[REPLY]
Pakket was goed verpakt, één item werd kosteloos nageleverd, gratis verzenden bij bestelling van meer dan €60, ideaal! Mooi assortiment! Ga zo door.
De producten voldoen aan de eisen en zijn gunstig geprijsd.
1 nadeel is dat er aan het begin gezegd wordt dat de verzendkosten gratis zijn, maar als je wil betalen komen er ineens wel verzendkosten bij. Dit vind ik misleidend!
Tijdig en betrouwbaar. Vond jammer genoeg alleen de goji bessen van mindere kwaliteit. Zijn nogal uitgedroogd. Overige producten waren prima (moerbeien, cacaoboter).
Ik zou De Weegschaal GezondheidsWinkel zeker aanraden.
Ik kocht er melatonine (biologisch) van een gekend merk aan een zeer competitieve prijs.
Bovendien kon ik genieten van een zeer snelle en correcte levering : de ene dag in de voormiddag besteld en de volgende dag voor de middag werd het pakket al geleverd door een vriendelijke koerier.
goede service en levering, binnen een dag in huis, zeker zo belangrijk aangezien de geitenmelk nanny care moeilijk te verkrijgen was.
Ik kreeg er een gratis pakket bij met allemaal leuke dingen.
Ik stuurde mijn bestelling door, kreeg een bevestiging, heb betaald en een paar dagen later was de bestelling bij mij thuis geleverd! Netjes met track en trace zoals het hoort!. Heel erg tevreden.
Er wordt adequaat op zaken gereageerd, complimenten
Over het algemeen is heel bevredigend, maar negen gebroken melk emmer emmer! Kan knijpen veroorzaakt tijdens het transport, kan de verpakking te verbeteren, hoe beter, zal ik blijven kopen! Dank je wel!
snap verlate bezorging maar had toch zeker een dag eerder verwacht
Mijn vrouw heeft met tennissen last van haar duim. Ik heb gekeken naar sportbandage en kwam uit bij meer dan 600 soorten, hierop geklikt en zag de weegschaal.nl bh duimbandage s verp 1 st 22,95 e. geen verdere informatie alleen naar winkelwagen, betaald en thuis afwachten. Na enkele dagen pakje komt binnen, doch te klein. Op de doos zagen we diverse maten ook L welke zou passen. Contact gezocht met de weegschaal maar na chatten bleek dat de verkoper niets te kort kwam en ik kon lezen de maat staat er op. Ja maar geen diverse maten kijkt u zelf. Nul. Beetje kruideniers mentaliteit .dus: 3x 5,95 vervoerskosten voor een product van 22,95. Hier stuur ik al mijn vrienden naar toe.
Met slechts één bestelling zeg ik: Goede service.
was sneller dan verwacht , had eerst een mail gekregen dat het wat langer zou duren maar was toch snel geleverd.
Beste vriend,
wij hebben artikelen besteld bij de Weegschaal en deze werden snel en zeer netjes verpakt snel bij ons bezorg. Mocht je iets bij hun willen bestellen, kan ik je dit van harte aanbevelen !
Je bestelt en dan blijkt het artikel niet in voorraad en de levering onduidelijk. Dat vind ik erg vervelend. Oplossing is je voorraadadministratie te koppelen aan de webdhop. Zo geef je de klant geen teleurstelling EN hoeft hij niet te wachten op het terugstorten van de betaling.
zeer gemakkelijk bestellen via de site
betalingsmogelijkheden toereikend
netjes een mail ontvangen toen het pakket op transport ging
de afmetingen zijn veel groter dan ik verwachte, er was geen informatie daarover op de website - negatief. Rap geleverd - positief
Mijn eerste bestelling bij uw webwinkel. Eerst telefonisch informatie ingewonnen. Ik ben heel en goed geinformeerd en kon daarna mijn bestelling plaatsen.
Super snelle levering. Ik ben heel tevreden en zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen bij uw webwinkel.
De Weegschaal heeft voor mensen met een glutenvrij dieet een uitstekend assortiment en de afhandeling van bestellingen is stipt.
Het was een plezierige ervaring.
Ik heb een bestelling geplaatst en 2 dagen later had ik deze keurig in huis.
Geen problemen ervaren. Ik ga nog vaker een bestelling plaatsen bij de Weegschaal.
Bestelling in de webshop ging eenvoudig. Bestelling werd direct bevestigd en had ik 2 dagen later al in huis. Alle breekbare spullen waren keurig ingepakt in bubbeltjesfolie. Kwaliteit van de spullen ( voor zover al geprobeerd!) is ook goed.
Ik bestel zeker nog eens!
Ik ben tevreden en zal zeker vaker bestellen via jullie site
Ik had alles snel in huis en de spullen waren heel netjes en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.
De bestelde goederen waren snel in huis en handig te volgen met track and trace.
levering ed was niet overdreven snel.
en op de klsntenservice weten ze A niet hoe ze heten en B reageren ze helemaal niet terug op mail
Goede keus , snel geleverd en ook al was t m'n eerste bestelling, het bevalt al goed
Fijne website, met fijne spullen. Je kunt rustig thuis alles uitzoeken en het wordt netjes ingepakt en snel verzonden.
Gevonden via beslist.nl, maar de opgegeven link aldaar werkt niet. Daarom los hiervan naar de Weegschaal gezocht. Geen spijt van, zie de beoordeling. Advies, verbeter het zoekpad via de normale zoekmachines. Verder, perfect!
Het was makkelijk bestellen. Makkelijk betalen. Snel de bestelling ontvangen.
Perfect!
Heb voor de 1 ste maal besteld en het is heel goed meegevallen,mijn pakje was snel geleverd,maandag besteld en woensdag had ik het al in mijn bezit.
De chocola is wat duurder dan ik gewend ben maar de service is prima, met gratis bezorging als je boven de € 60,00 besteld, en ik heb ook andere interessante artikelen gevonden die ik nog even ga uitproberen als dat goed bevalt dan voeg ik de Weegschaal toe aan mijn vaste mailorder bedrijven.