uh nee' (letterlijke reactie) M'n betaling moest vrijgegeven worden door de administratie en misschien zou ik hem zaterdag wel hebben. Naar m'n bestelnummer vroeg de heer niet.....

Dinsdag nog niets gehoord, statuspagina op de site ook nog steeds leeg. Weer gebeld. Vriendelijke dame vraagt naar bestelnummer, zoekt wat op, vraagt m'n telefoonnummer en zegt toe me terug te bellen. Niets meer gehoord.

Donderdag staat de postbode aan de deur met de afzuigkap. Geen track & trace ontvangen per mail zoals op de site beloofd wordt.

• Bob
  • Bussum, NL

Niet vriendelijk

Ze zitten bij mij om de hoek, maar toen ik langs kwam om een fornuis te kopen werd ik totaal niet serieus genomen. Misschien vanwege mijn leeftijd? Erg onvriendelijk.

Antwoord van Deschouwwitgoed

Sorry voor de vervelende situatie. Ik weet niet exact wat er gebeurd is, maar dit zeker niet ons handelsmerk. Zoals u in zeer veel reviews kunt lezen is juist het persoonlijke advies: het kunnen bekijken en het krijgen van uitleg over de verschillende producten onze toegevoegde waarde.
Voor ons is dit zeer belangrijk. Het feit dat u dit dan ook anders ervaren heeft vinden wij erg vervelend en is zeker niet de bedoeling geweest. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Deschouwwitgoed

wachten nog op levering...

Enkele weken geleden werd onze nieuwe ASKO wasmachine bezorgd, maar helaas met een deuk erin. Budgetwitgoed stelde voor om de gedeukte machine wel te laten plaatsen, waarna de producent een nieuwe buitenmantel zou verzorgen, maar daar konden wij niet mee akkoord gaan (voor meer dan EUR1000 verwacht je een onbeschadigd exemplaar).

Vervolgens is ons door Budgetwitgoed enkele keren telefonisch beloofd dat een nieuwe machine bezorgd zou gaan worden. Wij hebben ok bevestiging per e-mai gevraagd, maar nog geen enkele mail ontvangen. Nog vervelender: wij hebben nog steeds niet de nieuwe wasmachine ontvangen (terwijl een dergelijk apparaat onmisbaar is in een huishouden met jonge kinderen).

Vandaar slechts 2 sterren. Mocht de nieuwe machine niet deze week voor de Sint bezorgd worden dan moeten wij de order annuleren en met spoed ergens anders bestellen.

• Joop
  • Geverifieerde koper

Goede site, groot aanbod, redelijke prijzen

Volgens afspraak op tijd geleverd door 2 bezorgers op 1e verdieping en oude vaatwasser afgevoerd. Snelle reactie op email vragen.

• Maria

Super service

Snelle levering van produkt. Supersnel antwoord op, via mail, gestelde vragen.
Gewoon een aanrader dit bedrijf.

Levering SMEG fornuis en toebehoren, koelkast en (showroommodel) kas

Professionals die gemaakte afspraken nakomen en kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren. De kas van SMEG betrof een showroommodel. Bij in gebruik name werkte de verstuiver niet. Probleem door SMEG onder volledige garantie opgelost.

Mijn ervaring met Budgetwitgoed

Beste, 9 augustus heb ik een bestelling bij Budgetwitgoed gedaan van een Smeg koelkast en vaatwasser. De volgende dag werd me gemaild dat de vaatwasser niet voorradig was en in week 35 geleverd kon worden. Hiermee ben ik akkoord gegaan. Toen de koelkast op zich liet wachten heb ik contact opgenomen. Mij werd verteld dat de produkten gelijktijdig geleverd worden om geen tweemaal bezorgkosten te betalen. Dat was dan duidelijk. Eind week 35 had ik nog niks vernomen. 6 september 's morgens contact gezocht met Budgetwitgoed. De medewerker ging navraag doen bij de transporteur, die mij dezelfde dag nog zou berichten hoe en wat. Tegen het einde van de middag nog geen transporteur gehoord. Dus weer gebeld naar Budgetwitgoed. Dezelfde medewerker verzekerde mij dat hij het direct uit ging zoeken en binnen een kwartier terug zou bellen. En inderdaad, na inlichtingen ingewonnen te hebben bij de transporteur was het nieuws dat de vaatwasser in week 37 verwacht werd. Ik zei dat ik hier begrip voor had, maar niet voor het feit dat dit niet gecommuniceerd was naar mij, de klant. De status van mijn order in mijn account stond inmiddels op voltooid terwijl ik nog niets ontvangen had. De medewerker beaamde dat dit niet juist was en 'ging dit intern aankaarten'.
Woensdag 15 september kwam het telefoontje van de bezorger dat de vracht vrijdag 17 september geleverd werd. En inderdaad, de spullen zijn die dag keurig op tijd geleverd.
Wat ik me alleen nog afvraag is of ik terecht of onterecht bezorgkosten betaald heb. Bij de koelkast staat op de website vermeld 'gratis bezorgd'. Met vriendelijke groet, S. van der Goes

