We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (268)

Beoordeling door bevestigde koper

Super god og hurtig service

Fantastisk butik - super god og hurtig service, så kan kun anbefale denne hjemmeside:)

Rigtig hurtig levering.

Rigtig hjælpsom personale og super hurtig levering. Så kan det jo ikke blive bedre!

Beoordeling door bevestigde koper

Det gik hurtigt med levering. Super.

Jeg fik en super behandling. Og nem overskuelig hjemmeside. Og kvalitets varer får man også til billige penge, da det i forvejen er dyrt at få en hund er det super man kan købe tilbehør til sit dyr for næsten ingen penge. Tak for det.

super tilfreds

købte noget legetøj og halsbånd til min katte varen var som den skulle og det var hurtig fremme

Hurtig ekspedition

Overskuelig hjemmeside, hurtig ekspeditionstid og gode priser.
Helt sikkert et sted, jeg vil handle igen.

Rigtig god behandling.

Jeg har fået en rigtig god vejledning, med mine køb. Jeg vil forsat handle ved jer.

fin hurtig god butik

Super god shop. Nem overskuelig og præsis . Kunne måske ønske gratis porto . Får man i de fleste ligende butkker

God og anerkendende kommunikation

Jeg er godt tilfreds. Måtte sende mine varer retur, da det var forkerte størrelse. Men der var god kommunikation mellem mig og stedet i forbindelse med returnering, så jeg er glad.

Veldig bra service!

Vi har kjøpt en hundeseng og opplever at vi har fått raske svar på våre spørsmål. Vi måtte betale toll, som var mer enn 70 % av kjøpesummen..., men det kan jo ikke dere i Danmark noe for..... Servicen hos Design for Pets har vært upåklagelig:) Vi handler gjerne hos dere igjen:)

• Frederiksberg, DK
  • 6 Beoordelingen

HELT FANTASTISK SERVICE!

Vi vil helt sikkert anbefale Jer, og selvfølgelig kigge forbi siden næste gang vi skal have nogle lækkerier til vores kat.
Det har simpelthen været en ren fornøjelse! Alle firmaer burde behandle sine kunder sådan! Tusind tak!!!

Lyn levering

Hurtig levering og fine halsbånd.

Hurtig og god service

Meget hurtig levering og tilmed lidt ekstra godbidder i pakken :) Kan bestemt anbefales!

God service og produkter

God service og ikke mange dage efter jeg havde foretaget bestillingen havde jeg min pakke :)

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering af gode varer.

De varer jeg har bestilt kom hurtigt og kvaliteten var helt i orden. Ingen problemer overhovedet.

Beoordeling door bevestigde koper

Savner info om hundestørrelser ift produkterne

Jeg købte en hundeskål, så min hund skal spise lidt langsomme. Der var 3 størrelser, small, medium og large, men der var ingen cm angivelse eller angivelse af, hvilken hundestørrelse, som hver af de 3 skåle passer til.

Jeg valgte en medium til min labradorhund, der ikke er specielt stor.
Hun kan godt bruge skålen, men den er desværre for lille, så jeg må fylde maden i af flere omgange lidt træls.

Kære Lis,

Vi er naturligvis kede af, at du ikke har fået den rette størrelse, men vi vil ha' været glade, hvis du havde kontaktet os, hvis du var i tvivl om størrelsen.

Den bestilte hundeskål findes i to størrelser (ikke tre), og der er i produktbeskrivelsen angivet hvor meget de to størrelser kan rumme, ikke hvor meget de måler i centimeter, idet de fleste hundeejere er bevidste om, hvor stor en mængde deres hund indtager dagligt.

Godt køb

Har ikk noget at klage over, hurtig levering og fin kvalitet.

Bedste service!

Kontaktede mig angående størrelser. Da de ikke passede 100 %, annulleredes ordren uden problemer. Fik den bedste service!

god :)

det var rigtig fint

hurtig handel

supert at handle hos design for pets.Varen er der dagen efter bestilling er afgivet.

Supergod service!

Design for Pets har levet fuldt op til mine forventninger - de har gode beskrivelser af tøjets størrelser, så man har en god chance for ikke at købe noget forkert, samt rimelige priser og en hurtig levering. Fem stjerner :)

Fantastisk

Rigtig hurtig og god levering
Nu glæder jeg mig bare til jule aften hvor hunde og jeg skal åbne den fantastiske gave i kom med;)

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig ekspedition og levering!

Jeg bestilte mandag og havde min vare to dage efter.

Super behandling

Alt var som det var forventet, ingen klager kun ros...tak...

rigtig god kvalitet..!

det er nogle rigtig pæne og holdbare skåle. dog er størrelserne meget små. så det skal man lige tage højde for. leveringen gik jo so, det sku. så ingen brok fra min side.. :) vil helt klart handle diverse ting til min dejlige hund her..

Rigtig god, men mangler mere produktinformation

Rigtig god, men mangler mere produktinformation
Jeg er meget tilfreds med leveringen og min vare. Desværre manglede jeg flere detaljer om produktet. Der stod ikke hvor mange kg hundetasken kunne bære, det måtte jeg finde ud af på en anden hjemmeside.

Dette er helt klart et sted jeg vil handle igen.

Beoordeling door bevestigde koper

meget tilfredsstillende vare og leverance

Jeg har kun haft en positiv oplevelse med handlen hos Design for Pets. Varen levede til fulde op til min forventning, prisen var fornuftig og leveringstiden rigtig fin.

Nemt

Hurtig bestilling . Rigtig flotte ting . Gode priser

En perfekt købeoplevelse

Stort udvalg af fine ting. Jeg fandt endelig en hundeseng som faldt i min smag, og så var den tilmed billig. Hurtig levering og jeg var glad for muligheden for at vælge GLS pakkeshop. Jeg hentede kassen og mine hunde var meget interesserede i den, faktisk havde jeg kun lige åbnet kassen før den ene hund sad oppe i kassen og i den nye kurv. Årsagen var selvfølgelig den lille ekstra overraskelse nemlig en fin pose godbidder i den helt rette størrelse til små hunde. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Design for Pets.

Meget bra!!

Meget God service, hurtig levering !!

Beoordeling door bevestigde koper

hurtig og problemfri forsendelse....

1'er ;-)

Vil til enhver tid benytte siden igen.
Varen var ved mig dagen efter bestilling, med en hvid langhåret hund og en mudret skovbund, var det rigtig rart at have shampooen allerede dagen efter ;-)

Nemt og bekvemt

Super fin side med gode udvalg

God og hurtig service

Hunde jakke købt virker som god kvalitet.
Service og levering nem og hurtig

Hurtig og god service

De leverede pakken i løbet af 2 dage. Det hele fungerede upåklageligt.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og god service!

"Design for Pets" er det perfekte sted at handle til dit dyr. Med deres store udvalg, billige priser og hurtig betjening, er du sikker på at blive en tilfreds kunde. Jeg kunne dog godt ønske, at fragten var en smule billigere - eller bare helt gratis..

Antwoord van Design for Pets ApS

Kære Victoria. Du har ikke betalt mere i fragt, end det kostede at sende varen med Post DK inkl. emballage (nemlig kr. 29,-). Vi tilbyder også gratis fragt, hvis det samlede køb overstiger kr. 500,-. Hvis vi skulle tilbyde gratis fragt på en ordre til kr. 49,- vil vi således sætte penge til på det.

Mvh Lise

Beoordeling door bevestigde koper

Design for Pets - Hvad ellers?

Jeg modtog d. 31.10.12 en seng fra Design for Pets. Denne seng var af super kvalitet, og samtidig super flot - og ikke mindst billig! Sengen jeg modtog var dog ikke samme størrelse, som jeg havde bestilt på siden, og jeg valgte derfor at skrive til DFP for at hører nærmere om situationen. Jeg kom her i kontakt med den venligste kvinde (Lise), som hjalp mig gennem hele processen. Kundeservice er i top på denne side og www.designforpets.dk kan kun anbefales. Min lille Trud er glad for sengen, og ligger da nu og sover. Derfor får I 5 stjerner herfra!

Kære Jonas,

Mange tak for den flotte anmeldelse :-). Jeg er glad for at vi fik rettet op på fejlen i en fart, så I fik den rigtige størrelse i hundesengen. Leverandøren har også beklaget mange gange, at alle sengene har været mærket forkert.

fra Lise

Anbefales:)

Billige produkter og rask levering. Hunden ble meget fornøyd. :)

Super hjemmeside..

Beoordeling door bevestigde koper

God og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Vil helt sikkert købe hundeting til Felix igen

Jeg giver hermed 5 stjerner for overskuelig hjemmeside, hurtig levering og god service ved også at få et visitkort med i pakken i disse digitale tider - det var en super god idé.

perfekt

Lige efter bogen