We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dierapotheker.nl Beoordelingen

Dierapotheker.nl Logo
Klanten zeggen: »Altijd een zeer snelle en goede levering« »snelle levering, goede service« »Prima service« 3448
Uitstekend
9.1 van 10

3.448 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3.448)

Featured review of Dierapotheker.nl

Snel veilig en bertouwbaar

Wat mij verbaasde was dat mijn product zo snel binnen was.
Wat mij ook opviel was dat het zo goed verpakt was , ik heb namelijk voer besteld en dat zit normaal in een zak .
Nu zat deze zak weer keurig in een doos verpakt zodoende waarborg dat de veiligheid van het voer.

Ook heb ik telefonisch wat vragen gesteld en men stond mij zeer vriendelijk te woord , zegt ook wel wat vindt ik.
Hierdoor krijg je vertrouwen in het bedrijf.

Ik zal zeker het voer van mijn hond hier blijven bestellen mits het ook (zoals nu) goedkoper blijft dan bij mijn dierenarts.
Daar doen we het ook om natuurlijk, laten we eerlijk zijn.

• Koss
  • Geverifieerde koper

Altijd een zeer snelle en goede levering

Sinds jaren bestel ik mijn voer en andere benodigheden,eerst voor de hond, nu voor de kat bij de dierenapotheker. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, goede prijs en kwaliteit. Aan te bevelen voor iedereen die de deur niet meer uit wil voor zijn dierenproducten.

snelle levering, goede service

Ik ben heel erg tevreden over de dierapotheker en zal deze webshop zeker aanbevelen bij andere dierenliefhebbers

Prima service

Vriendelijke medewerkers, en snelle bezorging. Blijven artikelen bij u bestellen.

Dierapotheker.nl

Prima en snelle service!!

Ik had een bestelling per ongeluk 2x gedaan en werd de volgende dag gebeld of ditr de bedoeling was. Ik kon de 2e bestelling annuleren en had binnen een paar dagen het geld retour.
Snelle levering, helemaal prima.

Dierapotheker.nl

Zoek niet verder, hier vindt u alles wat nodig is voor uw dier!!!

Dankzij deze site, heb ik -zoals zoveel mensen in tijden van "crisis"- dé website "bij uitstek" gevonden om een centje uit te sparen op de voeding van onze hondjes. Bij de dierenarts betaal ik veel meer voor HETZELFDE product, alleen in mijn geldbeugel voel ik het verschil uitermate.
Zonder twijfel heeft u er een Belgische klant bij, die uitermate tevreden is over de kwaliteit, de leveringstermijn en de mooi verpakte doos (zodat niks stuk kan gaan) én de aan-huis-levering.
Een welgemeende bedankt is het minste dat ik kan zeggen...

• Carla

Super snel bezorgd

Heel tevreden. Goed op de hoogte gehouden en snelle bezorging.

• Henk

topper

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Stuk goedkoper dan bij mijn dierenarts. Snelle levering via de pakketpost.

• Mar

Fijne, betrouwbare site

Hadden het speciaal voer voor onze hond besteld en al na eenpaar dagen in huis. Ook nog eens vele malen goedkoper dan bij mijn eigen dierenarts.

• Yvonne

goed en snel

goede service en snelle levering bij de albert heijn. kon ik tot 21.00 uur terecht

volgens afspraak

Via internet bestellen en binnen korte tijd het geheel geleverd.

Opletten op het afgeleverde

Besteld tabletten voor onze hond en betaald voor een grote verpakking. Echter toegestuurd werd een kleine verpakking, welke duidelijk minder kostte en bestemd was voor kleine huisdieren.
Op0letten dus bij ontvangst van de bestelling. Eea doorgegeven en het wachten is nu op een nieuwe levering die toegezegd is.

• Hettie

Liever naar de dierenarts

Bij ons kwam de bestelling later dan 5 werkdagen. Daardoor kwam er nog een weekend tussen, dus hebben we best lang moten wachtten. Kan gebeuren natuurlijk maar het is wel balen als je zonder voer zit. Qua prijs is het bij onze dierenarts goedkoper. Dus wij gaan we de volgende keer weer naar de dierenarts voor ons voer!

Supersnel en Superbetrouwbaar

Naadloos afhandeling van mijn bestelling vrijdag besteld maandag om 10 in de ochtend bezorgd. Sneller kan nier volgens mij. Goedverpakt en prima prijsstelling.

zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering.

Redelijke service, zeer onpersoonlijk

Het blijft irritant en uitermate verwonderlijk dat de bestelling wel op een zgn "postkantoor" afgeleverd kan worden maar niet direct op het huisadres.

• Mandy

goed

De spullen zijn een stuk goedkoper en de levering is snel.

• Erwin

Voordelige en vlotte levering

Via de site bestel ik sinds begin dit jaar het voer voor mijn hond. Het is ruim € 15,00 per zak voordeliger dan bij mijn dierenarts en voor € 2,95 wordt het ook nog eens thuisbezorgd. Levering is steevast binnen een paar dagen. Ik vind het een aanrader!

• Debbie
  • Geverifieerde koper

Super goede en snelle service

Ik had het heel vlot in huis; sneller dan wanneer ik het mijn dierenarts had moeten laten bestellen, en nog een stuk goedkoper ook! Daarnaast heb ik er leuke dierenkaarten bij gekregen, alles was goed verpakt en het scheelt me gewoon veel zorgen dat ik op deze manier iedere maand de medicatie kan bestellen in plaats van dat geregel aan de balie van een praktijk.

Dierapotheker.nl

Prima levering en goede service

5 sterren zegt genoeg!

Dierapotheker.nl

Super snelle service en een eerlijke prijs!!!

Hondenvoer besteld, goedkoper als in de winkel en ook nog eens snel thuis geleverd voor een kleine vergoeding, wat wil je nog meer!

Dierapotheker.nl

een hele goede site met snelle service

een aanrader voor iedere dier liefhebber

Fantastisch.

Het bestelde in een zeer goede staat ontvangen ook de verpakking was excelent,zodra de katten de brokken op hebben bestel ik beslist weer bij U.
Ook de verzending was zeer vlot waarvoor mijn hartelijke dank.

Dierapotheker.nl

mens en dier vriendelijk bedrijf

Wij hebben heel goede ervaringen met deze dierenartsenpraktijk.
De telefoontjes en de E.mails worden snel en vriendelijk en accuraat behandeld.
De bestellingen worden zeer snel bezorgt.
Kortom PRIMA.

Levering snel en netjes

Wat kan ik er meer over zeggen binnen 3 dagen alles netjes afgeleverd in goed verpakt karton, en voor mijn pillen de goedkoopste

• Marion
  • 2 Beoordelingen

mijn bestelling perfect geregeld

mijn bestelling is alles perfect gegaan, een goede communicatie

• Yvonne

prima

goed en snel

Goede snelle service.

Bij de eerste bestelling was er iets achtergebleven. Even gebeld, heel vriendelijk te woord gestaan en het restant werd de volgende dag bezorgd. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren!

• Binie

Zo handig!!!!!!!!

Bestel al jaren bij dierapotheker en iedere bestelling wordt afgeleverd zoals beloofd!!!

zeer goed

Snelle levering en ook zeer belangrijk is dat
het voer een stuk goedkoper is als bij mn eigen
dierenarts.

• ikke

prima service snelle levering

prima zeker aan te bevelen

• Sasja

goedkoopst, makkelijk, en in 2 dagen in huis

kan Dr Horse nergens anders goedkoper vinden, en heb elke maand een fles nodig, dus meteen maar 3 besteld. had ze in 2 dagen in huis. super makkelijk!

Dierapotheker.nl

snel, goed en vriendelijk contact

vrindelijk contact bij het registreren wanneer het niet onmiddelijk lukte. Levering snel

• saskia
  • Geverifieerde koper

geweldig, bestel er zeker weer!

Snelle verzending alles super in orde en de prijzen zijn ook goed

Niets dan lof

Alles is perfekt in orde

ben zeer tevreden

heb mijn 1ste bestelling gedaan bij jullie en zal zeker vaker bestellen, vlugge levering en wordt op de hoogte gehouden via de mail

Dierapotheker.nl

Goede prijs en verpakking, snelle levering

Mijn eerste ervaring is 5 sterren waard en spreek het rond, zeker wat de prijzen betreft een aanrader!

Dierapotheker.nl

Na de bestelling snelle bezorging

Ik wacht nog op de nalevering van Milbemax smakelijke kauwtablet. Op de factuur staat dat de tabletten worden nagezonden maar niet wanneer ongeveer?

Alleen maar positief

Grote besparing op kosten ten opzichte van die bij mijn eigen dierenarts, snelle levering en duidelijke correspondentie. Alle reden om de volgende keer met vol vertrouwen een nieuwe bestelling te plaatsen.

tevreden

Onze ervaring met dit bedrijf is goed.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten