We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (40)

Geweldig

Gewellldige schoenen en sieraden en supersnelle service. Supersnel antwoorden op je vragen en een topmens die ervoor zorgt!! Nog vele mooie heels na deze!!! Love it!!!

kan veel beter

Mijn bestelling is verwisseld met die van een klant in belgie. Daarna moest ik na div. mails en telefoontjes naar het postkantoor om de foutieve bestelling door te sturen naar Belgie. Op mijn bestelling heb ik 4 dagen langer moeten wachten. Ik moest ook naar het postkantoor om de bestelling af te halen, want vanuit belgie verstuurde pakjes moeten onder legitimatie worden afgehaald. Bestelling valt tegen, dus moet weer terug. Retourkosten voor rekening klant staat ook niet duidelijk op de site. Bij mailverkeer is men wel erg overtuigd van eigen gelijk en staat niet open voor commentaar van klant. Laatste x dat ik daar iets besteld heb. Met andere sites veel betere ervaringen.

I want them!

Ik ben helemaal gek op die wil ik hebben.com.
De service is ideaal, je wordt goed begeleid naar je keuzes en mocht een schoen toch niet passen, wordt het altijd voor je opgelost. Leveringen zijn altijd op tijd en daarnaast binnen een dag heb je je nieuwe schoenen in huis. Alle afspraken worden nagekomen en Agnes is gewoon een topper. She knows how to work it.

De schoenen, kettingen, oorbellen en ga zo maar door zijn uniek en je weet altijd dat je de aandacht krijgt als je bij www.diewilikhebben.com hebt geshopt. They are head turners.

Meiden, het is een ongelovelijk gevoel om een pakje te ontvangen en open te maken.

De klant is koningin

De hakken zijn prachtig en uniek. Ook fijn dat je nu ook de zoolkussentjes van Lady's Secret erbij kunt bestellen. Echt hele fijne service die hier geleverd wordt, want de verzending is supersnel (volgende dag al in huis) en ruilen/retour is geen probleem. One day deals en uitverkoop zijn helemaal top voor je portemonnee. En dan natuurlijk niet te vergeten die mooie kortingsbon voor de volgende bestelling!

Geniaal

Zoals ik al zei in 1 woord geniaal. Prijs Kwaliteit verhouding is echt te gek. Ze krijgen steeds aantrekkelijk spul binnen :) Het is geen groothandel dus niet heel NLD loopt met wat je koopt. Levering is fantastisch. Ik had op 28december een bestelling geplaatst en was de volgende dag binnen, was echt versteld (WAUW) Service is TOP. Ze zijn goed te bereiken, telefonisch, via mail en zelfs whatsap ;) Je kan ze op alle sociale kanalen terug vinden echt te gek. Echt super! Ik ben ubertevreden en ik raad het je zeker aan!!

Beoordeling door bevestigde koper

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

100% tevreden, de enige tegenvaller, als je het zo zou moeten noemen, is dat verschillende pumps anders in maat kunnen uitvallen.
Maar dat laat het aan de service niet schorten,
snelle reacties als er geretourneerd of geruild moet worden.

Beoordeling door bevestigde koper

Veelzijdig, snel en accuraat.

Positief. Absoluut een aanwinst op het net en in het aanbod.

Helemaal geweldig!!!!

Ik heb mijn besteling binnen een dag gekregen.Dus: vaandag bestelen en morgen thuis.
Service en schoenen zijn top !!!!!!

www.diewilikhebben.com

na vergissing helemaal goed gemaakt

Leuke schoenen, ondanks foutje bij levering goede suggesties en snelle oplossingen

www.diewilikhebben.com

Goed, snel en natuurlijk geweldige schoenen

Ik kreeg mijn bestelling binnen 2 dagen en de schoenen waren perfect! Er zat ook een kadobon bij, erg fijn...en slim. Ik ga er zeker meer bestellen. :)

www.diewilikhebben.com

Service uitstekend en de schoenen perfect!

Geweldige service, snelle verzending en mijn laarsjes zijn super cool!

Heel goed.

Ze hebben goede kwaliteit en ook de afhandeling is zeer goed.

www.diewilikhebben.com

Super goede webwinkel met snelle service

Echt een super goede en snelle service!!! Prachtige schoenen, zeker een aanrader! Heb niks anders dan positieve ervaring met dit bedrijf. Heb je een vraag, dezelfde dag al antwoord of zelfs een telefoontje terug. Mijn schoenen waren helaas toch iets aan de kleine kant, een maat groter gelijk gereserveerd en de dag erop alweer afgestuurd, echt een super service hoor!

LOVE IT!

Mooie schoenen, tegen een leuk prijsje met de delivery die ze beloven. Goede service (ruilen, nieuw artikel ontvangen) alles ging soepel. I'm lovin' it....

www.diewilikhebben.com

Awesome shop for shoe lovers!!

Delivery was fast. Shoes are new!! Will sure keep ordering shoes there!!