Antwoord van Deschouwwitgoed

Bedankt voor uw reactie. Enige toelichting en uitleg lijkt mij op zijn plaats. Na de ontvangst van uw bestelling hebben wij direct de apparaten besteld bij SMEG Nederland. Wij beschikken over een grote voorraad SMEG apparatuur, alleen als bepaalde producten niet op voorraad zijn worden deze direct bij de leverancier besteld. Een dag na de bestelling ontvingen wij een orderbevestiging van SMEG Nederland met de mededeling dat de vaatwasser niet op voorraad was en de verwachting was dat deze in week 35 geleverd zou kunnen worden. Dit hebben wij ook naar u en onze transporteur gecommuniceerd.

Normaliter zou de vaatwasser dan ook in week 35 geleverd worden en zou u in die week gebeld geweest zijn door de transporteur voor het maken van een afspraak. Helaas bleek de levertijd van de vaatwasser intussen verschoven zijn van week 35 naar week 37. Achteraf gezien heeft SMEG dit keurig in een nieuwe orderbevestiging aan ons gemeld, maar dit is door mij persoonlijk fout geinterpreteerd. Ik dacht dat deze nieuwe orderbevestiging bij een andere order hoorde. Hier ziet dus de communicatie fout waar u geheel terecht ontevreden over bent.

Aangezien wij op het moment dat u in week 35 belde naar de status ervan uitgingen dat de vaatwasser binnen zou moeten zijn, hebben wij de transporteur gemaild met het verzoek om telefonisch contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak. Dit heeft hij echter niet kunnen doen, daar de vaatwasser nog niet binnen was.

Pas bij u tweede telefoontje is er de status van uw order uitgepluist en kwam de daadwerkelijke situatie naar voren.

Ik moet u dus persoonlijk excuseren dat ik de keurig door SMEG toegestuurde gewijzigde orderbevestiging anders geinterpreteerd heb en u dus niet op de hoogte gesteld heb van de nieuwe situatie. Mijn welgemeende excuses hiervoor.

Inmiddels hebben we dit systeem aangepast en wordt deze informatiestroom op een verbeterde wijze verwerkt. Wij streven er zodoende naar om uw ontevredenheid in de toekomst bij u en bij andere klanten op dit punt te kunnen voorkomen.

Wat betreft de gratis bezorging: u heeft de order online besteld en deze registreert exact wanneer de bezorging kosteloos is of niet. Maar ik zal dit voor de zekerheid nog handmatig controleren en u hiervan op de hoogte stellen.

• Francisca
  • Rotterdam, NL

****

Het bleek dat de bestelde kookplaat niet geheel paste in mijn keukenblad.
De monteur heeft aan alle zijden iets van het keukenblad moeten afzagen maar uiteindelijk is het gelukt . Prima service !

Deschouwwitgoed

Wij beoordelen budgetwitgoed met 4 sterren. Ondanks dat we heel tevreden zijn met de afhandeling en geen klachten hebben geen 5 maar 4 sterren. Die ene extra ster zouden ze kunnen verdien als ook de website van budgetwitgoed een ruime voldoende zou scoren maar die is nog wel wat voor verbetering vatbaar. Onze ervaring hier was dat we bij nader inzien een artikel 3 x besteld hadden in plaats van 1x en dit niet op de site was te corrigeren. Na een telefoontje de volgende dag werd dit zonder problemen overigens hersteld.

Job

Antwoord van Deschouwwitgoed

U heeft helemaal gelijk. Een aantal dagen voordat u uw product heeft besteld hebben we onze webmaster opdracht gegeven om een geheel nieuw afrekensysteem te laten installeren. Dit nieuwe systeem werkt aanzienlijk eenvoudiger voor een consument en is zeer zeer veilige omgeving m.b.t. persoonsgegevens. Helaas hebben we tijdens de start van dit nieuwe systeem een aantal problemen gehad.

Zoals u reeds heeft omschreven zat er ergens een bug in het nieuwe systeem waardoor u als consument een foutmelding kreeg en dus de aankoop opnieuw dacht te moeten invoeren. Het heeft even geduurd voordat de oorzaak van dit probleem kon worden achterhaald. Mede doordat een aantal klanten de foutmelding heeft doorgemaild kon het probleem worden geanalyseerd en direct worden verholpen.

Momenteel draait het systeem foutloos en hoeft de klant veel minder handelingen te verrichtten en zijn de persoonlijke gegevens veel beter beschermd.

Sorry voor het ongemak m.b.t. de foutmelding die u heeft opgelopen, maar ik ben in ieder geval blij dat de rest van het traject naar alle tevredenheid doorlopen is.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten