[REPLY]
We zijn goed geinformeerd en zijn erg tevreden met onze bestelling. Van informeren tot bestellen tot leveren is naar alle tevredenheid gegaan. Een echte aanrader indien u niet teveel wenst te betalen voor uw nieuwe badkamer.
Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.
De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.
Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.
Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.
Deskundig personeel, scherpe prijzen en niet alleen een internet shop, maar ook een eigen showroom. Erg betrouwbaar
Bij deze shop onze badkamer spullen gekocht. We kregen goed advies vai de telefoon. De levering was dik in orde, erg klantvriendelijk.
Gewoon prima service, scherpe prijzen en snelle levering. Niks op aan te merken.
Eigenlijk over de gehele lijn zijn wij zeer tevreden. Van zoeken naar de juiste badkamer artikelen naar bestelgemak naar betaalmogelijkheden naar het afleveren. Op zondag besteld en wij konden maandag al aangeven waarneer ze konden leveren. Ook nog onze complimenten over de overzichterlijke site.
Wij hebben al meerdere keren hier iets besteld. Het bestellen loopt vlot en makkelijk. Duidelijke informatievoorziening over beschikbaarheid en toebehoren makkelijk kiezen.
Nadat alles klaar stond om op transport te gaan kregen wij netjes een e-mail met een link om onze bestelling zelf in te plannen!! Wat een service. Zo gezegd zo gedaan. De dag voor levering konden wij naar de transporteur bellen om te horen wanneer ze langs kwamen. Hierdoor hoefden wij niet de hele dag thuis te blijven. Nog meer service! En dan nog niet te spreken over de scherpe prijzen.
Na deze soepele ervaring meerdere artikelen besteld. Ook op hun andere shop, designkranenshop.
Een echte aanrader, betrouwbare shop.
Ik had mijn spullen 4 weken voor de plaatsing besteld. Moest na een dag nog iets wijzigen. Dit was geen probleem. Alles werd geleverd in de afgesproken week, op het tijdstip wat ik een dag tevoren te horen kreeg. Goed geregeld.
-Scherpe prijsstelling
-Goede telefonische bereikbaarheid klantenservice/verkoop
-Terzake kundig en meedenkend met de klant
-Snelle responstijd (email)
-Afhalen was mogelijk
Ter vervanging van onze badkamer waren wij op zoek naar een aantal artikelen. Na een bezoek te hebben gebracht aan hun showroom kregen wij een nette offerte en advies over een aantal zaken.
Vorige week netjes de bestelde artikelen ontvangen. Tijdens het installeren bleek een wastafel toch iets te groot. Wij zijn terug naar de showroom gegaan en hebben een andere meegekregen. Geweldige service!
Op 8 februari een Keramag toiletzitting bij de Design Sanitair Shop besteld, welke keurig na een paar dagen werd geleverd, echter deze bleek niet te passen. Na te hebben gebeld met de klantenservice, moest ik Keramag gaan bellen, omdat niet duidelijk was, welke toiletzitting de goeie was. Uiteindelijk na lang uitzoeken, was duidelijk welke ik moest hebben en met DSS afgesproken dat ik de foute zitting terug zou sturen en dat ik dan de goeie zou bestellen. Nog wel een mailtje gehad met wat strenge regels voor het verzenden, waarvan ik alleen las, dat het in de originele verpakking moest, dus ik de doos, welke ik gewoon aan de bovenkant had geopend, met dat dunne bruine verpakkingstape weer dichtgemaakt en bij het postkantoor tegen betaling van 6,75 euro, teruggestuurd naar DSS. Ik had inmiddels al wel een mailtje met een factuur ontvangen voor de nieuwe toiletzitting en het verzoek deze te betalen (overigens 100 euro duurder dan de eerdere bestellling) doch ik besloot daar nog even mee te wachten, waar ik achteraf erg blij om ben. Tot mijn stomme verbazing werd 2 dagen nadat ik de 1e bestelling retour had gestuurd, deze door iemand van TNT, ongeopend bij mij afgeleverd. Was geweigerd door DSS. Ik heb vervolgens weer gebeld met DSS en ik zou wel weer een mailtje krijgen met het waarom mijn zending was geweigerd. Enkele uren later kreeg ik het mailtje waarin stond:" De verpakking was dusdanig beschadigd en beplakt dat het pakket niet meer geaccepteerd word zoals wij in onze algemene voorwaarden vragen”. Heb vervolgens ongeveer een uur gesproken met iemand van DSS om uit te leggen dat het vrijwel onmogelijk is een geopende doos, zo te sluiten, dat deze er hetzelfde uitziet als voordat deze geopend werd. Je moet toch iets van plakband gebruiken. Ook uit proberen te leggen, dat die bruine tape er gewoon afkan en vervangen kan worden. Zonder resultaat, regels zijn regels en ik had mijn zending overigens ook niet “over verpakt”. Dus verpakking in een verpakking. Nee, dat had ik inderdaad niet gedaan, schuldig. Had ik overheen gelezen, anders had ik het wel gedaan. Maar daar gaat het helemaal niet om. Het gaat erom dat je als “winkel” wel eens een regel kunt versoepelen. Het feit dat je een toiletbril van 85,- , die volledig in tact is, niet terugneemt omdat er bruine tape is gebruikt voor het dichtmaken van de doos, getuigt in mijn ogen niet van klantvriendelijkheid. Ik snap het ook niet, want ik zou die andere toiletbril ook gewoon bestellen. Hadden ze voor die 25 euro verzendkosten die ze rekenen (ik heb 6,75 euro betaald voor het retourzenden), vast wel een nieuw doosje kunnen regelen. Ik heb ook gezegd, dat ik een stukje op een of ander forum (of 2) zou plaatsen, puur om mijn frustratie van mij af te schrijven. Niet om die 85 euro maar omdat ik niet begrijp, dat ze zo blijven wijzen op “hun regels”. Dat ze mij als klant gewoon laten zitten met een, voor mij, waardeloze toiletbril, terwijl zij hem gewoon weer kunnen verkopen. Volgens de(algeme en leveringsvoorwaarden) wet hebben ze misschien gelijk, maar volgens de “klantvriendelijkheidswet” is de Design Sanitair Shop zwaar in overtreding.
R. Hofstee
Zoals wij reeds aan u gemeld hebben zijn wij verantwoordelijk voor het transport van uw bestelling als versturende partij.
Indien het pakket bij u beschadigd aan komt zal u het niet in ontvangst nemen.
Als u een artikel retour stuurt bent u verantwoordelijk voor het deugdelijk en correct versturen. Indien de zending beschadigd aankomt kunnen wij het niet accepteren.
De reden hiervan is dat het artikel na een retournering nogmaals verkoopbaar moet zijn.
Wij hebben dit middels telefoon en e-mail aan u gemeld. Indien dit nog niet duidelijk voor u is kunt u misschien e.e.a. (een en ander) nalezen in de Algemene Voorwaarden van andere Sanitair aanbieders op het internet.
Wij hebben uw bestelling netjes afgeleverd met een chauffeur en niet met een pakketdienst. Wellicht dat u hetzelfde had kunnen doen zodat u netjes uw aankoopbedrag teruggestort kreeg!
Voor de renovatie van onze badkamer zochten wij naar kwaliteitsproducten tegen uiteraard lage prijzen. Na veel gezocht te hebben op het internet kwamen wij veel winkels tegen welke tegen zeer lage prijzen konden leveren. Alleen bij Design sanitairshop konden wij hun showroom bezoeken. Dit vonden wij toch wel prettiger dan bij een internet winkel kopen waar we niet naartoe kunnen als er eventueel problemen zijn.
In de showroom hebben wij ook advies gekregen over onze badkamer. Nu 4 weken later hebben wij alles netjes ontvangen en wordt het bad geïnstalleerd.
Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, de lage prijzen en last but not least; ze hebben een showroom!
Wij hadden met spoed een aantal artikelen nodig. Deze hebben wij besteld aangezien er genoeg op voorraad was. De volgende dag werd alles netjes geleverd. De chauffeur heeft de bestelling ook nagelopen op eventuele beschadigingen. Kortom, we zijn zeer tevreden!
Op 31/10/2011 bestel ik via designsanitairshop.nl enkele artikelen waaronder een douchekraan van Hansgrohe en een douchezitje.
Op de website stond vermeld 5 weken levertijd. Na 6 weken na ik contact op en kreeg ik een mail terug dat de levering vertraging had maar dat binnen 2 weken alles bij mij ging zijn. Nog enkele weken gewacht en nog atijd niets. Op 12/12/2011 kreeg ik de melding dat er maar geleverd ging worden in week 52. Uiteindelijk is de zending toegekomen in de 2de week van dit jaar. Bleek dat het douchezitje veel groter was dan vermeld, dus ik vroeg om te retourneren. Ik kreeg een mail dat het geen probleem was als ik het onmiddellijk terugstuurde, het liefst in de originele staat. Ik heb dus de doos teruggestuurd en 2 dagen later krijg ik de melding dat ze het product niet terug willen nemen omdat het beschadigd is. Ik heb het product niet uitgepakt om zo weinig mogelijk verpakking stuk te maken, en nu verwijten ze me dat ik het beschadigd heb, of dat het beschadigd is door de transportfirma van de retourzending. Ik heb ze opgebeld en eerlijk verteld dat ik zo voorzichtig mogelijk met de verpakking wou zijn om het terug te sturen, maar daar hadden ze geen oren naar. Er telt maar 1 ding en dat is hun servicewet. Ik heb de beschadiging niet binnen de 48u gemeld en het product wordt niet vervangen. Ik kan het gaan ophalen bij hun hier vanuit België. Ook van fabrieksgarantie kan geen sprake zijn. Ik heb misschien de fout gemaakt dat ik het product niet volledig uitgepakt heb bij aankomst, maar ik ben het meest verontwaardigd door de arrogantie aan de telefoon van hun servicecenter. Kennelijk is een beetje menselijkheid daar niet mogelijk. Alleen hun wet telt !
Patrick V. vond deze beoordeling nuttig
Geachte heer Goddyn,
Wij vinden het spijtig van u te vernemen dat u achteraf problemen heeft met de wettelijke regels welke ook voor ons bedrijf gelden. Het is uiteraard vervelend dat uw gewenste doel van retourneren niet behaald is, maar wij vinden het erg vreemd dat u hier een slechte recensie over schrijft. Het is de normaalste gang van zaken en tevens ook de wet dat wanneer u een artikel retour stuurt u nog steeds de eigenaar bent van het artikel en dus ook verantwoordelijk blijft voor eventuele beschadigingen aan het artikel wat u retourneert.
Als wij de situatie nu omdraaien dan zouden wij volgens uw recensie een artikel naar u kunnen versturen welke vervolgens tijdens transport beschadigd raakt. Vervolgens zijn wij dan niet verantwoordelijk, maar bent u als ontvanger verantwoordelijk. Wij geloven niet dat dit de gang van zaken is.
Levertijden vermeld op onze website zijn verwachte levertijden indien een artikel niet op voorraad is. Hier kunnen nimmer rechten aan ontleed worden. U kunt dit duidelijk nalezen in onze Algemene Voorwaarden welke u tevens accordeert en geacht wordt gelezen te hebben.
Wij hebben wel een advies voor uw eventuele verdere aankopen op het internet. Indien u een kwetsbaar artikel retourneert kunt u dit het beste zelf transporteren of verzekerd transport in te schakelen zodat u zeker bent indien het artikel beschadigd aankomt, u de transporteur aansprakelijk kunt stellen.
Goede ervaring, had een wandcloset snel nodig en kon dezelfde dag nog afhalen en met de pin betalen.
Top!
Via hun overzichtelijke site een bestelling geplaatst. Er stonden een aantal artikelen op voorraad zoals de website aangaf. De volgende dag stonden ze al voor de deur om onze bestelling te leveren.
Betrouwbare informatie en levering.
Allereerst nogmaals onze complimenten voor jullie mooie site. Wij konden vrij eenvoudig een selectie maken van een aantal baden waarin we geinteresseerd waren. Op basis van beschikbaarheid en prijs hebben we voor een v&b bad gekozen.
Het bad is netjes ingebouwd door onze aannemer en ziet er prachtig uit. Bedankt voor de snelle levering!
Gewoon prima winkel. makkelijk kunnen bestellen en scherpe prijzen. levertijden op website kloppen en ook de echte voorraad.
Wij konden op de website de voorraad controleren, erg handig. 2 dagen later hadden wij onze bestelling ontvangen. Alles is naar wens verlopen, van bestellen tot levering. Nu wordt de toilet geïnstalleerd door onze loodgieter.
Correct en snelle levering van onze bestelde spullen voor onze badkamer. Daarnaast was de prijs ook vele malen beter dan de speciaalzaak bij ons in de buurt.
Fred vond deze beoordeling nuttig
Wij zijn tevreden over de snelle en vlotte levering van de bestelde wc potten. Daarnaast was de website duidelijk en gaf een correcte leveringsindicatie. Voor onze badkamer gaan we hier ook kijken.
Ik heb in oktober een aantal spullen gekocht bij design sanitair shop. Advies ging goed, levering ook prima. Aangezien we erg terughoudend zijn met bestellen via internet met grote bedragen konden wij bij dit bedrijf een aanbetaling doen tijdens het plaatsen van onze bestelling. Dit gaf ons een beter gevoel dan alles vooruit betalen zoals bijna elke andere internet winkel met badkamer spullen.
Na installatie constateerde onze monteur dat een onderdeel niet paste. Na een telefoontje met een medewerker werd er een service melding gemaakt. Vervolgens kregen wij binnen een week een nieuw onderdeel opgestuurd vanuit de fabrikant. We zijn zeer tevreden over de correct en snelle afhandeling van onze klacht.
In september heb ik bij Designsanitairshop (DSS) twee artikelen besteld die volgens de website binnen 0 tot 1 week geleverd konden worden. Ik moest er zelf meerdere malen achteraan bellen om te ontdekken dat dát wel erg optimistisch was. Het eerste artikel was uiteindelijk na zes weken binnen (“ligt aan de leverancier”). In afwachting van het tweede werd het eerste echter niet opgestuurd. Twee weken later bleek dat het tweede artikel nog wel een paar weken op zich liet wachten en kon artikel 1 wel opgestuurd worden. Ik heb artikel 2 geannuleerd omdat die elders wel beschikbaar (en goedkoper) is maar moet nu tot “dertig WERKDAGEN” wachten voor ik mijn geld terug mag hebben. Dat zijn ZES WEKEN. Beide artikelen zijn overigens volgens de site nog steeds binnen 0 tot 1 week leverbaar.
Het is jammer dat er vanuit DSS geen communicatie komt en dat je overal zelf achteraan moet. Zou dat de reden zijn dat DSS door de Stiching Webshop Keurmerk op 11-10-2011 geschorst is? DSS is vergeten het logo te verwijderen…
Misschien heb ik gewoon pech gehad; er verschijnen immers allerlei zeer positieve berichten over DSS op deze site (allemaal tienen!) en alle negatieve worden direct aangemeld als ongepast…
Feit blijft dat ik, als het om internetbestellingen gaat, graag op de hoogte gehouden wil worden van afwijkingen in beloofde levertijden en gangbare termijnen voor het retourneren van geld bij annuleringen (dit is een goedbedoeld advies!).
Petra Tames Gelein & Patrick V. vond deze beoordeling nuttig
Geachte heer Jan Bats,
Wij betreuren de langere levertijd van Grohe. Zoals u in onze Algemene Voorwaarden hebt kunnen lezen zijn wij afhankelijk onze leveranciers en zijn hier dan ook niet aansprakelijk voor vermelde indicatieve levertijden op onze website. Uiteraard vinden wij het ook uiterst vervelend dat wij uw bestelling niet direct hebben kunnen versturen.
Ook hebt u in onze AV kunnen lezen dat wij correct volgens de Nederlandse Wet Koop op Afstand uw aankoopbedrag van het door u geannuleerde artikel binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening.
Wij nemen uw opbouwende kritiek mee in onze evaluatie, bedankt hiervoor.
Wij waren op zoek naar een nieuwe toilet. Op deze website konden wij erg makkelijk een mooie toilet vinden. Binnen 2 dagen werd de toilet netjes thuisgeleverd met het reservoir en toiletbril. Designsanitairshop was de goedkoopste aanbieder met voorraad. We zijn zeer tevreden.
Fred vond deze beoordeling nuttig
Wij hebben een douchescherm bij dit bedrijf gekocht. Na 2 dagen stonden ze al voor de deur om de bestelling af te leveren. Wat een service! Helaas bleken de rubbers niet meegeleverd te zijn. Na 1 e-mailtje kregen wij de volgende dag de ontbrekende rubbers thuis gestuurd. TOP SERVICE!
Dit bedrijf meent zich boven de wet te moeten stellen. Gelukkig zijn we maar voor 233 Euro opgelicht. Een advocaat inschakelen of een deurwaarder voor dit bedrag inschakelen is helaas zinloos. Nooit meer!!! Een deel van de goederen was niet juist verpakt en kwam als gevolg kapot aan. Meteen gemeld bij transporteur en de designsanitairshop. Na meerdere maanden eindeloos aandringen en verkeerd geinformeerd te zijn over een op hande zijnde vervanging slechts een deel van ons geld teruggekregen. En waarom´? De designsanitairshop zegt maar een deel van de verzekering vergoed te hebben gekregen. Waarschijnlijk hun eigen aankoopwaarde. Onbegrijpelijk en niet navolgbaar dat je dan maar je klanten dupeert. En bovenal in strijd met de wet!! Op emails wordt niet (adequaat) gereageerd voor een bedrijf met serieuze bedoelingen.
jan & Petra Tames Gelein vond deze beoordeling nuttig
Geachte heer Patrick Vitzthum,
Dit is de tweede keer dat u een recensie schrijft. Uw vorige recensie heeft u op 7 februari jl. geschreven op een andere website.
Wij hebben u gewaarschuwd voor eventuele schade bij levering van uw bestelling van een spiegelkast (zeer breekbaar) naar uw afleveradres in Zwitserland. Als extra SERVICE hebben wij u zelfs nog een bedrag uitgekeerd wat normaliter niet de gang van zaken is bij een levering buiten de BENELUX.
Op aanraden van een collega heb ik bij designsanitair shop onze badkamer gekocht. Na een bezoekje in hun showroom hebben wij een mooie offerte ontvangne welke een stuk goedkoper was dan bij de badkamerzaak bij ons in de buurt.
Helaas hadden wij 1 artikel niet meer nodig. Na overleg met designsanitairshop hebben wij dit netjes geretourneerd en werd het aankoopbedrag snel teruggestort op onze rekening.
Alles prima geleverd en goed advies gehad. Wij zijn zeer tevreden.
Marja vond deze beoordeling nuttig
Wij zijn zeer te spreken over design sanitairshop. Via internet hebben hun zeer duidelijke site gevonden. Vervolgens bij hun in de showroom geweest om nog meer advies te krijgen. Mede door hun advies hebben wij toch een aantal andere artikelen gekocht welke beter past in onze badkamer.
De levering verliep vlotjes en de prijs was daarnaast ook erg scherp. Wij zijn erg blij met onze badkamer nu.
Fred vond deze beoordeling nuttig
Onlangs hebben wij een aantal artikelen voor onze badkamer besteld. Na een paar maanden liep een lade van een sphinx kast wat vaker vast. Na 1 telefoontje en een service melding op hun website kregen wij binnen een paar dagen een nieuwe lade toegestuurd geheel kosteloos.
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze klacht en gaan hier voor onze toilet shoppen.
Verkeerde handoekstang, handdoekhaak en een defect thermostaatkraan geleverd gekregen.
Eerst weken moeten wachten op een antwoord, daarna werd er niets vergoed omdat het volgens designsanitairshop niet op de juiste wijze was verstuurd.
Na veel over en weer gemail zeggen ze nu dat de leverancier de goederen niet retour wil nemen.
Geen nieuwe handdoekstang en handdoekhaak gekregen en ook de defecte thermostaatkraan word niet vergoed.
Patrick V. vond deze beoordeling nuttig
Geachte mevrouw Gelein,
Het is spijtig om te constateren dat u een verkeerd beeld schetst.
U heeft wel degelijk netjes een e-mail ontvangen waarmee u de door u bestelde artikelen kunt retourneren c.q. ruilen. In deze e-mail staat duidelijk omschreven hoe u de goederen kunt retourneren.
Helaas hebt u de goederen dusdanig geretourneerd dat deze niet wederverkoopbaar zijn. Wij begrijpen dat dit frustrerend voor u is aangezien wij de retourzending helaas niet kunnen accepteren. Juist om dit te voorkomen sturen wij, zoals ook in uw situatie, een e-mail met instructies voor een goed verloop van het retourneren.
Op aanraden van een kennis die eerder een bestelling gedaan heeft bij designsanitairshop hebben wij hier onze badkamer besteld. Ook hadden wij al een positieve ervaring op hun andere site designkranenshop.
Na een aantal telefoontjes en een offerte hebben wij voor dit bedrijf gekozen omdat de prijs, kwaliteit en levering goed was.
Na de bestelling hebben wij alles netjes ontvangen. De chauffeur was erg behulpzaam.
Deze site is een echte aanrader.
Vorige week is onze badkamer netjes op tijd geleverd. Van te voren hebben wij goed advies gekregen over de verschillende mogelijkheden en hebben na een bezoek aan hun showroom de bestelling geplaatst. De aanbetaling was wel makkelijk, het inplannen van de levering ging soepel en we hoefden maar 2 uur thuis te blijven voor de levering. Al met al zijn we zeer tevreden over Designsanitairshop.
Na lang zoeken ben ik op Designsanitairshop.nl terechtgekomen voor mijn badkamer. De site gaf netjes aan hoeveel stuks er op voorraad zijn, dus kon ik met zekerheid de badkamer snel laten afmaken door de loodgieter. Erg tevreden over de snelle en zeer nette levering. Alles werd eerst netjes gecontroleerd op schade waarna we constateerde dat de spiegel licht beschadigd was. De volgende dag werd er al een nieuwe geleverd!! Wat een fantastische service, we zijn zeer tevreden.
Na de positieve ervaringen op designkranenshop gaf het vriendelijke en behulpzame personeel de doorslag om bij Designsanitarishop de spullen te kopen!
Zij zorgden ervoor dat ik alle juiste artikelen had om alles juist te installeren! De levering netjes op tijd en de prijzen superlaag!!
Wederom bedankt Designsanitairshop en Designkranenshop
Zeer tevreden over designsanitairshop.nl, scherpe prijzen, snelle levering en kundige en snelle reacties van klantenservice! Ook als er problemen rond een artikel zijn, wordt er goed en snel meegedacht! Volgende keer bestel ik zeker weer hier mijn sanitair!