Keep up the good work Diewilikhebben!!

www.diewilikhebben.com

Top kwaliteit en leuke schoenen jihoeee

Altijd super tevreden met Diewilikhebben :D

To Fast To Fabulous

Niets meer dan liefde voor deze site. Uitgebreide en duidelijke omschrijving van wat je kan verwachten van je schoenen qua hoe ze vallen. Vragen worden razendsnel beantwoord. Snelle bezorging van mooie schoenen.
Ik noem hun service voortaan gewoon "To Fast To Fabulous".
Schoenen, schoenen en meer schoenen. Ik blijf roepen "Die wil ik hebben!"

Supermooie schoenen

Supermooie schoenen, en niet eens zo duur.

Perfect service & perfect shoes

Zo supersimpel om te bestellen en een perfecte service qua uitleg & levering! Het moeilijkste is om niet alle schoenen te bestellen!!

Zeer goede service

Ik ben erg tevreden over de service van diewilikhebben.com.
Ik was er zelfs verbaast van dat ik per mail alle stappen die ondernomen werden kon volgen en zelf de verzending zelf zou kunnen volgen.
Ik ben heel tevreden! En super blij met mijn nieuwe schoentjes!

Super!

Geweldige schoenen besteld bij diewilikhebben.com, ze waren op het plaatje al mooi maar in het echt nog beter. Maten zijn perfect, vorm van de schoen is mooi en bezorging ging ook helemaal vlekkeloos. In één woord: super!

Topservice

Leuk assortiment maar kan uitgebreider ! Persoonlijk contact en ik had mijn hakken snel binnen ! Makkelijk via ideaal te betalen ! :)

• steenokkerzeel, BE

bruine hoge hakken

mooie schoentje
vallen wel erg klein uit maar een maat groter zou veel te groot zijn

• hellevoetsluis, NL

super site!

heel erg goede service, snel geleverd en ben super blij met mn mooie schoenen!!!!

keep up the good work!

• Duivendrecht, NL
  • 1 Beoordeling

Wat een geweldige after-sales heeft diewilikhebben!

De schoenen die ik besteld heb zijn precies zoals ik op het plaatje had gezien en ze kwamen al de volgende dag!
Hoe jammer was het dan ook dat er wat mankementen ontstonden na het dragen van de schoenen.
Meteen een e-mail gestuurd en direct dezelfde dag antwoord met een meer dan passende oplossing om mijn teleurstelling goed te maken.
Ik zal iedereen vertellen dat ze met een gerust hart bij diewilikhebben kunnen kopen.
Keep up the good work!

Thumbs up for Diewilikhebben

Zeer goede service,klantvriendelijk, kwaliteit en prijs.
Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe high heels, onlangs nog 2 gekocht.
Je hebt het goed voor elkaar meid, je hebt ons ingenomen met je mooie high heels.
And whe keep shopping till we drop, love your high heels.
Blijf zo doorgaan!!!

• den haag, NL
  • 1 Beoordeling

Snel,meedenkend en goede service.

Ik ben heel tevreden met de schoenen die ik gekocht heb, de prijs-kwaliteit verhouding is heel goed.
De eerste dag dat ik de schoenen aan had kreeg ik tot wel acht (!) complimenten over mijn nieuwe heels. Ik ben een tevreden klant.

service

hele snelle service . goede kwaliteit van het artikel . heel blij met mijn boots !

www.diewilikhebben.com

snelle service en goed via twitter

het was keurig op tijd ook goed cominicatie via twitter ook goed makkelijk om via afterpay betalen

• Utrecht, NL

Super

Op vrijdagmiddag 2 paar schoenen besteld. Helaas was 1 paar uitverkocht. Ik werd keurig gebeld en kon om 17.15 uur nog een ander paar bestellen.
De schoenen waren er keurig op zaterdag. Een paar was helaas te klein maar ook het terugsturen ging zonder gedoe en gezeur. Hele goeie site, hele goeie service! En hele mooie schoenen.

www.diewilikhebben.com

Goed, snelle respons en zeer meedenkend!

Heb een paar luipaardprint besteld! De service was heel goed, kreeg direct antwoord per mail en de schoenen zitten heerlijk! Zeker aan te bevelen!

Prima service!

Ik heb een paar zwaar glitterende schoenen aangeschaft voor de optredens die ik met mijn bandje heb. En wat schetst mijn verbazing? Ik heb nauwelijks meer pijn in mijn voeten na een optreden én ik maak de blits!
En als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een tweede paar schoenen gratis vanwege het tweejarig bestaan! Nou, ik ben binnen hoor!

leshani grootbleumink

ik ben super blij met de goeie en vooral verrassend mooie kwaliteit van de schoenen die ik besteld heb.. de service is super! de mevrouw van de site is een heel aardige en makkelijk te bereiken, eerlijke vrouw.
de bezorg service was zoals vermeld stond binnen 24uur. ik heb niets als lof voor de site en de schoenen!

Geweldig schoenen, fantastisch klantenservice

Als je maat 42 heb is het altijd moeilijk om de juiste schoenen te vinden zeker hoge hakken, ik kwam per ongeluk bij deze bedrijf uit en voila ik ben er weg van, hellemaal top, prijs, kwaliteit. Ben vanaf nu vaste klant.