We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Digidingen Beoordelingen

Digidingen Logo
Klanten zeggen: »Voldoende keuze in kwaliteit en prijs, snel in huis.« »Snel in huis, goede kwaliteit« »Binnen 24 uur al in huis« 38
Middelmatig
6.1 van 10

38 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (38)
Digidingen

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

• Koos
  • Oosterwolde Fr., NL
  • 2 Beoordelingen

Voldoende keuze in kwaliteit en prijs, snel in huis.

Mijn klant was zeer tevreden!

Zeer goede service

Fijn bedrijf, correcte service, snelle levering : aanrader

Digidingen

Snel in huis, goede kwaliteit

Had mijn bstelling snel in huis en ook van goede kwaliteit, heel tevreden.

Binnen 24 uur al in huis

Binnen 24 uur al in huis

Super service super snel

Na veel sites te hebben bezocht met vage product beschrijvingen hoge kosten oa verzendkosten en geen service ben ik terecht gekomen op digidingen.nl. Duidelijk, snel en goedkoop! Een aanrader!

Alles snel in huis

Kwam op de site via Google, meteen besteld en de volgende dag al in huis.

Doen wat ze beloven

Had snel en nieuwe lader nodig voor onze vakantie.
Gisteren besteld en vandaag al in huis, SUPER!
Nu kunnen we mooi foto`s maken tijdens onze vakantie in Frankrijk.

Duidelijke site alles snel in huis

Duidelijke site alles snel in huis

• Jeroen
  • Rotterdam, NL
  • 4 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Digidingen

Snel verzonden en niet duur

Had mijn betselde accu de volgende dag al in huis en ook nog eens voor een mooie prijs.

Gerard vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten