[REPLY]
Ik heb op deze site een samsung galaxy ace besteld, en heb nog een vraag gesteld over het product. Er zou binnen 24 uur een reactie moeten komen, en die kwam al na 5 minuten. Een duidelijk klantvriendelijke reactie.
Toen de telefoon besteld was, lag er de volgende middag een briefje in de bus dat ik niet thuis was, maar het pakketje was dus al wel geweest.
Daags erna had ik de telefoon in mijn handen. Hij was goed verpakt, in bubbeltjesplastic.Ik weet niet of het zegeltje op het doosje nog heel was, er zat een ander zegeltje overheen geplakt. Wel had ik een gloednieuw, krasvrij toestel met alles erbij. Later die dag vond ik in mijn mailbox het garantiebewijs (pdf).
Echt een goede winkel met lage prijzen, ik zou hem zeker aanraden!
eenvoudige website, snelle levering. Dus gewoon goed.
Bought a living colours mini from Philips, they sent twice a broken lamp and refused to pay back the shipping costs I have to make, instead they offered me a voucher for the ammount to buy in their shop... riiight! In the end I had to send it to Philips. Totally dishonest and unprofessional
laptop gekocht o/p 1- 11 2010 met 2 jaar garantie
helaas cpufan overleden en lichtvlek in lcdscherm
winkel gebeld en gevraagd wat nu
Kreeg toen te horen dat er garantie op de laptop zit en deze via koerier op te sturen naar ecare repair service via hun site.
zo gezegd zo gedaan. al gauw een mail van Ecare repairservice dat laptop buiten fabrieksgarantie valt en een begroting van 280 euro.
Uiteraard meteen met beide contact opgenomen en medegedeeld dat ik niet laat repareren mits het onder garantie valt.
Ik zou hierop terugkoppeling krijgen. tot mijn verbazing staat selektvracht aan de deur met de notebook onder rembours van 270 euro.....
Uiteraard niet aangenomen want ik ga niet betalen voor een reparatie onder garantie. Winkel heeft dus een zeer slechte service wat garantie betreft. Maandag ga ik dan ook rechtsbijstand inschakelen want ik vind dit een zeer onbeschofte gang van zaken
groeten
Ronald
Daniel Chalabi vond deze beoordeling nuttig
Binnen de beloofde tijd werd het bestelde artikel keurig thuisbezorgd. We werden netjes van alle verrichtingen op de hoogte gehouden ( betaling en verzending).
Wederom een betrouwbare webwinkel . Top Top Top
In december had ik een Canon EOS camera besteld, omdat het vlak voor de kerst was dacht ik dat ik hem iets eerder moest bestellen om hem op tijd in huis te hebben. Ik bestelde hem een week van te voren. Dan moet hij er wel op tijd zijn. Dinsdag kwart over acht zette ik mijn bestelling door. De volgende dag was hij er al. Op de factuur die ik per mail kreeg, stond dat je het pakje binnen 24 uur moet terug sturen indien het niet goed was. Omdat het voor een verjaardag was, mailde ik dat ik het pas een week later kon controleren. Ik kreeg snel antwoord dat het geen probleem was, er werd een aantekening van gemaakt.
Gelukkig was alles perfect ingepakt en goed aangekomen. Ik had niet op zo'n snelle afhandeling gerekend.
Helemaal geweldig!
Ik zocht nog een kerst cadeau voor mijn man.
Een beetje laat, maar ja op donderdag avond bedacht wat het zou worden. Toen gezocht, het bleek dat digideals de goedkoopste was.
Wat nog mooier was, dat ik om 20:20 mijn bestelling deed en dat mijn bestelling werkelijk de volgende dag al binnen was. Mooi op tijd voor de kerst en dat kregen ze zo maar oor elkaar met de drukte van de kerst.
Daarom fantastisch!!!
's-avonds half acht mijn Bosch stofzuiger besteld, de volgende middag half drie werd hij perfect in orde afgeleverd!
De laagste prijs en binnen 24 uur thuis voor de deur afgeleverd dus geen gesjouw en gezeul. Daar wordt een mens nog eens blij van!
Gisteren om 14.11 uur heb ik mijn bestelling geplaatst en zojuist ( DUS BINNEN 24 UUR!!!!!) werd de bestelling al afgeleverd.
Dit is bijna ongelooflijk. SUPER
Ik controleer altijd de artikelprijs inclusief de verzendkosten. DigiDeals was inclusief verzending de goedkoopste. Vlotte verzending, prima.
Met de service heb ik nog geen ervaring, dus daar is mijn mening ook niet op gebaseerd.
Wederom een betrouwbare webwinkel die waar maakt wat hij beloofd.
Het bestelde product werkte niet goed. Maar dat lag natuurlijk niet aan Digideals. Eén E-mail aan Digideals en binnen enkele dagen werd het product aan huis omgeruild.
Niets dan lof.
Perfect snelle levering volgens afspraak
De kleur kwam niet overeen met de beschrijving noch met de opgevraagde info. Erg slordig. Wel tijdig geleverd en technisch functioneert het apparaat maar daar heeft digideals natuurlijk niets mee van doen.
Heb in februari 2010 een laptop gekocht en deze werd ook snel geleverd volgens afspraak. In december kreeg de laptop problemen en viel het beeldscherm uit. Klacht kenbaar gemaakt via email+info maar kreeg geen leesbevestiging. De volgende dag gebeld voor 0,50/per min en krijg te horen dat mijn email niet is ontvangen. Had het gevoel dat ik aan het lijntje werd gehouden. Hebben meer klanten deze ervaring opgedaan. Hoe is de service- en garantie afhandeling van dit bedrijf of is mijn geval uniek bij 256 positieve vermeldingen.
29-01-2011
Laptop is weer terug en gerepareerd. Niets te klagen. Digideals heeft alles netjes afgehandeld. Alleen zouden ze sneller moeten reageren op de emails en ik zou de 0900-nummer verwijderen. Ik denk dat digideals dit niet nodig heeft.